smo pazi, dok se ova haljina kod nas bude mogla nositi, ti ces se vec poroditiLaCici wrote:Aaaaaaaaa prelijepa je, hvala ti za link, trudnica sam i uskoro ce mi trebati.Narucujem!
What to wear???
Moderator: anex
-
baby24
#2501 Re: What to wear???
-
LaCici
#2502 Re: What to wear???
Ma moze ona ispod kaputa.
Nego, ovi iz Asosa te bas navuku, pise da je 17,50 funti, i stavili sliku haljine u bez boji a kad odes na stranicu vidis da je ta ustvari 35 funti a samo plava 17,50. 
- alica.k
#2503 Re: What to wear???
pise FROM 17.50LaCici wrote:Ma moze ona ispod kaputa.Nego, ovi iz Asosa te bas navuku, pise da je 17,50 funti, i stavili sliku haljine u bez boji a kad odes na stranicu vidis da je ta ustvari 35 funti a samo plava 17,50.
to obicno znaci da nije svaka boja snizena...samo neke
-
LaCici
#2504 Re: What to wear???
Vidim i ja sad da pise od 17,50, nego na prvu nisam obracala paznju. 
-
boracha
#2505 Re: What to wear???
ima na asosu lijepih haljina za trudnice, ja se nekad zaletim i onda vidim maternity 
- alica.k
#2506 Re: What to wear???
ma mislim da ih dosta moze i netrudnica oblacit...znam da su cure u hr masovno kupovale te trudnicke a nisu ni trudne..jer su jeftinijeboracha wrote:ima na asosu lijepih haljina za trudnice, ja se nekad zaletim i onda vidim maternity
- Michun
#2508 Re: What to wear???
Pitanje za pametne zene...imam jedan prastari crveni/bordo DJemper. Dugi do koljena, rebrasti, rajferslus, kragnica "kosulja", ravan. E sad, on je sasvim OK...ali sad se nose malo drugacije kragne, sa vezanjem i sl. Cime da ga dotjeram? Ima je negdje krzna umjetnog da se kupi pa da time malo update? Ili nesto tako?
Hvala
Hvala
- zvrzgana
#2509 Re: What to wear???
Ajm in lovsurajaa wrote:jesen kroz sokake![]()
@Michun imas kupiti tog krzna u nekim shopovima koliko znam. Ono sto bih ja uradila je nasla neku finu maramu koja mi ide uz taj dzemper i onda nju nasila na kragnu i to ne samo preko kragne, nego skroz okolo/ i ispod, ako me razumijes. Nisam bas najbolja u objasnjavanju
- yellow cat
#2510 Re: What to wear???
la cici, pošto si na početku trudnoće i pretpostavljam da se nisi još udebljala, bolje sačekaj malo sa naručivanjem.. većinu stvari koje sam dobila od trudnica, u 6. mjesecu mi još ne može. Evo, da se pohvalimLaCici wrote:Aaaaaaaaa prelijepa je, hvala ti za link, trudnica sam i uskoro ce mi trebati.Narucujem!
- Nadinka
#2511 Re: What to wear???
Evo jedne fotkice i iz Tuzle..bice nas svuda kako ej krenulo 
http://malezensketeme.com/post/7458
Hvala S.M. :*
http://malezensketeme.com/post/7458
Hvala S.M. :*
-
zamzija
#2512 Re: What to wear???
Ja ti mogu preporučiti da s njim odeš u onu radnju u Papagajci, gdje ima raznih džidža - dugmadi, rajfešlusa, čipki...raznih stvari - možda oni imaju nešto da ga uljepšaš - pa čak i umjetnog krzna... Ili ako imaš dobru šnajdericu jednostavno da kragnu "skine" ... ili napravi od te kragne - bubi kragnicuMichun wrote:...imam jedan prastari crveni/bordo DJemper. Dugi do koljena, rebrasti, rajferslus, kragnica "kosulja", ravan. E sad, on je sasvim OK...ali sad se nose malo drugacije kragne, sa vezanjem i sl. Cime da ga dotjeram? Ima je negdje krzna umjetnog da se kupi pa da time malo update? Ili nesto tako?
Hvala
http://www1.serbiancafe.com/lat/vesti/1 ... eseni.html

- Michun
#2513 Re: What to wear???
trazeci sliku tog dzempera da vam pokazem - naletih na ovu str. isporucuju u BiH
http://www.ae.com/77kids/browse/product ... tid=518573
aaaaaaa
lepo
p.s. za djecu je. imal' mama

http://www.ae.com/77kids/browse/product ... tid=518573
aaaaaaa
p.s. za djecu je. imal' mama
- zvrzgana
#2514 Re: What to wear???
Djevojke treba mi mala pomoc.
Prije par mjeseci sam pisala o suknji koju sam kupila i trazila od vas da mi pomognete oko kombinacije. Kombinaciju sam pronasla, svadba prosla
Medjutim sada mi je potrebna za novu prigodu ali nemam cipela. Imam jedne otvorene, ljetne koje ne mogu da obucem po ovoj zimi.
Interesuje me da li znate gdje mogu pogledati cipelice, nesto sto bi islo uz suknju/top...
Razgledala sam po gradu ali jesen/zima kolekcija je sve crno, smedje...

Slicica izgleda malo zguzvano...
Hvala unaprijed!
Prije par mjeseci sam pisala o suknji koju sam kupila i trazila od vas da mi pomognete oko kombinacije. Kombinaciju sam pronasla, svadba prosla
Medjutim sada mi je potrebna za novu prigodu ali nemam cipela. Imam jedne otvorene, ljetne koje ne mogu da obucem po ovoj zimi.
Interesuje me da li znate gdje mogu pogledati cipelice, nesto sto bi islo uz suknju/top...
Razgledala sam po gradu ali jesen/zima kolekcija je sve crno, smedje...

Hvala unaprijed!
- Lipstick Jungle
#2515 Re: What to wear???
Lijepe fotke gore,
imam ovakvu torbu samo smedju
imam ovakvu torbu samo smedju
surajaa wrote:jesen kroz sokake![]()
-
shin
#2516 Re: What to wear???
Volio bi da vidim ovu modu na trenutnoj temperaturi 
-
pin-up
#2517 Re: What to wear???
A na sve tri slike sa našeg Stila ulice cure u sakoima podvrnutih rukava sa svijetlom podstavom (plus tenisice na ovima iz Sa, osim druge cure sa prve slike) 
-
shin
#2518 Re: What to wear???
pin-up wrote:A na sve tri slike sa našeg Stila ulice cure u sakoima podvrnutih rukava sa svijetlom podstavom (plus tenisice na ovima iz Sa, osim druge cure sa prve slike)
Citam ovo par puta i ne mogu da skontam sta pise
- Not My Idea
#2520 Re: What to wear???
shin wrote:pin-up wrote:A na sve tri slike sa našeg Stila ulice cure u sakoima podvrnutih rukava sa svijetlom podstavom (plus tenisice na ovima iz Sa, osim druge cure sa prve slike)
@shin sto se tice tvog prethodnog komentara-ni meni nije jasna ova lafo jesenska moda...gole noge, sorcici, minici...
de bolan, mani se corava posla. daj mi cizme, jaknu, sal
-
pin-up
#2521 Re: What to wear???
Pa http://malezensketeme.com/post/category ... stil_ulice, 3 slike od cura iz BiHshin wrote:
- Nadinka
#2522 Re: What to wear???
Joj zvrzgana ima jedan novi model u bati, krem sa onom ledeno sivom, znas kako su slatke, al cijena batina standardna oko 160 cini mi se..evo nasla samzvrzgana wrote:Djevojke treba mi mala pomoc.
Prije par mjeseci sam pisala o suknji koju sam kupila i trazila od vas da mi pomognete oko kombinacije. Kombinaciju sam pronasla, svadba prosla![]()
Razgledala sam po gradu ali jesen/zima kolekcija je sve crno, smedje...![]()
Hvala unaprijed!

- Nadinka
#2523 Re: What to wear???
Da da potpuno si u pravu, malo je kod nas uniformisanost prisutna ocitopin-up wrote:Pa http://malezensketeme.com/post/category ... stil_ulice, 3 slike od cura iz BiHshin wrote:
- alica.k
#2524 Re: What to wear???
je, pa to je trenutno in...znas i sama kako kod nas to ide...pin-up wrote:A na sve tri slike sa našeg Stila ulice cure u sakoima podvrnutih rukava sa svijetlom podstavom (plus tenisice na ovima iz Sa, osim druge cure sa prve slike)
meni je najjace kad su se oni grijaci za noge nosili uz tene...pa je svaka cura hodala u onim converse sa zvijezdom i psihodelicnim grijacima...
-
Zoya
#2525 Re: What to wear???
Evo ti ove kono, 450kr u Bianco-uNadinka wrote:Joj zvrzgana ima jedan novi model u bati, krem sa onom ledeno sivom, znas kako su slatke, al cijena batina standardna oko 160 cini mi se..evo nasla samzvrzgana wrote:Djevojke treba mi mala pomoc.
Prije par mjeseci sam pisala o suknji koju sam kupila i trazila od vas da mi pomognete oko kombinacije. Kombinaciju sam pronasla, svadba prosla![]()
Razgledala sam po gradu ali jesen/zima kolekcija je sve crno, smedje...![]()
Hvala unaprijed!