Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
S4mpion wrote:Sasvim je moguće i da je Fatkić plaćen od strane univerziteta u Travniku i Kiseljaku da uklanja nepoželjnu konkurenciju, jer studenti sa takvih univerziteta dolaze do posla mnogo brže od studenata ETF-a koji ne mogu do diplome zbog Fatkića, iako imaju neuporedivo više znanja od svojih kolega iz Travnika i Kiseljaka koji su stekli diplome i već uzimaju pare na svojim poslovima.
Da mi je vidjeti te (privatne) firme koje zaposljavaju studente sa fakulteta u Travniku i Kiseljaku...
Ja sam ih vidio, nadam se da ćeš i ti.
Nadam se.
Znam da nije tema, ali da pokusamo: ima li ko na forumu iz neke IT firme u BiH i da ima kolege koji su zavrsili fakultete u Travniku ili Kiseljaku?
zelimznanjenediplomu wrote:Studentica sam, na prvoj godini, nisam polozila ali znam da je do mog neznanja kako za fiziku, tako i za matematicku logiku i teoriju izracunljivosti. Nemam se kome ulizivati jer niko ne zna ko sam. Ako ne pljujem fakultet kao sto ti to radis (a nisi uopce trenutno tu i upucen u situaciju, mada ga ni sad vjerovatno ne bi zavrsio kao ni onda) odma znaci da sam, ili uposlenik, ili ulizica. Svaka cast! A sto se tice predmeta Tehnike programiranja, puno vecu zaslugu za funkcionisanje predmeta ima asistent Enil nego profesor Juric.
Tvoje pisanje je uzlizvacko jer ako tvrdis da je od npr. 93 studenta 90 glupo ili nije ucilo onda je to vec bezobrazluk ili u stvari ono poznato sarajevsko "sminkeri se izdvajaju od ostale raje". Zeljko Juric je profesorski gigant za ove na IM, fizici, LAG-u itd itd a upuceniji sam u situaciju od tebe brat bratu jedno 20x Jel ti stvarno mislis da ja lupam po ETF-u onako iz dosade...sto mozda imam nesto licno protiv Fatkica ili slicno....ma nemas ti dragi sine pojma. Ja lupam po svemu u ovoj drzavi sto ne valja jer sam dao krv za nju i imam pravo da to radim. Fatkic i njegova ekipa nisu za fakulteta nego za zatvora i to ce ti potvrditi generacije i generacije normalne raje koje su zavrsile ETF i koje su izgubile godine zivota radi tog maloumnika.
I zapamti jednu stvar HUSE FATKIC NIKADA NIKOGA NIJE NAUCIO MATEMATIKU i ako zelis da je polozis mozes jedino ili na srecu ili da trazi nekakav ekvivalent Azemu Dautovicu.
hrasno38 wrote:Tvoje pisanje je uzlizvacko jer ako tvrdis da je od npr. 93 studenta 90 glupo ili nije ucilo onda je to vec bezobrazluk ili u stvari ono poznato sarajevsko "sminkeri se izdvajaju od ostale raje". Zeljko Juric je profesorski gigant za ove na IM, fizici, LAG-u itd itd a upuceniji sam u situaciju od tebe brat bratu jedno 20x Jel ti stvarno mislis da ja lupam po ETF-u onako iz dosade...sto mozda imam nesto licno protiv Fatkica ili slicno....ma nemas ti dragi sine pojma. Ja lupam po svemu u ovoj drzavi sto ne valja jer sam dao krv za nju i imam pravo da to radim. Fatkic i njegova ekipa nisu za fakulteta nego za zatvora i to ce ti potvrditi generacije i generacije normalne raje koje su zavrsile ETF i koje su izgubile godine zivota radi tog maloumnika.
I zapamti jednu stvar HUSE FATKIC NIKADA NIKOGA NIJE NAUCIO MATEMATIKU i ako zelis da je polozis mozes jedino ili na srecu ili da trazi nekakav ekvivalent Azemu Dautovicu.
Upuceniji? Na osnovu cega? Da ti vjerujemo na rijec? Hahaha, i Bakir je tako zaposlio 100000 ljudi. Dobar si ti meni, ali stvarno. Mislim, svakome je Fatkic uzeo godina zivota, ali sta je tebi sine dragi uradio hahaha.
hrasno38 wrote:Tvoje pisanje je uzlizvacko jer ako tvrdis da je od npr. 93 studenta 90 glupo ili nije ucilo onda je to vec bezobrazluk ili u stvari ono poznato sarajevsko "sminkeri se izdvajaju od ostale raje". Zeljko Juric je profesorski gigant za ove na IM, fizici, LAG-u itd itd a upuceniji sam u situaciju od tebe brat bratu jedno 20x Jel ti stvarno mislis da ja lupam po ETF-u onako iz dosade...sto mozda imam nesto licno protiv Fatkica ili slicno....ma nemas ti dragi sine pojma. Ja lupam po svemu u ovoj drzavi sto ne valja jer sam dao krv za nju i imam pravo da to radim. Fatkic i njegova ekipa nisu za fakulteta nego za zatvora i to ce ti potvrditi generacije i generacije normalne raje koje su zavrsile ETF i koje su izgubile godine zivota radi tog maloumnika.
Upuceniji? Na osnovu cega? Da ti vjerujemo na rijec? Hahaha, i Bakir je tako zaposlio 100000 ljudi. Dobar si ti meni, ali stvarno. Mislim, svakome je Fatkic uzeo godina zivota, ali sta je tebi sine dragi uradio hahaha.
Meni nije nista jer meni Fatkic nije bio profesor tako da si fulio gradivo totalno......a zaboli me cundara jesam li ja tebi dobar ili ne.....prosto mi je uzitak kada se ovako jave pojedine drkadzije da brane neodbranjivo.....a na osnovu cega sam upuceniji snazno zini mozda ti i kazem!
hrasno38 wrote:Meni nije nista jer meni Fatkic nije bio profesor tako da si fulio gradivo totalno......a zaboli me cundara jesam li ja tebi dobar ili ne.....prosto mi je uzitak kada se ovako jave pojedine drkadzije da brane neodbranjivo.....a na osnovu cega sam upuceniji snazno zini mozda ti i kazem!
A koga ja to branim? Malo ti argumenti stekaju... tacnije, nemas ih hahaha
hrasno38 wrote:Meni nije nista jer meni Fatkic nije bio profesor tako da si fulio gradivo totalno......a zaboli me cundara jesam li ja tebi dobar ili ne.....prosto mi je uzitak kada se ovako jave pojedine drkadzije da brane neodbranjivo.....a na osnovu cega sam upuceniji snazno zini mozda ti i kazem!
A koga ja to branim? Malo ti argumenti stekaju... tacnije, nemas ih hahaha
Evo npr. ovo....jest da je starijeg datuma ali kao da je pisano jucer jer je sto se tice matematike sve isto godinama i godinama......i to na srbijanskom forumu!
I ti zbog ovoga kukas? Druze moj, ovo je bezveze i trebalo bi da moze rijesiti svako. Da li to treba jednom code monkeyu koji hoce da zavrsi RI i da pravi Android aplikacije? Ne treba, ali mu ne treba ni ETF.
I ti zbog ovoga kukas? Druze moj, ovo je bezveze i trebalo bi da moze rijesiti svako. Da li to treba jednom code monkeyu koji hoce da zavrsi RI i da pravi Android aplikacije? Ne treba, ali mu ne treba ni ETF.
Momcino ti ili se pravis da si ogranicen ili je nesto drugo u pitanju.......poenta onoga sto sam ti postavio u linku je u ovoj recenici "možda zaista nije fer dati brucošima zadatak iz teorije brojeva jer verovatno većina srednjoškolskih programa mat. ne obraća dovoljno pažnje na tu oblast...". Dakle kroz generacije postoji nesto sto se zove "ispitni zadaci matematike iz zbirke nerjesivih zadataka sa Sibirske olimpijade...Made in Huse Fatkic". Nije ta sto zbilja sto zajebancija bez veze jer taj covjek nema osjecaj za tezinu a jos manje osjecaj za to da li je kvalitetno spremo studente za ispit. Pusti mi tvoje filozofije i filozofije pojedinaca kako je to sega i lako......da je sega i lako ne bi prolaznost bila takva kakva je i to ne godinama nego decenijama. Pa kako majku mu bez tih jebenih matematika silni srednjoskolci nas popisase sa fakultetima i napravise Android aplikacije koje ti neces u svojih 10 zivota. KAKO!!! Ponovit cu po n-ti put gdje smo mi to strucnjaci sa ETF-a....gdje se nalazimo na bilo kojoj mapi struke u Evropi??? Sta si ti u zivotu napravio da se mozes staviti u Evropske a ne svjetske okvire. Napravio si kurcinu kao i vecina iniznjera sa ETF-a koji izlaze kao odlicni matematicari ali kurcine od strucnjaka iz oblasti koje seu zavrsili. I nemoj mi ziv bio/la vise palamuditi izuzev ako nemas nesto novo pametno reci.....i sto ovo nisi prokomentarsiao/la....hoces boli te kurac jer ovo ne ide u prilog tvojoj prici!!!
hrasno38 wrote:Momcino ti ili se pravis da si ogranicen ili je nesto drugo u pitanju.......poenta onoga sto sam ti postavio u linku je u ovoj recenici "možda zaista nije fer dati brucošima zadatak iz teorije brojeva jer verovatno većina srednjoškolskih programa mat. ne obraća dovoljno pažnje na tu oblast...". Dakle kroz generacije postoji nesto sto se zove "ispitni zadaci matematike iz zbirke nerjesivih zadataka sa Sibirske olimpijade...Made in Huse Fatkic". Nije ta sto zbilja sto zajebancija bez veze jer taj covjek nema osjecaj za tezinu a jos manje osjecaj za to da li je kvalitetno spremo studente za ispit. Pusti mi tvoje filozofije i filozofije pojedinaca kako je to sega i lako......da je sega i lako ne bi prolaznost bila takva kakva je i to ne godinama nego decenijama. Pa kako majku mu bez tih jebenih matematika silni srednjoskolci nas popisase sa fakultetima i napravise Android aplikacije koje ti neces u svojih 10 zivota. KAKO!!! Ponovit cu po n-ti put gdje smo mi to strucnjaci sa ETF-a....gdje se nalazimo na bilo kojoj mapi struke u Evropi??? Sta si ti u zivotu napravio da se mozes staviti u Evropske a ne svjetske okvire. Napravio si kurcinu kao i vecina iniznjera sa ETF-a koji izlaze kao odlicni matematicari ali kurcine od strucnjaka iz oblasti koje seu zavrsili. I nemoj mi ziv bio/la vise palamuditi izuzev ako nemas nesto novo pametno reci.....i sto ovo nisi prokomentarsiao/la....hoces boli te kurac jer ovo ne ide u prilog tvojoj prici!!!
Rade u BMW-u, Audi-u, SAP-u, Siemens-u, Microsoft-u, Amazon-u, Google-u itd. Nemaju oni vremena da se bave budalama ko sto si ti, kojem je neko drugi uvijek kriv. Mnogi od njih su vise godina polagali kod Fatkica i nekako su nekako uspjeli na kraju. I onda krpili znanje, jer realno ga iz matematike nisu stekli. Oni uglavnom spomenu Fatkica u negativnom kontekstu, ali se sjete i pozitivnih ljudi kojima su zahvalni jer su ih nesto i naucili. A ti i dalje sjedi kuckaj po forumu kako nista u drzavi ne valja, idi na utakmice da lijecis svoje frustracije i nemoj raditi nista. Ja barem otvoreno priznajem da ovu drzavu treba razvaliti, jer su je najgrlatije branili lopovi (kao onaj Bakir sto ga spomenuh i njegova svita) ili luzeri kao sto si ti.
hrasno38 wrote:Momcino ti ili se pravis da si ogranicen ili je nesto drugo u pitanju.......poenta onoga sto sam ti postavio u linku je u ovoj recenici "možda zaista nije fer dati brucošima zadatak iz teorije brojeva jer verovatno većina srednjoškolskih programa mat. ne obraća dovoljno pažnje na tu oblast...". Dakle kroz generacije postoji nesto sto se zove "ispitni zadaci matematike iz zbirke nerjesivih zadataka sa Sibirske olimpijade...Made in Huse Fatkic". Nije ta sto zbilja sto zajebancija bez veze jer taj covjek nema osjecaj za tezinu a jos manje osjecaj za to da li je kvalitetno spremo studente za ispit. Pusti mi tvoje filozofije i filozofije pojedinaca kako je to sega i lako......da je sega i lako ne bi prolaznost bila takva kakva je i to ne godinama nego decenijama. Pa kako majku mu bez tih jebenih matematika silni srednjoskolci nas popisase sa fakultetima i napravise Android aplikacije koje ti neces u svojih 10 zivota. KAKO!!! Ponovit cu po n-ti put gdje smo mi to strucnjaci sa ETF-a....gdje se nalazimo na bilo kojoj mapi struke u Evropi??? Sta si ti u zivotu napravio da se mozes staviti u Evropske a ne svjetske okvire. Napravio si kurcinu kao i vecina iniznjera sa ETF-a koji izlaze kao odlicni matematicari ali kurcine od strucnjaka iz oblasti koje seu zavrsili. I nemoj mi ziv bio/la vise palamuditi izuzev ako nemas nesto novo pametno reci.....i sto ovo nisi prokomentarsiao/la....hoces boli te kurac jer ovo ne ide u prilog tvojoj prici!!!
Rade u BMW-u, Audi-u, SAP-u, Siemens-u, Microsoft-u, Amazon-u, Google-u itd. Nemaju oni vremena da se bave budalama ko sto si ti, kojem je neko drugi uvijek kriv. Mnogi od njih su vise godina polagali kod Fatkica i nekako su nekako uspjeli na kraju. I onda krpili znanje, jer realno ga iz matematike nisu stekli. Oni uglavnom spomenu Fatkica u negativnom kontekstu, ali se sjete i pozitivnih ljudi kojima su zahvalni jer su ih nesto i naucili. A ti i dalje sjedi kuckaj po forumu kako nista u drzavi ne valja, idi na utakmice da lijecis svoje frustracije i nemoj raditi nista. Ja barem otvoreno priznajem da ovu drzavu treba razvaliti, jer su je najgrlatije branili lopovi (kao onaj Bakir sto ga spomenuh i njegova svita) ili luzeri kao sto si ti.
Aha "rade" kao sto ih radi na hiljade i kao sto rade i oni sto danas zavrsavaju ove privatne jebacke fakultete....svi oni rade i to im je maksimum. Ocito da si ti neko kome treba neke stvari crtati a posto forum nije za toga zao mi je ne mugu ti pomoci. Ova prica se i bazira na ljudima koji ne valjaju ali su i spomenuti i oni koji valjaju i koji su totalna i susta suprotnost ovim luzerima. Sta kazes "Mnogi od njih su vise godina polagali kod Fatkica"......i to je nesto kao normalno, kao redovno sto treba da bude Vidi jadu ti priznajes moj kurac.......ti si jedan od onih koji upravo radi suprotno i gdje god vidi nesto da ne valja suti jer ti je dobro. I da znas jesam ne "luzer" nego "luzercina" kad sam svoju guzicu stavio 92 da bi takvi jadovi danas mogli da imaju sve ono sto im teba u zivotu. Kad ti budes radio 10% onoga sto ja radim na raznim poljima protiv kriminala u BiH onda mozda i budemo normalno pricali.
Inace radi ovoga boldiranog se dobija BAN ali mi te nekako zao....nisi ti kriv!
Cim se ne slazem sa tobom odmah se ulizujem? Nidje veze... Mislim da lupas gluposti, ne iz dosade, nego jer si frustriran sto nisi uspio. Svakodnevnim kuckanjem gluposti ovdje neces nista postici, a kompleksi i frustracije ce sve vece biti. Ja cijenim i postujem profesora Jurica i smatram da je jedan od najboljih na ovom fakultetu, samo sam navela primjer prolaznosti na njegovom predmetu, da vidite da se i takvom "gigantu" kako ti kazes moze desiti. Pisete gluposti od samog starta, i iz toga se vidi da nisi upucen. Kao npr, profesor matematicke logike i teorije izracunljivosti je zavrsio automatiku a ne racunarstvo i informatiku. Takodjer, prolaznost na matematici je rijetko najlosija na prvoj godini.
hrasno38 wrote:Aha "rade" kao sto ih radi na hiljade i kao sto rade i oni sto danas zavrsavaju ove privatne jebacke fakultete....svi oni rade i to im je maksimum. Ocito da si ti neko kome treba neke stvari crtati a posto forum nije za toga zao mi je ne mugu ti pomoci. Ova prica se i bazira na ljudima koji ne valjaju ali su i spomenuti i oni koji valjaju i koji su totalna i susta suprotnost ovim luzerima. Sta kazes "Mnogi od njih su vise godina polagali kod Fatkica"......i to je nesto kao normalno, kao redovno sto treba da bude Vidi jadu ti priznajes moj kurac.......ti si jedan od onih koji upravo radi suprotno i gdje god vidi nesto da ne valja suti jer ti je dobro. I da znas jesam ne "luzer" nego "luzercina" kad sam svoju guzicu stavio 92 da bi takvi jadovi danas mogli da imaju sve ono sto im teba u zivotu. Kad ti budes radio 10% onoga sto ja radim na raznim poljima protiv kriminala u BiH onda mozda i budemo normalno pricali.
Ne "rade" nego rade. I to na solidnim pozicijama. Upravo ovaj komentar dovoljno govori o tebi i koliko si bijedno ogorcen sto je neko nesto uspio u zivotu. I jesi "luzercina", jer ocito jos zivis u toj 1992.
Drugo, ko kaze da je normalno? Trece, sto se tvojih postova tice, pogledaj boldirano. Cetvrto, kad se vec bavis neregularnostima i kriminalom, ajde ti fino pod punim imenom i prezimenom posalji Fatkicu inspekciju. Pa da vidimo sta ce biti.
zelimznanjenediplomu wrote:Cim se ne slazem sa tobom odmah se ulizujem? Nidje veze... Mislim da lupas gluposti, ne iz dosade, nego jer si frustriran sto nisi uspio. Svakodnevnim kuckanjem gluposti ovdje neces nista postici, a kompleksi i frustracije ce sve vece biti. Ja cijenim i postujem profesora Jurica i smatram da je jedan od najboljih na ovom fakultetu, samo sam navela primjer prolaznosti na njegovom predmetu, da vidite da se i takvom "gigantu" kako ti kazes moze desiti. Pisete gluposti od samog starta, i iz toga se vidi da nisi upucen. Kao npr, profesor matematicke logike i teorije izracunljivosti je zavrsio automatiku a ne racunarstvo i informatiku. Takodjer, prolaznost na matematici je rijetko najlosija na prvoj godini.
O cemu ti pises drago dijete......jel vas to Huse posalo da se borite za njegova prava Ajde me uputi u ovo boldirano kakve veze ima sa ovom pricom sta je Dinko zvarsio Poceli ste se i ti i @busman gubiti ko abdest.....pozdravite one sto pokusavate da odbranite mada vam to i ne bas od ruke
Ako ne mozes pratiti jednu recenicu do kraja onda mi je jasno zasto si toliko frustriran. Rekla sam da se jasno vidi da nisi upucen, a to sta je zavrsio, te prolaznost na matematici su bili argumenti da ti dokazem da nisi upucen. Nadam se da sada napokon shvatas!
hrasno38 wrote:Aha "rade" kao sto ih radi na hiljade i kao sto rade i oni sto danas zavrsavaju ove privatne jebacke fakultete....svi oni rade i to im je maksimum. Ocito da si ti neko kome treba neke stvari crtati a posto forum nije za toga zao mi je ne mugu ti pomoci. Ova prica se i bazira na ljudima koji ne valjaju ali su i spomenuti i oni koji valjaju i koji su totalna i susta suprotnost ovim luzerima. Sta kazes "Mnogi od njih su vise godina polagali kod Fatkica"......i to je nesto kao normalno, kao redovno sto treba da bude Vidi jadu ti priznajes moj kurac.......ti si jedan od onih koji upravo radi suprotno i gdje god vidi nesto da ne valja suti jer ti je dobro. I da znas jesam ne "luzer" nego "luzercina" kad sam svoju guzicu stavio 92 da bi takvi jadovi danas mogli da imaju sve ono sto im teba u zivotu. Kad ti budes radio 10% onoga sto ja radim na raznim poljima protiv kriminala u BiH onda mozda i budemo normalno pricali.
Ne "rade" nego rade. I to na solidnim pozicijama. Upravo ovaj komentar dovoljno govori o tebi i koliko si bijedno ogorcen sto je neko nesto uspio u zivotu. I jesi "luzercina", jer ocito jos zivis u toj 1992.
Drugo, ko kaze da je normalno? Trece, sto se tvojih postova tice, pogledaj boldirano. Cetvrto, kad se vec bavis neregularnostima i kriminalom, ajde ti fino pod punim imenom i prezimenom posalji Fatkicu inspekciju. Pa da vidimo sta ce biti.
Hahhahaha jebo te ti nisi nikako dobar matere mi dakle ja ne pricam o onima koji rade nego onima koji su priznati u naucnoj zajednici ali ne na Kosovu nego makar u evropskim okvirima. Dakle da ti olaksam strucnjaka sa ETF-a nema nigdje ni na mapi kao sto nema ni samog fakulteta nigdje ni na mapi i nece ga nikada ni biti sve dok ga budu studirali takvi kao ti.
Da i ovo ovako misli i Bakir zajedno sa svojom SDA svitom o "luzerima iz 92" pa kako nece i njegovi dragi sljedbenici. Zakolutalo se ne brini ti oko Fatkica ali i oko potencijalnih "Fatkica".
mladi perspektivni jurisnici u akciji.....slabi ste skupite se jos koji pa da se pofajtamo ko ljudi......obavezno ponjeti vazelin! U jebo te sad mi pada na pamet da vas nije Zahiragic delegiro
Pardon niste vi perspektivni jurisnici nego "bezmuda generacija"! Over and out!
Last edited by hrasno38 on 24/07/2017 15:34, edited 1 time in total.
Hahhahaha jebo te ti nisi nikako dobar matere mi dakle ja ne pricam o onima koji rade nego onima koji su priznati u naucnoj zajednici ali ne na Kosovu nego makar u evropskim okvirima. Dakle da ti olaksam strucnjaka sa ETF-a nema nigdje ni na mapi kao sto nema ni samog fakulteta nigdje ni na mapi i nece ga nikada ni biti sve dok ga budu studirali takvi kao ti.
Da i ovo ovako misli i Bakir zajedno sa svojom SDA svitom o "luzerima iz 92" pa kako nece i njegovi dragi sljedbenici. Zakolutalo se ne brini ti oko Fatkica ali i oko potencijalnih "Fatkica".
Sta je sa profesorima koji vise puta godisnje sa svojim radovima ucestvuju na konferencijama sirom Evrope? Profesor Bakir Lacevic, Jasmin Velagic, Adnan Tahirovic, Dinko Osmankovic? Sta je sa profesorima koji su radili na NATO projektu zajedno sa strucnjacima sa FER-a? Samo potvrdujes svojim izjavama da zaista nisi upucen.
hrasno38 wrote:mladi perspektivni jurisnici u akciji.....slabi ste skupite se jos koji pa da se pofajtamo ko ljudi......obavezno ponjeti vazelin! U jebo te sad mi pada na pamet da vas nije Zahiragic delegiro
Pardon niste vi perspektivni jurisnici nego "bezmuda generacija"! Over and out!
zelimznanjenediplomu wrote:
Sta je sa profesorima koji vise puta godisnje sa svojim radovima ucestvuju na konferencijama sirom Evrope? Profesor Bakir Lacevic, Jasmin Velagic, Adnan Tahirovic, Dinko Osmankovic? Sta je sa profesorima koji su radili na NATO projektu zajedno sa strucnjacima sa FER-a? Samo potvrdujes svojim izjavama da zaista nisi upucen.
Ma dobro, nisu ti ljudi ništa posebno u svjetskim okvirima, ali se trude. Pogotovo Lacevic, koji solidan posao radi.