Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo da nezamre tema,moji utisci o sony-u
nakon xperie s sada sam uzeo z2 i poprilicno sam zadovoljan..ima definitivno najbolju kameru (sto je meni jako bitna stavka),lijep dizajn a kvalitet izrade je odlican (jedini mali minus je sto kutovi nisu zaobljeni pa treba malo vremena za privikavanje)..uglavnom mob je malo poskup ali se definitivno isplati
Last edited by touch brain on 01/07/2014 23:32, edited 1 time in total.
telekom ne bi bio telekom ako ne bi bili drugaciji i ispred ostalih
mislim da je ipak 32gb verzija, provjericu preko supporta ako ne pise na portalu
Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
Pitah vec na temi android os, al haman sve ministri niko da odgovori. Jel zna ko imal kakav proizvodjac koji ima ekran sa anti glare finishom il su svi onako obicna stakla sa glare efektom.
CoCoLoCo wrote:Pitah vec na temi android os, al haman sve ministri niko da odgovori. Jel zna ko imal kakav proizvodjac koji ima ekran sa anti glare finishom il su svi onako obicna stakla sa glare efektom.
Ne bih znao, ali i nema potrebe za tako nečim jer je ona Anti-glare folija svega 3-4 KM.
sportman1 wrote:jel tacno da je kamera na htc m8 losija???? savrsen telefon sa losijom kamerom.
U odnosu na ostale flagship telefone daleko lošija:
And what does the HTC One (M8) have on its side? It's got an improved 4MP camera, overcomplicated hardware trickery, which is only used for the seemingly trivial task of adding image effects in post-processing, and a mere 1080p video recording. That's all. Even last year's optical image stabilization - a key selling feature - is now gone as it's incompatible with the dual camera setup.
Winner: Sony Xperia Z2. The HTC One (M8) does have more features for its still camera, but the Sony Xperia Z2 clearly has the superior hardware - larger sensor of higher resolution and with 4K video recording to boot.
Winner: Samsung Galaxy S5. Samsung put a wider array of features on its new flagship, covering most of what the HTC One (M8) can do.
Zoe is nice but can't carry the M8 alone and despite having a whole second camera to help it the shallow depth of focus feature is not clearly better than Samsung's. It will work better for moving objects, but other than that the Galaxy S5 results looked cleaner.
Očito jedino što je bolje jeste izrada i stereo zvučnici, mada se meni lično ne sviđa ni dizajn jer ima predebele "bezels" (to je onaj prostor sa lijeve i desne strane ekrana a kojeg' je realno previše) u odnosu na ostale, prije svega G2 i G3 koji po meni perverzno izgledaju!
Ljudi čitam ovdje komentare i izgubi se jednostavno. Nemam još smartphone i konačno sam odlučio da kupim. Nisam nešto zahtjevan što se tiče aplikacija, ne igram nikakve igrice i to. Oke bi bilo da bude dobra kamera i da što više drži baterija. A sad vidim neke brenove sasvim nove iNew, Star... Kakvi su oni, čine mi se jeftini, a onako solidni. Kakva je situacija sa ovim huawei, alcatel i slično...
Mani se tog kineskog smeća, nemoj ni gledat to dzaba.
Huewai i alcatel nisu losi, al kolko para toliko muzike. Ovi bolji modeli su i vise para, tj dodjes do neke cifre za koju mozes uzet neki od nexus modela, zavisi hoces novo ili polovno.
Po meni ne postoji bolji deal od nexusa, tj nigdje ne dobijes više za manje para.
Tako da najbolje da kažeš kojim budžetom raspolažeš pa da predložimo nešto konkretno.
Nek si ti poletio da ispadnes pametan. Gdje si ti vidio da sam ja popljuvao SVE kineske telefone? Te koje je on spomenuo, naravno da cu popljuvat i naravno da su smece, taj koji si ti naveo, dobre specifikacije i visoka cijena apsolutno ne znači da je i dobar tj kvalitetan, tako da je vjerovatno i to smeće.
Od kineskih maksimalno poštujem i preporučujem ako ko može nabaviti Lenovo, oppo, oneplus, xiomi...
mufa1 wrote:Mani se tog kineskog smeća, nemoj ni gledat to dzaba.
Huewai i alcatel nisu losi, al kolko para toliko muzike. Ovi bolji modeli su i vise para, tj dodjes do neke cifre za koju mozes uzet neki od nexus modela, zavisi hoces novo ili polovno.
Po meni ne postoji bolji deal od nexusa, tj nigdje ne dobijes više za manje para.
Tako da najbolje da kažeš kojim budžetom raspolažeš pa da predložimo nešto konkretno.
ever! wrote:Ljudi čitam ovdje komentare i izgubi se jednostavno. Nemam još smartphone i konačno sam odlučio da kupim. Nisam nešto zahtjevan što se tiče aplikacija, ne igram nikakve igrice i to. Oke bi bilo da bude dobra kamera i da što više drži baterija. A sad vidim neke brenove sasvim nove iNew, Star... Kakvi su oni, čine mi se jeftini, a onako solidni. Kakva je situacija sa ovim huawei, alcatel i slično...
Preporuka ukoliko razmatraš i 'kineze' K-Touch Nibiru Mars One H1
Ne. Imao dodira sa telefonom, čitao komentare druge. Toliko.
Trebao si pitati lika koji tačn telefon, provjeriti sve informacije pa reci da je smeće. Ja samo mogu reć da je je smeće 99% kopija svjetskih brendova, ostali kineski brendovi ne zaostaju za vodećim.
Brat mi ima servis za popravku racunara, i izmedju ostalog donese raja i telefone i tablete. Trebas vidit cirkusa kad se otvore strasni kineski strojevi. Baterija bukvalno superlijepkom zalijepljenja za matičnu, a s druge strane display. 2look tablet sa sprzenim wireless om ja mislim da dnevno minimum par komada dodje.
Druga star, opet nikad ni jedan nije reko da se zajebo sto je uzeo kineza, svi govore, pa et dobar je bio prvim mjesec-dva. Pa et i nisu neke pare. A ovamo izvale i po 300 km za telefon...eeej 300 km, znas sta se sve može uzet za te pare.
I da zaboravih pitat, kad je to samsung bio smece, pretpostavljam da ćeš reći, prije pojave prvog iphona...