Ne mogu pisati listu jer jos nije potvrdjena u predsjednistvu, a sto se sekretara tice pricala sam s njim jucer i uopste momak nije aktivan na forumu ponekad samo procita sta se pise ima nekog jarana koji ponekad ubaci neki komentar. Zamolicu ga da napravi nick i nakon sto se lista potvrdi nalijepi listu i napise po nesto o svakome sa liste jer on najbolje zna sve njih_Alcatraz_ wrote:@Tatina princezo hajd budi ljubazna, pa nam umjesto sekretara SBB-a Sinanovica koji je ocito pravi mis po uzoru na ove SDA-ovce, nalijepi listu kandidata za vijecnika i njihove spreme ili sta vec, pa cemo na sljedecim izborima svi mi glasati za tebe (ako budes na listi).Tatina princeza wrote:Ne ni slucajno imamo mi svog nosioca liste i ne treba ga mijenjatiNe volem wrote:Tatina princeza dana 21/06/2012 16:00
Innovation je napisao/la:Toliko pitanja, a nigdje odgovora, Sto li Fikro dade intervju kojim ocrnjuje SDA bas Avazu? Sto li Godinjak bas sad predje iz SDP u SDA?
Mozda zato sto je Fikro buduci clan SBB-a a mozda i kandidat za nacelnika
U tom slučaju si ti nosioc liste
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
-
Tatina princeza
#2501 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- _Alcatraz_
#2502 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sekretar te laze 100% jer... Reci cu ti kad porastes i zavrsis fakultetTatina princeza wrote:
Ne mogu pisati listu jer jos nije potvrdjena u predsjednistvu, a sto se sekretara tice pricala sam s njim jucer i uopste momak nije aktivan na forumu ponekad samo procita sta se pise ima nekog jarana koji ponekad ubaci neki komentar. Zamolicu ga da napravi nick i nakon sto se lista potvrdi nalijepi listu i napise po nesto o svakome sa liste jer on najbolje zna sve njih
Nego... Zabrinula si me za to predsjednistvo. Jesi li mislila OO Ilidze ili vrh Avaza i ekipu koja gore kahvenise?
Ilidzanci su, koliko sam cuo, potvrdili listu, a na toj listi je i SEKRETAR SINANOVIC navodno na 6. mjestu (covjek je 2. ili 3. put prva godina politickih nauka, a takodjer je na proslim izborima u rakovici prikupio 15-20 glasova). I onda kazu glasaj za SBB.
Kada je ta odluka predsjednistva pa da se ilidzanski izborni ciRkus kompletira?
Last edited by _Alcatraz_ on 21/06/2012 19:31, edited 1 time in total.
-
Tatina princeza
#2503 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sekretar te laze 100% jer... Reci cu ti kad porastes i zavrsis fakultet_Alcatraz_ wrote:Tatina princeza wrote:
Ne mogu pisati listu jer jos nije potvrdjena u predsjednistvu, a sto se sekretara tice pricala sam s njim jucer i uopste momak nije aktivan na forumu ponekad samo procita sta se pise ima nekog jarana koji ponekad ubaci neki komentar. Zamolicu ga da napravi nick i nakon sto se lista potvrdi nalijepi listu i napise po nesto o svakome sa liste jer on najbolje zna sve njih
Nego... Zabrinula si me za to predsjednistvo. Jesi li mislila OO Ilidze ili vrh Avaza i ekipu koja gore kahvenise?
Ilidzanci su, koliko sam cuo, potvrdili listu, a na toj listi je i SEKRETAR SINANOVIC navodno na 6. mjestu (covjek je 2. ili 3. put prva godina politickih nauka, a takodjer je na proslim izborima u rakovici dobio 15-20 glasova). I onda kazu glasaj za SBB.
Predsjednistvo = Fahrudin Radoncic. Nemoj tako da pricas o momku informatori su ti smeca tipa Samir, Faik, Damir, Erkan, momak nikad nije bio kandidat ni na jednim izborima tek mu je 20 godina tako da nije mogao dobiti ni tih 15 - 20 glasova kojima te filuje SBB-ov sljam s kojim se druzis, 159 glasova je imao Faik u svojoj Koloniji od mogučih 8000, 46 glasova je imao Ekrem Čelebić u svom Osijeku od mogučih 6000 a Huso je u Rakovici dobio stotinjak glasova iz razloga sto ga raja ne voli jer im je nekad kad je bio nacelnik rekao"lakse mi vam je napraviti dvije zgrade u Hrasnici pa vas sve preseliti tamo nego vam vodu dovesti", momak je prvi put prva godina na FPN-u
- _Alcatraz_
#2504 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Te ljude sto si nabrojala ja ne znam, a informator je tacan.Tatina princeza wrote:Sekretar te laze 100% jer... Reci cu ti kad porastes i zavrsis fakultet_Alcatraz_ wrote:Tatina princeza wrote:
Ne mogu pisati listu jer jos nije potvrdjena u predsjednistvu, a sto se sekretara tice pricala sam s njim jucer i uopste momak nije aktivan na forumu ponekad samo procita sta se pise ima nekog jarana koji ponekad ubaci neki komentar. Zamolicu ga da napravi nick i nakon sto se lista potvrdi nalijepi listu i napise po nesto o svakome sa liste jer on najbolje zna sve njih(ako vec nisi).
Ilidzanci su, koliko sam cuo, potvrdili listu, a na toj listi je i SEKRETAR SINANOVIC navodno na 6. mjestu (covjek je 2. ili 3. put prva godina politickih nauka, a takodjer je na proslim izborima u rakovici dobio 15-20 glasova). I onda kazu glasaj za SBB.
Predsjednistvo = Fahrudin Radoncic. Nemoj tako da pricas o momku informatori su ti smeca tipa Samir, Faik, Damir, Erkan, momak nikad nije bio kandidat ni na jednim izborima tek mu je 20 godina tako da nije mogao dobiti ni tih 15 - 20 glasova kojima te filuje SBB-ov sljam s kojim se druzis, 159 glasova je imao Faik u svojoj Koloniji od mogučih 8000, 46 glasova je imao Ekrem Čelebić u svom Osijeku od mogučih 6000 a Huso je u Rakovici dobio stotinjak glasova iz razloga sto ga raja ne voli jer im je nekad kad je bio nacelnik rekao"lakse mi vam je napraviti dvije zgrade u Hrasnici pa vas sve preseliti tamo nego vam vodu dovesti", momak je prvi put prva godina na FPN-u
Nego, je li KO SBB usvojio listu?
- _Alcatraz_
#2505 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Moze li mi neko objasniti u kojoj je Basovic stranci jer koliko ja vidim na ovim slikama je i N. Basovic. Ja sam mislio on je u SDA.
Pogledajte slike i lika u plavoj trenerci!
http://www.sbbbh.ba/index.php?option=co ... temid=117#
-
PRINCba
#2506 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Znam da su neke stvari sada postale zestoke oko ovih kandidata, ali molim vas obratite paznju na slj. mail koji smo dobili:
Dana 21. lipnja 2012. 18:22 Naša Stranka <[email protected]> je napisao/la:
Pozdrav,
da li se ovaj upit odnosi na opštinu Ilidza?
Poštovani,
jedan od trenutno aktuelnih problema na našoj općini je Regulacioni plan Stup Nukleus. Potrebno nam je da izrazite koji je Vaš stav o ovom problemu i da li podržavate mještane u borbi za svoja prava.
Unaprijed hvala,
redakcija eZoom
_________________________________________________________________________________________________
Sta bi ste Vi odgovorili na ovakav upit, molim vas?
Nisam mogao a da ne podjelim ovo sa Vama jer ipak ovo ima veze sa H. Mahmuteovicem i ovi njegovim famoznim poduhvatom da nahrani ljude kako rece sinoc kada je prihvatio kandidaturu.
hehehe
Aj zdravo!
Dana 21. lipnja 2012. 18:22 Naša Stranka <[email protected]> je napisao/la:
Pozdrav,
da li se ovaj upit odnosi na opštinu Ilidza?
Poštovani,
jedan od trenutno aktuelnih problema na našoj općini je Regulacioni plan Stup Nukleus. Potrebno nam je da izrazite koji je Vaš stav o ovom problemu i da li podržavate mještane u borbi za svoja prava.
Unaprijed hvala,
redakcija eZoom
_________________________________________________________________________________________________
Sta bi ste Vi odgovorili na ovakav upit, molim vas?
Nisam mogao a da ne podjelim ovo sa Vama jer ipak ovo ima veze sa H. Mahmuteovicem i ovi njegovim famoznim poduhvatom da nahrani ljude kako rece sinoc kada je prihvatio kandidaturu.
hehehe
Aj zdravo!
-
PRINCba
#2507 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A sta ces moj ALC.. tako ti je kad ljudi mijenjaju dreseve, pa valjda se ugledali na ove silne transfere u fudbalu, djeko prelazi u Bayern, Obuca u Zelju pa mahmutovic djas tamo djas vamo. Dok se nije smirio u svom gnjijezdu (kukavickom) hehehe_Alcatraz_ wrote:Moze li mi neko objasniti u kojoj je Basovic stranci jer koliko ja vidim na ovim slikama je i N. Basovic. Ja sam mislio on je u SDA.
E da kako Vam je to promaklo, pitanje: Da li NDS ima negdje jos odbor sem na Ilidzi?
- _Reds_
#2508 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
U ovom slucaju Fikro je potpuno upravu kad kaze da je demokratija porazena, jer ovo vidjelo domkratije nije, nego se ocito radi o totalitarnom sistemu unutar ove krminalne stranke._Alcatraz_ wrote:Čelnik Općinskog odbora Ilidža ogorčen; Prevljak: Demokratija je poražena u SDA
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/1 ... u-sda.html
ZELENO DA ZELENIJE MOZE!
@ne volem Ko se zadnji smije, najslađe se smije, pa vidjećemo ko će se smijsti u oktobru.
@princ, Zar mislis da bi igdje drugo vjerovali Mahmutovicu ??
- Ne volem
#2509 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
_Reds_ wrote:U ovom slucaju Fikro je potpuno upravu kad kaze da je demokratija porazena, jer ovo vidjelo domkratije nije, nego se ocito radi o totalitarnom sistemu unutar ove krminalne stranke._Alcatraz_ wrote:Čelnik Općinskog odbora Ilidža ogorčen; Prevljak: Demokratija je poražena u SDA
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/1 ... u-sda.html
ZELENO DA ZELENIJE MOZE!
@ne volem Ko se zadnji smije, najslađe se smije, pa vidjećemo ko će se smijsti u oktobru.
@princ, Zar mislis da bi igdje drugo vjerovali Mahmutovicu ??
Slažem se sa tvojom tvrdnjom. Mislim da svi na Ilidži sigurno gubimo.
Mislim da bi trebalo uraditi nešto kao što je učinjeno u Srebrenici.
Jedan kandidat mlad sa jasno definisanom vizijom i programom podržanim od većine političkih stranaka.
Ima li uopće prijavljenih neovisnih kandidata za poziciju načelnika općine ?
-
PRINCba
#2510 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Hehehe ma ne mislim, bas sam sa prijateljem razgovarao vezano za to. I ono zakljucak je bio, on je djuturum stari ali eto kao gura stranku jer kad umre da ostane nesto iza njega. Pa sad ko je ovdje lud a ko ludji fakat ne znam.
Bas prije nego sam sjeo za komp gledam neki dokumentarac na BN TV slucajno saltam i vidim nesto oko yugoslavije nesto, i lik uoblicuje kao da su sve ovo uradili stranci, ameri njemci i engl. kako bi smo se zaduzili da bi nam privreda pala i onda oni po jeftinim cijenama kupili nase i firme i zemlju sve... onako tko moze ikoliko da svari cijelu pricu nije los film, i tako, opaska mala.
E sad sta i taj huso hoce da uradi za zivota tko ce mu ga znati.
Bas prije nego sam sjeo za komp gledam neki dokumentarac na BN TV slucajno saltam i vidim nesto oko yugoslavije nesto, i lik uoblicuje kao da su sve ovo uradili stranci, ameri njemci i engl. kako bi smo se zaduzili da bi nam privreda pala i onda oni po jeftinim cijenama kupili nase i firme i zemlju sve... onako tko moze ikoliko da svari cijelu pricu nije los film, i tako, opaska mala.
E sad sta i taj huso hoce da uradi za zivota tko ce mu ga znati.
- DELEGACIJA
#2511 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Trebao bi nanu kandidovatifidoremilienko wrote:Sve bolji od boljeg..._Reds_ wrote:http://ezoom.ba/ilidza/husein-mahmutovi ... ne-ilidza/
Evo i Huso kandidat za nacelnika, pa ljudi dragi Memic i Huso![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- DELEGACIJA
#2512 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
BujrumFOČANSKI PROPISI wrote:NEMA MI DRUGE,MORAM SE KANDIDOVATI!
- DELEGACIJA
#2513 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sad će Fikro u SDP ili kod RadončićaInnovation wrote:Toliko pitanja, a nigdje odgovora, Sto li Fikro dade intervju kojim ocrnjuje SDA bas Avazu? Sto li Godinjak bas sad predje iz SDP u SDA?
- _Alcatraz_
#2514 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Tako jest. Ima da nas nema!PRINCba wrote:A sta ces moj ALC.. tako ti je kad ljudi mijenjaju dreseve, pa valjda se ugledali na ove silne transfere u fudbalu, djeko prelazi u Bayern, Obuca u Zelju pa mahmutovic djas tamo djas vamo. Dok se nije smirio u svom gnjijezdu (kukavickom) hehehe_Alcatraz_ wrote:Moze li mi neko objasniti u kojoj je Basovic stranci jer koliko ja vidim na ovim slikama je i N. Basovic. Ja sam mislio on je u SDA.
E da kako Vam je to promaklo, pitanje: Da li NDS ima negdje jos odbor sem na Ilidzi?
Sto se tice NDS-a koliko sam upoznat trenutno su samo na ilidzi aktivni, a imaju plan da se buducnosti sire prvo na NG pa onda i na cijeli kanton pa i federaciju. Da li je to suplja ili nije tako sam cuo od ilidzanskih clanova NDS-a.
Politika je suplja prica, a ovi nasi na ilidzanski vijecnici se ufuraju kao da su u americkom kongresu.
- _Alcatraz_
#2515 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Mislim da bi logikom desavanja i popunjavanja SBB-a kadrovima to bilo logicno rjesenje. SBB nema nekog poznatog clana stranke sa ilidze. Svi su anonimusi. Fikro je poznato pozitivno/negativno ime i plus ima dvaDELEGACIJA wrote:Sad će Fikro u SDP ili kod RadončićaInnovation wrote:Toliko pitanja, a nigdje odgovora, Sto li Fikro dade intervju kojim ocrnjuje SDA bas Avazu? Sto li Godinjak bas sad predje iz SDP u SDA?
Hajd nema veze mlada je i treba bar politicke nauke zavrsiti
Na "politicko-cobanskoj" sceni Ilidze su pretumbavanja iz stranke u stranku veca nego u Hollywoodu iz braka u brak. Jedino sto ovdje nema sexa interesantnog za siroke narodne mase, kao i za ezoom, dnevni avaz i ilidza.ba
- Sokrates_ba
#2516 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
bit ce neizvjesni izbori...trosit ce se na kampanju.....moglo bi se sta zaraditi!!!

-
PRINCba
#2517 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Da li to imas nekih ponuda da nas ubacis isto?Sokrates_ba wrote:bit ce neizvjesni izbori...trosit ce se na kampanju.....moglo bi se sta zaraditi!!!![]()
![]()
Jedno je sigurno BICE OVO DUGO VRUCE LJETO, TKO PREZIVI PRICAT CE
-
pink_panter
#2518 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
http://ezoom.ba/ilidza/godinjak-kolateralna-steta/
za nepovjerovati šta se radi na našoj Ilidži, pa ovo srednjoškolci ne bi radili. Sramota!

za nepovjerovati šta se radi na našoj Ilidži, pa ovo srednjoškolci ne bi radili. Sramota!
-
Tatina princeza
#2519 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Opet neinformisani pričaju o onome što ne znaju. Lista ide u KO samo na mišljenje a ne potvrđivanje, nakon toga ide Kadrovskoj komisiji u Centralu takođe na mišljenje i nakon toga predsjedniku na potpis_Alcatraz_ wrote:Mislim da bi logikom desavanja i popunjavanja SBB-a kadrovima to bilo logicno rjesenje. SBB nema nekog poznatog clana stranke sa ilidze. Svi su anonimusi. Fikro je poznato pozitivno/negativno ime i plus ima dvaDELEGACIJA wrote:Sad će Fikro u SDP ili kod RadončićaInnovation wrote:Toliko pitanja, a nigdje odgovora, Sto li Fikro dade intervju kojim ocrnjuje SDA bas Avazu? Sto li Godinjak bas sad predje iz SDP u SDA?fakulteta.
SBB se pretvara u SDA iz kraja 90-tih. Na listi ne moze biti jer su izgleda liste potvrdjene na OO SBB i sada se ceka da @Tatina princeza kaze kako ce radoncic potvrditi odluku OO SBB, ako to jos nije uradio KO SBB. Taj preskok ni Tihic nije radio.
![]()
Hajd nema veze mlada je i treba bar politicke nauke zavrsitipa tek onda biti vijecnik.
Na "politicko-cobanskoj" sceni Ilidze su pretumbavanja iz stranke u stranku veca nego u Hollywoodu iz braka u brak. Jedino sto ovdje nema sexa interesantnog za siroke narodne mase, kao i za ezoom, dnevni avaz i ilidza.ba
-
PRINCba
#2520 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
To se znalo jos zimus da ce biti ovako kako je ispalo, jer i Memic i Budjno kada su izbaceni iz OO kad ih je Fikro izbacio najavili su da ce se svim snagama i sredstvima boristi da Memic bude kandidat za nacelnika... Na zapadu nista novo!pink_panter wrote:http://ezoom.ba/ilidza/godinjak-kolateralna-steta/
za nepovjerovati šta se radi na našoj Ilidži, pa ovo srednjoškolci ne bi radili. Sramota!![]()
-
dame
#2521 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
za Princezu ima li SBB kandidata za nacelnika i ako ima ko je on ili podrzavate Husu
- DELEGACIJA
#2522 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ma može Fahro sve bitidame wrote:za Princezu ima li SBB kandidata za nacelnika i ako ima ko je on ili podrzavate Husu
- jon_jovi
#2523 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Jeste svi gladni u pičku milu materinu. Čovjek vam napravi jasle duge i široke da se svi mogu ugurat i nažderat do mile volje a oni se opet pokolju ko bijesna pseta.
-
dtox
#2524 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pozdrav,_Alcatraz_ wrote:Mislim da bi logikom desavanja i popunjavanja SBB-a kadrovima to bilo logicno rjesenje. SBB nema nekog poznatog clana stranke sa ilidze. Svi su anonimusi. Fikro je poznato pozitivno/negativno ime i plus ima dvaDELEGACIJA wrote:Sad će Fikro u SDP ili kod RadončićaInnovation wrote:Toliko pitanja, a nigdje odgovora, Sto li Fikro dade intervju kojim ocrnjuje SDA bas Avazu? Sto li Godinjak bas sad predje iz SDP u SDA?fakulteta.
SBB se pretvara u SDA iz kraja 90-tih. Na listi ne moze biti jer su izgleda liste potvrdjene na OO SBB i sada se ceka da @Tatina princeza kaze kako ce radoncic potvrditi odluku OO SBB, ako to jos nije uradio KO SBB. Taj preskok ni Tihic nije radio.
![]()
Hajd nema veze mlada je i treba bar politicke nauke zavrsitipa tek onda biti vijecnik.
Morao sam se registrovati na ovaj forum da demantujem ovu tvrdnju da lokalni portal http://www.ilidza.ba pripada nekoj politickoj stranci, da radi i promovira za neku politicku stranku i sve ostalo sto ste naveli. (inece sam suosnivac spomenutog portala).
Ukoliko neznate nas portal postoji vec 3. godine i niti jednom u te tri godine nismo suradjivali sa politickim strankama. Neki portali kao ezoom ili kako vec su u vlasnistvu Mahmutovic Huse i pripada njegovoj stranci i oni su politicki orijentiran web portal a ne mi ! i takvi portali samo sluze sa medisko prepucavanje.
P.S Ako nekoga zanima koliko je posjecenost portala evo jedan od reporta za juce:
http://ilidza.ba/ba/Analytics%20ilidza. ... sitors.pdf
lp,
ilidza.ba
- _Reds_
#2525 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sta se ima registrovati, kad je tu princBa, koji na ilidza.ba objavljuje, ili je objavljivao ono sto mu Memic posalje preko svoje sluzbe u opcini. Tako je zimus pisoa o cistim ulicama, dok ljudi 5 dana ni do centra Ilidze nisu mogli doci.dtox wrote:Pozdrav,_Alcatraz_ wrote:
Morao sam se registrovati na ovaj forum da demantujem ovu tvrdnju da lokalni portal http://www.ilidza.ba pripada nekoj politickoj stranci, da radi i promovira za neku politicku stranku i sve ostalo sto ste naveli. (inece sam suosnivac spomenutog portala).
Ukoliko neznate nas portal postoji vec 3. godine i niti jednom u te tri godine nismo suradjivali sa politickim strankama. Neki portali kao ezoom ili kako vec su u vlasnistvu Mahmutovic Huse i pripada njegovoj stranci i oni su politicki orijentiran web portal a ne mi ! i takvi portali samo sluze sa medisko prepucavanje.
P.S Ako nekoga zanima koliko je posjecenost portala evo jedan od reporta za juce:
http://ilidza.ba/ba/Analytics%20ilidza. ... sitors.pdf
lp,
ilidza.ba