internazionale wrote:jefferson wrote:S3 je dobra samo za kakve baste na periferiji, da se fino razreze i unutra da se naspe zemlje i zasadi se neki cvijet, malo je izrezat ono na cik-cak, izvratit je pa ofarbat u neku drecavu boju.
Realno, na autu je dobra nekih 500 kilometara, poslje mozes komotno da je skines i da stavis nove.
Moj ti je prijedlog ako vec moras, uzmi savine na zadnju osovinu, ako su ti prednji pogonski, malo se protegni za Fulda Kristall Montero 3, ja sam koristio savu s3, dok nisam par puta izgubio kontrolu na par trenutaka na blagoj poledici, i par puta osto na parkingu zaglavljen zato sto su slajdrale i nisam se mogao izvuci.
Poslje toga uzeo 2 prednje Fulde, prezadovoljan, prolazio s njima tamo gdje su ljudi stojali sa strane i stavljali lance na auto, izvlacio se iz smrznutih bara, i cupo iz 20 - 30 cm snijega, nisu osjetno skuplje od S3, al su zato gume beton.
Na svemu mozes stedit, al ne smijes na gumi.
De malo pojasni zbog cega su S3 dobre prvih 500km a poslije lose?
S3 su ciljano pravljene za manja auta a ne za Audi A6 i slicno. Pa de nas prosvjetli u cemu je fazon?
valjda strucnjak fura fazon ljeto zima i na s3 cijelu godinu vozi
pa mu ne valjaju
Jedino strucnace kad bi snow bio ljeto a mud zima, S3 koriste ljudi koji nazalost ne mogu priustiti sebi bolju gumu, kao takva je nuzno zlo. Ko nema para za save kupi sebi tigra, ko nema para za tigra kupi sebi protekt gume i miran, do prve malo jace krivine. Onaj ko iole razmislja o svojoj glavi uzet ce normalnu gumu, ako treba i na 3-4 rate, i ako treba samo na pogonskoj osovini.
Sava S3 je skart, isto ko tigar kompletan, isto ko i protekt gume, samo ima vas par lavova sto se busa u prsa sa S3 ko da je vas izum. Dje je ta nadmocna Sava na svjetskim testovima guma ? I ako uleti na neko testiranje koje mjesto zauzme ? Kad odmaknes gdje iz granica BiH vidis li kad Savu na kakvom iole normalnijem autu ?
Meni se sava pokazala kao cisto smece, S3 je bio dobar jednu zimu, ako racunamo da mi je auto bilo vise u garazi nego na cesti, sljedecu zimu sam ga bacio i uzeo sebi Fuldu. O ljetnim necu ni da pricam jer su one ko skije, nit hvata na suhom nit hvata na mokrom, skino, kupio Pirelija nekakvog kao za vodu specijalnog i prezadovoljan. Vozim auto kojem je 17 godina i koji ima 13 felge, u to doba sam gume kupovo na 4 rate, i nisam se pokajao ni sekunde.
Ono sto znam je da mi Sava, u bilo kojem obliku, nece vise ni na biciklo, a kamoli na auto