Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
-
LaCici
#2501 Re: Cipelice, cipelice..
I meni su to vise kao cipele za djecu, ali eto na nekome zna lijepo izgledati. Jednostavno moras imati karakter za takve cipele.
Ja nemam. 
- alica.k
#2502 Re: Cipelice, cipelice..
ni jaLaCici wrote:I meni su to vise kao cipele za djecu, ali eto na nekome zna lijepo izgledati. Jednostavno moras imati karakter za takve cipele.Ja nemam.
- Zelena Carapa
#2503 Re: Cipelice, cipelice..
a treba li ti?alica.k wrote:ni jaLaCici wrote:I meni su to vise kao cipele za djecu, ali eto na nekome zna lijepo izgledati. Jednostavno moras imati karakter za takve cipele.Ja nemam.
-
Gospoda Ministarka
#2504 Re: Cipelice, cipelice..
Ni ja. Ali, su shuze slatke i sarene.alica.k wrote:ni jaLaCici wrote:I meni su to vise kao cipele za djecu, ali eto na nekome zna lijepo izgledati. Jednostavno moras imati karakter za takve cipele.Ja nemam.
-
Dee-Dee_13
- malenna
-
Zvoncica123
#2507 Re: Cipelice, cipelice..
malenna ove artice su Berlin748
-
Dee-Dee_13
#2508 Re: Cipelice, cipelice..
Da, daZvoncica123 wrote:malenna ove artice su Berlin748
-
Dee-Dee_13
#2509 Re: Cipelice, cipelice..
Dr.Cuddy u ShoeBeDo je u toku od 30-50% snizenje na novu kolekciju :)Pogledaj i ti, mozda nadjes sta za sebeDr.Cuddy wrote:@Dee-Dee_13 obožavam Artice, fakat su udobne...btw, gdje nabavljaš svoje jer u ShoeBeDo nemaju ti modeli?

Obecali su mi i 20% jos popusta, jer sam stalna musterija
- thea
#2510 Re: Cipelice, cipelice..
Bas mi je simpaticno vidjeti razluku u izboru cipele, pogotovo kada vas sopstveni karakter odise vasim koracima.
Meni su ove tvoje cigleno-narancaste super, i ako ja nemam nista slucno u svojoj kolekciji.
Nekad sam imala jedan model poput opancica, Bata, toliko sam ih nosala da su se pocele raspadati Na zalost zavrsile su u kanti
A sa druge strane imam cipe koje cekaju priliku, ili one 1-2x nosene.
Voljela bi vas nesto pitati ?
Sta radite sa cipelama koje ste skupo platili, u koleciji su, a vise nisu bas po modi.
Dali ih njegujete i caketa ponovo istu modu, ili sta?
Meni su ove tvoje cigleno-narancaste super, i ako ja nemam nista slucno u svojoj kolekciji.
Nekad sam imala jedan model poput opancica, Bata, toliko sam ih nosala da su se pocele raspadati Na zalost zavrsile su u kanti
Sta radite sa cipelama koje ste skupo platili, u koleciji su, a vise nisu bas po modi.
- ema_
#2511 Re: Cipelice, cipelice..
Kakva moda u nošenju cipela? Nosim i kupujem ono što mi se sviđa
.
-
Dee-Dee_13
#2512 Re: Cipelice, cipelice..
Imam zaista mnogo cipela...Od njih postoje one koje, sto ti kazes, cekaju svoju prilikuthea wrote:Bas mi je simpaticno vidjeti razluku u izboru cipele, pogotovo kada vas sopstveni karakter odise vasim koracima.
Stvarno mi ja zao baciti nesto 2-3 obuceno, placeno poprilicno,kvalitetno, jer trenutno neko misli nije IN...Oblacim ih po principu onako kako sam raspolozena
Bacam ih onda kada su se doslovno raspadnu, kao ti te svoje Bata baletankice
Mozda ja imam neki "problem", ali teeeeskooo se rastavljam od cipela
- thea
#2513 Re: Cipelice, cipelice..
Bas me interesira sta od te obuce, moje su u podrumu, u kutijama ili vrecici od pamuka, ja vise ne kupujem na brzaka, vazna mi je udobnost, a obavezno su od koze, jako volim cizme, a opet salonke vise kupujem.
- thea
#2514 Re: Cipelice, cipelice..
ta ti je na mjestu, ali kako se rijesiti te bolesti, mislis da trebam do psihijatra 
-
Dee-Dee_13
#2515 Re: Cipelice, cipelice..
Eh, i ja sad ako vidim neke cipelice, ono "kao mogle bi mi trebati", razmislim koji dan, ne zalijecem se vise-vec me to kostalo
Ali jeste ovo "teska" bolest
Slatke muke 
-
zamzija
#2516 Re: Cipelice, cipelice..
ja obično kupujem "klasične" cipele koje su uvijek u modi, kad su one cipele bile moderne sa izuzetno špicastim vrhom, totalno sam ih izbjegavala jer sam znala da su tada moderne, i da će brzo proći a i iskreno nikad mi se nisu sviđale, u tom periodu sam baš teško pronalazila cipele, jer volim ove jednostavne sa zaobljenim vrhom.thea wrote: Voljela bi vas nesto pitati ?
Prije nekih mjesec i po sam našla slučajno u jednoj kutiji cipele iz '98 godine ( znači nekih sad već skoro 14 god stare ) koje su imale onaj blago patkasti oblik naprijed i debelu četvrtastu petu - ali sam ih probala iz čisto fazona, i sad su mi uske i neudobne ( a sjećam se da su mi bile jaaako udobne kad sam ih kupila )...znači da se i noga mijenja kroz godine
Sad ih jedino mogu postaviti na policu kao ukras
- alica.k
#2517 Re: Cipelice, cipelice..
ema_ wrote:Kakva moda u nošenju cipela? Nosim i kupujem ono što mi se sviđa.
kod mene je inventar ovakav:
cizme za zime, iskljucivo, i jedne fensi smensi za ne-daj-boze ak moram sta iskemijat da sam svecana.
jedne starke i dva para nekih drugih tena
dvoje baletanki, crne i bele
jedne fensi smensi platforme koje haman i da ne nosim.
i dvoje sandala, jedne na petu, druge ravne.
i to je to. kad se jedne poderu/razvale i slicno, ja kupim nove.
sve sto kupim a "ceka priliku", ja podijelim.
a opet na drugu stranu, sestra mi je shoe addict, sad trenutno ima jedno 50 pari cipela, bez pretjerivanja (a u to ne ubrajam tene kojih isto ima...).
-
zamzija
#2518 Re: Cipelice, cipelice..
alica.k wrote: a opet na drugu stranu, sestra mi je shoe addict, sad trenutno ima jedno 50 pari cipela, bez pretjerivanja (a u to ne ubrajam tene kojih isto ima...).
pa đe ih sve smjesti ?
- alica.k
#2519 Re: Cipelice, cipelice..
zabranile smo joj da ih stavlja igdje gdje ce nama smetati, pa to su kutije poslagane u njenoj sobi sve jedna na drugu.zamzija wrote:alica.k wrote: a opet na drugu stranu, sestra mi je shoe addict, sad trenutno ima jedno 50 pari cipela, bez pretjerivanja (a u to ne ubrajam tene kojih isto ima...).legenda
![]()
pa đe ih sve smjesti ?
inace, cura uopste ne kupuje odjecu, samo obucu, od odjece ima sta joj mi kupimo, a inace sve moje nosi.
-
zamzija
#2520 Re: Cipelice, cipelice..
Pa dobro, ali vjerovatno pazi obuću kad je toliko voli
Ja imam drugaricu koja također jako puno kupuje cipele, ali zaista pazi na njih, svaka je u svojoj kutiji obilježena, ona ih je čak uslikala i stavila na kutije da zna koje cipele su u kojim kutijama. Pa ih s vremena na vrijeme izvadi i očisti, isto su joj kao kućni ljubimci, mazi ih i pazi
može neko kupiti cipele i samo ih zafrljaciti negdje u kraj ormara i ne obraćati pažnju na njih
Ja imam drugaricu koja također jako puno kupuje cipele, ali zaista pazi na njih, svaka je u svojoj kutiji obilježena, ona ih je čak uslikala i stavila na kutije da zna koje cipele su u kojim kutijama. Pa ih s vremena na vrijeme izvadi i očisti, isto su joj kao kućni ljubimci, mazi ih i pazi
može neko kupiti cipele i samo ih zafrljaciti negdje u kraj ormara i ne obraćati pažnju na njih
- hana_montana
#2521 Re: Cipelice, cipelice..
zamzija wrote:Pa dobro, ali vjerovatno pazi obuću kad je toliko voli![]()
Ja imam drugaricu koja također jako puno kupuje cipele, ali zaista pazi na njih, svaka je u svojoj kutiji obilježena, ona ih je čak uslikala i stavila na kutije da zna koje cipele su u kojim kutijama. Pa ih s vremena na vrijeme izvadi i očisti, isto su joj kao kućni ljubimci, mazi ih i pazi![]()
![]()
haha toa sum jas garant
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2522 Re: Cipelice, cipelice..
đesi francuz, nisam te poznohana_montana wrote:
haha toa sum jas garant
- hana_montana
#2523 Re: Cipelice, cipelice..
Chmoljo wrote:đesi francuz, nisam te poznohana_montana wrote:
haha toa sum jas garant
jes vidio metamorfoze
- Irm@
#2524 Re: Cipelice, cipelice..
da ti nisi moja drugaricazamzija wrote:Pa dobro, ali vjerovatno pazi obuću kad je toliko voli![]()
Ja imam drugaricu koja također jako puno kupuje cipele, ali zaista pazi na njih, svaka je u svojoj kutiji obilježena, ona ih je čak uslikala i stavila na kutije da zna koje cipele su u kojim kutijama. Pa ih s vremena na vrijeme izvadi i očisti, isto su joj kao kućni ljubimci, mazi ih i pazi![]()
![]()
ista sam..mozda zato sto nemam kucne ljubimce ali zato imam cipele
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2525 Re: Cipelice, cipelice..
mensečini da je ovo bila mahmuroza, al' hajd'hana_montana wrote:
jes vidio metamorfoze