Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ratata

#2501 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

kako ste svi brzi na komentarima kad je u pitanju Murinjovih 0:0

kad United odigra 2:2, ili Barca izgubi od Seville,ili recimo bilo koji klub za koji ste navikli da pobjedjuje nigdje nikog ili po koja poskochica, ali to je to, o Wengeru niko ne prica cak mu se dive sto sest godina nije osvojio apsolutno nista, o Benitezu takodje (ne racunam ovaj Kup prije Atletika jer je i na to dosao kao na gotovo) lik u Engleskoj 5 godina bez trofeja, ali kad ovaj odigra nerjeseno kao da vam se alarm na kompjuteru upali.

Dobro je jednom rekao: "Kad moj tim izgubi, bice drzavni praznik" i tako i jeste, ljudi na Balkanu ne vole uspjeh bilo ciji, i to se odrazava na kompletno drustvo a kamoli kad je u pitanju nesto tako zapaljivo poput fudbala.
Dok se uspjesi tako brzo zaboravljaju da to nije normalno.

Dakle 0:0 , i odmah napad i sa neba i iz zemlje, i na Real, i na igrace, i na trenera, apsolutno neprocijenjivo, za sve ostalo postoji M........d (da ne reklamiram)
cute poison

#2502 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

ratata wrote:kako ste svi brzi na komentarima kad je u pitanju Murinjovih 0:0

kad United odigra 2:2, ili Barca izgubi od Seville,ili recimo bilo koji klub za koji ste navikli da pobjedjuje nigdje nikog ili po koja poskochica, ali to je to, o Wengeru niko ne prica cak mu se dive sto sest godina nije osvojio apsolutno nista, o Benitezu takodje (ne racunam ovaj Kup prije Atletika jer je i na to dosao kao na gotovo) lik u Engleskoj 5 godina bez trofeja, ali kad ovaj odigra nerjeseno kao da vam se alarm na kompjuteru upali.

Dobro je jednom rekao: "Kad moj tim izgubi, bice drzavni praznik" i tako i jeste, ljudi na Balkanu ne vole uspjeh bilo ciji, i to se odrazava na kompletno drustvo a kamoli kad je u pitanju nesto tako zapaljivo poput fudbala.

Dakle 0:0 , i odmah napad i sa neba i iz zemlje, i na Real, i na igrace, i na trenera, apsolutno neprocijenjivo, za sve ostalo postoji M........d (da ne reklamiram)
Ovdje pretezno komentarisu navijaci Reala. Ako si gledao utakmicu onda znas sto su svi ogorceni na rezultat "0:0". 15 dana ima do slj utakmice, zamisli kakav ce moral igraca biti nakon ovog rezultata? Ako ce ovako igrati cijelu godinu, s ovom taktikom, daj Boze da budemo i 5.
I_Ja_Sam_Sarajevo

#2503 Re: Real Madrid C.F.

Post by I_Ja_Sam_Sarajevo »

1. U Engleskoj je lakse nadoknaditi bodove nego u Spaniji, pa se za United i ne brinem (iako bi mi bilo drago da ih ne nadoknade)
2. Barsa izgubi od Seville, pa ih devastira i nadoknadi izgubljeno.
3. Porediti Arsenal i Real je presmijesno (koliko god mi ovi prvi bili dragi, a drugi mrski)

Sto se same teme tice, Mallorca je uglavnom tvrd orah Realu, ocekivao sam to i danas i drago mi je sto se obistinilo.
Na kraju prvenstva ce odluciti ko je manje bodova izgubio, a ne osvojio, lakse je brojati :mrgreen:
Dakle, Real -2, Barsa 0 :thumbup:
ja.neron

#2504 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja.neron »

ovo prvo izvalio levat što navija za chelsea dok ovo drugo ide MANCHESTER UNITED :skoljka:
ratata

#2505 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

haj onda da vidimo ovako, koliko je puta izgubio u Italiji prosle sezone i osvojio trostruku krunu ?

ili je i tamo lako nadoknaditi ?

Liga je maraton, dugacak maraton, a Barselona nije ni Vojadzer ni Enterprajz, u vama je strah od Barselone toliki da ponekad ne vjerujete ni u sopstveni klub

p.s. - nema problema, bicu ja i levat i kloc i sve sto ti nerone zelis, tako je u SaraJvu najlakse jel de ?

@cute poison: ako njima tako lako pada moral onda nek batale fudbal
Last edited by ratata on 30/08/2010 00:30, edited 1 time in total.
ja.neron

#2506 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja.neron »

pročitaj opet šta je rekao i pogledaj za koji tim je to rekao pa ćeš i sam skontati da je levat jer chelsea nije nikad toliko bio dominantan pa da ga neko toliko hvali
ratata

#2507 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

ja.neron wrote:pročitaj opet šta je rekao i pogledaj za koji tim je to rekao pa ćeš i sam skontati da je levat jer chelsea nije nikad toliko bio dominantan pa da ga neko toliko hvali
to je izjava koju sam ja gledao na televiziji a ne slusao u kafani, dakle uzivo nakon utakmice sa Blekburnom, kada je nanizao tri nerjesena rezultata.

a i ja sam budala, ni iz dzepa ni u dzep, eto vas tamo nek i njemu daju otkaz, sta ces nije lik zasluzio da bude trener Reala jer vidi vraga osvojio sve sto se osvojiti moze , pa-pa
cute poison

#2508 Re: Real Madrid C.F.

Post by cute poison »

ratata wrote:haj onda da vidimo ovako, koliko je puta izgubio u Italiji prosle sezone i osvojio trostruku krunu ?

ili je i tamo lako nadoknaditi ?

Liga je maraton, dugacak maraton, a Barselona nije ni Vojadzer ni Enterprajz, u vama je strah od Barselone toliki da ponekad ne vjerujete ni u sopstveni klub

p.s. - nema problema, bicu ja i levat i kloc i sve sto ti nerone zelis, tako je u SaraJvu najlakse jel de ?

@cute poison: ako njima tako lako pada moral onda nek batale fudbal
Haha, poredis italijansku i spansku ligu. Cijelu sezonu se branio. Fkt smijesno! Nema to vjerujes - ne vjerujes u svoj klub. Da ne vjerujemo u svoj klub sigurno za njih ne bismo navijali. Ne vidim sto bi bio strah od Barcelone, uvijek bili rivali i tako ce i ostati. Dosta je novih igraca u klubu, puno je konkurencije, slj put nece izaci ista postava kao veceras i bice opet problema s drugim igracima koji ce biti pod pritiskom da ne zabrljaju, logicno je da moral pada.
P W D L GF GA GD Pts
1 Internazionale 38 24 10 4 75 34 +41 82 <<<< ako je to uvjerljivo i dovoljno za Spanije, onda si ti strucnjak :thumbup:
Petit_Beurre

#2509 Re: Real Madrid C.F.

Post by Petit_Beurre »

Joj al vas čekam na San Siru, hjoooooj :lol: :dance: :dance:
fixer

#2510 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Sta se glupirate? Ovo apsolutno nije dovoljno da i se davao nekakav komentar, a kamoli da mozemo od ekipe ocekivati kakav rezultat. Haj malo ljudi o formacijama. Ko je igrao?
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 08:26, edited 1 time in total.
fixer

#2512 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Treba Kaku sutnut. Imamo kreativaca na bacanje :roll:
odsutraopetultra

#2513 Re: Real Madrid C.F.

Post by odsutraopetultra »

Cekao sam ih sinoc za stoju pa sam gledao streaming na netu,meda oni ne mogu.Citam na nekom portalu, Mourinho kaze stvorili mnogo prilika,ja stvarno ne znam sta je on gledao.Jesu stisli pred kraj al jalovo brate,u prvom poluvremenu 2 pogleda na go.
Madrid

#2514 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Problem je sto su oni shvatili ovu utakmicu kao vec gotovu stvar, ono svi su mislili da ce zabit Ronaldo il Higuain jedan i onda ce biti trpanja, ali Maillorca ocito nije lahak komad :D
Tek u zadnjih 15 minuta su poceli shvatat da moraju pravo stisnut, ali nije bilo ni dovoljno kocentracije ni vremena...
kory_galaktikos

#2515 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

dajte ba ljudi sta vam je alooo..real odigra nerijeseno i odma svi tu slavite...ajd ok forum je ,pisemo svako iznosi svoje misljenje..al sad da odma svi govorite kako je godina propala nakonm ivih 0:0 nemogu da vjerujem..
meni ovaj rez nije nikako drag ali mallorca jhe uvijek bioa tvrd orah i realu i svima...barsa sad ima prednost ali ljudi znatel vi kad je maj(pocetak juna)...
igra se jos...nadam se da je ovo samo los dan..ili jos traje uigravanje.
mene puno vise brinu ove ozljede..ruku na srce niam vidio baxuzniji klub sto se povreda tice..evo sad opt ronaldo,i LASS haman,plus kaka..kad ce vise kraj
Madrid

#2516 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

E hebiga i ti pretjera, vala nisam vidio baksuznijeg kluba od Arsenala sto se tice povreda i gotovo :-D
PS: ako mislis da ja slavim sto Real nije pobjedio... pa vidi jbt moj nick i bit ce ti jasno...
kory_galaktikos

#2517 Re: Real Madrid C.F.

Madrid wrote:E hebiga i ti pretjera, vala nisam vidio baksuznijeg kluba od Arsenala sto se tice povreda i gotovo :-D
PS: ako mislis da ja slavim sto Real nije pobjedio... pa vidi jbt moj nick i bit ce ti jasno...
ma jarane znam eto posle arsenala...tu su oni negdje..znam da ti ne slavis ..ali ima ovih jedva cekaju kiks najvceg kluba na svijetu i nass pametuju tu...svi neki strucnjaci..a loptu vidjeli samo na PES :x :x
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#2518 Re: Real Madrid C.F.

Post by pape »

@SKAFISKAFNJAK, .... @Neelix i @ratata, ..... pokusajte sa malo vise respekta u medjusobnim prepucavanjima, ... ako nastavite, slijede vam banovi.
kory_galaktikos

#2519 Re: Real Madrid C.F.

fixer wrote:Treba Kaku sutnut. Imamo kreativaca na bacanje :roll:
hahaaha a po meni je najveci problem u reau nedostatak tog pravog kreativca...kaka je to ali nikako da udje u formu
Madrid

#2520 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

A izgleda i pravog napadaca koji moze iz jedne sanse gol zabiti...
Dobar je Higuain, ali taj zabija kad Real vec vodi 2-3 gola razlike, a kod 0-0 fula dvije 100% sanse...
A i nekako sa svakom pogledanom utakmicom sve vise sticem dojam da se Higuain i Ronaldo prakticki ne podnose, sad ne znam dal sam pogresno protumacio, il sta vec :-D
salle_eh1986

#2521 Re: Real Madrid C.F.

Post by salle_eh1986 »

Madrid wrote:A i nekako sa svakom pogledanom utakmicom sve vise sticem dojam da se Higuain i Ronaldo prakticki ne podnose
Higuain je veliki Messijev amigos i reprezentativni kolega, a zna se koliki je animozitet između CR-a i Messija :D
kory_galaktikos

#2522 Re: Real Madrid C.F.

salle_eh1986 wrote:
Madrid wrote:A i nekako sa svakom pogledanom utakmicom sve vise sticem dojam da se Higuain i Ronaldo prakticki ne podnose
Higuain je veliki Messijev amigos i reprezentativni kolega, a zna se koliki je animozitet između CR-a i Messija :D
mozda se ne vole bas..al ovo za mesijevog amigosa pa nije valjda toliki sunj..messi ne gelda njeg kad ovaj zaibja goloce na bernabeu hehe.....svako voli bit najbolji
i on bas ima vjetar uledja da bude bolji od najboljeg u reprezentaciji a ne samo njegova sjena...mada danas je sve moguce
burek_in_space

#2523 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

31. Aug. 2010. 00:29 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”
» SKAFISKAFNJAK

14 dana
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 08:26, edited 1 time in total.
kory_galaktikos

#2525 Re: Real Madrid C.F.

dzemmo wrote:ode VdV za 9 miliona :shock: :shock: :shock: al zato imamo Gaga :x
joj ciganlluka Boze dragi,imaju 3 dobra zadnja vezna i oni jos drze 4. kalamuto a daju VDV dobrog veznjaka iako tu pomeni bas najslabije stima...u svakom slucaju VDV neka ti je sa srecom..meni je on bas dobra i drag igrac
Post Reply