Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ti žensko, ja muško
Pitaj muškarce koliko bi ih odbilo da se nađe u sličnoj situaciji.
Ps.
Ev neka mi muka dođe kad se sjetim da sam htio popiti kafu sa ovom boemicom
Koji plićak jbt.
pustopoljina wrote:Ja svo ono pisanije prevodim sa = puk'o sam na kolegicu
Još jedna boemica
Ona neš prevodi
Kakva crna kolegica i kakvi bakrači
nova_ja wrote:Ako si muškarac plus strejt onda teško
pustopoljina wrote:Imas li razlog zasto bi se borio?
Pa prvi i glavni je moja vjera. Dakle, blud ne dolazi u obzir. Nezamislivo. Da sam onaj od prije 10-ak godina, već odavno bismo bili na nekoj Internet stranici za odrasle. Al opet ima ona ljudska slabost.
Drugi također prekrupan razlog jeste to što je u vrzi.
Izleti joj danas da s tim hairlijom već par mjeseci nema ništa.
pustopoljina wrote:
Izborices se tako sto ces se udaljiti
Nemoguće kad mi je poso takav da se često viđamo.
Sad, rekao bih joj da se goni u vraga, al ni to ne mogu jer je onako senzibilna i za sitnicu zaplače.
Helem, belaj.
Bolje ćeš se kontrolisati i smanjićeš intenzitet strasti.
Ovo važi samo ako zaista jesi musliman, pa znaš zbog čega i kako se posti, a možeš probati i ako nisi
Dino34 wrote:Pitanje za muškarce i žene.
Kako se izboriti sa stalnim flertom ili čak pozivima na nemoralne radnje od strane izrazito zgodne, lijepe i seksipilne žene?
A zbog cega ti ne zelis nista s njom? Mislim ove price vjera, blud i nemoral su mi glupost.
Jel imas curu, zenu, decka i sl. pa te to sprijecava ili sta?
Bolje ćeš se kontrolisati i smanjićeš intenzitet strasti.
Ovo važi samo ako zaista jesi musliman, pa znaš zbog čega i kako se posti, a možeš probati i ako nisi
Dino34 wrote:Pitanje za muškarce i žene.
Kako se izboriti sa stalnim flertom ili čak pozivima na nemoralne radnje od strane izrazito zgodne, lijepe i seksipilne žene?
Ako je slobodna LaHko .... prvo se malo otimaš, i onda na kraju pristaneš
merlin246 wrote:
I zbog toga ne smjes na kavu s njom jel?
merlin
dino= bivši sećerbay
Pa? Ok, razumijem. To je ko ono kad je pastir slao lažne uzbune kako mu tobože vuk pojede ovce, pa kad seljani dođu, on se smije. Kad je stvarno vuk došao, niko mu nije htio pomoći jer mu nisu vjerovali.
edo_79 wrote:prvo se malo otimaš, i onda na kraju pristaneš
Dino34 wrote:
Pa? Ok, razumijem. To je ko ono kad je pastir slao lažne uzbune kako mu tobože vuk pojede ovce, pa kad seljani dođu, on se smije. Kad je stvarno vuk došao, niko mu nije htio pomoći jer mu nisu vjerovali.
izvini
ali nakon svega zaista misliš da te mogu ozbiljno shvatati??
ono kad zafrkavaš okolo narod i bockaš konstantno pa sad želiš da budeš ozbiljno shvaćen?