SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Vitezanin
#25026 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jadni su vam komentari i jeftine zajebancije na ovo što se dogodilo, zaista jadno i bijedno.
- Johnny071
#25027 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ko se ba zajebaje ? ja sam mrtav ozbiljan.Vitezanin wrote:Jadni su vam komentari i jeftine zajebancije na ovo što se dogodilo, zaista jadno i bijedno.
- nKrkan
#25028 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zbog ovakvih retardosa ko na AP ja imam pun gepek respektabilnog hladnog oružja .
-
nikimostar
#25029 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa je li istina da je selefija i da je uzvikivao Alahu Ekber 
-
MirtolaDas
#25030 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ima l' adresa ovog kluba kojeg spoinjes? Zelim da se pridruzim. Ne volim politicku korektnost ni ljude koji unistavaju Sarajevo, poput lika koji je veceras upucao dvojicu vojnika OSBiH.Maharadza wrote:Ma potomak rahmetli Isa Bega Ishakovića, pa mu krivo što je isti osnivač Novog Pazara, pored Sarajeva...a inače ima klub "natives" gdje vise (čitaj: obližnja kafana), imaju i zastavu:Org wrote:Ma nemoj zajebavati ne znas ti, bolje zna ovaj momak sto mu je pun spolni organ sandzaklija i sto ima grad upisan u katastar.Qler wrote:Ja sam prakticno odrastao u Rajlovcu, malo blize gradu od ove lokacije gdje se pucalo. I to je naselje tu i danas isto kao i prije 30 godina, mislim taj dio. Tako da ovo generalizovanje je malo glupo...
Samo je iza grb Sarajeva uz natpis "native sarajliJIca, generalizujem do besvijesti i pljujem koga god poželim,..."
- Alfons Kauders
#25031 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a znajuci kakva je SIPA i pod cijom je kontrolom, ne mogu reci da vjerujem... meni ovo vise lici na neku lokalnu pizdariju koja je zestoko eskalirala (prenese tako ponekad idiote)vade_mecum wrote:ako se ovo pokaze tacnim jebali smo jeza u ledjabaklava2 wrote:21:19 Perica Stanić, direktor SIPA-e, kazao je za "Avaz" da prema trenutnim informacijama s kojima raspolaže ta agencija, a prema opisu koji su dali očevici događaja, ubica dvojice vojnika vjerovatno je pripadnik vehabijskog pokreta. Još nema potvrde, a Stanić je kazao da su tačne informacije kako je jedan ubijeni Bošnjak, a drugi Srbin.
medjutim... ako se ispostavi da su bradonje...
e onda policiji fino narediti da ide kuci... na ulice pustiti vojsku... a od njihovih sela po kojekakvim vukojebinama napraviti poligone za oklopne snage...
ono... kokos da ne ostane ziva
- Ned071
#25032 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Najvece leglo kriminalaca su ciglane
- Johnny071
#25033 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jel bitno ? moze uzvikivat i "heil hitler" posljedice su iste.nikimostar wrote:pa je li istina da je selefija i da je uzvikivao Alahu Ekber
-
zigson
#25034 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije na AP bilo nego u Alipasinoj ulicinKrkan wrote:Zbog ovakvih retardosa ko na AP ja imam pun gepek respektabilnog hladnog oružja .
- Maharadza
#25035 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
PA ne volim ni ja, ali to NIKOME ne daje za pravo da GENERALIZUJE ljude i etiketira po regionalnoj osnovi kao ovaj gore "native"!MirtolaDas wrote:Ima l' adresa ovog kluba kojeg spoinjes? Zelim da se pridruzim. Ne volim politicku korektnost ni ljude koji unistavaju Sarajevo, poput lika koji je veceras upucao dvojicu vojnika OSBiH.Maharadza wrote:Ma potomak rahmetli Isa Bega Ishakovića, pa mu krivo što je isti osnivač Novog Pazara, pored Sarajeva...a inače ima klub "natives" gdje vise (čitaj: obližnja kafana), imaju i zastavu:Org wrote: Ma nemoj zajebavati ne znas ti, bolje zna ovaj momak sto mu je pun spolni organ sandzaklija i sto ima grad upisan u katastar.
Samo je iza grb Sarajeva uz natpis "native sarajliJIca, generalizujem do besvijesti i pljujem koga god poželim,..."
- Alfons Kauders
#25036 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
meni je bitnoJohnny071 wrote:jel bitno ? moze uzvikivat i "heil hitler" posljedice su iste.nikimostar wrote:pa je li istina da je selefija i da je uzvikivao Alahu Ekber
jako bitno
ako je nadrogirani kreten koji se posvadjao sa sebi slicnim u kladionici... pa onda ispucao rafal "nako"... to je jedna stvar
ako je terorista koji je, kao dio grupe, krenuo da ubija vojnike... to je nesto sasvim deseto...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25037 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja imam cekic al onaj za vadjenje eksera sjekiru i klijesta za armaturuzigson wrote:Nije na AP bilo nego u Alipasinoj ulicinKrkan wrote:Zbog ovakvih retardosa ko na AP ja imam pun gepek respektabilnog hladnog oružja .Preko puta kina Radnik
-
vade_mecum
#25038 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
svi mediji iz regiona su objavili da se radi o vehabiji, nas nijedan. da li moze biti da ovo rade tendeciozno ili znaju nesto sto mi ne znamo?Alfons Kauders wrote:meni je bitnoJohnny071 wrote:jel bitno ? moze uzvikivat i "heil hitler" posljedice su iste.nikimostar wrote:pa je li istina da je selefija i da je uzvikivao Alahu Ekber
jako bitno
ako je nadrogirani kreten koji se posvadjao sa sebi slicnim u kladionici... pa onda ispucao rafal "nako"... to je jedna stvar
ako je terorista koji je, kao dio grupe, krenuo da ubija vojnike... to je nesto sasvim deseto...
-
zigson
#25039 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Meni osim ruku i nogu nista ne trebaBlack swan wrote:ja imam cekic al onaj za vadjenje eksera sjekiru i klijesta za armaturuzigson wrote:Nije na AP bilo nego u Alipasinoj ulicinKrkan wrote:Zbog ovakvih retardosa ko na AP ja imam pun gepek respektabilnog hladnog oružja .Preko puta kina Radnik
@iznad momak- kako ce znati mediji u regionu prije nasih ovako Bogu hvala sposobnih
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25040 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
imam i ekser 12ku to dok ne dodjem do gepeka
- Johnny071
#25041 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
e ko ce ti ga vise znat, ne znas jesul gori ovi nasi mediji il ostali, svaki laze kako dobije upute, nista novo, tako ratovi pocinju na ovim prostorima inace.vade_mecum wrote:[
svi mediji iz regiona su objavili da se radi o vehabiji, nas nijedan. da li moze biti da ovo rade tendeciozno ili znaju nesto sto mi ne znamo?
-
MirtolaDas
#25042 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
bilo narkos ili terorista, obojica su ocito opasni po sigurnost drustva. mentalni im je sklop poprilicno slican, jedan podlozan manipulaciji zbog droge, drugi zbog ideologije. uvezes u onu poznatu koja nije tema vecerasnje emisijeAlfons Kauders wrote:meni je bitnoJohnny071 wrote:jel bitno ? moze uzvikivat i "heil hitler" posljedice su iste.nikimostar wrote:pa je li istina da je selefija i da je uzvikivao Alahu Ekber
jako bitno
- Alfons Kauders
#25043 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma kakvi mediji, ko jos vjeruje novinarima svega ti?vade_mecum wrote:svi mediji iz regiona su objavili da se radi o vehabiji, nas nijedan. da li moze biti da ovo rade tendeciozno ili znaju nesto sto mi ne znamo?Alfons Kauders wrote:meni je bitnoJohnny071 wrote: jel bitno ? moze uzvikivat i "heil hitler" posljedice su iste.
jako bitno
al haj da vidimo sta kaze klix...
dakle bice da je jalija...Kako Klix.ba saznaje na mjesto događaja već su stigle i specijalne jedinice SIPA-e koje će pomoći u uviđaju ali i u potjeri za napadačem.
Kako je za Klix.ba potvrđeno iz MUP-a KS, istragu vodi Tužilaštvo BiH jer se radi o pogibiji vojnika Oružanih snaga.
Napadač nije pucao na autobus kako je ranije objavljeno već u pravcu autobusa gdje se nalazio treći vojnik koji je ranjen. Saznajemo i da je jedan poginuli vojnik Bošnjak, dok je drugi Srbin.
Također, visokorangirani službenik MUP-a KS je potvrdio da policija za napad sumnjiči Enesa Omeragića.
Na mjesto ubistva policajaca došli su i zamjenici ministrice obrane BiH, kao i veći broj vojnih lica.
Napadač je u bjekstvu, a policija traga za automobilom u kojem se udaljio sa mjesta pucnjave.
osim ako nije jedan od onih koji su 20 godina bili narkomani i sitni lopovi, dok nisu otkrili sve cari allaha na saudijski nacin
-
ek
#25044 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Perica Stanić, direktor SIPA-e, kazao je za "Avaz" da prema trenutnim informacijama s kojima raspolaže ta agencija, a prema opisu koji su dali očevici događaja, ubica dvojice vojnika vjerovatno je pripadnik vehabijskog pokreta. Prema Stanićevim riječima, još nema potvrde da su tačne informacije da je jedan ubijeni Bošnjak, a drugi Srbin[/color]baklava2 wrote:21:19 Perica Stanić, direktor SIPA-e, kazao je za "Avaz" da prema trenutnim informacijama s kojima raspolaže ta agencija, a prema opisu koji su dali očevici događaja, ubica dvojice vojnika vjerovatno je pripadnik vehabijskog pokreta. Još nema potvrde, a Stanić je kazao da su tačne informacije kako je jedan ubijeni Bošnjak, a drugi Srbin.
- Alfons Kauders
#25045 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
stojiMirtolaDas wrote:bilo narkos ili terorista, obojica su ocito opasni po sigurnost drustva. mentalni im je sklop poprilicno slican, jedan podlozan manipulaciji zbog droge, drugi zbog ideologije. uvezes u onu poznatu koja nije tema vecerasnje emisijeAlfons Kauders wrote:meni je bitnoJohnny071 wrote: jel bitno ? moze uzvikivat i "heil hitler" posljedice su iste.
jako bitno
ali opet nije isto... jer ako je ideologija u pitanju... i ako nije djelovao sam... onda je u pitanju potpuno drugo krivicno djelo
- strong69
#25046 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
N1 je uzivo, sa lica mjesta, izvjestio da je napadac uzvikivao Allahu Ekber.vade_mecum wrote: svi mediji iz regiona su objavili da se radi o vehabiji, nas nijedan. da li moze biti da ovo rade tendeciozno ili znaju nesto sto mi ne znamo?
- sema911s
#25047 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hocemo li otvorit sezonu lova na bradonje,ja cu krenut od vojkovica, lukavice dobrinje vi nastavite
- Johnny071
#25048 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
22:07 Kako saznaje "Avaz", ubijeni su vojnici Armin Salkić i Nedeljko Radić. Oni su radili na formacijskim mjestima vozača u bataljonu Vojne policije Brigade taktičke podrške. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/205834/pucnja ... QfHTJ.dpuf
- banjaluka078
#25049 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Banjalučke "Nezavisne novine" i sbrijanski Blic već imaju naslove "Vehabija ubio dva vojnika".
-
bumerangss
#25050 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Trenutno smo top tema na regionalnim portalima