pa ovo su izuzetKitodd_smith wrote:jednostavno ne vjerujem da u Sarajevu postoji 90% osoba koje ste opisali u ovoj temi
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2501 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- Revolucionar ★
#2502 Re: Vasa najgora date iskustva :P
moda56 wrote:mozda mu se nisi svidjela pa se pravio lud![]()
Viđi taktike dobre
- pirgica
#2503 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hahahahahaha, prije će biti da mu se BAŠ nisam svidjelamoda56 wrote:mozda mu se nisi svidjela pa se pravio lud![]()
-
todd_smith
#2504 Re: Vasa najgora date iskustva :P
daj ba, 2 posta i odmah neki lik opsjednut ljudskom kozomleet wrote:pa ovo su izuzetKitodd_smith wrote:jednostavno ne vjerujem da u Sarajevu postoji 90% osoba koje ste opisali u ovoj temi
- pirgica
#2505 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Znam da zvuči jezivo i nesvakidašnje, ali mislila sam da odgovara temi jer je to stvarno bio najgori, najstrašniji sastanak u mom životu. Većina ovdje obično opisuje komične i nezgodne situacije (imala sam i takvihtodd_smith wrote:daj ba, 2 posta i odmah neki lik opsjednut ljudskom kozomleet wrote:pa ovo su izuzetKitodd_smith wrote:jednostavno ne vjerujem da u Sarajevu postoji 90% osoba koje ste opisali u ovoj temi
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2506 Re: Vasa najgora date iskustva :P
todd_smith wrote:daj ba, 2 posta i odmah neki lik opsjednut ljudskom kozomleet wrote:pa ovo su izuzetKitodd_smith wrote:jednostavno ne vjerujem da u Sarajevu postoji 90% osoba koje ste opisali u ovoj temi
Hint: ko voli "Pjesmu leda i vatre", skontaće
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2507 Re: Vasa najgora date iskustva :P
todd_smith wrote: daj ba, 2 posta i odmah neki lik opsjednut ljudskom kozom
vjeruj da nisam ni pročit'o onaj post, predug za moj ukus
- ortodont
#2508 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pirgica wrote:-
Last edited by ortodont on 09/09/2012 23:20, edited 1 time in total.
- duminjo
#2509 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja ne kontam zasto cure BJEZE od nekih likova..al bukvalno bjeze i skrivaju se i plase se i mijenjaju brojeve i sve zivo.. pa pobogu zar ne postoji normalan nacin da se nekome kaze i fino dokaze da nije TO TO i da jednostavno ne moze biti. navede se neki razlog
- volim bivseg jos uvijek, i ne mogu s tobom, jbg sorry
- imam bivseg koji je narkoman i ponekad me neko od njegovih (opasnih) jarana prati i ne smijem bla bla
- izvini molim te, ja sam pogrijesila, meni ovo ne odgovara, jednostavno et jebiga..
- ili neki jebeni stoti drugi razlog se navede da bi se neko "Kulturno i iskreno odjebo"
i bgm ne vjerujem da ima ovoliko debila koji ne mogu shvatiti ZBOGOM uz fino obrazlozenje
- imam bivseg koji je narkoman i ponekad me neko od njegovih (opasnih) jarana prati i ne smijem bla bla
- izvini molim te, ja sam pogrijesila, meni ovo ne odgovara, jednostavno et jebiga..
- ili neki jebeni stoti drugi razlog se navede da bi se neko "Kulturno i iskreno odjebo"
i bgm ne vjerujem da ima ovoliko debila koji ne mogu shvatiti ZBOGOM uz fino obrazlozenje
-
pupa hava
#2510 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bila je fora nekad na forumu kako je jedan tako bio odusevljen kozom jedne, pa mu prijatelj odgovorio: 'Sta se, bolan, toliko divis, neces tasnu praviti od nje? 'todd_smith wrote:daj ba, 2 posta i odmah neki lik opsjednut ljudskom kozomleet wrote:pa ovo su izuzetKitodd_smith wrote:jednostavno ne vjerujem da u Sarajevu postoji 90% osoba koje ste opisali u ovoj temi
Ko je gledao "Jaganjce..." shvatice...
Last edited by pupa hava on 09/09/2012 23:25, edited 1 time in total.
- MedenoSrce
#2511 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa i nema ihduminjo wrote: i bgm ne vjerujem da ima ovoliko debila koji ne mogu shvatiti ZBOGOM uz fino obrazlozenje
-
pupa hava
#2512 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i sta bi se onda pisalo na ovoj temi?MedenoSrce wrote:Pa i nema ihduminjo wrote: i bgm ne vjerujem da ima ovoliko debila koji ne mogu shvatiti ZBOGOM uz fino obrazlozenjenego ako bi se dalo valjano obrazlozenje cime bi se zabavljale druge uz kaficu
- pirgica
#2513 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pošto sam ja pokrenula sve ovo, odgovorit ću ti u svoje ime: konkretno, ja nisam plašljiva već dosta otvorena i staložena osoba i težim da sve razjasnim odmah i sada. Inače ne reagujem tako, ali kako se već rekla, nisam baš bila u elementu i jednostavno, što sam duže bila s tim tipom, neka jeza se uvlačila u mene. Uspaničila sam se (previše filmova valjdaduminjo wrote:ja ne kontam zasto cure BJEZE od nekih likova..al bukvalno bjeze i skrivaju se i plase se i mijenjaju brojeve i sve zivo.. pa pobogu zar ne postoji normalan nacin da se nekome kaze i fino dokaze da nije TO TO i da jednostavno ne moze biti. navede se neki razlog
- ili neki jebeni stoti drugi razlog se navede da bi se neko "Kulturno i iskreno odjebo"![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2514 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jeste li primijetili da rece da uvijek svoje placa, a ne plati kafu
zato je ona pobjegla
zato je ona pobjegla
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2515 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pobježe a ne plati 
- pirgica
#2516 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Omaklo mi se taj jedan put...Black swan wrote:pobježe a ne plati
-
GoodTaste
#2517 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni se svidja tvoj stajling, da izadjemo ?pirgica wrote:Hahahahahaha, prije će biti da mu se BAŠ nisam svidjelamoda56 wrote:mozda mu se nisi svidjela pa se pravio lud![]()
ali opet, preko tih prijatelja sam saznala da misli kako sam slatka i simpa pa...jedino ako ga je iznerviralo to što pobogu volim muziku, redovno idem u kino i navijam za Arsenal
i naravno, oblacim se kao prostitutka
- pirgica
#2518 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nepovjerljiva sam prema forumašima, već su mi počeli slati poruke sumnjivog sadržaja na ppGoodTaste wrote:Meni se svidja tvoj stajling, da izadjemo ?pirgica wrote:Hahahahahaha, prije će biti da mu se BAŠ nisam svidjelamoda56 wrote:mozda mu se nisi svidjela pa se pravio lud![]()
ali opet, preko tih prijatelja sam saznala da misli kako sam slatka i simpa pa...jedino ako ga je iznerviralo to što pobogu volim muziku, redovno idem u kino i navijam za Arsenal
- duminjo
#2519 Re: Vasa najgora date iskustva :P
prigice... ustanes i odes i u cemu je problem??? ocel te na silu zaustavljati ?? hoce, jasta ce, daj ba cuj bjezala... e bjezi kad si budala
i tvrdim da je manje od 1% onih kojima se ne moze fino reci da odjebu
i tvrdim da je manje od 1% onih kojima se ne moze fino reci da odjebu
- burek_in_space
#2520 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I ne slali ti, kako si se fino opisala.pirgica wrote:
Nepovjerljiva sam prema forumašima, već su mi počeli slati poruke sumnjivog sadržaja na pp
-
GoodTaste
#2521 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni se svidja tvoj stajling, da izadjemo ?pirgica wrote: Hahahahahaha, prije će biti da mu se BAŠ nisam svidjelaali opet, preko tih prijatelja sam saznala da misli kako sam slatka i simpa pa...jedino ako ga je iznerviralo to što pobogu volim muziku, redovno idem u kino i navijam za Arsenal
Nepovjerljiva sam prema forumašima, već su mi počeli slati poruke sumnjivog sadržaja na pp
Savjet: Pazi sta pises !
Slobodno se javi na PP sa slikom
-
GoodTaste
#2522 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Reklamira se se Burece ... Voli ona da lozi 
Naravno ja bez slike nista ne vjerujem
Naravno ja bez slike nista ne vjerujem
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2523 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ko ti je sve napisao pp, baš me zanima

- Not My Idea
#2524 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A kako ona zna da mi ovo vichemo pp?leet wrote:Ko ti je sve napisao pp, baš me zanima![]()
ja prvih 6 mjeseci nisam dobila pp, vazda mi islo na zivce sto govore da im je mal kapacitet inboxa...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2525 Re: Vasa najgora date iskustva :P
čita dugo