Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spacek wrote:Razgovarao sam sa ovim prijateljem koji je zastupnik za sportsku opremu u BiH i veli mi da bi NIKE trebao potpisati sponzorski ugovor sa N/FSBiH i da bi nam dresovi trebali biti kao u Hrvatske reprezentacije, samo umjesto kockica na lijevom ramenu bi bila žuta boja...samo je dilema da li sa zvjezdicama ili ne...
Našao sam hrvatske dresove i zamjenio onaj dio lajički i dobio ovo sljedeće:
spacek wrote:Razgovarao sam sa ovim prijateljem koji je zastupnik za sportsku opremu u BiH i veli mi da bi NIKE trebao potpisati sponzorski ugovor sa N/FSBiH i da bi nam dresovi trebali biti kao u Hrvatske reprezentacije, samo umjesto kockica na lijevom ramenu bi bila žuta boja...samo je dilema da li sa zvjezdicama ili ne...
Kinaski wrote:Brate vec je potpisan ugovor sa adidasom jos prije par mjeseci . Stvar je gotova samo jos treabaju da sjednu da se dogovore oko dizajna dresa
reci ti nama odakle ti ta info? jel iz prve ruke ili kažeš onako.
Kinaski wrote:Brate vec je potpisan ugovor sa adidasom jos prije par mjeseci . Stvar je gotova samo jos treabaju da sjednu da se dogovore oko dizajna dresa
Ja sam već pisao prije par mjeseci da sam iz prve ruke (čitaj iz Saveza) dobio info da nas Adidas oblaći na SP, a sad sam dobio kontradiktornu informaciju da će ipak biti Nike
PeppermintSA wrote:Ja sam već pisao prije par mjeseci da sam iz prve ruke (čitaj iz Saveza) dobio info da nas Adidas oblaći na SP, a sad sam dobio kontradiktornu informaciju da će ipak biti Nike
Pa ako nije potpisan zvanican ugovor lahko se to promijeni i u zadnjem trenutku, zavisi od ponude proizvođaca...
pa valjda će za svjetsko Nike izbaciti nešto novo, ovaj dizajn će biti "stari", i Hrv ako se plasira dobiće nove ili ?
anyway, naš dres je bijeli, nadam se da će i ostati, vidim da u ovoj priči o novim dresovima i dizajnu dosta ljudi predlaže promjenu boje što nije baš uobičajeno kod ozbiljnih, a Boga mi ni manje ozbiljnih reprezentacija