Indeks i prepis ocjena neka čuvaju za naučno-nastavno vijeće
Ispade Hare opet u pravu.
- nellington
#2501 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Da se odmah razumijemo, nisu ovo izbori u zvanje redovnog profesora, nego lidere u državi ili jednom njenom dijelu - tu su diplome i obrazovanje bitne, ali nisu jedini, a ni najvažniji faktor. Puno prečih stvari ja tražim od onog pored čijeg imena stavljam X.
- ultima_palabra
#2502 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Prištinski doktor SIlajdžić obrazovaniji od Zlatka... grohotom se smijem 
- nosara
#2503 Re: Ispade Hare opet u pravu.
hare zna cak ukljucit pc bez pomoci...ultima_palabra wrote:Prištinski doktor SIlajdžić obrazovaniji od Zlatka... grohotom se smijem
-
VjecitiStudent
#2504 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Sa Harisom je u Monako o drzavnom trosku putovala i ekipa privatne TV.
Ovo je dno dna

Ovo je dno dna

-
joseph_stalin
#2505 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jeste za ogranicene umove poput tvoga i ostalih licemjera u Bih,zato nam i jeste zemlja ovako prosperitetna zato sto jedan Haris Silajdzic moze uopste da se naziva politicarem i da bude 15 godina na vlasti.Bloger wrote:Vidi,kada vec hoces da poredis Zlatka Lagumdziju i Harisa Silajdzica to je isto kao da poredis premijera Engleske Davida Camerona i Muhameda Alija Gasija,tolika je razlika izmedju njih dvojice u obrazovanju,karizmi,inteligenciji itd.
Gaši je za lagumdžiju moralna vertikala!
Ako si ikada gledao dijalog izmedju Lagumdzije i Silajdzica i ako imas imalo inteligencije i postenja u sebi onda znas da mu Lagumdzija svaki put smije u lice,da mu svaki put isprica i Vic poneki,da se igra sa njegovim mozgom,dok onom jadi treba sat vremena da progovori bilo sta,ali faca ona ozbiljna,glupa,prazna.
Druga stvar je sto papci ne podnose Lagumdziju jer ne lici na Medjeda nego na covjeka,sto su nekada kada bi preko vikenda dolazili u Rajvosa mastali da budu kao on,sto misle da ce im onakav tip covjeka i zenu povaliti.
E pa ima jos Lagumdzija u Sarajevu koji djeluju pismeno,gospodski,gradski i koji ce vas sjebati kad tad .
-
joseph_stalin
#2506 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Silajdzic radio za Udbu dole u Pristini,spijunirao Albance Beogradu i onda mu ispala bolja ponuda od Alije da se prikljuci ovamo njegovoj Mafiji.I sve bi ja to zanemarijo da je Silajdzic kakav mozak,da je inteligentan,da zna da prica,nego idiot koji ne zna dvije da sastavi.Dovoljno da se ode na nastup Sake Polumente ili Stoje u neke od lokalnih diskoteka ili restorana i da se vidi ko cijeni Silajdzica ili ove iz SDA.To su njihovi glasaci.Ta muzika da valja slusali bi je i Englezi,njemci i ovi malo napredniji i obrazovaniji narodi.A ne samo nasi papci(glasaci Sda i Stranke za bih)i Siptari naravno.ultima_palabra wrote:Prištinski doktor SIlajdžić obrazovaniji od Zlatka... grohotom se smijem
-
joseph_stalin
#2507 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Naravno da mu je otac izgradio onu drzavu.Na Dobrinji imas ulicu koja nosi naziv njegovog Oca nekadasnjeg gradonacelnika Sarajeva Salke Lagumdzije a mater mu je bila profesorica na Pravnom Fakultetu.Nije Lagumdzija imao potrebu da krade jer se zna iz kakve porodice dolazi.mustang wrote:halo ba naš je Zlaja najbolji--to je naš novi TITO, ćuj izgradili smo državu jednom,izgradićemo je opet.............bože mili oni izgradili, Zlaja=Tito, čuvajmo tekovine,jao ljigavaca,oni izgradili državu jednom.......ne mogu vise stvarno
I ono jeste bila prava drzava,ovo sada sto ste vi izgradili je leglo kriminala,korupcije,narkomanije,papanluka i ovo se moze zvati svakako ali nikako drzava.
- MrMaliJoe
#2508 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Obavezno pogledati, uživajte. hehehehe
-
hercegovac_pravi
#2509 Re: Ispade Hare opet u pravu.
pogledati boldano...ni nakraj pameti ni nije da diskutujem o ozbiljnim stvarima sa fašističkom nakazom.joseph_stalin wrote:Ja sam porijeklom Anglosaksonac,tacnije vucem korijene iz Kraljevske porodice Tudorahercegovac_pravi wrote: I ovdje moja "razmjena mišljenja" sa tobom prestaje.... Po čemu si ti to bolji od "nepismenih cigana" i ko ti daje za pravo da ti ocjenjuješ ko je pismen a ko nije? Šta je hijerarhija pismenosti? jel to ti imaš doktorat u nekoj oblasti? U kojoj oblasti? Jer ako nemaš doktorat iz npr. elektrotehnike onda si nepismen. E vidiš moj prijatelj ima doktorat iz hemije i tvrdi da svako ko nema doktorat iz hemije jeste nepismen. Njegov komšija koji je doktor medecine tvrdi suprotno....itd..itdd.....
Za nepovjerovati je šta vi sebi dajete za pravo, a pozivate se na "napredak i pismenost"...Sačuvaj me bože vaše "pismenosti"...
i da još dodam...predpostavljam da si i ti jedan od "ovih" multietniĆara na baterije koji bi pravili multietničko društvo ali za "multietnicitet" u kome će biti samo "odgovarajući" broj ljudi koji imaju pravo glasa? Da ti svega ti nisi iz zapadne eranije?i tacno kada Silajdzicu i ostalom sljamu vidim one kockaste glave prepoznam ujedno i smisao njihovih pokvarenih dusa
![]()
Ti si jedan egoista koji je sada preko neke od ovih mafijaskih stranaka ostvario svoj materijalni interes ili ti je neko od bliznjih tamo pa te strah da ne dodje do kakvih politickih promjena u drzavi.
Pokazatelj pismenosti su mi oni koji nakon 20 godina pljacke i kriminala mogu ili ne mogu da shvate ko ih je opljackao,ko ih i dalje krade,i oni koji to nisi u stanju naravno da nisu vrijedni da se njihov glas respektuje i da se prizna.Upravo zbog mogucnosti da takvi glasaju smo imali i protekli rat,u kojem smo osim ogromnog broja mrtvih dobili nista.U tom ratu su dobili samo takvi poput tebe,beskicmenjaci koji se ponasaju onako kako vjetar puse i koji nemaju ni crtu postenja i pravednosti u sebi.
Sda je usla u koaliciju sa Sdsom i Hdzom 1991 godine samo da zajebu Komuniste(stranka za Bih je ogranak SDA),pa su nas te 3 krimino nacionalne strane uvukle i u rat u kojem su uglavnom stradali nevini ljudi(dok su se ovi bogatili i dok su njihova djeca bila po Turskoj,Svicarskoj itd)pa su poslije rata ponovo zasjeli na vlast,pa nas pljackaju evo vec 15 godina,zahvaljujci glasovima nepismenih i ogranicenih umova,i naravno onih pokvarenih.
- Bosnolog
#2510 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Neka imenuju drugog umjeto Aranauta,ocito da kabinet Silajdzica i SBiH zeli da ostave istog kao savjetnika Silajdzicu Pointa je da se zeli Arnaut otjerati iz kabineta Silajdzica jer je ocito pomrsio planove izdajniku Tihicu i cetniku Dodiku plan isporuke Ganica Srbiji.rahmanjin wrote: Covjece pa ti si nevjerovatan. Pa ko je predlozio Arnauta za ambasadora? SDS, SNSD? Ili slucajno Silajdzic? Malo ohladi i okreni se oko sebe. On je imenovan za ambasadora i ne obavlja tu funkciju na koju ga je imenovalo predsjednistvo odnosno Silajdzic. I sada su drugi krivi sto na to ukazu. Nevjerovatno.
Sam znas kolika se prasina digla iz genicidne dlaskom u London i lobiranjem da se pomogne Ganicu da bude vracen u Bosnu sto je pozadina ove orkesrirane osvetnicke hajke.Pointa je sto isto misle i rade velikosrbi i izdajnici,.....
-
Richard Sorge
#2511 Re: Ispade Hare opet u pravu.
@ Hercegovac - bice da je u toku akcija ciscenja neistomisljenika sa sa-x foruma, ocigledno tvoje pisanje nije pozeljno, pa te lik provocira da odgovoris i obojica popijete ban. S tim sto je njegov, vjerovatno lazni profil nekog placenika iz sdp centrale. Znam - popio sam ga ja jednom naivno kad sam liku ciji je post bio " molim da sljedbenici pustinjske religije ( citaj kao islam ) zbog netolerancije i mrznje odyebu sa foruma " odgovorio sa " slazem se sa tobom i mislim da prvi ti trebas odyebati sa foruma, zbog netolerancije i mrznje ". Hay sretno ti.
- nellington
#2512 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Kako vam obojici ne dosadi? Nismo raspravili Haretovu snimateljsku ekipu u Monaku 
- MrMaliJoe
#2513 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vidi ti Haretovih omaladinaca i njihovih klonova. Hoće li mi jedan makar Haretov omladinac odgovoriti KAKO JE SADO BAHTIĆ DOBIO MAGISTARSKI I DOKTORAT. I KAKO STE KONTALI PROVESTI REFORMU OBRAZOVANJA?!!Richard Sorge wrote:@ Hercegovac - bice da je u toku akcija ciscenja neistomisljenika sa sa-x foruma, ocigledno tvoje pisanje nije pozeljno, pa te lik provocira da odgovoris i obojica popijete ban. S tim sto je njegov, vjerovatno lazni profil nekog placenika iz sdp centrale. Znam - popio sam ga ja jednom naivno kad sam liku ciji je post bio " molim da sljedbenici pustinjske religije ( citaj kao islam ) zbog netolerancije i mrznje odyebu sa foruma " odgovorio sa " slazem se sa tobom i mislim da prvi ti trebas odyebati sa foruma, zbog netolerancije i mrznje ". Hay sretno ti.
-
joseph_stalin
#2514 Re: Ispade Hare opet u pravu.
I ti si jako pametan,a vidim nisi ni FanaticanRichard Sorge wrote:@ Hercegovac - bice da je u toku akcija ciscenja neistomisljenika sa sa-x foruma, ocigledno tvoje pisanje nije pozeljno, pa te lik provocira da odgovoris i obojica popijete ban. S tim sto je njegov, vjerovatno lazni profil nekog placenika iz sdp centrale. Znam - popio sam ga ja jednom naivno kad sam liku ciji je post bio " molim da sljedbenici pustinjske religije ( citaj kao islam ) zbog netolerancije i mrznje odyebu sa foruma " odgovorio sa " slazem se sa tobom i mislim da prvi ti trebas odyebati sa foruma, zbog netolerancije i mrznje ". Hay sretno ti.
-
hercegovac_pravi
#2515 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ne vidim razloga za baniranje jer niti jednom riječi nisam uvrijedio svog cijenjenog sagovrnika. Međutim, ipak je to do moderacije tako da ostavljam njima da odluče o razlozima baniranja. U svakom slučaju hvala na upozorenju jer iz istog razloga i odgovaram sa ogromnom dozom umjerenosti. Forum je ipak javni tako da nema potrebe za psovkama i ličnim uvredama. Ali kao što rekoh, do moderatora je da li će dozvoliti lične uvrede (mada meni i ne smetaju jer više govore o intelektu sugovornika već o suštini rasprave).Richard Sorge wrote:@ Hercegovac - bice da je u toku akcija ciscenja neistomisljenika sa sa-x foruma, ocigledno tvoje pisanje nije pozeljno, pa te lik provocira da odgovoris i obojica popijete ban. S tim sto je njegov, vjerovatno lazni profil nekog placenika iz sdp centrale. Znam - popio sam ga ja jednom naivno kad sam liku ciji je post bio " molim da sljedbenici pustinjske religije ( citaj kao islam ) zbog netolerancije i mrznje odyebu sa foruma " odgovorio sa " slazem se sa tobom i mislim da prvi ti trebas odyebati sa foruma, zbog netolerancije i mrznje ". Hay sretno ti.
U svakom slučaju ponovo se zahvaljujem na upozorenju.
P.S. na fašizam se ne smije ošutjeti jer tako maloumnici i dobivaju krila.
Last edited by hercegovac_pravi on 17/09/2010 20:31, edited 1 time in total.
- MrMaliJoe
#2516 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vidi ti Haretovih omaladinaca i njihovih klonova. Hoće li mi jedan makar Haretov omladinac odgovoriti KAKO JE SADO BAHTIĆ DOBIO MAGISTARSKI I DOKTORAT. I KAKO STE KONTALI PROVESTI REFORMU OBRAZOVANJA?!!

P.S: JEL TO I DZANOVIĆ DOBIO KAO I PANDA ZASLUŽENI ODMOR U KUVAJTU???
P.S: JEL TO I DZANOVIĆ DOBIO KAO I PANDA ZASLUŽENI ODMOR U KUVAJTU???
-
hercegovac_pravi
#2517 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ako pitaš mene, žao mi je, ne mogu ti odgovoriti jer nisam "Haretov omladinac" ...osim naravno ako ti ne znaš nešto o meni što i meni nije poznato.MrMaliJoe wrote:Vidi ti Haretovih omaladinaca i njihovih klonova. Hoće li mi jedan makar Haretov omladinac odgovoriti KAKO JE SADO BAHTIĆ DOBIO MAGISTARSKI I DOKTORAT. I KAKO STE KONTALI PROVESTI REFORMU OBRAZOVANJA?!!Richard Sorge wrote:@ Hercegovac - bice da je u toku akcija ciscenja neistomisljenika sa sa-x foruma, ocigledno tvoje pisanje nije pozeljno, pa te lik provocira da odgovoris i obojica popijete ban. S tim sto je njegov, vjerovatno lazni profil nekog placenika iz sdp centrale. Znam - popio sam ga ja jednom naivno kad sam liku ciji je post bio " molim da sljedbenici pustinjske religije ( citaj kao islam ) zbog netolerancije i mrznje odyebu sa foruma " odgovorio sa " slazem se sa tobom i mislim da prvi ti trebas odyebati sa foruma, zbog netolerancije i mrznje ". Hay sretno ti.
- MrMaliJoe
#2518 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Pa kako bolan ne znaš, ja mislio ti Haretov omladinac. Izvini ja uvijek pobrkam jel imaju toliko klonova da čovjek jedva može sve zapamtiti. Šta ti misliš kao običan neodlučni građanin kako je SADO dobio doktorat na fakulteteu koji još tada nije bio formiran ili ti ga osnovan ??hercegovac_pravi wrote:Ako pitaš mene, žao mi je, ne mogu ti odgovoriti jer nisam "Haretov omladinac" ...osim naravno ako ti ne znaš nešto o meni što i meni nije poznato.MrMaliJoe wrote:Vidi ti Haretovih omaladinaca i njihovih klonova. Hoće li mi jedan makar Haretov omladinac odgovoriti KAKO JE SADO BAHTIĆ DOBIO MAGISTARSKI I DOKTORAT. I KAKO STE KONTALI PROVESTI REFORMU OBRAZOVANJA?!!Richard Sorge wrote:@ Hercegovac - bice da je u toku akcija ciscenja neistomisljenika sa sa-x foruma, ocigledno tvoje pisanje nije pozeljno, pa te lik provocira da odgovoris i obojica popijete ban. S tim sto je njegov, vjerovatno lazni profil nekog placenika iz sdp centrale. Znam - popio sam ga ja jednom naivno kad sam liku ciji je post bio " molim da sljedbenici pustinjske religije ( citaj kao islam ) zbog netolerancije i mrznje odyebu sa foruma " odgovorio sa " slazem se sa tobom i mislim da prvi ti trebas odyebati sa foruma, zbog netolerancije i mrznje ". Hay sretno ti.
- ultima_palabra
#2519 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Mi smo prava, mi smo prava Haretova raja
-
hercegovac_pravi
#2520 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Čuj klon nakon skoro 1,700 postova... A kako ne znam? Pa jednostavno, na isti način na koji ti znaš da je to istina. Dakle u nedostatku provjerljivih informacija jednostavno kažem da "ne znam". Jer u protivnom rizikujem da ispadnem idiJot koji svoje informacije širi na osnovu "rekla-kazala".MrMaliJoe wrote:Pa kako bolan ne znaš, ja mislio ti Haretov omladinac. Izvini ja uvijek pobrkam jel imaju toliko klonova da čovjek jedva može sve zapamtiti. Šta ti misliš kao običan neodlučni građanin kako je SADO dobio doktorat na fakulteteu koji još tada nije bio formiran ili ti ga osnovan ??hercegovac_pravi wrote:Ako pitaš mene, žao mi je, ne mogu ti odgovoriti jer nisam "Haretov omladinac" ...osim naravno ako ti ne znaš nešto o meni što i meni nije poznato.MrMaliJoe wrote: Vidi ti Haretovih omaladinaca i njihovih klonova. Hoće li mi jedan makar Haretov omladinac odgovoriti KAKO JE SADO BAHTIĆ DOBIO MAGISTARSKI I DOKTORAT. I KAKO STE KONTALI PROVESTI REFORMU OBRAZOVANJA?!!
-
Richard Sorge
#2521 Re: Ispade Hare opet u pravu.
MrMaliJoe wrote:Vidi ti Haretovih omaladinaca i njihovih klonova. Hoće li mi jedan makar Haretov omladinac odgovoriti KAKO JE SADO BAHTIĆ DOBIO MAGISTARSKI I DOKTORAT. I KAKO STE KONTALI PROVESTI REFORMU OBRAZOVANJA?!!Richard Sorge wrote:@ Hercegovac - bice da je u toku akcija ciscenja neistomisljenika sa sa-x foruma, ocigledno tvoje pisanje nije pozeljno, pa te lik provocira da odgovoris i obojica popijete ban. S tim sto je njegov, vjerovatno lazni profil nekog placenika iz sdp centrale. Znam - popio sam ga ja jednom naivno kad sam liku ciji je post bio " molim da sljedbenici pustinjske religije ( citaj kao islam ) zbog netolerancije i mrznje odyebu sa foruma " odgovorio sa " slazem se sa tobom i mislim da prvi ti trebas odyebati sa foruma, zbog netolerancije i mrznje ". Hay sretno ti.
Nadam se da si zadovoljan odgovorom ... mada blage veze nemam sto si meni postavio to pitanje i kakve veze on ima sa mojim upozorenjem Hercegovcu, opet tesko da ces me shvatit, ali " nade ima samo uzvodno od matice " ( Dervis S. ) .. yebiga volim disonantne tonove .. takav sam, pa otud i moja podrska da ga ne banuju.
-
hercegovac_pravi
#2522 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Džaba ti je pričat..ovi klocovi sve vide u "cilju predizborne kampanje". Ako pogledaš unazad (od prilke 2 sedmice) aktivirali su se likodi koji su se registrovali prije 2 godine a sabrali po 20-ak postova sve zajedno. Uobičajena forumska "mrsimudologija". Nadaju se da će forumskim škrabarijama uticati na "savjest birača" i nekako ih provoljeti da glasaju za "njihovu" partiju jer bože moj "samo su oni bogom dati" i mogu nas izvući iz bjede koju su upravo oni kreiraliRichard Sorge wrote:MrMaliJoe wrote:Vidi ti Haretovih omaladinaca i njihovih klonova. Hoće li mi jedan makar Haretov omladinac odgovoriti KAKO JE SADO BAHTIĆ DOBIO MAGISTARSKI I DOKTORAT. I KAKO STE KONTALI PROVESTI REFORMU OBRAZOVANJA?!!Richard Sorge wrote:@ Hercegovac - bice da je u toku akcija ciscenja neistomisljenika sa sa-x foruma, ocigledno tvoje pisanje nije pozeljno, pa te lik provocira da odgovoris i obojica popijete ban. S tim sto je njegov, vjerovatno lazni profil nekog placenika iz sdp centrale. Znam - popio sam ga ja jednom naivno kad sam liku ciji je post bio " molim da sljedbenici pustinjske religije ( citaj kao islam ) zbog netolerancije i mrznje odyebu sa foruma " odgovorio sa " slazem se sa tobom i mislim da prvi ti trebas odyebati sa foruma, zbog netolerancije i mrznje ". Hay sretno ti.
![]()
Tesko da ces mi povjerovat, al ti i ja smo " haretovi omladinci " u 5 deka. A sto se tog lika tice .. rado bih ti odgovorio sa necim otprilike : dobio je po starom dobrom sistemu, nekom rat, nekom brat, dobio je tako sto nam je cijelo drustvo otislo u qrac, i sto su standardi popadali ispod minimuma prihvatljivog, sto zbog rata i gubitaka u ljudstvu u ratu, sto zbog toga sto se previse pametnih jal snaslo ( namjerno jal posto vidim da je ovaj forum pun prepametnih ), jal iselilo, jal povuklo na margine drustva, sto zbog biologije sto zbog zgrozenosti stanjem u drustvu " ... kazem rado bi ti to odgovorio, bilo bi iz duse, a onda sam sebi opalim virtuelni samar i sjetim se da je bilo vremena kad nam je bravar mogao postati Marsal, ucitelj iz neke osnovne skole premijer ( citaj kao Kardelj ) a neki nesvrseni student filozofije i drugi covjek drzave i najpoznatiji disident ( citaj kao Djilas ), a ako ces iz blize istorije i taj neki pravnik iz pravne sluzbe hidrogradnje ili gp puta ... ocigledno je imao puno vise kapaciteta ( citaj kao A. I. ) ... a neke od njih sam jako jako postovao, dapace josh ih postujem ... pa kontam mogu dati benefit of the doubt i njemu .. da mozda ima u sebi dovoljno za nekog clana parlamenta. Nije nama 92-95 bila nista manja nesreca od 41-45. I unaprijed .. nisu dovoljno jaki priuceni novinari iz najgledanijeg EPP magazina ... da mi formiraju misljenje o bilo kome .. pa i o toj personi.
Nadam se da si zadovoljan odgovorom ... mada blage veze nemam sto si meni postavio to pitanje i kakve veze on ima sa mojim upozorenjem Hercegovcu, opet tesko da ces me shvatit, ali " nade ima samo uzvodno od matice " ( Dervis S. ) .. yebiga volim disonantne tonove .. takav sam, pa otud i moja podrska da ga ne banuju.
P.S. Još jedanput hvala na upozorenju jer je tanka linija između cinizma i ličnog vrijeđanja.
-
rahmanjin
#2523 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ko neka imenuje?Bosnolog wrote:Neka imenuju drugog umjeto Aranauta,ocito da kabinet Silajdzica i SBiH zeli da ostave istog kao savjetnika Silajdzicu Pointa je da se zeli Arnaut otjerati iz kabineta Silajdzica jer je ocito pomrsio planove izdajniku Tihicu i cetniku Dodiku plan isporuke Ganica Srbiji.rahmanjin wrote: Covjece pa ti si nevjerovatan. Pa ko je predlozio Arnauta za ambasadora? SDS, SNSD? Ili slucajno Silajdzic? Malo ohladi i okreni se oko sebe. On je imenovan za ambasadora i ne obavlja tu funkciju na koju ga je imenovalo predsjednistvo odnosno Silajdzic. I sada su drugi krivi sto na to ukazu. Nevjerovatno.
Sam znas kolika se prasina digla iz genicidne dlaskom u London i lobiranjem da se pomogne Ganicu da bude vracen u Bosnu sto je pozadina ove orkesrirane osvetnicke hajke.Pointa je sto isto misle i rade velikosrbi i izdajnici,.....
- MrMaliJoe
#2525 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Last edited by MrMaliJoe on 18/09/2010 01:42, edited 1 time in total.