Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- WildRedRose
#2501 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
@m@m@ i mene zanima,al cim se ovako ispario/la, nesto je bezobrazno 
-
sha_ba
#2502 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jeste mahalusem@m@ wrote:ama mene zanima pa nek' se kasnije crveniWildRedRose wrote:@m@m@ i mene zanima,al cim se ovako ispario/la, nesto je bezobrazno![]()
- WildRedRose
#2503 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zelimo nastavak !!!
ko da gledam, mi cemo se crveniti, kada saznamo
- alchak.ba
#2504 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
da je taman, ne volim ni manekenke ni predebeleWildRedRose wrote:question: jel volite da djevojka ''ljulja ili da zulja''?
mislim na tjelesnu tezinu
- alchak.ba
#2505 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zavisi gdjei_ja_na_forumu wrote:haj sad ozbiljno pitanje
kada bi vi bili iz Sa. a vasa djevojka iz nekog manjeg mjesta.. da li bi otisli tamo da zivite i radite..
da napomenem da bi tamo imali posao u opcini, a u Sa. se zna kakva je situacija vezano za posao poslije zavrsenog faksa..
![]()
zavisi od mogucnosti napredovanja
ma zavisi od monogo cega
-
Mr. Brightside
#2506 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a ai_ja_na_forumu wrote:haj sad ozbiljno pitanje
kada bi vi bili iz Sa. a vasa djevojka iz nekog manjeg mjesta.. da li bi otisli tamo da zivite i radite..
da napomenem da bi tamo imali posao u opcini, a u Sa. se zna kakva je situacija vezano za posao poslije zavrsenog faksa..
![]()
-
speedyfany
#2507 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
[
Last edited by speedyfany on 15/05/2013 15:12, edited 1 time in total.
- dee_dee_90
#2508 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mene smrtno zanima zasto vas vecina nosi lancice...meni je to totalni turn off...obicno bude sto deblji,to bolji...
-
Mr. Brightside
#2509 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i živjet' ćemo u šupici uz naše sedmoro bosonoge dječice, a a nije moja pričaspeedyfany wrote:
Nije bitno gdje si ako si nasao onu pravu. Ja bi otisao na kraj svijeta ... Hebo sve ostalo, i karijeru i sta ti ja znam, sve to na kraju nije bitno
-
speedyfany
#2510 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
[
Last edited by speedyfany on 15/05/2013 15:09, edited 1 time in total.
-
speedyfany
#2511 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
[
Last edited by speedyfany on 15/05/2013 15:09, edited 1 time in total.
-
Mr. Brightside
#2512 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
meni zape za oko onaj posao u opštinispeedyfany wrote:Ne mora da znaci uopste. Ako ces ovde zaradit za nesto vise od podruma, zaradit ces i u malom mjestu. Gledas malo ekstremno na stvari. Ustvari mislim da je poenta pitanja dali bi otisao u manje mjesto radi nekog koga volis. Ti si sad u to upetljao i dilemu egzistencije...Mr. Brightside wrote:i živjet' ćemo u šupici uz naše sedmoro bosonoge dječice, a a nije moja pričaspeedyfany wrote:
Nije bitno gdje si ako si nasao onu pravu. Ja bi otisao na kraj svijeta ... Hebo sve ostalo, i karijeru i sta ti ja znam, sve to na kraju nije bitno
šta ja znam, a da postaviš pitanje "da li bi se preselio u manji gradić ako si iz Sa, samo radi ljubavi..", hmm
-
speedyfany
#2513 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako si nafakali, svejedno gdje si ...
- alchak.ba
#2514 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne nosimdee_dee_90 wrote:Mene smrtno zanima zasto vas vecina nosi lancice...meni je to totalni turn off...obicno bude sto deblji,to bolji...
a i nama je turn of stosta pa se ne zalimo
- dusa_raskopuša
#2515 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
dee_dee_90 wrote:Mene smrtno zanima zasto vas vecina nosi lancice...meni je to totalni turn off...obicno bude sto deblji,to bolji...
I zasto nosite zuto zlato, pobogu?
Last edited by dusa_raskopuša on 22/11/2012 17:12, edited 1 time in total.
- alchak.ba
#2516 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne nosim ni srebro, kamoli zlatodusa_raskopuša wrote:dee_dee_90 wrote:Mene smrtno zanima zasto vas vecina nosi lancice...meni je to totalni turn off...obicno bude sto deblji,to bolji...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I zasto nosite zuto zlato, pobogu?
-
Great Cornholio
#2517 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pu, pu, pu, da se pomaknem s mjestai_ja_na_forumu wrote:haj sad ozbiljno pitanje
![]()
Dvoje koji se vole, a nisu iz istog grada, imaju tri opcije ako su odlučili da žive zajedbo:
1. Da se ona preseli u grad u kojem on živi
2. Da se on preseli u grad u kojem ona živi
3. Da se oboje presele u neki treći grad u kojem će zajedno živjeti.
Bitno je da žive u istom gradu, e sad idealno bi bilo da oboje u tom gradu imaju posao, a veći grad pruža više, što jest jest.
- i_ja_na_forumu
#2518 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
fazon je sto ovdje u sa. ni ja ni on ne radimo.. nismo neke dangube.. radimo nesto onako bezze sto se i ne moze nazvati poslom..Great Cornholio wrote:pu, pu, pu, da se pomaknem s mjestai_ja_na_forumu wrote:haj sad ozbiljno pitanje
![]()
![]()
Dvoje koji se vole, a nisu iz istog grada, imaju tri opcije ako su odlučili da žive zajedbo:
1. Da se ona preseli u grad u kojem on živi
2. Da se on preseli u grad u kojem ona živi
3. Da se oboje presele u neki treći grad u kojem će zajedno živjeti.
Bitno je da žive u istom gradu, e sad idealno bi bilo da oboje u tom gradu imaju posao, a veći grad pruža više, što jest jest.
fazon je sto je tesko naci posao u sarajevu, jer evo on kao inzinjer vec 2 god. ne moze nista da nadje.. ja s svojim bijedim masterom takodjer..
tamo imamo moj stan ( za koji necu prezaliti sto tamo zjapi prazan, a ja ovdje placam nekom kiriju)..on bi imao posao, ja bih se snlasla.. kakvo je vrijeme doslo prijavila bih se i sa srednjom da radim u butiku, briga me vise!
sad mi je kritican period, stara rekla il nadji tamo posao, il se vracaj kuci
- dusa_raskopuša
#2519 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
prodaj taj tamo stan i kupi ovdje...ili taj tamo izdaj pa za te pare placaj stan u Sa. 
-
Great Cornholio
#2520 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
U ovoj situaciji razumno bi bilo da se preselite kod tebe, jer tamo imate polaznu osnovu za zajednički život, a poslije, ko zna, možda se vratite u Sarajevo, ako to poželite i ako se situacija sa poslom promijeni.i_ja_na_forumu wrote: fazon je sto ovdje u sa. ni ja ni on ne radimo.. nismo neke dangube.. radimo nesto onako bezze sto se i ne moze nazvati poslom..
fazon je sto je tesko naci posao u sarajevu, jer evo on kao inzinjer vec 2 god. ne moze nista da nadje.. ja s svojim bijedim masterom takodjer..
tamo imamo moj stan ( za koji necu prezaliti sto tamo zjapi prazan, a ja ovdje placam nekom kiriju)..on bi imao posao, ja bih se snlasla.. kakvo je vrijeme doslo prijavila bih se i sa srednjom da radim u butiku, briga me vise!
sad mi je kritican period, stara rekla il nadji tamo posao, il se vracaj kucidosta zeni placanja kirija
- p206
#2521 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Evo nastavak... Od glave višak ne boli.WildRedRose wrote:zelimo nastavak !!!![]()
![]()
Crvenite se sad
- Aleluja
#2522 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
...ja ne kontam u čemu je vaš fazon?!i_ja_na_forumu je napisao/la:
fazon je sto ovdje u sa. ni ja ni on ne radimo.. nismo neke dangube.. radimo nesto onako bezze sto se i ne moze nazvati poslom..
sad mi je kritican period, stara rekla il nadji tamo posao, il se vracaj kucidosta zeni placanja kirija
...šta imaš od Sarajeva ako nemaš uslove za život...između ostalog , beton sa trolom a prazan frižider koji ne plaća račune!
... pak niste saksije da krasite prozore...i cvijeće uvehne ako ga ne zalijevaš i prehranjuješ!
...ali eto postoje ljudi koji samo neka žive pobogu u Sarajevu pod cijenu svega...ali hvala nebesima što postoji izbor i što nismo svi isti!
Uostalom tvoj život, tvoj izbor!
- klixoris
#2523 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa kad bi ona bila iz nekog malog mjesta u Austriji na primjer, nebi imao nista protiv da se preselim kod nje...i_ja_na_forumu wrote:haj sad ozbiljno pitanje
![]()
-
Erased
#2524 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Balkanski kompleksi su cudo. 
- vicious2
#2525 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kako se ono kaze - budala zivi gdje je rodjen, pametan gdje mu je bolje ...