Doktore, svi moji prijatelji pričaju da imaju redovan seks Sta da radim?
Pa, pričaj i ti – ko ti brani!
Moderator: Chloe
Blek Stena wrote:genijalan stari vic....
Ulazi hipohondar kod doktora, a doktor mu kaže: 'Dobar dan, dugo vas nisam vidio!'
'Znam, bio sam nesto bolestan...'
Djevojka mi kaze da će me ostaviti jer vise volim poker nego nju.
Mislim da blefira.
Evo jedan preradjen u focansku varijantu...![]()
Djevojka ostavlja Focaka......
'Ne mogu više biti vjerena za takvu škrticu kao sto si ti! Evo, vracam ti prsten!'
'A dje mi je kutijica?'![]()
dosta od mene, cekam kriticare
tramvajska linija broj 3triconja wrote: Skonto sam da je u vezi kosarke ali kakve veze ima tramvaj sa tim?
Slam dunk.Averus wrote:Blek Stena wrote:genijalan stari vic....
Ulazi hipohondar kod doktora, a doktor mu kaže: 'Dobar dan, dugo vas nisam vidio!'
'Znam, bio sam nesto bolestan...'
Djevojka mi kaze da će me ostaviti jer vise volim poker nego nju.
Mislim da blefira.
Evo jedan preradjen u focansku varijantu...![]()
Djevojka ostavlja Focaka......
'Ne mogu više biti vjerena za takvu škrticu kao sto si ti! Evo, vracam ti prsten!'
'A dje mi je kutijica?'![]()
dosta od mene, cekam kriticare
Bleke Steno zakucao si![]()
Bas si pomogao da skontam, haj ne mora se sve skontatperfect_guy wrote:tramvajska linija broj 3triconja wrote: Skonto sam da je u vezi kosarke ali kakve veze ima tramvaj sa tim?
Vic je prejak ali ovo je pobjedilo.perfect_guy wrote:tramvajska linija broj 3triconja wrote: Skonto sam da je u vezi kosarke ali kakve veze ima tramvaj sa tim?
Mislim da bi lakše skonto da je umjesto "momak" stajalo "narkoman", a i vic bi bio efekivnijitriconja wrote:Bas si pomogao da skontam, haj ne mora se sve skontatperfect_guy wrote:tramvajska linija broj 3triconja wrote: Skonto sam da je u vezi kosarke ali kakve veze ima tramvaj sa tim?
Eto odmah sam skonto, bravojulisiz es grant wrote:triconja wrote:Mislim da bi lakše skonto da je umjesto "momak" stajalo "narkoman", a i vic bi bio efekivnijiperfect_guy wrote: Bas si pomogao da skontam, haj ne mora se sve skontat
Ommadawn wrote:-Tata, reci iskreno jesi li više htio imati kćerku nego sina?
-Sine, iskreno, samo sam htio da jebem
Srecu se dva sluzbenika u hodniku,- sta je kolega,ni ti ne mozes da spavas-"?HardcoreMX wrote:Dobar dan, je li opcina?
-da, izvolite
A mozete li da mi ispricate neki vic?
-decko, ovdje se radi, nema se vremena za viceve
Haha, dobar dobar!!!...
Kvalitetno osmišljen vic do najsitnijih detalja.ja71 wrote:"Pošto vam je novi parfem od Christine Aguilere".
"50 maraka"
"Ništa, daće te mi ipak jedan od Šemse Suljaković"
- Koji je najteži organ u muskom organizmu?TAFKAP wrote:- Koji je najlakši organ u muskom organizmu?
- Qurac, sama ga misao na picu moze podić.
Da te nisam na nekoj drugoj temi uvrijedio ?Henry Chinaski wrote:Kvalitetno osmišljen vic do najsitnijih detalja.ja71 wrote:"Pošto vam je novi parfem od Christine Aguilere".
"50 maraka"
"Ništa, daće te mi ipak jedan od Šemse Suljaković"
I pismenost kupca na nivou obožavatelja Šemse Suljaković...