MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Moderator: anex
-
Hzlatište
#2501 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Policijska akademija na Vracama je akademija za sve kadete mup-ova u FBiH. Samo su kadeti SIPA-e imali obuku u Mostaru.
Znam dosta ljudi od ranije koji su iz drugih kantona i koji su završili obuku na Vracama. Tako da mislim da je to razlog kašnjenja u potpisivanju ugovora.
Znam dosta ljudi od ranije koji su iz drugih kantona i koji su završili obuku na Vracama. Tako da mislim da je to razlog kašnjenja u potpisivanju ugovora.
-
1990
#2502 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
mislim da konkurs HNK-a nema veze sa bilo kakvim kasnjenjem jer ovo jos nije konacna lista kao ni lista predlozenih od kojih svaki kandidat moze izjaviti zalbu. Procedura je intervju, preliminarna lista, zalbeni rok pa tek konacna lista !!
-
sasaaa12
#2503 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Pa zna li onda neko hoce li nas brzo zvati ? 
-
SIPA_
#2504 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Raja, zvao sam MUP!! Kazu da su sve poslali na Vrace policijskoj akademiji, i da nije do njih!! Trebamo cekati poziv sa akademije!! Zvao sam policijsku akademiju i pitao da li se zna kada pocinje akademija, kaze zena krajem spetembra da ce poceti akademija!! Ko ne vjeruje neka nazove policijsku akademiju!!
-
billy18
#2505 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Pa valjda nas trebaju prvo zvati ovi iz MUP-a da potpisemo ugovore pa onda da nas upute na Vrace,ispravi mi ako grijesim...SIPA_ wrote:Raja, zvao sam MUP!! Kazu da su sve poslali na Vrace policijskoj akademiji, i da nije do njih!! Trebamo cekati poziv sa akademije!! Zvao sam policijsku akademiju i pitao da li se zna kada pocinje akademija, kaze zena krajem spetembra da ce poceti akademija!! Ko ne vjeruje neka nazove policijsku akademiju!!
- defeated
#2506 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Mozda ces potpisati na akademiji..billy18 wrote:Pa valjda nas trebaju prvo zvati ovi iz MUP-a da potpisemo ugovore pa onda da nas upute na Vrace,ispravi mi ako grijesim...SIPA_ wrote:Raja, zvao sam MUP!! Kazu da su sve poslali na Vrace policijskoj akademiji, i da nije do njih!! Trebamo cekati poziv sa akademije!! Zvao sam policijsku akademiju i pitao da li se zna kada pocinje akademija, kaze zena krajem spetembra da ce poceti akademija!! Ko ne vjeruje neka nazove policijsku akademiju!!
btw hvala na informaciji
-
sporticus
#2507 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ko će me častiti sokom na akademiji ako kažem kad počinje

-
billy18
#2508 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Milsim da niko ne zna kad tacno pocinjesporticus wrote:Ko će me častiti sokom na akademiji ako kažem kad počinje![]()
![]()
-
elda
#2509 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
JA!!!sporticus wrote:Ko će me častiti sokom na akademiji ako kažem kad počinje![]()
![]()
-
billy18
#2510 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ako imas kakvu pouzdanu inforamciju kad ce nas zvati i kad ce to sve poceti podjeli je sa nama,jer svi smo vise nervozni od cekanja i odgadjanja,pa ovaj konkurs traje 11 mjesecisporticus wrote:Ko će me častiti sokom na akademiji ako kažem kad počinje![]()
![]()
-
sporticus
#2511 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Znači Elda, častiš me na Vracama ako budem upravu
Akademija će, ako Bog da, krenuti sredinom Septembra najvjerovatije.
Koliko sam uspio saznati ovo je zvaničan stav Vlade KS I kantonalnog premijera Zeljkovića pa sad vidjeti ćemo šta će se desiti.
Nije šuplja a stvarno ne izmišljam, meni se žuri isto kao I ostalima
Koliko sam uspio saznati ovo je zvaničan stav Vlade KS I kantonalnog premijera Zeljkovića pa sad vidjeti ćemo šta će se desiti.
- defeated
#2512 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Jel ti se to zuri da sto prije zavrsis, da se mozes uvaliti u kredite hahahasporticus wrote:Znači Elda, častiš me na Vracama ako budem upravu![]()
-
sporticus
#2513 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ma žena mi ima neke ideje a ova policijska plata će mi dosta pomoći u realiziranju istihdefeated wrote:Jel ti se to zuri da sto prije zavrsis, da se mozes uvaliti u kredite hahahasporticus wrote:Znači Elda, častiš me na Vracama ako budem upravu![]()
Nije šuplja a stvarno ne izmišljam, meni se žuri isto kao I ostalima.. Nadam se da si u pravu
- defeated
#2514 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
poceli su zvati budite dostupnisporticus wrote:Ma žena mi ima neke ideje a ova policijska plata će mi dosta pomoći u realiziranju istihdefeated wrote:Jel ti se to zuri da sto prije zavrsis, da se mozes uvaliti u kredite hahahasporticus wrote:Znači Elda, častiš me na Vracama ako budem upravu![]()
Nije šuplja a stvarno ne izmišljam, meni se žuri isto kao I ostalima.. Nadam se da si u pravu
![]()
![]()
upravu upravu , vidjeti će te
-
Hzlatište
#2515 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Potpisivanje za ml. inspektore u ponedjeljak 9.00 PU Novi Grad!
-
1990
#2516 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
otkud ti informacija ?Hzlatište wrote:Potpisivanje za ml. inspektore u ponedjeljak 9.00 PU Novi Grad!
- defeated
#2517 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Ima na MUP ovoj stranici za ml. Inspektore i za policajce a i zvat ce te telefonom..
- vješalica
-
freeagent
#2519 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Desilo mi se sljedece, jucer su me zvali iz MUP-a da me obavijeste o terminu za potpisivanje ugovora, al i danas su me opet zvali sa istog broja, a posto sam bio zauzet nisam se mogao javiti a kada sam ih zvao oni se nisu javljali, pa ako ima neko da su ga danas opet zvali, ako moze da mi kaze zbog cega su, ili ovako ili na pp, da ne mudrujem... 
-
1990
#2520 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
o promjeni mjesta potpisivanja ugovora i vremena http://mup.ks.gov.ba/node/11526freeagent wrote:Desilo mi se sljedece, jucer su me zvali iz MUP-a da me obavijeste o terminu za potpisivanje ugovora, al i danas su me opet zvali sa istog broja, a posto sam bio zauzet nisam se mogao javiti a kada sam ih zvao oni se nisu javljali, pa ako ima neko da su ga danas opet zvali, ako moze da mi kaze zbog cega su, ili ovako ili na pp, da ne mudrujem...
-
freeagent
#2521 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Hvala ti1990 wrote:o promjeni mjesta potpisivanja ugovora i vremena http://mup.ks.gov.ba/node/11526freeagent wrote:Desilo mi se sljedece, jucer su me zvali iz MUP-a da me obavijeste o terminu za potpisivanje ugovora, al i danas su me opet zvali sa istog broja, a posto sam bio zauzet nisam se mogao javiti a kada sam ih zvao oni se nisu javljali, pa ako ima neko da su ga danas opet zvali, ako moze da mi kaze zbog cega su, ili ovako ili na pp, da ne mudrujem...
- defeated
#2522 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Obuci se pristojno, bit ces na tv-u
. To su naglasili 
-
freeagent
#2523 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Svakakodefeated wrote:Obuci se pristojno, bit ces na tv-u. To su naglasili
- Zekowild
#2524 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
Sto cu na TV-u ??? Da nas mogu prepoznati kad budemo radili ?!?freeagent wrote:Svakakodefeated wrote:Obuci se pristojno, bit ces na tv-u. To su naglasili
Meni nisu rekli da ce biti TV vec samo Mini-STAR i Komesar...
-
1990