Da li je neko koristio ove dr.pasha svijece za masazu?...ja danas (kad sam bila u dm-u
Njega tijela (zenska tema)
Moderator: anex
- limunada25
#2501 Re: Njega tijela (zenska tema)
Opet ja
Da li je neko koristio ove dr.pasha svijece za masazu?...ja danas (kad sam bila u dm-u
) u prolazu vidim i podignem poklopac da pomirisem, kad se nisam obandacila kako je dobro

- lavorpunvode
#2502 Re: Njega tijela (zenska tema)
koristim ih ja, dobre su upravo tako kako ti se na prvu ucinilolimunada25 wrote:Opet ja![]()
Da li je neko koristio ove dr.pasha svijece za masazu?...ja danas (kad sam bila u dm-u) u prolazu vidim i podignem poklopac da pomirisem, kad se nisam obandacila kako je dobro
![]()
-
tagomago
#2503 Re: Njega tijela (zenska tema)
nešto fino za njegu kosu, krema, maska? inače, jako gusta mi je kosa i dlaka je debela i čvrsta, nefarbano pepeljasto smeđa, tretiram je jedino fenom i četkom, pegla ništa. koristim već 4-5 godina gliss kolekciju - njihovu kremu za kosu i katkad sprej za vani, ali bih malo promjene, imate li šta za mene? 
- lemniskata
#2504 Re: Njega tijela (zenska tema)
Ja sam juče med i mlijeko uzela. Prvi proizvod gdje nisam morala da svakakvih ulja stavim da bude sva ravna i glatka. Koristila sam prije med i čokoladu ali nekako mi kosa kruta od nje bila, čitala sam neke utiske drugih djevojaka, tvrde da je zbog proteina. Ovom novom sa prezadovoljna.lavorpunvode wrote:koristi li neka od vas Still pakovanja za kosu?
Ja sam nedavno pocela, i malo je reci da sam prezadovoljna. Koristila sam pakovanje od maline, sad ovo s ricinusom koji je poznat kao jako dobar za kosu a i predivno mirise, sto me najvise privuklo.... i lijepo smiri kosu, e sad ne znam kako ce to izgledati kad izadjem vani na ovo vrijemeposto je obicno vezem u rep kad je vrijeme vlazno
![]()
Našla sam na njihovoj stranici podatak da nijeda maska iz ove POPART kolecije nema silikona. Sjetih se da je neka forumašica pitala
- KiSSgirl
#2505 Re: Njega tijela (zenska tema)
Kako vi skidate dlačice iznad usana? Ja koristim one trakice Lycra, čini mi se, i nakon čupanja mi ostane crveno skoro 4-5 dana, i koža mi se na tom mjestu užasno isuši 
- limunada25
#2506 Re: Njega tijela (zenska tema)
Ja koristim balea trakice, al ne za brkoveKiSSgirl wrote:Kako vi skidate dlačice iznad usana? Ja koristim one trakice Lycra, čini mi se, i nakon čupanja mi ostane crveno skoro 4-5 dana, i koža mi se na tom mjestu užasno isuši
- manekenka u penziji
#2507 Re: Njega tijela (zenska tema)
Ja ih skidam depilacijskom kremom, s tim da obavezno prvo namazem nausnice hidratantnom kremom pa onda kremom za depilaciju jer inače iziritiram kozu. Poslje 4min.skinem brcine
i opet namazem hidratantnom kremom.
-
saga
#2508 Re: Njega tijela (zenska tema)
Ja imam tu svoj neki proces, koji me zasad slusa
Operem dobro taj dio, pa jos ocistim alkoholom... pa onda umijem toplom vodom, da se malo pore otvore
Onda ih ocerupam (koristim Cera di Cupra, jednom sam probala Baleine i odrala komadic koze
), pa uljem pokupim ostatke voska i odmah se umijem sto hladnijom vodom.
Na kraju jos malo isperem cajem od kamilice i to je to. Pred spavanje jos namazem taaankim slojem pantenola.
Crvenilo mi se povuce nakon 20ak minuta, posljedica nekih nema i ja happy.
Operem dobro taj dio, pa jos ocistim alkoholom... pa onda umijem toplom vodom, da se malo pore otvore
Onda ih ocerupam (koristim Cera di Cupra, jednom sam probala Baleine i odrala komadic koze
Na kraju jos malo isperem cajem od kamilice i to je to. Pred spavanje jos namazem taaankim slojem pantenola.
- manekenka u penziji
#2509 Re: Njega tijela (zenska tema)
Koliko ti traje kada cupas? Ja sam rahat 7 dana sa svojom bezbolnom metodom.
- limunada25
#2510 Re: Njega tijela (zenska tema)
Meni traje oko 3 sedmice
-
saga
#2511 Re: Njega tijela (zenska tema)
Meni isto jedno 3 hefte... al' onda budem brkata do poslije menstruacije da prostite... tad najmanje posljedica na kozi imam, jer je inace katastrofa osjetljiva
- KiSSgirl
#2512 Re: Njega tijela (zenska tema)
A blago tebisaga wrote:Ja imam tu svoj neki proces, koji me zasad slusa![]()
Onda ih ocerupam (koristim Cera di Cupra, jednom sam probala Baleine i odrala komadic koze), pa uljem pokupim ostatke voska i odmah se umijem sto hladnijom vodom.
Manekenko, koju kremu koristiš?
- manekenka u penziji
#2513 Re: Njega tijela (zenska tema)
Joj, meni se čini da je krema bolja opcija. Em ne boli, em ne moraš čekati da zacupavis kako bi mogla sve to opet pocupati.
-
saga
#2514 Re: Njega tijela (zenska tema)
KiSSgirl Mene je peklo samo jednom kad sam to odrala malo koze, pa se i crvenilo tako danima... da pokusas promijeniti trakice?
Takodjer ostatke skidam kantarionovim uljem, ne znam ima li to veze...
a manekenka, meni dlake kod uklanjanja kremom rastu odmah iduci dan... pa mi je to veliko no-no a i previse hemije
Takodjer ostatke skidam kantarionovim uljem, ne znam ima li to veze...
a manekenka, meni dlake kod uklanjanja kremom rastu odmah iduci dan... pa mi je to veliko no-no a i previse hemije
- manekenka u penziji
#2515 Re: Njega tijela (zenska tema)
Ja koristim Afroditinu kremu s kamilicom. Oko 6 KM, traje vise od godine dana 
Edit: meni dlačice nisu pretamne, pa možda ima i to veze sa njihovim izrastanjem.
Edit: meni dlačice nisu pretamne, pa možda ima i to veze sa njihovim izrastanjem.
- vješalica
#2516 Re: Njega tijela (zenska tema)
ima u didacu one kao patrone sa voskom,više vrsta,ima ona kao tamno zelene boje,mislim nisu više od 2,6KMKiSSgirl wrote:Kako vi skidate dlačice iznad usana? Ja koristim one trakice Lycra, čini mi se, i nakon čupanja mi ostane crveno skoro 4-5 dana, i koža mi se na tom mjestu užasno isuši
sa tim probaj,inače dugo traju,i poslije baby uljem namaži ili obriši,s tim da poslije ništa ne stavljaš
i probaj psolije neke masnije kreme stavljati npr.neven,kantarion i dr.
a probaj promjeniti trakice,vjerovatno ti ne odgovaraju
- VenomousV
#2517 Re: Njega tijela (zenska tema)
KiSSgirl wrote:Kako vi skidate dlačice iznad usana? Ja koristim one trakice Lycra, čini mi se, i nakon čupanja mi ostane crveno skoro 4-5 dana, i koža mi se na tom mjestu užasno isuši
cupko trakice
ocistim ostatak voska uljanom maramicom sto dodje u pakovanju
crvenila ima nekih pola sata nakon cupkanja, nekad malo duze ako sam plaho osjetljiva
- brown.sugar
#2518 Re: Njega tijela (zenska tema)

Prva liga!

Zali Boze para...
- Krizzia
#2519 Re: Njega tijela (zenska tema)
Slazem se. Odlicna!brown.sugar wrote:
Prva liga!![]()
Sent from my HTC Desire HD A9191
- WildRedRose
#2520 Re: Njega tijela (zenska tema)
gdje ima ova krema za ruke ? 
- Krizzia
#2521 Re: Njega tijela (zenska tema)
Samo u Lidlu :/
- WildRedRose
#2522 Re: Njega tijela (zenska tema)
e hebi ga
ima li neko prijedlog za kremu za ruke, ali ruke su EXTRA EXTRA suhe ? znaci, k'o barut ..
hvala 
ima li neko prijedlog za kremu za ruke, ali ruke su EXTRA EXTRA suhe ? znaci, k'o barut ..
- manekenka u penziji
#2523 Re: Njega tijela (zenska tema)
48ica ili Afrodita sa kamilicom ( ne ona za depilaciju
)
- leki hz
#2524 Re: Njega tijela (zenska tema)
Meni je ova krema super za suhe rukeWildRedRose wrote:e hebi ga![]()
ima li neko prijedlog za kremu za ruke, ali ruke su EXTRA EXTRA suhe ? znaci, k'o barut ..hvala

- Angel_of...
#2525 Re: Njega tijela (zenska tema)
Dr.Scheller sa nevenom, narandzasta
Jest malo sad skuplja (oko 8 KM
) kako su joj promijenili ambalazu, ali ces me se sjetiti 
Ova:
Ova:

Last edited by Angel_of... on 10/12/2013 14:26, edited 1 time in total.