hehe, ti kao da nisi od 2007 na forumuBanja Luka wrote:ultima_palabra wrote:Slažem se u potpunosti...vox-populi wrote:Nisam se nesto cesto javljao na ovoj temi jer na moja direktna pitanja NS-u nisam dobio odgovor. No, pratio sam temu i sada, nakon 100 i kusur stranica, pocinjem se pitati koja je svrsishodnost ove teme, posebno uzimajuci u obzir da je pokrenuta od NS-a, valjda kao jedan od nacina popularizacije stranke i pridobijanja novih glasaca. Licno, nakon 100 i kusur stranica, puno sam dalje od NS-a nego sto sam to bio prije pokretanja ove teme, a citajuci istu shvatio sam da nisam jedini.
Ja ne vjerujem da cu svoj glas dati NS, ne zato sto je losa, nego zato sto imam svoju opciju, kojom sam manje ili vise zadovoljan, koja mi u sustini svojim programom vise odgovara. Mada, ni NS mi nije daleko. Medjutim ono sto mi smeta je to sto se tema, koja je trebala da predstavlja skup pitanja i odgovora vezanih za program i shvatanja NS, pretvorila u ismijavanje te stranke i covjeka koji je pristao da vam, koliko je to u njegovoj moci, predstavi tu stranku. I sto je najgore, cini mi se da uglavnom simpatizeri lijevo orijentisanih stranaka ucestvuju u tome. Isto tako, nije mi drago kad se rad NS svede na iskljucivu kritiku ostalih lijevo orijentisanih stranaka, prije svega SDP-a. Ako ne mozete u predizboornu koaliciju, bar se postujte i ne napadajte medjusobno!
@Dozer
sve, ama bas sve (!) teme na ovom forumu do sada koje su u naslovu nosile ime SDPa ili nekog od njenih clanova su u ogromnoj vecini sluzile za koordinirano pljuvanje po SDPu tj. njenim clanovima i to upravo najvise od strane onih koji se sada nalaze na "drugoj" strani.
inace potpisujem tvoj post i nemam namjeru da upadam u takve diskusije.
i malo na temu
vjerujem da je NS stranka koja je ispred vremena a mozda i stranka koja ne poznaje narod. ali kako onda voditi narod ako ga ne poznajes...
od koga NS ocekuje glasove u oktobru, konkretno?