Kakve tenisice nose forumasi :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
zilla_

#2501 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by zilla_ »

Image

Ove mi se sviđaju :izet:
sve na kvadrat

#2502 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by sve na kvadrat »

Image
Mrak..:D
Better Man

#2503 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Better Man »

Moje nove tene...

Image

Image

Image
Daryl Dixon

#2504 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 25/02/2016 01:24, edited 1 time in total.
sve na kvadrat

#2505 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by sve na kvadrat »

Daryl Dixon wrote:Ekipa gdje je najbolji izbor muških tenisica? Bio sam jučer u Sportlife-u kod Tržnice i izbor im je tanak baš... Linkovi, radanje i popusti kao i upute i slično su dobrodošli. Unaprijed hvala. :) :thumbup:
Probaj na www.sportvision.ba
channel10

#2506 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

sve na kvadrat wrote:
Daryl Dixon wrote:Ekipa gdje je najbolji izbor muških tenisica? Bio sam jučer u Sportlife-u kod Tržnice i izbor im je tanak baš... Linkovi, radanje i popusti kao i upute i slično su dobrodošli. Unaprijed hvala. :) :thumbup:
Probaj na http://www.sportvision.ba
Tu sto ima kopija,nema ih ni u prici toliko...obidjite sportvision..
sve na kvadrat

#2507 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by sve na kvadrat »

channel10 wrote:
sve na kvadrat wrote:
Nisam znao, hvala na informaciji. :)
Warashii

#2508 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Warashii »

channel10 wrote:
sve na kvadrat wrote:
Kako znas i gdje predlazes da se kupuje?
Daryl Dixon

#2509 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 25/02/2016 01:24, edited 1 time in total.
channel10

#2510 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

@warashii, dobio info od nekoga ko radi na carini i koji ide na obuku prepoznavanja kopija. A izmedju ostalog sam nedavno htio kupiti neke patike u sportvision u FIS-u (Vitez) i uzeo jedne da probam. Cim sam ih navukao na nogu, primjetio sam razliku jer zadnjih 4-5 pari patika koje nosim su iz USA. Na onom dijelu stopala gdje pocinju prsti, dotle ima dzona, a poslije (do vrha patike) kao da je duplo tanji. Onaj dio oko zgloba sto ide, materijal strasno grub i tanak, patike lagane, a kostaju 149KM.
Od druga dva prijatelja sam cuo da su kupili neku duksericu i trenerku u sportvisionu kod nas u shopping centru (Zenica) i da im se nakon prvog pranja isprala boja, a duks je kostao 120KM, a trenerka cini mi se 170KM. Tako da vise nema sumnje kod kupovine u sportvision-u. Zaobici i onda si miran.
cenecimoveocino

#2511 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by cenecimoveocino »

Ja vise nikad u sopu kupit necu sve dok ima ovaj lik na piku airmax action.
Upoznao 5-6 ljudi koji su kupili Air Max kod njega i kazu da su orginali za 120KM.Jedan lik je uporedio tene sto je od njega kupio i jaranove od 430KM iz NIKE shopa u SCC i potpuno su iste.
Isto ove Salmonke u shopovima po 300KM a kod ovih svercera po 100KM i kad se porede potupno su iste :izet:
AhmetShabo

#2512 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by AhmetShabo »

cenecimoveocino wrote:Ja vise nikad u sopu kupit necu sve dok ima ovaj lik na piku airmax action.
Upoznao 5-6 ljudi koji su kupili Air Max kod njega i kazu da su orginali za 120KM.Jedan lik je uporedio tene sto je od njega kupio i jaranove od 430KM iz NIKE shopa u SCC i potpuno su iste.
Isto ove Salmonke u shopovima po 300KM a kod ovih svercera po 100KM i kad se porede potupno su iste :izet:
de posalji u pp ili ovdje ako je dopusteno njegov profil
cenecimoveocino

#2513 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

AhmetShabo wrote:
cenecimoveocino wrote:Ja vise nikad u sopu kupit necu sve dok ima ovaj lik na piku airmax action.
de posalji u pp ili ovdje ako je dopusteno njegov profil
http://www.olx.ba/profil/AirMax_ACTIOOON
channel10

#2514 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

Kakve bolan original air max za 120??? Idi na Nike.com pa vidi koliko kostaju bilo koje...
cenecimoveocino

#2515 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

channel10 wrote:
Kakve bolan original air max za 120??? Idi na Nike.com pa vidi koliko kostaju bilo koje...
I meni je bilo tesko povjerovati.Tip iz Istocne Bosne prodaje original patike :-) ,sve dok na ulici nisam upitao lika koji nosi te patike i potvrdi mi pricu i licno se uvjerio u patike i jos 5 likova koji tvrde isto.
N.N.

#2516 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by N.N. »

Ma jesu kod nas originali, ali je C klasa obuce :D
Isto kao sto nutella u Zapadnoj Evropi ima vise ljesnjaka nego nutella u Istocnoj Evropi :-D

Neki dan sam isto probavao Nike patikice ovdje kod nas u Dajhmanu, a isti model patika imam koje sam kupio u Nike shopu u France, i mogu reci, ni priblizno isti kvalitet. Model je isti, ali materijal, cvrstoca i to, ni priblizno :)
cenecimoveocino

#2517 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

N.N. wrote:Ma jesu kod nas originali, ali je C klasa obuce :D
Isto kao sto nutella u Zapadnoj Evropi ima vise ljesnjaka nego nutella u Istocnoj Evropi :-D

Neki dan sam isto probavao Nike patikice ovdje kod nas u Dajhmanu, a isti model patika imam koje sam kupio u Nike shopu u France, i mogu reci, ni priblizno isti kvalitet. Model je isti, ali materijal, cvrstoca i to, ni priblizno :)
To je to :thumbup: :thumbup:
Kupio ti Air Max kod nas u Sport Vision za 400KM il kod ovog za 120KM manje vise isto ti ga dode.
gnjev

#2518 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by gnjev »

Dobro te Airmaxe . Tene su ti samo bolja kopija . Nabavna cijena originala nije ta po kojoj ti prodajes a i taman ti imas vezu sa najkovim fabrikama
cenecimoveocino

#2519 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

gnjev wrote:Dobro te Airmaxe . Tene su ti samo bolja kopija . Nabavna cijena originala nije ta po kojoj ti prodajes a i taman ti imas vezu sa najkovim fabrikama
Ja prodajem :-) :-) :-) :-) :-)
:sax:
gnjev

#2520 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by gnjev »

Pa sta cu drugo pomisliti , nevjerovatno mi je da neko moze u istu recenicu staviti Pik radnje i original tene . Vidjelo to tena iz npr Sport Lifea nije
channel10

#2521 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

cenecimoveocino wrote:
channel10 wrote:
I meni je bilo tesko povjerovati.Tip iz Istocne Bosne prodaje original patike :-) ,sve dok na ulici nisam upitao lika koji nosi te patike i potvrdi mi pricu i licno se uvjerio u patike i jos 5 likova koji tvrde isto.
E jbg...Dzabe tebi govoriti...
kazo

#2522 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by kazo »

I ja sam danas naletio na njegov profil. Moguce je nabaviti air max za tu cijenu ( znam lika koji je radio tako, imao neke veze u sportlife ). Eh sad da li je kod ovoga orginal, to ne bih znao reci. Vidim prodaje starke za 40 KM :shock: treba pokusati. Ima li neko s foruma da je uzimao ? :-D
channel10

#2523 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

Moguce je nabaviti kopiju i samo kopiju!

http://store.nike.com/us/en_us/pw/n/1j7 ... ax&ipp=120

Nemojte zaboraviti da su cijene u dolarima pa cifru mnozite sa 1,80-1,85. Kad to pomnozite, na to dodajte postarinu pa cifru pomnozite sa 1,30( 30 posto poreza i carine ) pa na to dodajte njegovu zaradu. Znaci sve to za 120 kermi :lol: :run:

A te sto taj prodaje mozete nabaviti za 30-ak dolara u Kini. Naravno kopiju.
Njanjavi

#2524 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Ne konta vas masa tu igru na balkanu.
Gdje god udjes u intersport npr, sportlife, masu tih shatro butika koji bi trebali imat orginal robu, vecina asortimana je laznjak.
Svakome regionalnom menadjercicu zaduzenom za poslovanje tih prodavnica se ostavljaju odrjesene ruke da sam probere i valja sta oni misle da je najisplativije.
Dok bi bila mnogo drukcija pravila igre da nike ima oficijelne prodavnice na balkanu kao u ostatku eu.
Jer se ispod austrije nikakvi racuni ne polazu nike-u, namjerno su pustili crnu rupu na balkanu da bi mogli legalno trpat sljam robu, koju prodaju po cjeni premium robe na eu trzistu.
Tako da reci u sportlifeu nike od 400 kvalitetnije i veci orginal od ovih sa pika za stoju ipo, smjesno, presmjesno.
Evo ovaj lik npr, ako je istina, i ako su kao sa slika, ima flyknit maxice made in vietnam, u vietnamu se sije premium klasa nike asortimana.
I zasto da ne, mislite da nije moguce preko retailera i wholesale stranica na kontejnere kupit robu i produkte direkt iz zemlje porjekla?
channel10

#2525 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by channel10 »

Njanjavi wrote:.Evo ovaj lik npr, ako je istina, i ako su kao sa slika, ima flyknit maxice made in vietnam, u vietnamu se sije premium klasa nike asortimana.
I zasto da ne, mislite da nije moguce preko retailera i wholesale stranica na kontejnere kupit robu i produkte direkt iz zemlje porjekla?
Zasto onda bilo koja prodavnica sportske obuce u EU ne nabavlja direktno iz zemlje proizvodjaca, nego idu direktno preko NIKE-a i placaju bezveze vise cijene? Nemojte molim vas te suplje. Vi sami sebe ubjedjujete da su te patike original, samo da ih "lakse" kupite i da se lakse "nosite sa tim". Nema potrebe da se ista vise pise u vezi toga.
Post Reply