English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
silencepain

#2501 Re: English Premier League

Post by silencepain »

Kimi_BXL wrote:
cyprus wrote:Titula je Chelseajeva :) , Manchester nema ekipu da izdrže visok tempo do kraja sezone.
:thumbup: Everton- Man Utd 3-1 lagano :) Idemo Chelsea po tri bobe i opet na plus 4 :D
Kriv je sudija :D
Kimi_BXL

#2502 Re: English Premier League

Post by Kimi_BXL »

silencepain wrote:
Kimi_BXL wrote:
cyprus wrote:Titula je Chelseajeva :) , Manchester nema ekipu da izdrže visok tempo do kraja sezone.
:thumbup: Everton- Man Utd 3-1 lagano :) Idemo Chelsea po tri bobe i opet na plus 4 :D
Kriv je sudija :D
A nije valjda Vidic :D
cyprus

#2503 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Trasimaco wrote:United nikad nema problema s Evertonom. Oni samo znaju Chavski da naguze. :lol: ...
Bilyaletdinov :dance: Gosling :dance: Rodwell :dance:

:D :D :D

Eh sad samo da plavci ne useru protiv Wolvesa, i titula je skoro tuu :D 8-)
Kimi_BXL

#2504 Re: English Premier League

Post by Kimi_BXL »

Drogba 1-0 :mrgreen: Idemo dalje 8-)
Kimi_BXL

#2505 Re: English Premier League

Post by Kimi_BXL »

Mozda malo teza pobjeda od ocekivanog ali bodovi se pisu.. Vazna pobjeda Chelsea pred mec sa Interom i jos vaznije pred mec sa City-em. 4 boda ispred Man-a i 6 ispred Arsenala koji se primakao Man-u na samo 2 boda. Bice zanimljiva zavrsnica..
sinus

#2506 Re: English Premier League

Post by sinus »

Koji je ono tim prvi na tabeli :D :D :D
Djokej

#2507 Re: English Premier League

Post by Djokej »

Carlton Cole :thumbup:
Edin H.

#2508 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Kokuzi iz Portsmoutha vode protiv Stoke 1 - 0

Tako i treba Stoke-u kada na golu drze onog kloca :D Sorensena :skoljka:
cyprus

#2509 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Zna li iko šta je sa rado_vidjenim, Transimacom, ja.neronom, Bettermanom... :D :D :D Nema ih nešto na temi ovih dana. Gdje li su, šta rade? :D
Bordolini

#2510 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

javice se sutra nakon pobjede nad WH da konstatuju da su vam se priblizili na bobu. :-D
ja.neron

#2511 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

cyprus wrote:Zna li iko šta je sa rado_vidjenim, Transimacom, ja.neronom, Bettermanom... :D :D :D Nema ih nešto na temi ovih dana. Gdje li su, šta rade? :D
i šta želiš da se malo raduješ što je tvoj klub malo bliži trećoj tituli prvaka u 105 godina postojanja
cyprus

#2512 Re: English Premier League

Post by cyprus »

ja.neron wrote:
cyprus wrote:Zna li iko šta je sa rado_vidjenim, Transimacom, ja.neronom, Bettermanom... :D :D :D Nema ih nešto na temi ovih dana. Gdje li su, šta rade? :D
i šta želiš da se malo raduješ što je tvoj klub malo bliži trećoj tituli prvaka u 105 godina postojanja
Četvrtoj :D

PS Ne bih baš nazvo Chelsea mojim klubom :D
ja.neron

#2513 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

kao da je bitno tri ili četiri :P
cyprus

#2514 Re: English Premier League

Post by cyprus »

ja.neron wrote:kao da je bitno tri ili četiri :P
Pa i nije :D . Bitno je samo osvojit tiulu, nevažno koji put :-D . Historija historičarima :D
hau jes no

#2515 Re: English Premier League

Post by hau jes no »

vidim better man je opet imao nekog posla :-)
Trasimaco wrote: United nikad nema problema s Evertonom. Oni samo znaju Chavski da naguze. :lol: Nevjerovatno je kako uvijek dobro igraju protiv njih.
:-) :D
Trasimaco

#2516 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

:D

Jao lesinara sto su se iskupili oko ranjenog lava, pa samo cekaju da ga rastrgaju ako eventualno ugine. :lol: Polako ljudi, ne nadajte se previse. Ovaj poraz niko nije ocekivao, pa cak ni oni najgori protivnici Uniteda. Ali hajde bar sad ti protivnici imaju spektaluranu temu za raspravu i prozivke kad njihovi simpatizeri nisu tu. :lol: Uvijek su mali najvise galamili. :lol:

P.S. Cyprus, mislim da moj nick ipak mozes pravilno pisati. ;-)
Trasimaco wrote:United nikad nema problema s Evertonom. Oni samo znaju Chavski da naguze. :lol: Nevjerovatno je kako uvijek dobro igraju protiv njih.
Kako god ovo sad izgledalo, svi znaju kakav je omjer bio prije ove zadnje utakmice. Uvijek je United relativno lako dobijao Everton, ali se nekad i to mora prekinuti. Slican slucaj kao sa Villom u prvom dijelu sezone. Ovaj moj komentar je nekoliko puta citiran. Hvatanje za slamku? :lol:
cyprus

#2517 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Trasimaco wrote:United nikad nema problema s Evertonom. Oni samo znaju Chavski da naguze. :lol: Nevjerovatno je kako uvijek dobro igraju protiv njih.
Evo još jednom :D :D . Ja mislim da se ovaj post ubio za citiranja, i to više puta :dance: :dance:

4 boda razlike, jašta, hvatanje za slamku :lol:

PS Izvinjenje za pogrešno spelovanje nicka, nije namjerno
Trasimaco

#2518 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

cyprus wrote:Evo još jednom :D :D . Ja mislim da se ovaj post ubio za citiranja, i to više puta :dance: :dance:

4 boda razlike, jašta, hvatanje za slamku :lol:
:D

Shvatam da ne mozes da odolis pucati u nekog kad ga vec imas na ziceru. :lol: Uhvatio si se ovog komentara i ne popustas iako i sam znas da je to sto je napisano istina. Ja nikad ne pisem neke stvari koje nemaju bar malo pokrice. Pogledaj omjer pobjeda i otkad Everton nije dobio, pa ce ti biti jasnije. Mada imam osjecaj da ti ne trebam nista objasnjavati. Samo hoces da uzivas u trenutku, zar ne? :D
cyprus

#2519 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Tako je :D . Doduše ima još do kraja prvenstva, možda ti budeš taj koji će na kraju uživat u trenutku :D . Ali eto, ovo "vam" je samo pouka da ubuduće budete malo oprezniji sa izjavama :D . Ne d'o Bog da sam zašo od početka teme sa citatima :D
Trasimaco

#2520 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

cyprus wrote:Tako je :D . Doduše ima još do kraja prvenstva, možda ti budeš taj koji će na kraju uživat u trenutku :D . Ali eto, ovo "vam" je samo pouka da ubuduće budete malo oprezniji sa izjavama :D . Ne d'o Bog da sam zašo od početka teme sa citatima :D
Lako je biti general poslije bitke. :wink: Vecina nas je sposobna na svoj mlin okrenuti gotovo svaki komentar koji pronađemo na forumu. Ja isto mogu pretraziti kompletan topic i ismijavati vecinu komentara, iako znam da su u trenutku pisanja imali pokrice.

Sto se tice Uniteda, nadam se da ce u narednom kolu popraviti ovo sto su zabrljali protiv Evertona i nastaviti pobjeđivati. U zadnja dva kola su uzeli samo jedan bod, i to za klub koji se bori za cetvrtu uzastopnu titulu nije nimalo dobro. I Chelsea bi mogao prosuti jos bodova, ali to treba prepustiti njima. :D Drago mi je da ce Vida i Rio konacno zaigrati, jer se ne sjecam kad sam ih zadnji put vidio skupa u odbrani. Kao glavni stoperski par, njih dvojica su ove sezone odigrali samo cetiri meca. :roll: Fali sigurnost u odbrani koja je prethodnih sezona donijela sve dobro sto se dogodilo Unitedu. To trenutno jako nedostaje.

-4 boda = 2 utakmice. :D A jos predstoji direktan sudar na OT.
ultima_palabra

#2521 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

@trasimaco, čini mi se da je zadnja utakmica pokazala da sam bio u pravu u našoj raspravi ;-) Nisam siguran da bi United prošlih sezona tako lako izgubio na Goodisonu, i to u situaciji kada zaostaje za prvim i bodovi su mu očajnički potrebni. Možda bi gubili, ali bi se odnedakle pojavili Cristiano ili Tevez i spasili bar bod 8-)
BTW, Ferdinand je bivši igrač, sa njim ni Engleska neće daleko na WC. Možda ih može izvući Vidić, ali pitanje je koliko mu SAF vjeruje s obzirom da je jednom nogom van Manchestera.
Better Man

#2522 Re: English Premier League

Post by Better Man »

ultima_palabra wrote:@trasimaco, čini mi se da je zadnja utakmica pokazala da sam bio u pravu u našoj raspravi ;-) Nisam siguran da bi United prošlih sezona tako lako izgubio na Goodisonu, i to u situaciji kada zaostaje za prvim i bodovi su mu očajnički potrebni. Možda bi gubili, ali bi se odnedakle pojavili Cristiano ili Tevez i spasili bar bod 8-)
BTW, Ferdinand je bivši igrač, sa njim ni Engleska neće daleko na WC. Možda ih može izvući Vidić, ali pitanje je koliko mu SAF vjeruje s obzirom da je jednom nogom van Manchestera.
Vidić ne ide nigdje iz Man. UTD.
ultima_palabra

#2523 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Better Man wrote:
ultima_palabra wrote:@trasimaco, čini mi se da je zadnja utakmica pokazala da sam bio u pravu u našoj raspravi ;-) Nisam siguran da bi United prošlih sezona tako lako izgubio na Goodisonu, i to u situaciji kada zaostaje za prvim i bodovi su mu očajnički potrebni. Možda bi gubili, ali bi se odnedakle pojavili Cristiano ili Tevez i spasili bar bod 8-)
Vidić ne ide nigdje iz Man. UTD.
Ne znam baš, posvađao se sa Fergiejem, a ovaj se rješavao i važnijih igrača od njega. A i onaj malac iz Fulhama nije džaba doveden ;-)
Sezam

#2524 Re: English Premier League

Post by Sezam »

I tako, dok se dvojica svadjaju... :dance:

AFC!
Trasimaco

#2525 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

A Boze dragi, pa vi ste stvarno nevjerovatni! :D Pa je li razlog za svaki poraz odsustvo Ronalda i Teveza? Zasto United sa Ronaldom u timu nije naprimjer pobijedio Milan? Vidis kako ovo zvuci? Skroz je nebitno. Druga su vremena i mozemo samo nagađati sta bi bilo. Da je Rooney protiv Evertona zabio onu svoju sansu za 2:0, ti mi ne bi ovo ni pricao, jer bi United dobio utakmicu. Onda bi ti cekao drugu priliku... :D

Nije Ferdinand bivsi igrac niti je Vidic "napustio" United. Ljudi jesu pomalo zaboravili na njih dvojicu, jer toliko dugo ne igraju. Ali klasa im se ne moze oduzeti, koliko god to neko htio.
Post Reply