SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
insaneinthebrain

#25001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

sta god to znacilo, jos su trebali dodati od ranije poznat policiji :oops:
Prema informacijama sa mjesta događaja, ubica je poznat kao momak na lošem glasu.
old_spice

#25002 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by old_spice »

jao_situacije wrote:
julisiz es grant wrote:
jao_situacije wrote:ja bi hladno rekao da je terorizam i isil, i poslao dole 1000 policajaca kao u maoču
pa onda nek ih tuku kundacima po tim favelama dole
jebeni potoci i rajlovac i briješće i svi ti sandžokani leglo narkomanije kriminala i prostitucije
Baš je od pomoći ovaj tvoj komentar.
jesam li nešto pogrešno rekao, izvini ?
činjenica je da je tu leglo kriminala u sarajevu
činjenica je da su tu 90% sandžaklije
činjenica je da policija kurcem ne mrda vezano za to

pun mi je kurac stoke koja dolazi u moj grad i pravi faluđu i brazilske favele od nekada divnog grada
uništili su gras svojim zapošljavanjem uništavaju vodovod ilegalnim priključcima
sandžokani i ta naselja su rak rana kantona sarajevo.
Tvoj grad, a ne poznajes ni naselja ni ko tu zivi, sad mi samo reci ne ides dalje od M. Dvora, lupas gluposti, u tom kraju najmanje ima sandzaklija, vecinom su ljudi iz istocne Bosne
undefined007

#25003 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by undefined007 »

Sta kae Nefic? Sigurni smo i dalje ? :lol:

bagro nesposobna
julisiz es grant

#25004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

jao_situacije wrote:
julisiz es grant wrote: Rekao si glupost i nastavljaš govoriti gluposti.
evo prosvijetli me, molim te
šta je konkretno glupost
Donosiš sudove dok se još ništa ne zna.
Po svemu što trenutno znamo jednako može biti psihički bolesnik u napadu ludila (kao onaj Hrvat u Tuzli 2008.), kao i terorista, kao i kriminalac.
jao_situacije

#25005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

julisiz es grant wrote:
jao_situacije wrote:
julisiz es grant wrote: Rekao si glupost i nastavljaš govoriti gluposti.
evo prosvijetli me, molim te
šta je konkretno glupost
Donosiš sudove dok se još ništa ne zna.
Po svemu što trenutno znamo jednako može biti psihički bolesnik u napadu ludila (kao onaj Hrvat u Tuzli 2008.), kao i terorista, kao i kriminalac.
naravno da može biti ali to ne mijenja činjenicu da je dole leglo kriminala
zigson

#25006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zigson »

naravno da može biti ali to ne mijenja činjenicu da je dole leglo kriminala
a gdje nije leglo kriminala bgt
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#25007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

un1ted wrote:Nabijem vas na kurac sve kolektivno! Pa jebem vas, DVA ZIVOTA SU IZGUBLJENA a vi serete. Poserem vam se posred usta!
Pa ovo se moglo 100 puta do sad desiti... I niko nije prstom mrdnuo

Sad kad neko pogodi i ubije dvojcu VOJNIKA, odmah je frka... O ovome se trebalo misliti davno i nastojati da se situacija popravi.. :|
Johnny071

#25008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Johnny071 »

a kako ce se popravit kad je kod nas zatvorska kazna za ilegalno posjedovanje oruzja samo u teoriji zatvorska, u praksi je to uslov... a za automatsko oruzje treba propisat dugotrajnu pa da vidis sto ce onda imat pusku iko.
Koshpa

#25009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Koshpa »

Kako saznajemo, ubica je Enes Omeragić, nastanjen u Sokolju. ( avaz )
Qler

#25010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Qler »

Ja sam prakticno odrastao u Rajlovcu, malo blize gradu od ove lokacije gdje se pucalo. I to je naselje tu i danas isto kao i prije 30 godina, mislim taj dio. Tako da ovo generalizovanje je malo glupo...
karanana

#25011 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

po cemu se da zakljuciti da je tamo leglo kriminala a nije recimo na ilidzi, alipasinom, starom gradu....?
koja statistika to govori? bezveze, ljudi bubaju i prazne neke svoje frustracije nad nekim a veze nemaju.
Johnny071

#25012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Johnny071 »

ma pusti gluposti naselje ko svako drugo, jedino gdje je leglo kriminala u kompletnom naselju je vratnik :D bez izuzetaka (osim starih zena a ima i njih sumnjivih)
Hemera

#25013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

preberzo donosite zaključke,treba utvrditi motive i ko je osoba koja je pucala i ubila ih
da li su poznaju međusobno,da li je onaj ko je pucao vojnik,da li je znao da će izaći i sl.
ne znamo još ništa
Org

#25014 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Org »

Qler wrote:Ja sam prakticno odrastao u Rajlovcu, malo blize gradu od ove lokacije gdje se pucalo. I to je naselje tu i danas isto kao i prije 30 godina, mislim taj dio. Tako da ovo generalizovanje je malo glupo...
Ma nemoj zajebavati ne znas ti, bolje zna ovaj momak sto mu je pun spolni organ sandzaklija i sto ima grad upisan u katastar.
Tony Soprano

#25015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tony Soprano »

Qler wrote:Ja sam prakticno odrastao u Rajlovcu, malo blize gradu od ove lokacije gdje se pucalo. I to je naselje tu i danas isto kao i prije 30 godina, mislim taj dio. Tako da ovo generalizovanje je malo glupo...
Samo ljudi mogu biti glupi. K'o kurac. Ne odnosi se na tebe, nego na ovog sto proziva.
Last edited by Tony Soprano on 18/11/2015 22:02, edited 1 time in total.
l33t

#25016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by l33t »

najgori mediji u regiji, odma šire dezinformacije.... kakvi novinari nema profesionalnosti ni 5%
Johnny071

#25017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Johnny071 »

Hemera wrote:preberzo donosite zaključke,treba utvrditi motive i ko je osoba koja je pucala i ubila ih
da li su poznaju međusobno,da li je onaj ko je pucao vojnik,da li je znao da će izaći i sl.
ne znamo još ništa
ma jebo motive nek ga roknu i da legnemo svi mirno spavat.
Alfons Kauders

#25018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Alfons Kauders »

mk ultra wrote:
un1ted wrote:Nabijem vas na kurac sve kolektivno! Pa jebem vas, DVA ZIVOTA SU IZGUBLJENA a vi serete. Poserem vam se posred usta!
Pa ovo se moglo 100 puta do sad desiti... I niko nije prstom mrdnuo

Sad kad neko pogodi i ubije dvojcu VOJNIKA, odmah je frka... O ovome se trebalo misliti davno i nastojati da se situacija popravi.. :|
ne znam ni koliko sam puta u proteklih deset godina na ovim stranicama jebavao matere i sestre gamadi sudsko-drotovsko-tuzilackoj radi slicnih situacija, al haj...

narod hoce tako, narod bira vlast, i sta se tu moze... stoga da se ne seremo, krivi smo svi, neko vise neko manje...

znam ljude koji su "ispadali" iz zatvora pored osudjujucih presuda za heroin, oruzane pljacke, ubistva... znam zastitara koji su odradjivali banke, i onih koji su odradjivali reket... znam drotove koji su prodavali drogu, stancali papire za oruzje, automobile... i ovdje pominjem samo ljude koje poznajem licno ili barem "iz vidjenja"...

svi sem jednog su trenutno na slobodi

i ovako ce nam i biti, dok god se tolerise da drot bude uhapsen 2-3 puta u 10 godina, a opet ostane nekakav kurcev komandir... dok god se naoruzanom kriminalcu slozi kazna od 6 mjeseci uslova... dok se dopusti da zastitarske agencije postanu paravojne formacije koje terorisu grad, pucaju, ubijaju, reketiraju...

al ko sto rekoh, narodu to ocito godi, stoga necu gubiti vrijeme na ovu temu... glasali ste gledajte
Alfons Kauders

#25019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Alfons Kauders »

Johnny071 wrote:
Hemera wrote:preberzo donosite zaključke,treba utvrditi motive i ko je osoba koja je pucala i ubila ih
ne znamo još ništa
ma jebo motive nek ga roknu i da legnemo svi mirno spavat.
roknuce ga kurac moj, ko sto su i one na ilidzi

da su ga mogli uhvatiti, vec bi bio u lisicama... ovako ce se samo za 2-3 dana pojaviti s mjesecarem da se ko fol preda... pa 30 dana pritvora, pa 2-3 godine sudjenja... pa presuda na ko fol 10 godina, a izadje za 6 i kusur...
Logovan

#25020 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Reglan wrote:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Frajer je lud, psihićki je bolesnik, nije dobar u glavu. Sreća pa nije napravio neku veću štetu ili ne daj Bože da je nekoga ubio.

U Rajlovcu se malo pucalo, hajde šta fali. :oops: Nema veze, navikli smo.

I dalje je sigurnosna situacija u gradu odlična, sve uredu. :thumbup:
salik79

#25021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by salik79 »

Org wrote:
Ma nemoj zajebavati ne znas ti, bolje zna ovaj momak sto mu je pun spolni organ sandzaklija i sto ima grad upisan u katastar.
Sandze mu u gruntu, pa mu handre konTRAcepciju.
baklava2

#25022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by baklava2 »

21:19 Perica Stanić, direktor SIPA-e, kazao je za "Avaz" da prema trenutnim informacijama s kojima raspolaže ta agencija, a prema opisu koji su dali očevici događaja, ubica dvojice vojnika vjerovatno je pripadnik vehabijskog pokreta. Još nema potvrde, a Stanić je kazao da su tačne informacije kako je jedan ubijeni Bošnjak, a drugi Srbin.
Johnny071

#25023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Johnny071 »

Alfons Kauders wrote: roknuce ga kurac moj, ko sto su i one na ilidzi
da su ga mogli uhvatiti, vec bi bio u lisicama... ovako ce se samo za 2-3 dana pojaviti s mjesecarem da se ko fol preda... pa 30 dana pritvora, pa 2-3 godine sudjenja... pa presuda na ko fol 10 godina, a izadje za 6 i kusur...
pa onog nisu mogli roknut jer su ih ufatili na sred ulice pred narodom, nisu ludi da prave takav skandal, ovaj je sa puskom nedje u sumi il u u kako ono rekose "siprazju" iliti zbunju na nasem, pa jebemu majku ako nema sad opravdanje da ga rokne nece nikad.
Maharadza

#25024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Maharadza »

Org wrote:
Ma potomak rahmetli Isa Bega Ishakovića, pa mu krivo što je isti osnivač Novog Pazara, pored Sarajeva...a inače ima klub "natives" gdje vise (čitaj: obližnja kafana), imaju i zastavu:

Image

Samo je iza grb Sarajeva uz natpis "native sarajliJIca, generalizujem do besvijesti i pljujem koga god poželim,..." :oops:
vade_mecum

#25025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vade_mecum »

baklava2 wrote:21:19 Perica Stanić, direktor SIPA-e, kazao je za "Avaz" da prema trenutnim informacijama s kojima raspolaže ta agencija, a prema opisu koji su dali očevici događaja, ubica dvojice vojnika vjerovatno je pripadnik vehabijskog pokreta. Još nema potvrde, a Stanić je kazao da su tačne informacije kako je jedan ubijeni Bošnjak, a drugi Srbin.
ako se ovo pokaze tacnim jebali smo jeza u ledja :skoljka:
Locked