Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slo Burner wrote:A ko su vam ovi bolidi Tabakovici?
Dobri momci, iz fine porodice, odlikasi
Braca, jedan ubio drzavnog kriminalca prije nekoliko godina ( za Bajram ), kao maloljetnik. U to vrijeme mu se ovaj "danasnji" ubica-brat malo povampirio, i jbga.
Inace su momci bili sportisti, ali zivot i drustvo ucini svoje.
Mislis na Damira Imamovica iz Radakova sto je ubijen za Bajram ?
Slo Burner wrote:A ko su vam ovi bolidi Tabakovici?
Dobri momci, iz fine porodice, odlikasi
Braca, jedan ubio drzavnog kriminalca prije nekoliko godina ( za Bajram ), kao maloljetnik. U to vrijeme mu se ovaj "danasnji" ubica-brat malo povampirio, i jbga.
Inace su momci bili sportisti, ali zivot i drustvo ucini svoje.
Mislis na Damira Imamovica iz Radakova sto je ubijen za Bajram ?
da to je to
i ja sad gledam..kontam jes mi poznato ovo tabaković i kontam to je taj lik što ubi damira, pa izašao pa unakazio mahmića i onog stupara - boksere,, pa sad ponovo ubi čoeka...al ne - ovo mu je sada buraz ubio
Last edited by dinty2 on 28/09/2013 01:52, edited 1 time in total.
I na kraju ce dobit manje od 10 godina. Jbte ovaj nas zakon pravo ide na ruku ovim kabadahijama.
Ispast ce za par godina svako budala ko ne nosa pistolj sa sobom i kad se nadje u nekom belaju, nedaj Boze, isti ne koristi .
Jbte nedavno mi prica kolega da je vidio onog lika, ne sjecam mu se imena, sto je ubio cini mi se mater, oca i sestru u stanu, kako hoda carsijom. Jbte on je svoje odsluzio , slobodan . I sad mozes mislit da se nekad nedaj Boze nadjes u nekoj situaciji sa njim, bilo ko od nas, sta je njemu ubit nekog ljevog kad je to uradio svojim najblizim?
Po Sarajevu najnormalnije hoda onaj lik sto je zaklao mamu.Navece u gradu sam ga znao cesto vidjeti u drustvu i to bari neke cure
[/quote]da to je to i ja sad gledam..kontam jes mi poznato ovo tabaković i kontam to je taj lik što ubi damira, pa izašao pa unakazio mahmića i onog stupara - boksere,, pa sad ponovo ubi čoeka...al ne - ovo mu je sada buraz ubio[/quote]
Pa dobro sad da je bio drzavni kriminalac bas i nije.Sta je onda Zijad Turkovic .Diler iz Radakova i to je to.Jes da je pocetkom 2000tih bas znao belaje raditi,lika u bolnici sto je lezao izbo nozem pa dobio ne znam koliko mjeseci samice.
Nego sta je sa Totosom? On je jednog poznanika iscakijao prije nekoliko godina.Jesu li ga bar u ludnicu stavili ili i dalje u Romantiku prica sa casom Coca Cole k'o u najbolje dane
EDIT : Tabakovic valjda ubio Damira jer ga je valjda ovaj tjerao da dila za njega.Ovaj nije htio,Damir mu prijetio i ovaj ga rokne.I cuo sam price tada da je u pitanju bio jedan fin momak (taj Tabakovic)
da to je to i ja sad gledam..kontam jes mi poznato ovo tabaković i kontam to je taj lik što ubi damira, pa izašao pa unakazio mahmića i onog stupara - boksere,, pa sad ponovo ubi čoeka...al ne - ovo mu je sada buraz ubio[/quote]
Pa dobro sad da je bio drzavni kriminalac bas i nije.Sta je onda Zijad Turkovic .Diler iz Radakova i to je to.Jes da je pocetkom 2000tih bas znao belaje raditi,lika u bolnici sto je lezao izbo nozem pa dobio ne znam koliko mjeseci samice.
Nego sta je sa Totosom? On je jednog poznanika iscakijao prije nekoliko godina.Jesu li ga bar u ludnicu stavili ili i dalje u Romantiku prica sa casom Coca Cole k'o u najbolje dane
EDIT : Tabakovic valjda ubio Damira jer ga je valjda ovaj tjerao da dila za njega.Ovaj nije htio,Damir mu prijetio i ovaj ga rokne.I cuo sam price tada da je u pitanju bio jedan fin momak (taj Tabakovic) [/quote]
totoš je prije par godina po radakovu prao auta,ničim izazvan,a jednom sam bio svjedok kad je došao u policijsku stanicu centar i tvrdio da se zove naser orić i da ne može promijeniti ličnu kartu
ja sam čuo da je damir,kojeg su pojedinci po internetu pčeli u nebesa dzati kad je ubijen,ovog tabakovića koji ga je ubio po smetovima ili bistričaku maltretirao,silovao navodno
totoš je prije par godina po radakovu prao auta,ničim izazvan,a jednom sam bio svjedok kad je došao u policijsku stanicu centar i tvrdio da se zove naser orić i da ne može promijeniti ličnu kartu
ja sam čuo da je damir,kojeg su pojedinci po internetu pčeli u nebesa dzati kad je ubijen,ovog tabakovića koji ga je ubio po smetovima ili bistričaku maltretirao,silovao navodno
Za silovanje nije navodno vec je istina,postoji dokument o tome u policiji kao i u bolnici.
Za silovanje nije navodno vec je istina,postoji dokument o tome u policiji kao i u bolnici.