Sarajevo shopping
Moderator: anex
- alica.k
#2501 Re: Sarajevo shoping
ja volim kad mi ljudi poklanjaju peskire
jos ako su lijepiiii
- swirl
#2502 Re: Sarajevo shoping
I jaalica.k wrote:ja volim kad mi ljudi poklanjaju peskirejos ako su lijepiiii
- alica.k
#2503 Re: Sarajevo shoping
i meni, plus gaca i grudnjaka. nidje veze :S
- swirl
#2504 Re: Sarajevo shoping
Nisu meni grudnjaci, ali jesu gace, i carapealica.k wrote:i meni, plus gaca i grudnjaka. nidje veze :S
- wewa
#2505 Re: Sarajevo shoping
ajoj, nisam znaci jedinaswirl wrote:I jaalica.k wrote:ja volim kad mi ljudi poklanjaju peskirejos ako su lijepiiii
A opsesija mi je kupovanje pidzama
- swirl
#2506 Re: Sarajevo shoping
Ma eto vidis da nisi, i + jos obavezno u kabinu da probam kako mi stoji pidzama, e to je nidje vezewewa wrote:ajoj, nisam znaci jedinaswirl wrote:I jaalica.k wrote:ja volim kad mi ljudi poklanjaju peskirejos ako su lijepiiii
A opsesija mi je kupovanje pidzama
![]()
- alica.k
#2507 Re: Sarajevo shoping
hahahahaha isto istoooooswirl wrote:Ma eto vidis da nisi, i + jos obavezno u kabinu da probam kako mi stoji pidzama, e to je nidje veze![]()
- KiSSgirl
#2508 Re: Sarajevo shoping
Bila ja sinoć u Lindexu, ma cijene su katastrofa, npr. neki šal meni baš fin, ono 40KManestezija123 wrote:Vidjeh na stranici Lindex-a, da su snizene one kapice i trake za kosu 50%, zna li neko jesu li i kod nas?
Edit: Sad vidim da je jos svasta nesto snizeno 50%. Nadam se da je i kod nas, moram otici da vidim.![]()
npr. http://www.lindex.com/eu/sale/women/top ... d=15808353
-
saga
#2509 Re: Sarajevo shoping
Khm, je l' neko sluučajno vidio gdje skafandera? 
Ne znam ni gdje tražit, sutra ću po pijacama pogledati u u Sport Life-u, i Sportini možda... još prijedloga?
Ne znam ni gdje tražit, sutra ću po pijacama pogledati u u Sport Life-u, i Sportini možda... još prijedloga?
- alica.k
#2510 Re: Sarajevo shoping
intersport. sutra duple pike btwsaga wrote:Khm, je l' neko sluučajno vidio gdje skafandera?
- Irm@
#2511 Re: Sarajevo shoping
koliko para imas?miss_heidi wrote:ima li slucajno u vicku kakvih lijepih zidnih ogledala? ili ako imate kakve druge prijedloge gdje pogledati... da je moderan okvir, naime vise mi treba kao ukras na ziduIrm@ wrote:nema na cemu..![]()
u Coinu ce biti snizenje poslije nove godine (to ja cekam) zapikala sam milion stvari![]()
u Vicku je 30% snizenje na neke stvari...nije na sve..nego kad udjes unutra imaju odredjeni artikli na kojim je prekrizena stara i napisana nova cijena crvenom hemijskom..ima bas lijepih stvari zavisi sta trazis..i da..veci je izbor u importanne nego u Titovoj
- miss_heidi
#2512 Re: Sarajevo shoping
pare nisu problem, para nemaIrm@ wrote:koliko para imas?miss_heidi wrote:ima li slucajno u vicku kakvih lijepih zidnih ogledala? ili ako imate kakve druge prijedloge gdje pogledati... da je moderan okvir, naime vise mi treba kao ukras na ziduIrm@ wrote:nema na cemu..![]()
u Coinu ce biti snizenje poslije nove godine (to ja cekam) zapikala sam milion stvari![]()
u Vicku je 30% snizenje na neke stvari...nije na sve..nego kad udjes unutra imaju odredjeni artikli na kojim je prekrizena stara i napisana nova cijena crvenom hemijskom..ima bas lijepih stvari zavisi sta trazis..i da..veci je izbor u importanne nego u Titovoj
salu na stranu, imas li kakav prijedlog
-
triple mama
#2513 Re: Sarajevo shoping
gdje je taj Vicko? u SA?
-
*mima*
#2514 Re: Sarajevo shoping
U Titovoj....pored onog butika Badem.....imas ga u Importanne centru
-
lajk
#2515 Re: Sarajevo shoping
Tom Tailor u Zenici
snizenja i do 50 %..Muske kosulje najvise i zenske majice
-
stiklice
#2516 Re: Sarajevo shoping
Mene zanima kakva su snizenja u Tusu u Lukavici!!!Tamo mi najblize
Ima li kakvih stvarcica za Novu 
- CherryLips
#2517 Re: Sarajevo shoping
Mi u Ramaglasu napravili ogledalo po svojoj zelji,ogledalo je pravo veliko,a ivice donje i gornje su ispjeskarene motivima po nasoj zelji,a koliko se sjecam to sve se moze uraditi i u boji....jos mu se divim kad god prodjem ispred njega (jedno milion puta dnevno)miss_heidi wrote:ima li slucajno u vicku kakvih lijepih zidnih ogledala? ili ako imate kakve druge prijedloge gdje pogledati... da je moderan okvir, naime vise mi treba kao ukras na ziduIrm@ wrote:nema na cemu..![]()
-
Adi_vp
#2518 Re: Sarajevo shoping
Znam da su novi modeli patika vecinom sniženi 10%, jel ima neko da zna za neko veće sniženje?
Hvalaa
- Dr.Cuddy
#2519 Re: Sarajevo shoping
slika? može i na PPCherryLips wrote:Mi u Ramaglasu napravili ogledalo po svojoj zelji,ogledalo je pravo veliko,a ivice donje i gornje su ispjeskarene motivima po nasoj zelji,a koliko se sjecam to sve se moze uraditi i u boji....jos mu se divim kad god prodjem ispred njega (jedno milion puta dnevno)miss_heidi wrote:ima li slucajno u vicku kakvih lijepih zidnih ogledala? ili ako imate kakve druge prijedloge gdje pogledati... da je moderan okvir, naime vise mi treba kao ukras na ziduIrm@ wrote:nema na cemu..![]()
u Vicku je 30% snizenje na neke stvari...nije na sve..nego kad udjes unutra imaju odredjeni artikli na kojim je prekrizena stara i napisana nova cijena crvenom hemijskom..ima bas lijepih stvari zavisi sta trazis..i da..veci je izbor u importanne nego u Titovoj![]()
-
stiklice
#2520 Re: Sarajevo shoping
Cula sam da ima neki novootvoreni trzni centar negdje oko Ilijasa,Podlugova!!!Da ne zna neko mozda kako se zove??
- miss_heidi
#2521 Re: Sarajevo shoping
i mi smo u ramaglasu radili veliko ogledalo ali sa 'obicnim', jednostavnim okvirom... pa ako moze ta slicica bila bih zahvalanaCherryLips wrote:Mi u Ramaglasu napravili ogledalo po svojoj zelji,ogledalo je pravo veliko,a ivice donje i gornje su ispjeskarene motivima po nasoj zelji,a koliko se sjecam to sve se moze uraditi i u boji....jos mu se divim kad god prodjem ispred njega (jedno milion puta dnevno)miss_heidi wrote:ima li slucajno u vicku kakvih lijepih zidnih ogledala? ili ako imate kakve druge prijedloge gdje pogledati... da je moderan okvir, naime vise mi treba kao ukras na ziduIrm@ wrote:nema na cemu..![]()
u Vicku je 30% snizenje na neke stvari...nije na sve..nego kad udjes unutra imaju odredjeni artikli na kojim je prekrizena stara i napisana nova cijena crvenom hemijskom..ima bas lijepih stvari zavisi sta trazis..i da..veci je izbor u importanne nego u Titovoj![]()
- CherryLips
#2522 Re: Sarajevo shoping
Evo poslala sam Cuddyci na pp pa ako se kod nje slike budu mogle vidjeti,saljem i tebi. A nije bilo skupo,oko 70-80 KM ne sjecam se tacno
- miss_heidi
#2523 Re: Sarajevo shoping
super, cekam i ja slikeCherryLips wrote:Evo poslala sam Cuddyci na pp pa ako se kod nje slike budu mogle vidjeti,saljem i tebi. A nije bilo skupo,oko 70-80 KM ne sjecam se tacno
-
zamzija
#2524 Re: Sarajevo shoping
Neko je ovdje tražio poklon za novopečeni bračni par, u Home Sweet Home u Importaneu stvarno ima svega, prijedlog da pogledate na mzt i možete učestvovati u nagradnoj igri
http://malezensketeme.com/post/14701
http://malezensketeme.com/post/14701
- Lady Saray
#2525 Re: Sarajevo shoping
jel zna neko ima li kod nas gdje brasno od badema (ili se mozda zove bademovo brasno)
ne mislim na mljevene bademe, ovo je jos sitnije