Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aa braco moja nemojte biti tako brutalni prema covjeku...mozda je to onaj krezavi sto im stoji na sipci....uostalom kakvi smo mi mangupi i navijaci a nemamo ĆAKIJU
ii da podsjetim nasee gradske komsijeeeeee jel bolee oni golovi iz ofsajda i nepostojećeg penala
ANDALUZIJSKA ĐZUKELOO ENO TE TAMO NEGDJE TAMO U POZADINI PIZDISSS
Ja bih te prijetnje,da sam na vasem mjestu(srecom nisam) shvatio krajnje ozbiljno.Mislim da nema vremena i prostora za srpdancije.
Preporucio bih vam da se nadjete i zajedno pocnete trenirati...da radite,radite i radite...svaki dan na stotine i stotine sklekova,trbusnih...da jedan drugom sparingujete i opet,opet da imate minimalne sanse protiv njega.
P.S.
Molio bih vas da nekoga povedete sa sobom da u trenutku okrsaja zabiljezi vase posljedne rijeci.Znajte da je forum uz vas
stolac-SARAJEVO wrote:Ja bih te prijetnje,da sam na vasem mjestu(srecom nisam) shvatio krajnje ozbiljno.Mislim da nema vremena i prostora za srpdancije.
Preporucio bih vam da se nadjete i zajedno pocnete trenirati...da radite,radite i radite...svaki dan na stotine i stotine sklekova,trbusnih...da jedan drugom sparingujete i opet,opet da imate minimalne sanse protiv njega.
P.S.
Molio bih vas da nekoga povedete sa sobom da u trenutku okrsaja zabiljezi vase posljedne rijeci.Znajte da je forum uz vas
Napadač Sarajeva, Adis Jahović prema svemu sudeći u narednom dijelu sezone Premijer lige BiH neće nositi dres tima sa Koševa.
Odlazak Adisa Jahovića sa Koševa spominje se od završetka jesenjeg dijela Premijer lige a sada će se kako stvari stoje zaista i ostvariti.
Kao glavni razlog Jahovićevog odlaska spominje se nezadovoljstvo minutažom u dresu bordo tima.
Kao nova destinacija Adisa Jahovića spominjao se zenički Čelik no čini se da će on karijeru nastaviti van granica naše zemlje, vjerovatno u Hrvatskoj.
Šef stručnog štaba ekipe Sarajeva potvrdio nam je da Jahovićev odlazak iz Sarajeva vrlo moguć.
On je pokazao nezadovoljstvo i želju za odlaskom i ja mu neću stojati na putu. Što se mene tiče, ja ne bih volio imati nezadovoljnog igrača u svlačionici. Ako je njegova želja da napusti Sarajevo poštovat ću to,- rekao je Janjoš za --- SPAM ---.
Danas je tribina ostala bez velikog navijača FKS-a Zorana Gluščevića - Kokija.
Raja sa Alipašinog su ga vjerovatno znala jer je često nosio trans AP-Ganga.
Šteta ode momak u 26 godini
R.I.P. Koki