Najbolji restoran u Sarajevu
- Nisrin
#2501 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Hacienda!
- Porodice Foht
#2502 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ima li neko od vas da je bio u restoranu KDB ´´Preporod´´? Tamo mi je ´´sahan´´ uvijek bio odlican.
- Haris033
#2503 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Caballero se zatvorio.VenomousV wrote:Caballeromistek wrote:Bio je onaj nekakav iznad Velikog parka, uz Điđikovac, 50m od BBI praktično.Naslovnica wrote:Gdje u Sarajevu ima meksički restoran s tvrdim tacos-ima, a ne onim ko palačinka tijesto i sl?!
Ako uopšte ima.
Vodio malca na tacos-e u SCC, u onaj Food Court, ali sam se poprilično razočarao.
Nemaju vise, haman im ni ne radi kuhinja. Samo krilca, krompir, kobasice, nista juznoamericko
Nažalost, tacose nemaš nigdje pojesti u Sarajevu a da valjaju.
- hadzinicasa
#2504 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
kolacici u kajmakuPorodice Foht wrote:Ima li neko od vas da je bio u restoranu KDB ´´Preporod´´? Tamo mi je ´´sahan´´ uvijek bio odlican.
- Porodice Foht
#2505 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
E to nisam upratio!hadzinicasa wrote:kolacici u kajmakuPorodice Foht wrote:Ima li neko od vas da je bio u restoranu KDB ´´Preporod´´? Tamo mi je ´´sahan´´ uvijek bio odlican.
-
Stari kenjac
#2506 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Caballero
Nemaju vise, haman im ni ne radi kuhinja. Samo krilca, krompir, kobasice, nista juznoamericko[/quote]
Caballero se zatvorio.
Na mjestu restorana će biti muzej posvećen djeci Sarajeva.
[/quote]
To se nikad u Sarajevu nije ni jelo. Ni moja nanaa ni mater aBoga mi ni ja! Golema šteta bez tih meksičkih specijaliteta!!!
Nemaju vise, haman im ni ne radi kuhinja. Samo krilca, krompir, kobasice, nista juznoamericko[/quote]
Caballero se zatvorio.
To se nikad u Sarajevu nije ni jelo. Ni moja nanaa ni mater aBoga mi ni ja! Golema šteta bez tih meksičkih specijaliteta!!!
- hadzinicasa
#2507 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Uprati, naruci, neces se pokajati. Posebno je lijepo ljeti u basti.Porodice Foht wrote:E to nisam upratio!hadzinicasa wrote:kolacici u kajmakuPorodice Foht wrote:Ima li neko od vas da je bio u restoranu KDB ´´Preporod´´? Tamo mi je ´´sahan´´ uvijek bio odlican.
-
Naslovnica
#2508 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Caballero se zatvorio.Stari kenjac wrote:Caballero
Nemaju vise, haman im ni ne radi kuhinja. Samo krilca, krompir, kobasice, nista juznoamericko
Konstatacija ti je niđe veze.
To sto ti nana i mater nisu jele pizzu...pretpostavljam ni ti je ne jedeš? Samo pita, ćevapi, dolma i bosanski?
Nije se svašta nešto jelo u Sarajevu, pa se danas jede.
Ne žive u Sarajevu samo ljudi koji nisu jeli ništa drugačije od svojih nana i majki. Volim i ja kljukušu, klepe i dolmu, ali ne bježim i od nečega drugačijeg.
Meksička kuhinja je super.
- Porodice Foht
#2509 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
To se nikad u Sarajevu nije ni jelo. Ni moja nanaa ni mater aBoga mi ni ja! Golema šteta bez tih meksičkih specijaliteta!!!Naslovnica wrote:Caballero se zatvorio.Stari kenjac wrote:Caballero
Nemaju vise, haman im ni ne radi kuhinja. Samo krilca, krompir, kobasice, nista juznoamerickoNa mjestu restorana će biti muzej posvećen djeci Sarajeva.
Konstatacija ti je niđe veze.
To sto ti nana i mater nisu jele pizzu...pretpostavljam ni ti je ne jedeš? Samo pita, ćevapi, dolma i bosanski?
Ne žive u Sarajevu samo ljudi koji nisu jeli ništa drugačije od svojih nana i majki. Volim i ja kljukušu, klepe i dolmu, ali ne bježim i od nečega drugačijeg.
Meksička kuhinja je super.[/quote]

- thekupus
#2510 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Vidio sam reklamu na facebooku za kineski restoran na Baščaršiji, tamo negdje oko Magaze bi trebao biti 
-
Stari kenjac
#2511 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Vjeruj mi da sam proputovo svijet od Kuvajta , Dohe, Dubaia do gore Norveske , svedske... Od Buenos Airesa do Pekinga i Teherana. Samo u Argentini posteno jeo njihove stejkove s rostilja, a sa svih ostalih destinacija sam dosao gladne guzice.
Mozda je do mene, ali ne bih nasu kuhinju mijenjao niti za jednu na svijetu!
Svakom njegovo meni klepe, dolme, lonac...
Vjeruj mi da sam proputovo svijet od Kuvajta , Dohe, Dubaia do gore Norveske , svedske... Od Buenos Airesa do Pekinga i Teherana. Samo u Argentini posteno jeo njihove stejkove s rostilja, a sa svih ostalih destinacija sam dosao gladne guzice.
Mozda je do mene, ali ne bih nasu kuhinju mijenjao niti za jednu na svijetu!
Svakom njegovo meni klepe, dolme, lonac...
- duga puska
#2512 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
kolacici u kajmaku odlicni u "agroturizam i konjički klub klub djeca vjetra" gore iznad faletica, mislim da je to donje biosko.sve im je dobro, domaca varijantaPorodice Foht wrote:E to nisam upratio!hadzinicasa wrote:kolacici u kajmakuPorodice Foht wrote:Ima li neko od vas da je bio u restoranu KDB ´´Preporod´´? Tamo mi je ´´sahan´´ uvijek bio odlican.
- Logovan
#2513 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Restoran Dos Hermanos? Kakav je, je li neko bio? 
- karanana
#2514 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
los pollos hermanos
pa kad se otvorio? vidim od sinoc vip zvanice bile na otvaranju a ni na jednoj slici slike klope, nekakve mrvice na tepsiji. izgleda mi isuvise sterilan za neki restoran sa bas dobrom klopom. mada moze biti ok, posebno bi me interesovo ovaj dry aged steak ali ko zna posto kosta.
pa kad se otvorio? vidim od sinoc vip zvanice bile na otvaranju a ni na jednoj slici slike klope, nekakve mrvice na tepsiji. izgleda mi isuvise sterilan za neki restoran sa bas dobrom klopom. mada moze biti ok, posebno bi me interesovo ovaj dry aged steak ali ko zna posto kosta.
-
Becky7
#2515 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Gdje je prije bio Metropolis tu je otvoren Kineski restoranthekupus wrote:Vidio sam reklamu na facebooku za kineski restoran na Baščaršiji, tamo negdje oko Magaze bi trebao biti
-
moonca
#2516 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
high_volume wrote:U kojem sarajevskom restoranu je zabranjeno pušenje?
Da ponovim pitanje....hitno....centar.
Hvala.
-
Stari kenjac
#2517 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
moonca wrote:high_volume wrote:U kojem sarajevskom restoranu je zabranjeno pušenje?
Hvala.
Trazis restoran da bi jela/o ili da nebi pusio/la???
-
moonca
#2518 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Stari kenjac wrote:moonca wrote:high_volume wrote:U kojem sarajevskom restoranu je zabranjeno pušenje?
Hvala.
Jela.....bio je __klopa_. Fin Mali restoran...hrana pristojna
-
Stari kenjac
#2519 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
[/quote]
Jela.....bio je __klopa_. Fin Mali restoran...hrana pristojna[/quote]

Jela.....bio je __klopa_. Fin Mali restoran...hrana pristojna[/quote]
- Nisrin
#2520 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
FOOD MARKET SCC - wok...da umres odmah koliko je to cudo mocno 
-
made_in_sarajevo
#2521 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Dajte kakvo plaho mjesto da se moze fino pojesti na kasiku
iza 16h. Nesto mi gulas zamiriso 
- Nisrin
#2522 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
made_in_sarajevo wrote:Dajte kakvo plaho mjesto da se moze fino pojesti na kasikuiza 16h. Nesto mi gulas zamiriso
Lights u Shoppingu na Grbavici?
- beni-bu-man
#2523 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Mujanic na Vracam, gulas je perverzijamade_in_sarajevo wrote:Dajte kakvo plaho mjesto da se moze fino pojesti na kasikuiza 16h. Nesto mi gulas zamiriso
- Nisrin
#2524 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ukusna hrana u Oazi na Ilidzi...ne znam je li neko vec pisao...ali sasvim zadovoljavajuca usluga, cijene su MALO vise nego inace za onaj meni ali 
- Haris033
#2525 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Imaš odličan gulaš u La Perli (bar je bio kad sam jeo zadnji put), sa prilogom riža/pire krompir, a može i solomade_in_sarajevo wrote:Dajte kakvo plaho mjesto da se moze fino pojesti na kasikuiza 16h. Nesto mi gulas zamiriso