Kriv je sudijaKimi_BXL wrote:cyprus wrote:Titula je Chelseajeva, Manchester nema ekipu da izdrže visok tempo do kraja sezone.
Everton- Man Utd 3-1 lagano
Idemo Chelsea po tri bobe i opet na plus 4
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- silencepain
#2501 Re: English Premier League
-
Kimi_BXL
#2502 Re: English Premier League
A nije valjda Vidicsilencepain wrote:Kriv je sudijaKimi_BXL wrote:cyprus wrote:Titula je Chelseajeva, Manchester nema ekipu da izdrže visok tempo do kraja sezone.
Everton- Man Utd 3-1 lagano
Idemo Chelsea po tri bobe i opet na plus 4
- cyprus
#2503 Re: English Premier League
BilyaletdinovTrasimaco wrote:United nikad nema problema s Evertonom. Oni samo znaju Chavski da naguze....
Eh sad samo da plavci ne useru protiv Wolvesa, i titula je skoro tuu
-
Kimi_BXL
#2504 Re: English Premier League
Drogba 1-0
Idemo dalje 
-
Kimi_BXL
#2505 Re: English Premier League
Mozda malo teza pobjeda od ocekivanog ali bodovi se pisu.. Vazna pobjeda Chelsea pred mec sa Interom i jos vaznije pred mec sa City-em. 4 boda ispred Man-a i 6 ispred Arsenala koji se primakao Man-u na samo 2 boda. Bice zanimljiva zavrsnica..
- sinus
#2506 Re: English Premier League
Koji je ono tim prvi na tabeli

- Djokej
#2507 Re: English Premier League
Carlton Cole 
- Edin H.
#2508 Re: English Premier League
Kokuzi iz Portsmoutha vode protiv Stoke 1 - 0
Tako i treba Stoke-u kada na golu drze onog kloca
Sorensena 
Tako i treba Stoke-u kada na golu drze onog kloca
- cyprus
#2509 Re: English Premier League
Zna li iko šta je sa rado_vidjenim, Transimacom, ja.neronom, Bettermanom...
Nema ih nešto na temi ovih dana. Gdje li su, šta rade? 
-
Bordolini
#2510 Re: English Premier League
javice se sutra nakon pobjede nad WH da konstatuju da su vam se priblizili na bobu. 
- ja.neron
#2511 Re: English Premier League
i šta želiš da se malo raduješ što je tvoj klub malo bliži trećoj tituli prvaka u 105 godina postojanjacyprus wrote:Zna li iko šta je sa rado_vidjenim, Transimacom, ja.neronom, Bettermanom...![]()
![]()
- cyprus
#2512 Re: English Premier League
Četvrtojja.neron wrote:i šta želiš da se malo raduješ što je tvoj klub malo bliži trećoj tituli prvaka u 105 godina postojanjacyprus wrote:Zna li iko šta je sa rado_vidjenim, Transimacom, ja.neronom, Bettermanom...![]()
![]()
PS Ne bih baš nazvo Chelsea mojim klubom
- ja.neron
#2513 Re: English Premier League
kao da je bitno tri ili četiri 
- cyprus
#2514 Re: English Premier League
Pa i nijeja.neron wrote:kao da je bitno tri ili četiri
-
hau jes no
#2515 Re: English Premier League
vidim better man je opet imao nekog posla

Trasimaco wrote: United nikad nema problema s Evertonom. Oni samo znaju Chavski da naguze.Nevjerovatno je kako uvijek dobro igraju protiv njih.
- Trasimaco
#2516 Re: English Premier League
cyprus wrote:Zna li iko šta je sa rado_vidjenim, Transimacom, ja.neronom, Bettermanom...![]()
![]()
Jao lesinara sto su se iskupili oko ranjenog lava, pa samo cekaju da ga rastrgaju ako eventualno ugine.
P.S. Cyprus, mislim da moj nick ipak mozes pravilno pisati.
Kako god ovo sad izgledalo, svi znaju kakav je omjer bio prije ove zadnje utakmice. Uvijek je United relativno lako dobijao Everton, ali se nekad i to mora prekinuti. Slican slucaj kao sa Villom u prvom dijelu sezone. Ovaj moj komentar je nekoliko puta citiran. Hvatanje za slamku?Trasimaco wrote:United nikad nema problema s Evertonom. Oni samo znaju Chavski da naguze.Nevjerovatno je kako uvijek dobro igraju protiv njih.
- cyprus
#2517 Re: English Premier League
Evo još jednomTrasimaco wrote:United nikad nema problema s Evertonom. Oni samo znaju Chavski da naguze.Nevjerovatno je kako uvijek dobro igraju protiv njih.
4 boda razlike, jašta, hvatanje za slamku
PS Izvinjenje za pogrešno spelovanje nicka, nije namjerno
- Trasimaco
#2518 Re: English Premier League
cyprus wrote:Evo još jednom![]()
. Ja mislim da se ovaj post ubio za citiranja, i to više puta
![]()
![]()
4 boda razlike, jašta, hvatanje za slamku
Shvatam da ne mozes da odolis pucati u nekog kad ga vec imas na ziceru.
- cyprus
#2519 Re: English Premier League
Tako je
. Doduše ima još do kraja prvenstva, možda ti budeš taj koji će na kraju uživat u trenutku
. Ali eto, ovo "vam" je samo pouka da ubuduće budete malo oprezniji sa izjavama
. Ne d'o Bog da sam zašo od početka teme sa citatima 
- Trasimaco
#2520 Re: English Premier League
Lako je biti general poslije bitke.cyprus wrote:Tako je. Doduše ima još do kraja prvenstva, možda ti budeš taj koji će na kraju uživat u trenutku
. Ali eto, ovo "vam" je samo pouka da ubuduće budete malo oprezniji sa izjavama
. Ne d'o Bog da sam zašo od početka teme sa citatima
Sto se tice Uniteda, nadam se da ce u narednom kolu popraviti ovo sto su zabrljali protiv Evertona i nastaviti pobjeđivati. U zadnja dva kola su uzeli samo jedan bod, i to za klub koji se bori za cetvrtu uzastopnu titulu nije nimalo dobro. I Chelsea bi mogao prosuti jos bodova, ali to treba prepustiti njima.
-4 boda = 2 utakmice.
- ultima_palabra
#2521 Re: English Premier League
@trasimaco, čini mi se da je zadnja utakmica pokazala da sam bio u pravu u našoj raspravi
Nisam siguran da bi United prošlih sezona tako lako izgubio na Goodisonu, i to u situaciji kada zaostaje za prvim i bodovi su mu očajnički potrebni. Možda bi gubili, ali bi se odnedakle pojavili Cristiano ili Tevez i spasili bar bod
BTW, Ferdinand je bivši igrač, sa njim ni Engleska neće daleko na WC. Možda ih može izvući Vidić, ali pitanje je koliko mu SAF vjeruje s obzirom da je jednom nogom van Manchestera.
BTW, Ferdinand je bivši igrač, sa njim ni Engleska neće daleko na WC. Možda ih može izvući Vidić, ali pitanje je koliko mu SAF vjeruje s obzirom da je jednom nogom van Manchestera.
- Better Man
#2522 Re: English Premier League
Vidić ne ide nigdje iz Man. UTD.ultima_palabra wrote:@trasimaco, čini mi se da je zadnja utakmica pokazala da sam bio u pravu u našoj raspraviNisam siguran da bi United prošlih sezona tako lako izgubio na Goodisonu, i to u situaciji kada zaostaje za prvim i bodovi su mu očajnički potrebni. Možda bi gubili, ali bi se odnedakle pojavili Cristiano ili Tevez i spasili bar bod
![]()
- ultima_palabra
#2523 Re: English Premier League
Ne znam baš, posvađao se sa Fergiejem, a ovaj se rješavao i važnijih igrača od njega. A i onaj malac iz Fulhama nije džaba dovedenBetter Man wrote:Vidić ne ide nigdje iz Man. UTD.ultima_palabra wrote:@trasimaco, čini mi se da je zadnja utakmica pokazala da sam bio u pravu u našoj raspraviNisam siguran da bi United prošlih sezona tako lako izgubio na Goodisonu, i to u situaciji kada zaostaje za prvim i bodovi su mu očajnički potrebni. Možda bi gubili, ali bi se odnedakle pojavili Cristiano ili Tevez i spasili bar bod
![]()
- Sezam
#2524 Re: English Premier League
I tako, dok se dvojica svadjaju...
AFC!
AFC!
- Trasimaco
#2525 Re: English Premier League
A Boze dragi, pa vi ste stvarno nevjerovatni!ultima_palabra wrote:@trasimaco, čini mi se da je zadnja utakmica pokazala da sam bio u pravu u našoj raspraviNisam siguran da bi United prošlih sezona tako lako izgubio na Goodisonu, i to u situaciji kada zaostaje za prvim i bodovi su mu očajnički potrebni. Možda bi gubili, ali bi se odnedakle pojavili Cristiano ili Tevez i spasili bar bod
![]()
Nije Ferdinand bivsi igrac niti je Vidic "napustio" United. Ljudi jesu pomalo zaboravili na njih dvojicu, jer toliko dugo ne igraju. Ali klasa im se ne moze oduzeti, koliko god to neko htio.