Oko 12 ni u Zenici nije bilo titlova na analognoj, sad ima.Telemach wrote:Kolege su provjerile, kanal se emituje s titlom.crnivrag wrote:@Telemach
U analognoj ponudi u Sarajevu nije uključen titl na kanalu AXN.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Freamon Lester
#25001 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Maharadza
#25002 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo to je najveći problem; stoka neobrazovana koja čini većinu stanovništva u ovoj rupi a kako se (iole pametna i obrazovana) raja masovno iseljava (70000 samo prošle god.) možemo samo očekivati još više šunda!probook wrote:Dzaba ovo ima gledanost pa pricajte sta hocete...nazalost
-
AnonymousBIH
#25003 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma za ovaj potez trebaju napraviti jedan undo, najpametnije bi im bilo, a mi ćemo brzo zaboraviti da su uopće to smeće i ubacivali.
"Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da smo D3 digitalnu ponudu obogatili novim kanalima za koje ste iskazali posebno interesovanje."
Grebe lud zbunjenog. Ko li je to iskazao interesovanje? Ako tako ubacujete kanale, odmah idemo sa peticijom za H2, Cinestar Premiere, AreneSport itd.
"Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da smo D3 digitalnu ponudu obogatili novim kanalima za koje ste iskazali posebno interesovanje."
Grebe lud zbunjenog. Ko li je to iskazao interesovanje? Ako tako ubacujete kanale, odmah idemo sa peticijom za H2, Cinestar Premiere, AreneSport itd.
-
bubiba
#25004 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma prave nas budalama i smatraju nepismenim i zaostalim. Kakav H2, kakav bht na d3go, nego ovo kao da na usutkaju daju neki ižvakani kanal u zamjenu za ugašene. Licno mi ne treba BN, ali evo ovdje pise da su dali kablovskim operaterima besplatno, a sada sto telemach nece, izgleda da je pitanje neke druge politike:
http://www.rtvbn.com/365900/Obavjestenj ... -operateri
http://www.rtvbn.com/365900/Obavjestenj ... -operateri
-
AnonymousBIH
#25005 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma i BN i BN Music bezvezni kanali, ali ima logike što su tu jer su naši domaći i neko će nešto i pogledati, poslušati itd.
A baš me interesuje ko gleda ove Parove od normalnog svijeta?
Film "Idiocracy" sada djeluje kao proročanstvo
-
hipija
#25006 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo sto radi Telemach u zadnje 2 godine sa svojom tv ponudom je najblazim rjecnikom receno-katastrofa. U stvari ne zna covjek jesu li gori novi kanali ili ova virtuelna prodaja muda pod bubrege srocena u ovoj recenici:Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da smo D3 digitalnu ponudu obogatili novim kanalima za koje ste iskazali posebno interesovanje.
Vodeći računa da u D3 digitalnoj ponudi budu što zastupljeniji kvalitetni domaći i regionalni kanali, donosimo Vam sljedeće kanale ekskluzivno kod Telemacha: PAROVI 1 I PAROVI 2.
U svakom slucaju kolega @telemach cestitajte nadleznom sektoru sto ubacuje kanale za koje smo iskazali "posebno interesovanje". Da potkrijepite dokazima nase "odusevljenje" kopirajte dvije prethodne stranice na ovom topicu i proslijedite nadleznom sektoru.
p.s- zna li neko kada zavrsava taj regionalni skup idiota i kurvi na Happy tv?
Vodeći računa da u D3 digitalnoj ponudi budu što zastupljeniji kvalitetni domaći i regionalni kanali, donosimo Vam sljedeće kanale ekskluzivno kod Telemacha: PAROVI 1 I PAROVI 2.
U svakom slucaju kolega @telemach cestitajte nadleznom sektoru sto ubacuje kanale za koje smo iskazali "posebno interesovanje". Da potkrijepite dokazima nase "odusevljenje" kopirajte dvije prethodne stranice na ovom topicu i proslijedite nadleznom sektoru.
p.s- zna li neko kada zavrsava taj regionalni skup idiota i kurvi na Happy tv?
-
messilla
#25007 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakva fenomenalna odluka da se ubace parovi 
- fortaleza
#25008 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tko misli da politika nije upetljana i da se neće tako odlučivati po pitanju SK grdno se vara. Regulatorne institucije u državi su definitivno slabije od KKR-a u toj istoj državi, a političari su samo plaćenici.ElRe wrote:Telemach nema nikakve veza sa politikom i politickim prilikama u BiH. Ta firma jednostavno tako ne funkcionise.mirza_15 wrote:Mozda ima veze. Mozda Telemach usicari nesto kod Dode:
http://teve.ba/article/22145/ekipa-bn-a ... u-milicima
Recimo da je na konkurencijskom vijecu ponovo slucaj SK, ali da se na konkurencijskom vijecu odlluke donose i nacionalnim kljucem. Ne znam ko je iz reda srpskog naroda u konkurencijskom vijecu? Mozda su bas Dodikovi ljudi. Nagadjam samo. Moguce da su izbaceni iz programske seme iz politickih razloga, a Telemach ce dobiti neku kompenzaciju.
Inače bi odluka po pitanju običnog tv programa bila jako jednostavna. Interesni rat BHT-a (odnosno države) s jedne strane i globalne korporacije s druge koji može potplatiti koga god želi.
Sami zaključite hoće li BHT dobiti SK tako lako, a institucije ne rade svoj posao u državi gdje zbog 5 KM leti glava, a kamoli milijunske cifre.
Ironija je kad pogledaš i skontaš koliko je prošla država bila regulirana, ovakve stvari se nisu baš tako događale, a koliko nam danas upravljaju razni lobiji i interesne grupe u svakoj pori života. Živjela globalizacija.
U Hrvatskoj ista situacija, država htjela u projekt osnivanja nove firme koja će uraditi optiku u par godina i javlja se Angela Merkel upozoravajući kako bi time rušili položaj T-coma u Hrvatskoj. Šta bi od optike, apsolutno ništa. Isto je i s Arenom u hr.
Pa kažem da je vjerojatno sličan v2.0 po pitanju sučelja i brzine, vjerojatno nećeš osjetititi neku razliku.agent_zero wrote:Meni rekoše da sad u ovim osnovnim paketima daju onaj d3 mini risiver... pa pitam kakav je on u odnosu na d3 v2.0 osim što nema sat, u smislu brzine i kvaliteta slike? A to za gledanje unatrag i snimanje da stavimo po stranu. Dakle po osnovnim funkionalnostima.
- MTV
#25009 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajde da su stavili kamere iz Velikog Brata jer to ide na b92 pa da kazem svoji su, a oni parove od konkurenta happy-a. 
-
hipija
#25010 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A imaju svoj kanal Cinemaniu, pa Nova.RS, Pink Film,RTS3, SPI kanali, Cinestar Premiere, i od svega toga mi dobijemo 2 kanala ParovaMTV wrote:Hajde da su stavili kamere iz Velikog Brata jer to ide na b92 pa da kazem svoji su, a oni parove od konkurenta happy-a.
- crnivrag
#25011 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo proguglah malo i kažu zbog velike gledanosti su na nekom nedavnom sastanku odlučili da taj "reallity show" traje do septembra 2016.hipija wrote:
p.s- zna li neko kada zavrsava taj regionalni skup idiota i k***i na Happy tv?
- dembele
#25012 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nu vidi đavla
Je li se jos nekom desilo da mu obrisu post bez obavjesti
-
probook
#25013 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja vam opet ponavljam da parovi imaju vrlo veliku gledanost...opet kazem - nazalost ali tako je...
- fortaleza
#25014 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izbrisaše moj ilustrativni opis novih programa koje nazvah Idioti 1 i Idioti 2.dembele wrote:Nu vidi đavla
-
kakaljin
#25015 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postovani Telemach,
molimo Vas da nam pokazete anketu ili bilo kakav dokaz da su korisnici trazili da ubacite kanale Parovi 1 i parovi 2.
Takodjer da nam pokazete argumente za izbacivanje DOMACEG kanala BN iz Vase ponude.
PS: korisnici su takodjer trazili mnoge druge kanale pa ih Vi jos nikada niste ubacili u ponudu, a o tim kanalima se samo na ovome forumu puno pise i trazi.
molimo Vas da nam pokazete anketu ili bilo kakav dokaz da su korisnici trazili da ubacite kanale Parovi 1 i parovi 2.
Takodjer da nam pokazete argumente za izbacivanje DOMACEG kanala BN iz Vase ponude.
PS: korisnici su takodjer trazili mnoge druge kanale pa ih Vi jos nikada niste ubacili u ponudu, a o tim kanalima se samo na ovome forumu puno pise i trazi.
-
sencobih
#25016 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dokle više diskriminacija nas na analognoj? Sve sto valja ubacujete u digitalnu, koji paket trebam uzeti da bih imao ove parove ? Barem dajte Parove 1 u osnovnu šemu.
- pepeljara
#25017 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potpisujemkakaljin wrote:Postovani Telemach,
smece od parova sam vec sem zakljucao da ni slucajno ne stanem na tim kanalima
-
hipija
#25018 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajde reci da se zezas za Parovesencobih wrote:Dokle više diskriminacija nas na analognoj? Sve sto valja ubacujete u digitalnu, koji paket trebam uzeti da bih imao ove parove ? Barem dajte Parove 1 u osnovnu šemu.
I ako je vec razlika 3 KM izmedju analogije i digitale sto nisi uzeo ovo drugo. Ja imam digitalu od Telemacha, ADSL od BHT i donedavno je bilo sve ok. Kad kazem donedavno mislim na ove najnovije programske akvizicije u D3 ponudi.
- Johnny071
#25019 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
osim kad ih podplacujuElRe wrote:Telemach nema nikakve veza sa politikom i politickim prilikama u BiH. Ta firma jednostavno tako ne funkcionise.mirza_15 wrote:Mozda ima veze. Mozda Telemach usicari nesto kod Dode:
http://teve.ba/article/22145/ekipa-bn-a ... u-milicima
Recimo da je na konkurencijskom vijecu ponovo slucaj SK, ali da se na konkurencijskom vijecu odlluke donose i nacionalnim kljucem. Ne znam ko je iz reda srpskog naroda u konkurencijskom vijecu? Mozda su bas Dodikovi ljudi. Nagadjam samo. Moguce da su izbaceni iz programske seme iz politickih razloga, a Telemach ce dobiti neku kompenzaciju.
-
sencobih
#25020 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šalim se drughipija wrote:Hajde reci da se zezas za Parovesencobih wrote:Dokle više diskriminacija nas na analognoj? Sve sto valja ubacujete u digitalnu, koji paket trebam uzeti da bih imao ove parove ? Barem dajte Parove 1 u osnovnu šemu.![]()
I ako je vec razlika 3 KM izmedju analogije i digitale sto nisi uzeo ovo drugo. Ja imam digitalu od Telemacha, ADSL od BHT i donedavno je bilo sve ok. Kad kazem donedavno mislim na ove najnovije programske akvizicije u D3 ponudi.
- Johnny071
#25021 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisu ti tacne informacije u potpunostiElRe wrote: Kod Dodika nisu isli. Sastajali su se samo sa Zlatkom, Nikšićem i Bakirom.
- dembele
#25022 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni takodje. I ja spomenuh Idioti 1 i 2 i jos Dostojevskog i copyright kad ono delate za par minuta. Moram pitati @hipija kako se on provuce sa mudima, bubrezima i kuravamafortaleza wrote:Izbrisaše moj ilustrativni opis novih programa koje nazvah Idioti 1 i Idioti 2.dembele wrote:Nu vidi đavla
- don vito
#25023 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach, hvala vam na odlicnoj usluzi i dobrim potezima medju kojima je posljednji ubacivanje filmskog AXN-a u analognu shemu. Nemojte se obazirati na primjedbe frustriranih telekomovaca koji se lazno predstavljaju kao korisnici usluga Telemacha. Neki medju njima promijenise nekoliko nickova, zaradice i penziju, ali nece docekati SK u ponudi SDA telekoma.
Hvala vam i na nedavnom povecanju brzine neta za 25 posto, pa sa sadasnjim brzinama 25, 50, 100 i vise mbs mozemo bez problema hvatati hq stream ono malo sportskih dogadjaja koje ne pokriva SK (cak i na vise uredjaja istovremeno
, u mom slucaju smart tv, pc, tablet, smartphone, da ne spominjem D3GO).
Hvala i sto ste listi besplatnih otkljucanih digitalnih kanala nedavno dodali b92. Jedina sugestija bila bi upravo vezana uz te digitalne kanale. Mislim da je 3,5 KM za uslugu kuca D3 previse i da biste korisnicima trio paketa, zapravo svima koji vec imaju D3 digitalnu, trebali osigurati da imaju veci izbor otkljucanih digitalnih kanala na drugom tv-u (ako posjeduju tv sa digitalnim tunerom).
Hvala vam i na nedavnom povecanju brzine neta za 25 posto, pa sa sadasnjim brzinama 25, 50, 100 i vise mbs mozemo bez problema hvatati hq stream ono malo sportskih dogadjaja koje ne pokriva SK (cak i na vise uredjaja istovremeno
Hvala i sto ste listi besplatnih otkljucanih digitalnih kanala nedavno dodali b92. Jedina sugestija bila bi upravo vezana uz te digitalne kanale. Mislim da je 3,5 KM za uslugu kuca D3 previse i da biste korisnicima trio paketa, zapravo svima koji vec imaju D3 digitalnu, trebali osigurati da imaju veci izbor otkljucanih digitalnih kanala na drugom tv-u (ako posjeduju tv sa digitalnim tunerom).
Last edited by don vito on 04/12/2015 19:49, edited 1 time in total.
-
hipija
#25024 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam ti drug umjetnicka dusa, a ove rijeci su izraz malo vece pjesnicke slobodedembele wrote:Meni takodje. I ja spomenuh Idioti 1 i 2 i jos Dostojevskog i copyright kad ono delate za par minuta. Moram pitati @hipija kako se on provuce sa mudima, bubrezima i kuravamafortaleza wrote:Izbrisaše moj ilustrativni opis novih programa koje nazvah Idioti 1 i Idioti 2.dembele wrote:Nu vidi đavla
- Maharadza
#25025 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Music svakako (bilo koji sa ovih prostora), ali BN sam nekada znao pogledati samo da vidim kako sds-ovi četalji pljuju i prcaju one ronhilove četalje...pa onda repliciraju jedni drugima, optužuju se i tako u krug - cirkus!AnonymousBIH wrote:Ma i BN i BN Music bezvezni kanali, ali ima logike što su tu jer su naši domaći i neko će nešto i pogledati, poslušati itd.