@Sun: THX za putokaz ... to je jedini put koji znam do Centra u ZG ...
Lab3352
Moderator: _BataZiv_0809
čujemo se, računaj ponedjeljak ili utorak, poslal bum ti njihovu cijenu, bez nadogradnje, proviziju rješavamo u Medulinu za šankomNice Guy Eddie wrote:
Super cool... ja sam visok (nizak)...173cm,
Idealno za među broj jer mi je redovno M za dlaku manje a L za opet za malo veće... ali moram da ga kupim![]()
Kad si u radnji probaj veličinu pa mi pusti sms na +381 64 129 39 39 sa cenom (prihvatam ugrađivanje do 10%) i ja ti odgovaram da ili ne...a pare donosim u Medulin
Za one sa jeftinim ulaznicama...lab3352 wrote:Upravo sam dobio cijene ... 299Kuna za jednu i imaju 15-ak modela, koje ce uskoro postaviti na svoj sajt...
Lab3352
Dogovorenosun56 wrote: čujemo se, računaj ponedjeljak ili utorak, poslal bum ti njihovu cijenu, bez nadogradnje, proviziju rješavamo u Medulinu za šankom

gle, žena bu ti napravilalab3352 wrote:Ma ja cu ga nagovoriti ... ne dolazim svake sedmice gore ... samo me brine kako ce se to mojoj zeni svidjeti ...![]()
![]()
![]()
![]()
...
... a koliko sam skontao tvoje prostorije su blizu onoga tornja ili grijesim? Ma vidicemo se svakako ... Ja imam malo priv. posla u cetvratk, ali cemo se vidjeti sigurno ...
Lab3352
http://rockabilly.blogger.ba

Pitaj ih da li mozes da zamenis karte za 20. u BGlab3352 wrote:...a evo danas vidim da se Dave Gahan (pjevac iz Depeche Mode) razbolio, pa su dva koncerta otkazana. Zvao sam maloprije Lupa Promotion u ZG, ali mi rekose da oni nemaju nista zvanicno da ce koncert biti otkazan. Valjda ce se oporaviti do cetvrtka ... majku mu &$#"/&"![]()

Koja je ovo bljuzga....lab3352 wrote:hehehe odlicno ... a evo danas vidim da se Dave Gahan (pjevac iz Depeche Mode) razbolio, pa su dva koncerta otkazana. Zvao sam maloprije Lupa Promotion u ZG, ali mi rekose da oni nemaju nista zvanicno da ce koncert biti otkazan. Valjda ce se oporaviti do cetvrtka ... majku mu &$#"/&"![]()
A evo sta pronađoh posljednji vikend (mislim da ce se ovo svidjeti prije Lucky Strike nego ostalima)
A Country Tribute to Elvis Presley (2002)
I can't stop loving you - Roy Orbison
There goes my everything - Tammy Wynette
A thing called love - Johnny cash
Release Me - Roger Miller
I can help - Billy Swan
A fool such as I - Willie Nelson & Hank Snow
You gave me a mountain - Marty Robbins
Help me make it through the night - Kris Kristoffersen
I'm so lonesome I could cry - Johnny Cash
Let me be there - Tanya Tucker
Funny how time slips away - Willie Nelson & Faron Young
Pieces of my life - Charlie Rich
Guitar Man - Bob Luman
Make the world go away - Ray Price
From a jack to a king - Ricky Van Shelton
For the good times - Kris Kristofferson
I can't help it (I'm still in love with you) - Marty Robbins
Wear your ring around your neck - Ricky Van Shelton
You don't know me - Mickey Gilley
She things i still care - George Jones
Bitter they are, harder they fall - Larry Gatlin
Blue eyes crying in the rain - Willie Nelson
http://www.mediafire.com/file/nm1tngkee ... resley.rar
Lab3352

aaa, baš mi je žaolab3352 wrote: A evo sada pročitah na službenoj stranici Depeche Mode da su koncerti u BG i ZG zvanično otkazani![]()
... Sada mi je put u ZG pod blagim upitom ... Javim vise sutra ...
Izbode mi se žena na mrtvo. Jbg mi kupismo karte još u oktobru.... a ono stativa....lab3352 wrote: A evo sada pročitah na službenoj stranici Depeche Mode da su koncerti u BG i ZG zvanično otkazani![]()
... Sada mi je put u ZG pod blagim upitom ... Javim vise sutra ...
Lab3352
No hard feelings...baš ti je humana ta drugaricagocatgoer wrote:-Depeche![]()
![]()
![]()
.prokleti smo ti mi...drugarica je (čitaj-bukvalno) dala krv (na Trgu Republike bila organizovana akcija) za kartu i eto ti sad'!!!
Hahahahahah joj umrijecu od smijeha...No hard feelings...baš ti je humana ta drugarica![]()
...ja na primer (od kako sam reaktivirao vožnju motorom) sa drugarima ,dajem krv 1 - 2 puta godišnje unazad 10ak godina i iskreno bilo bi me blam da tražim bilo šta za uzvrat
Lego mi je "Walk the line" ko budali šamar...gocatgoer wrote:...no...btw kako ti se svideo "Walk..."?