Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bubalo1 wrote:Eh i ja sam isti ... Vidjet ces kad instaliras pa izadjes nakon 2 minute .. Ako si presao 22 godine nemoj se djaba truditi Dok je bio slabiji komp joj da mi je ovo da mi je ono .. kad sam uzeo novi sve novo skinuo sto ima vjeruj da neke nisam usao ni da probam kakve su
ja od kraja 2008 godine nisam odigrao nista novije
ali biljezim ovamo sve, i stalker i crysis i battlefield i skyrim itd..
morat ce se to sve nadoknaditi jednom
Slican sam, igre se samo instaliraju i đabe zauzimaju prostor
Zadnjih godina jedino sto me ocaralo je Batman, Assassins Creed i posebno Mass Effect, jos se tu igra Fifa i Manager, ostalo nula bodova
I ja nisam tako nesto odigrao novije .. Mislim cak da je zadnje najnovije sto sam igrao pes6 I onda sve skinuo i sve evo samo stoji i to je to .. Ne mogu jednostavno mi se neda ubije me u pojam odigram nekad auta neka malo da ubijem dosadu .. ili kosarke/fudbala i to je to .. i to sve exhibition nista prelazenje i slicno Evo skinuo sam i ovaj teken street fighter .. ne moram ni reci da sam ukupno u game modu bio 20 sekundi
Evo trenutno na kompu imam 19 igara instalirano .. Ne znam jesam li ukupno u svim igrama zajedno proveo sat vremena u ovih 5 mjeseci koliko imam novi komp
neo7 wrote:ne znam kakva je ta, ali znam da je Ogame zarazna...jedino ako imas dobru ekipu, ili ako upoznas
Esej bih mogao napisati na to sve
Ogame sam davno igraooo dugooo ... I am playr - je varijanta gradis fudbalsku karijeru , treninzi, utakmice i sl.
p.s. zar jos postoji Ogame ?
Postoji, ali slabo igrača ima. Sjećam se na UNi1 da je bilo oko 10k, jučer otvoren novi server, 500 jedva se skupilo. Ukakili igru nekim redizajnima i kupovinom Crne Materije.
Ljudi dajte mi nekih ideja za igrice koje su zabavne da se igraju u lanu, sa 3-4 i vise prijatelja, ne trazim nesto sto se medjusobno ubijamo, moze i to ali nesto kao age of empires 2 ili nesto ono team-coop sa vise igraca poput left 4 dead 1 i 2
I jos jedno, nemojte neke igrice koje su prezahtijevne, nek idu tak do neke granice l4d2 otprilike jer nisu racunari dovoljno jaki
arnes_king wrote:Ljudi dajte mi nekih ideja za igrice koje su zabavne da se igraju u lanu, sa 3-4 i vise prijatelja, ne trazim nesto sto se medjusobno ubijamo, moze i to ali nesto kao age of empires 2 ili nesto ono team-coop sa vise igraca poput left 4 dead 1 i 2
I jos jedno, nemojte neke igrice koje su prezahtijevne, nek idu tak do neke granice l4d2 otprilike jer nisu racunari dovoljno jaki
arnes_king wrote:Ljudi dajte mi nekih ideja za igrice koje su zabavne da se igraju u lanu, sa 3-4 i vise prijatelja, ne trazim nesto sto se medjusobno ubijamo, moze i to ali nesto kao age of empires 2 ili nesto ono team-coop sa vise igraca poput left 4 dead 1 i 2
mincraft...prezabavno kad igras sa ekipom
Igrali smo prije par mjeseci, derali dosta dugo i to nas bude po 7-8 ali izlapilo :S
Stojadin wrote:
team fortress 2 ? besplatna je na steamu
Oj dok vidim da moram steam instalirati padne mi mrak na oci -.- nema mi mrzeg programa .....
Nego de mi reci kada ga preko steama skinem na jedan PC i instaliram, mogu li tu instalaciju samo kopirati na ostale i odmah igrati ili se mora na svakom skidati posebno ?
EDIT: 10 GB Zauzima ??? Pa ja sad gledao na torrentu nema nijedan preko 2 GB i to non steam verzije, et zbog cega ne volim taj steam ........
Last edited by arnes_king on 20/05/2012 14:37, edited 1 time in total.
Probah i black ops multi. U nekih sat-dva igranja nije me se nešto posebno dojmio. Mape koje su se vrtile dok sam igrao su bile poprilično bezvezne. Vidjet ćemo još, prije konačne ocjene.
Posto vidim da slabo imam odgovora (ponuda) za ono sto sam pitao, da malo pojednostavimo
Pisite mi igre koje se moraju imati u internet klubu sa 8 racunara, bilo koje sto vi mislite da ce bas zabaviti raju da bi se igralo, da su zarazne itd A da nisu ogromne u velicini (mislim na gb) i ne prezahtijevne