a sta barca je moja ?fixer wrote:Boli li te bas do te mjere sto nemas sta konkretno da napises, pa se obrusavas na mene licno? Ja mogu pisat ili ne pisat, ali tvoja Barca je postala sramota za fudbalxXBl0odXx wrote:
A ti ga bacas na ovoj temijelde malo ?
Imas li pametnijeg posla u zivotu ? Pises po 2 - 3 posta zaredom, a ne znas ni sam sta hoces
idi jedi malo
Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- xXBl0odXx
#2502 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
-
palermo
#2503 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
JoseMujica wrote:[
A iz svakog kluba je otišao na krajnje nekorektan način, tako će biti i ovaj put.
Ih Mourihno gdje god ode danas, bilo na Stamford Bridge, bilo na Interov ili Portov stadion, navijači ustaju na noge i on doživljava ovacije.
ne pregoni Joso
-
fixer
#2504 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Boli me briga cija je. Ako imas sta napisat na temi, slobodno.xXBl0odXx wrote:
a sta barca je moja ?
- xXBl0odXx
#2505 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Sto se ovu Unitedovci javljaju
Valjda prpa uhvatila za finale

-
fixer
#2506 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne sumnjam. Samo licemjeri i mogu podrzavat ovo sto je bilo sinoc. Normalni ljudi ce reci da je ono sramota.xXBl0odXx wrote:
i mi provociramo ko Barcelonaevo sam se bacio sa stolice da upotpunim
- Pitarrr82
#2507 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Zar ovo jos uvijek traje
?
- xXBl0odXx
#2508 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer wrote:Ne sumnjam. Samo licemjeri i mogu podrzavat ovo sto je bilo sinoc. Normalni ljudi ce reci da je ono sramota.xXBl0odXx wrote:
Tebi fakat nije dobro, al hajd
Ev da se malo uziva u eleganciji
http://www.youtube.com/watch?v=pCuICCCD ... r_embedded
-
fixer
#2509 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Uzivam ja u Alvesovoj eleganciji. Hoce biti on spreman za iduci mec? Kakve su doktorske prognoze? Pepe drzniiiiče.xXBl0odXx wrote:fixer wrote: Ne sumnjam. Samo licemjeri i mogu podrzavat ovo sto je bilo sinoc. Normalni ljudi ce reci da je ono sramota.
Tebi fakat nije dobro, al hajd![]()
- xXBl0odXx
#2510 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
xXBl0odXx wrote:fixer wrote:Ne sumnjam. Samo licemjeri i mogu podrzavat ovo sto je bilo sinoc. Normalni ljudi ce reci da je ono sramota.xXBl0odXx wrote:
Tebi fakat nije dobro, al hajd![]()
"Niti jedan igrač Real Madrida nije imao više tačnih pasova od Valdesa (24). Najbliži su bili Marcelo (22) Alonso (21)."
-
fixer
#2511 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
To je sramota za BarcelonuxXBl0odXx wrote:
"Niti jedan igrač Real Madrida nije imao više tačnih pasova od Valdesa (24). Najbliži su bili Marcelo (22) Alonso (21)."

- erni3
#2512 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
lester burnham wrote:uz duzno postovanje, ni jedan od navedena tri razloga mi ne dovodi u pitanje barcelonin flasman u finale,JoseMujica wrote:skroz tačno LSD...i ja sam na ovoj liniji da ovdje nije sve gotovo....ima za to par razloga:
1. uprava Reala se neće zadovoljiti samo Kupom i to sMoritis dobro zna
2. Ne uzme li sMorinjo još bar jedan od dva moguća trofeja noga mu je
3. sad nema šta da izgubi ili kalkuliše na Nou Campu jer je svakako donji
tako da očekujem bolju tekmu nego ovu a Barca će me razočarati bude li postavljena ko sinoć Real
znala je uprava i prije ove utakmice da je kup samo paravan uspjeh, za ekipu koja vrijedi toliko novaca,
u tom slucaju realnije je portugalcu noga nego osvajanje jos nekog trofeja,
jer kalkulis`o ili ne, dati tri gola na kamp nou, a pri tom ne primiti koji, po meni spada u domen naucne fantastike...
finale utd -fcb
Pa mogu dati 3 i primiti jedan.
Veci problem je sudija. Ako bude posteno sudjenje, sanse su sasvim realne. Na kraju krajeva, ako Barcelona moze zabiti 2 na Bernabeu, zasto Real Madrid ne moze 2-3 na Camp Nou? Sanse postaju jos vece kada se uzme u obzir da Barcelona ne zna da se brani, jedina odbrana im je napad tj. kada imaju loptu kod sebe. Tu je Real Madrid u prednosti jer Jose raspolaze sa sirokim spektrom taktika, dok Epilepticari imaju jednu vece godinama.
- Pitarrr82
#2513 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
@erni3
Dream on...
Dream on...
-
shillen
#2514 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
i za divno cudo ni tu jednu ne mogu da zaustaveerni3 wrote:Pa mogu dati 3 i primiti jedan.
Veci problem je sudija. Ako bude posteno sudjenje, sanse su sasvim realne. Na kraju krajeva, ako Barcelona moze zabiti 2 na Bernabeu, zasto Real Madrid ne moze 2-3 na Camp Nou? Sanse postaju jos vece kada se uzme u obzir da Barcelona ne zna da se brani, jedina odbrana im je napad tj. kada imaju loptu kod sebe. Tu je Real Madrid u prednosti jer Jose raspolaze sa sirokim spektrom taktika, dok Epilepticari imaju jednu vece godinama.
-
5 0 5
#2515 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Opravdjanje? Ko si ti? Ja te ne znam. Kao sto nisam ni igrao sinoc za Barcelonu. A i da sam igrao ne bih se valjao. A da sam se valjao ne bih imao osjecaj da se tebi moram opravdavti. Sto je potpuno isti osjecaj koji imam i sad.alternativni wrote: I ovo ti je opravdanje za Barcelonin Hollywood?
Mene zamara ta prica u krug koja traje od sinoc i prije nego se utakmica zavrsila. I druge su se stvari desile u sat i po. Ali dobro, ne zalim se. Jer ako diskusija ide tim tokom onda prihvatam. Mozemo isto pricati i o mourinhovoj strategiji sinoc npr, koja je bila totalni promasaj. Sa svim svojim malim psiholoskim igricama izgubio je. Koliko se svidja Madridjanima mourinhov fudbal mogli smo vidjeti sinoc kad je 15 minuta prije kraja utakmice pola stadiona bilo prazno. Najskuplje ulaznice su kostale i preko 4000 eura. Pa i zasto bi ostali. Znali su da moze biti samo gore, jer ovi nisu presli centar 2 puta.
Prvi gol je bio prelijep, kad je Ibro presis'o Marcela i nabacio na cipelu Messiju. Afellay je lijepo odradio svojih dvadesetak minuta. Drugi gol ce sigurno biti classic.
- Amomiman
#2516 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
DrizzT wrote:i za divno cudo ni tu jednu ne mogu da zaustaveerni3 wrote:Pa mogu dati 3 i primiti jedan.
Veci problem je sudija. Ako bude posteno sudjenje, sanse su sasvim realne. Na kraju krajeva, ako Barcelona moze zabiti 2 na Bernabeu, zasto Real Madrid ne moze 2-3 na Camp Nou? Sanse postaju jos vece kada se uzme u obzir da Barcelona ne zna da se brani, jedina odbrana im je napad tj. kada imaju loptu kod sebe. Tu je Real Madrid u prednosti jer Jose raspolaze sa sirokim spektrom taktika, dok Epilepticari imaju jednu vece godinama.![]()
Mozes li me podsjetiti na rezultat proslogodisnjeg polufinala Inter - Barca
-
5 0 5
#2517 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Real Madrid v Barcelona: I don’t like Jose Mourinho’s negative tactics, says Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo believes he could match the dazzling form of Lionel Messi if he were not hamstrung by Real Madrid manager Jose Mourinho’s negative tactics.
The world’s most expensive player scored his 42nd goal in all competitions this season during Real’s 1-0 extra-time victory against their fierce rivals to win the Copa Del Rey last week.
Despite that incredible tally, the forward who signed from Manchester United for £80 million in 2009, has been eclipsed by the Argentine international in his two years in Spain.
Messi’s double strike against Madrid on Wednesday night meant that the reigning World Player of the Year has now scored a remarkable 52 goals in all competitions this season for Barcelona, who stand on the cusp of winning a third straight Spanish title and their second Champions League final in three years.
That Messi now stands alone as the undisputed best player in the world, Ronaldo feels, can be attributed to the fact that he enjoys the support of a side built to attack.
The Portuguese international, on the other hand, hardly sounds thrilled by Mourinho’s system: “I don’t like it, but I have to adapt because that is the way it is.
link

Cristiano Ronaldo believes he could match the dazzling form of Lionel Messi if he were not hamstrung by Real Madrid manager Jose Mourinho’s negative tactics.
The world’s most expensive player scored his 42nd goal in all competitions this season during Real’s 1-0 extra-time victory against their fierce rivals to win the Copa Del Rey last week.
Despite that incredible tally, the forward who signed from Manchester United for £80 million in 2009, has been eclipsed by the Argentine international in his two years in Spain.
Messi’s double strike against Madrid on Wednesday night meant that the reigning World Player of the Year has now scored a remarkable 52 goals in all competitions this season for Barcelona, who stand on the cusp of winning a third straight Spanish title and their second Champions League final in three years.
That Messi now stands alone as the undisputed best player in the world, Ronaldo feels, can be attributed to the fact that he enjoys the support of a side built to attack.
The Portuguese international, on the other hand, hardly sounds thrilled by Mourinho’s system: “I don’t like it, but I have to adapt because that is the way it is.
link
-
missko
-
shillen
#2519 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer wrote:Navijacima Barcelone sad treba samo topli zagrljaj. Ima li dje Krojfa da se javlja? Ima li upute sta sada da se radi u ovim teskim vremenima?Splinter wrote:navijaci barcelone nisu metroseksualci njima to ne treba za razliku od nekihfixer wrote:Navijacima Barcelone preporucujem Violetine maramice uz poruku da je domace ipak najbolje.
evo par starih postovaMrSejo38 wrote:Koji ste vi supci od navijaca (barcelonini) pa cestitajte ...inasi jedni a ne odma ne valja ovo ne valja onopateticni ste fkt
LSD svaka cast et jedini koji je napiso neki realan post...
Kad ste takticari toliki nek se neko od vas pametnih javi sa taktikom koja bi bila dobra protiv barcelone a da nije ova murinjova
-
shillen
#2520 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Men zao Irenemissko wrote:Meni samo zao Shakire a sve ostalo je kao iz filma em u produzetcima em CR da pokaze da im moze zabit 2 put zaredom, ma perverzija zato je cekao na kasne sate da djeca zaspu.![]()
- Pitarrr82
#2521 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Zavjera vanzemaljaca...
Messi je inace s planete 76'/87' a sudija Stark s njemu veoma bliske planete 61' ...
Sta vise reci?
Messi je inace s planete 76'/87' a sudija Stark s njemu veoma bliske planete 61' ...
Sta vise reci?
-
fixer
#2522 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Real je ono dobio spretno i sretno. Barca je ovo dobila kriminalno.DrizzT wrote:fixer wrote:Navijacima Barcelone sad treba samo topli zagrljaj. Ima li dje Krojfa da se javlja? Ima li upute sta sada da se radi u ovim teskim vremenima?Splinter wrote: navijaci barcelone nisu metroseksualci njima to ne treba za razliku od nekihevo par starih postovaMrSejo38 wrote:Koji ste vi supci od navijaca (barcelonini) pa cestitajte ...inasi jedni a ne odma ne valja ovo ne valja onopateticni ste fkt
Kad ste takticari toliki nek se neko od vas pametnih javi sa taktikom koja bi bila dobra protiv barcelone a da nije ova murinjova
- xXBl0odXx
#2523 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ako cemo se vec bombardovati linkovima 
http://gol.hr/clanak/rubrika/champions_ ... -zali.html
http://gol.hr/clanak/rubrika/champions_ ... igrom.html
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 49134.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/graham ... 49207.aspx
http://gol.hr/clanak/rubrika/champions_ ... -zali.html
http://gol.hr/clanak/rubrika/champions_ ... igrom.html
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 49134.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/graham ... 49207.aspx
Last edited by xXBl0odXx on 28/04/2011 20:58, edited 1 time in total.
- xXBl0odXx
#2524 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer wrote:Real je ono dobio spretno i sretno. Barca je ovo dobila kriminalno.DrizzT wrote:fixer wrote: Navijacima Barcelone sad treba samo topli zagrljaj. Ima li dje Krojfa da se javlja? Ima li upute sta sada da se radi u ovim teskim vremenima?evo par starih postovaMrSejo38 wrote:Koji ste vi supci od navijaca (barcelonini) pa cestitajte ...inasi jedni a ne odma ne valja ovo ne valja onopateticni ste fkt
pa upravu si, Messi je kriminalno promijesao 6 igraca reala
-
5 0 5
#2525 Eh taj UNICEF
UEFA opens disciplinary case against Mourinho

NYON, SWITZERLAND (AP)
European soccer authorities have opened a disciplinary case against Real Madrid coach Jose Mourinho to investigate his ''inappropriate'' comments after his team lost to Barcelona in the first leg of the Champions League semifinals.
UEFA did not specify charges against the Portuguese coach, who suggested UEFA had a three-year conspiracy to help Barcelona. The case will be heard May 6.
Mourinho also will be investigated for his comments at game officials after Pepe's ejection, resulting in the coach's ouster from the dugout.
NYON, SWITZERLAND (AP)
European soccer authorities have opened a disciplinary case against Real Madrid coach Jose Mourinho to investigate his ''inappropriate'' comments after his team lost to Barcelona in the first leg of the Champions League semifinals.
UEFA did not specify charges against the Portuguese coach, who suggested UEFA had a three-year conspiracy to help Barcelona. The case will be heard May 6.
Mourinho also will be investigated for his comments at game officials after Pepe's ejection, resulting in the coach's ouster from the dugout.