X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
al_neri

#2501 Re: X FACTOR Adria

Post by al_neri »

Better Man wrote:
Picajzla wrote:
Better Man wrote:Napisah da je Kiki jedan od autora pjesme Rat i mir (ljubav je). Da se ispravim i kazem da je samo gost vokal u albumskoj verziji, a pjesmu su napisali B. Jelic, D. Cacinovic i Marina Tucakovic.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Slabo te ko i uzima za ozbiljno, bez brige :oops: Mada si se malo popravio pa manje uzvicnike koristis. :D
Niko te nista nije pitao jadni i iskompleksirani picajzlo.

:D
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#2502 Re: X FACTOR Adria

Post by Picajzla »

Better Man wrote:
Picajzla wrote:
Better Man wrote:Napisah da je Kiki jedan od autora pjesme Rat i mir (ljubav je). Da se ispravim i kazem da je samo gost vokal u albumskoj verziji, a pjesmu su napisali B. Jelic, D. Cacinovic i Marina Tucakovic.

Slabo te ko i uzima za ozbiljno, bez brige :oops: Mada si se malo popravio pa manje uzvicnike koristis. :D
Niko te nista nije pitao jadni i iskompleksirani picajzlo.

:lol: :lol: :lol:

Trebao si uzvicnik na kraju a ne tacku. Ozbiljno !
Industrialyzer

#2503 Re: X FACTOR Adria

Post by Industrialyzer »

Vidis, ja volim onakve cure, sta cemo sad :mrgreen: Svoj fazon fura, unikatna je, i ide u finale. Nije lose za jednog mrtvaca ;-)
J.P.Montoya

#2504 Re: X FACTOR Adria

Post by J.P.Montoya »

ovim je produkcija samo dodala kap na sve propuste....kao sto rekoh prije dva mjeseca nakon druge live emisije...ovo je postalo opstenarodno veselje...sa mjenjanjem voditelja i pravila u po frke...tako da me ovo nije previse istangiralo....maloj ilmi ne treba x factor da bi napravila karijeru...
Ambrozija

#2505 Re: X FACTOR Adria

Post by Ambrozija »

Cherry-Cherry wrote:E glupog objašnjenja... Čuj mlada si... :-) A Maid treba proći jer nije više tako mlad i godine mu prolaze... :-) I sad je Ilma kriva što Maid nije snimio ni jednu pjesmu, a ima više godina od nje... :-)
Ma oboje su trebali u finale!
mushkile chibira

#2506 Re: X FACTOR Adria

Post by mushkile chibira »

:run:
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:27, edited 1 time in total.
J.P.Montoya

#2507 Re: X FACTOR Adria

Post by J.P.Montoya »

p.s. a ako neko misli da u izbacivanju ilme nije umjesana produkcija naivan je ko francuska sobarica...kakvi glasovi kakvi bakraci, u krajnjoj liniji bolje je dati te dvije tri marke nekome kome stvarno to zivot znaci, a ne trpati profit stranim telekomima...cisto je racunica produkcije da poslije ovog cirkusa ne mogu sa njom napraviti turneju i izmusti josh koji euro...pa makedonac ima rasprodanu makedoniju sad pa sad...ko bi dosao na koncert ilmu slusati bez obzira sto je vokalno najjaca...
Last edited by J.P.Montoya on 05/03/2014 00:40, edited 1 time in total.
leki hz

#2508 Re: X FACTOR Adria

Post by leki hz »

Cherry-Cherry wrote:E glupog objašnjenja... Čuj mlada si... :-) A Maid treba proći jer nije više tako mlad i godine mu prolaze... :-) I sad je Ilma kriva što Maid nije snimio ni jednu pjesmu, a ima više godina od nje... :-)
Onda su trebali staviti granicu od koliko godina da se prijavljuju, Emina je ispala veliko govno. Ilma koja svima njima može držati časove pjevanja ispada, a ostaju Doktori, Lukijan i Danijel. Uh ljuta sam ko ris :-x
al-em

#2509 Re: X FACTOR Adria

Post by al-em »

morali smo zrtvovati jedno nase za dobrobit ovog drugog
zato cemo glasati za maida i on ce da pobjedi,ko memo, gile i ostala raja
da su i ilma i mahid prosli u finale, pobijedio bi neko treci jer bi se bosanski glasovi podijelili,ovako cemo pokoriti srbiju ponovo
Loulou

#2510 Re: X FACTOR Adria

Post by Loulou »

I da je ispao večeras, to ne bi moglo izbrisati činjenjicu da je Maid jedan od najjačih vokala na ovim prostorima. Irelevantno je je li nekome zadnji voz ili je neko premlad....važno je ko će i kako trajati.
Sav ovaj hype će brzo splasnuti a ostat će oni koje ljudi žele slušati.

Sam x factor je odavno počeo ličiti na svog prethodnika ("Operacija trijumf"). Sve je to premlako, a ovo vjerovatno nisu prostori za "masovno ludilo" oko zvijezda i zvjezdica.
dustaban

#2511 Re: X FACTOR Adria

Post by dustaban »

al-em wrote:morali smo zrtvovati jedno nase za dobrobit ovog drugog
da su i ilma i mahid prosli u finale, pobijedio bi neko treci jer bi se bosanski glasovi podijelili,ovako cemo pokoriti srbiju ponovo
Bosanci najbolje potvrdjuju stereotip o svojoj gluposti kad uzivaju u ovakvim pobjedama. Nama je vazno da pobjede Gile i Maid na PINKU a niko ne konta sto su BH mediji potuceni do nogu. Ovdje uskoro nece biti nijedne domace TV stanice i, da budemo iskreni drugacije nije ni moglo biti. Jezik je ucinio svoje, mos ga zvati vako nako, Ilma veceras pjeva na ekavskom, serbske pjevaljke pjevaju za bajram... dok Senad jos uvijek reprizira svoje ratne dnevnike a svi skupa pokusavaju od sevdalinke napraviti globalni pokret.
Moze biti nesta i bidne od new sevdaha, ako se toga prihvate Pink i Grand.

Joj sta im radimo...
:-)
It_is_a_Leclerc

#2512 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

dustaban wrote:
Bosanci najbolje potvrdjuju stereotip o svojoj gluposti kad uzivaju u ovakvim pobjedama. Nama je vazno da pobjede Gile i Maid na PINKU a niko ne konta sto su BH mediji potuceni do nogu. Ovdje uskoro nece biti nijedne domace TV stanice i, da budemo iskreni drugacije nije ni moglo biti. Jezik je ucinio svoje, mos ga zvati vako nako, Ilma veceras pjeva na ekavskom, serbske pjevaljke pjevaju za bajram... dok Senad jos uvijek reprizira svoje ratne dnevnike a svi skupa pokusavaju od sevdalinke napraviti globalni pokret.
Moze biti nesta i bidne od new sevdaha, ako se toga prihvate Pink i Grand.

Joj sta im radimo...
:-)
:lol:

Gledajmo Prvi glas sevdaha..
Altruist

#2513 Re: X FACTOR Adria

Post by Altruist »

Cim sam cuo da se live emisije odrzavaju pod nekim satorom u Simanovcu sve mi je bilo jasno.
Kal El

#2514 Re: X FACTOR Adria

Post by Kal El »

Haj'mo glasati za Doktore,da im pokvarimo dan...i noć, ma cijeli show :mrgreen:

Sent from my LT26ii using Tapatalk
satira

#2515 Re: X FACTOR Adria

Post by satira »

Image

kako ljudima naumpadnu ovakve stvari :lol:

kao da je ikad pobijedio najtalentovaniji takmicar :-)
Vertig0

#2516 Re: X FACTOR Adria

Post by Vertig0 »

leki hz wrote:
Onda su trebali staviti granicu od koliko godina da se prijavljuju, Emina je ispala veliko govno. Ilma koja svima njima može držati časove pjevanja ispada, a ostaju Doktori, Lukijan i Danijel. Uh ljuta sam ko ris :-x
U ovom duelu meni je Maid bio bolji od Ilme, tako da mislim da je tu zasluzeno prosao. Ali se slazem sa tobom, barem jedno od njih dvoje je moralo proci direktno u finale. Po meni danas su najlosiji bili doktori i Danijel. Danijel je inace dobar, ali meni se ovi doktori ko grupa nimalo ne svidjaju...
Ljakan

#2517 Re: X FACTOR Adria

Post by Ljakan »

u sta ti gledas da mi je znat :lol:
posto nisi upucen ocigledno Maid,Lukijan i Armin su ostali jos iz bosne prkosne :lol:
McMoy

#2518 Re: X FACTOR Adria

Post by McMoy »

Što se mene tiče, Ilmica je pobjednik od kako sam je prvi put čuo.
Za klasu bolja od svih.
Last edited by McMoy on 05/03/2014 01:26, edited 1 time in total.
al-em

#2519 Re: X FACTOR Adria

Post by al-em »

Ljakan wrote:
posto nisi upucen ocigledno Maid,Lukijan i Armin su ostali jos iz bosne prkosne :lol:
lukijan je iz srbije,ali su doselili u banjaluku iza rata nekad,i nisam nijednom cuo da se izjasnjava kao bosanac
a taj armin je upao u grupu pedercina,tako da osim njegove porodice,cisto sumnjam da neko ih bih glasa za njega,svakako su bezveze i usli su u finale jer je svaki mentor morao imati svog predstavnika u finalu,ispadaju prvi u finalu,a za njima i lukijan

superfinale maid, tamara i danijel
It_is_a_Leclerc

#2520 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

al-em wrote:
Ljakan wrote:
lukijan je iz srbije,ali su doselili u banjaluku iza rata nekad,i nisam nijednom cuo da se izjasnjava kao bosanac
a taj armin je upao u grupu pedercina,tako da osim njegove porodice,cisto sumnjam da neko ih bih glasa za njega,svakako su bezveze i usli su u finale jer je svaki mentor morao imati svog predstavnika u finalu,ispadaju prvi u finalu,a za njima i lukijan

superfinale maid, tamara i danijel

:lol: :-) :roll: :roll:
relativno84

#2521 Re: X FACTOR Adria

Post by relativno84 »

Skandalozno ali nista cudno :-) I onda se meni neki cude kako nisam uspio u zivotu :? pa kako cu kad nas talentirane svi gledaju da zajebu kako stignu :blento: :oops: :D

Salu na stranu drago mi je da Ilma ipak nije krizirala na sceni kako su se neki nadali da ce biti, muski je ovo podnijela :thumbup: Ni prvo ni zadnje takmicenje u kojem nece pobijediti prvi po kvalitetu, Maid dva puta visi tako da ce tesko pobjede ali bosanski inat je cudo :D sve je moguce dok su linije otvorene.

Sve u svemu kiks faktor je jos jedan promasaj :run:
kucniljubimac

#2522 Re: X FACTOR Adria

Post by kucniljubimac »

J.P.Montoya wrote:p.s. a ako neko misli da u izbacivanju ilme nije umjesana produkcija naivan je ko francuska sobarica...kakvi glasovi kakvi bakraci, u krajnjoj liniji bolje je dati te dvije tri marke nekome kome stvarno to zivot znaci, a ne trpati profit stranim telekomima...cisto je racunica produkcije da poslije ovog cirkusa ne mogu sa njom napraviti turneju i izmusti josh koji euro...pa makedonac ima rasprodanu makedoniju sad pa sad...ko bi dosao na koncert ilmu slusati bez obzira sto je vokalno najjaca...
Sve čovjek objasnio.
Što neko reče prest'o sam gledat' ovo sranje još od druge lajv emisije, al' u biti to je to.
Doktori prolaze jer ih je jebeno 5, ko pojedinci bi ispali još kad je onaj pjev'o motore na audiciji.
rtmper44

#2523 Re: X FACTOR Adria

Post by rtmper44 »

Fino produkcija zaradi na Ilmi, a onda je nogira bez marke... Valjda je narodu nakon ovoga jasno da ne postoji nit će postojati ijedan produktivan projekat, naročito rijaliti TV karaktera, nego su u pitanju dobro iscenirane i ušminkane pljačke... nešto kao top shop.... zato ljudi pamet u glavu, manite se patriotizma i ne trošite živce, vrijeme i pare na glasanje ikada više u vezi bilo čega sa ovih prostora. Ovu bi temu trebalo zaključati da se spriječi širenje ove pljačke, niko nikada nije uspio u ovim šouima, nijedan pjevač, osim naravno produkcijskih i tv kuća koje omaste brke.
Partizzanka

#2524 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

Idemo redom
Maid na pocetku nesiguran i drhtav kasnije dobar, klasicno
Ilma, nije joj ova pjesma legla sto bi se reklo ali svejedno je bila dobra
doktori, ko je sinoc glasao za ono jaukanje i narukanje ... da Bog da za kredita nemao nikada vise!
tamara, onako mrtvom ispijenom tipu pasu onakve pjesme. I NEKA JOJ NEKO KAZE DA NE VRTI NARKOMANSKI OCIMA!
danijel, socijala je ostavljena za kraj da ga svi cuju najdobro pred glasanje. Povalio je Anu ali ona nije zadovoljna pa ga sada javno podjebava sa delfinima i mirom u svijetu. otpjevao je KATASTROFALNO! i to se znalo, zato sto je neko provalio da on pjesme na nasem oliti srpskom ne pjeva dobro. ali ocito je ziri imao naredbu sviju nahvaliti tako da...

sto se tice duela
definitivno dva najjaca vokala u ovom promasenom i ispranom showu su sinoc nepravedno zavrsila u duelu.
nije mi drago, nije pravedno ali je sasvim ok sto je Ilma otisla kuci.
Ne zato sto je ovo maidu zadnji voz, nego zato sto je on u ovoj kombinaciji zrelija licnost i sto moze podnijeti bilo kakav oblik slave puno bolje nego ilma.
Za njeno dobro, ma koliko to sada isprano zvucalo, bolje da je otisla kuci nego da u finalu ne pobijedi ili jos gore da pobijedi. Ona ima samo 13 godina a da je pobijedila em bi joj propalo obrazovanje, em bi je nastavili ovako oblaciti kao babadjevojcicu, em bi joj neko sjebao karijeru losim pjesmama i pjesmuljcima, jer sta ce pjevati dijete od 13 godina? pjesme o ljubavi i oprastanju, slamanju srca, dodirima, intimi, provedenim nocima u krevetu, suzama koje padaju na tlo i sl, zivotu a nije presla veci put od onog od skole do kuce. NE KAZEM da ona glasovno pa i emotivno ne bi mogla docarati pjesmu ali sta bi to znacilo za nju? niko se ne bi mogao poistovijetiti sa tim pjesmama ma kako srceparajuce ili lijepe ili mocne bile jer ipak pjeva ih jedno dijete (jbg nije isto kada placnu facu slozi i pjeva jelena tomasevic i jedno dijete)
Ovako fino zavrsi skolu, odraste, stasa u jos ljepsu djevojku nego sto je sada (ona mi je sada tamo najsladja od kada je otisla ona sekulicka lijepa), odredi svoj stil oblacenja da joj ne mogu popovati neke minderpuze koje su prelistale jedan modni casopis i nazivaju se stilistima, odredi svoj put medju zvijezdama i pusti glas ... sada je sasvim solidno bacila kosku medju lavove, utjerala strah u kosti i taman za par godina dok se strovale u provalije mnoge ove neke pevaljke i pokusaji karijera - imat cemo jedan poznat a opet svjez glas da uzivamo! radujem se tome!
Havatar

#2525 Re: X FACTOR Adria

Post by Havatar »

szlava wrote:Smjesan show ali od toga svega su najj smjesniji glasaci majko mila ko prodje nemogu jos da vjerujem :lol: :lol: doktori :lol: tamara :lol: .... :lol:
Vidi se da Tamaru favorizuju , dali joj da pjeva pjesmu koja je specijalno za nju napisana. To znaci da je ona vec pobjednik i da sutra ispadne nema veze ona je dobila ono zbog cega se ljudi i prijavljuju za ovakve show programe i time je takmicenje postalo besmisleno .
Post Reply