Jesi i ti povukao manuelno prvo? Sigurno si sarnu mail, pa onako cijela Bosna napisala mailove i ljudi skontali da nije radio i nabrzaka ga popraviliSanskiBiser wrote:isto maloprije prođeCode: Select all
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Aug 2, 2014. The amount of the transfer was $xxxx USD. Your available balance is automatically transferred on the first day of every month. Yours sincerely, PayPal
Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
-
free_too
#2501 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
-
dorkcic
#2502 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Meni jutros oko 2 automatski prebaciše.
-
BANJALUKARAIFAISEN
#2503 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
PROSLO
SAD DA VRATE FEE
SAD DA VRATE FEE
- stefag40
#2504 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Evo i meni jutros u 10:30 automatski prebaceno
Your automatic transfer was successful
-
edinwes
#2505 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Evo i kod mene prije sat vremena tj u 10:27 AM:
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Aug 2, 2014. The amount of the transfer was €*** EUR.
S tim da sam i ja jučer poslao email. Raif banka ako šta znači.
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Aug 2, 2014. The amount of the transfer was €*** EUR.
S tim da sam i ja jučer poslao email. Raif banka ako šta znači.
- dinooh
#2506 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
I meni je proradio autoamtski transfer
- SanskiBiser
#2507 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
ja sam manuelno probavao 10ak puta i nije prošlo javljalo mi grešku i nije moglo a poslao sam im mail odmah tako da mi ne duguju Fee nikakavfree_too wrote:Jesi i ti povukao manuelno prvo? Sigurno si sarnu mail, pa onako cijela Bosna napisala mailove i ljudi skontali da nije radio i nabrzaka ga popraviliSanskiBiser wrote:isto maloprije prođeCode: Select all
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Aug 2, 2014. The amount of the transfer was $xxxx USD. Your available balance is automatically transferred on the first day of every month. Yours sincerely, PayPal
-
niho92
#2508 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Automatski u 10:35 proslo 
- pajero
#2509 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Isto i kod mene izgleda da sada ganjaju ono pravilo u roku od tri dana...niho92 wrote:Automatski u 10:35 proslo
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#2510 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
JA SAM OSTAO ZAPREPAŠTEN!
Sinoć oko ponoći sam povukao 500€, a ovo ostalo je automatski prebaceno.
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Aug 2, 2014. The amount of the transfer was €xxx.30 EUR.
Ali nisam zbog toga ostao zaprepašten već zbog toga što sam maloprije otišao na bankomat(uplatio mi jedan kupac na PIK-u novac za artikal pa ja išao da provjerim jesu li legle pare) i imam šta da vidim, LEGLO OVO 500€ što sam povukao manuelno.
Nema ga na listi transakcija ali novac je legao, ja sam baš ostao zaprepašten, pogotovo zato što u Raiffeisen banci treba 3-5 radnih dana da se transakcija procesuiše.
Ja stvarno ne znam... Jel ovo ? Šta je ovo ? Nekako mi se ovo čini sve kao san...
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Aug 2, 2014. The amount of the transfer was €xxx.30 EUR.
Ali nisam zbog toga ostao zaprepašten već zbog toga što sam maloprije otišao na bankomat(uplatio mi jedan kupac na PIK-u novac za artikal pa ja išao da provjerim jesu li legle pare) i imam šta da vidim, LEGLO OVO 500€ što sam povukao manuelno.
Nema ga na listi transakcija ali novac je legao, ja sam baš ostao zaprepašten, pogotovo zato što u Raiffeisen banci treba 3-5 radnih dana da se transakcija procesuiše.
Ja stvarno ne znam... Jel ovo ? Šta je ovo ? Nekako mi se ovo čini sve kao san...
-
free_too
#2511 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Nisam siguran da li je to sad od jula krenulo ili zato sto je manuelno prebaceno,Mehemed wrote:JA SAM OSTAO ZAPREPAŠTEN!
btw, ja sam Uni Credit Banka (normalna visa kartica nije devizna)
ali i ja sam u julu povlacio novac i bude u roku 2-3dana, znaci povukao u petak, u pon bilo, povukao u srijedu, u petak bilo. I ja sam se doslovice "sjebao", reko sta je ovo , a znate sta sam jos primjetio, sad kad je bio automatski transfer, onaj STATUS vise ne bude PENDING (inace bude pending 1 2 dana pa se promjeni u complete), vec je odmah bio COMPLETE. Moguce da su stvarno neke nove odredbe donjeli u julu i zbog toga imaju tehnicke poteskoce da se to namjesti.
-
sole2mio
#2512 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Ja ne znam sta ste vi zapeli sa to automatsko i manuelno, pa fino u pravilima na njihovoj stranici pise da automatsko prebacivanje novca se moze desiti u prva tri dana mjeseca.

Last edited by sole2mio on 02/08/2014 14:29, edited 1 time in total.
- madesa
#2513 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
sole2mio wrote:Ja ne znam sta ste vi zapeli sa to automatsko i manuelno, pa fino u pravilima na njihovoj stranici pise da automatsko prebacivanje novca se moze desiti u prva tri dana mjeseca.
-
free_too
#2514 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
joj kad se neko pravi pametan pa se ukljuci u zadnje dvije stranice i misli da je u toku. Sta smo mi sad glupi i ne znamo procitat njihova pravila, a ti nas sviju prosvjetlio?sole2mio wrote:Ja ne znam sta ste vi zapeli sa to automatsko i manuelno, pa fino u pravilima na njihovoj stranici pise da automatsko prebacivanje novca se moze desiti u prva tri dana mjeseca.
Da te malo prosvjetlim, u julu vecini nama automatski transfer nije se nikako desio, a nije ni radio manuelni sve do 4tog 5tog jula, na kraju automatski nije se desio za juli nikako. Posto opet prvog augusta nista se ne desava, vecina nas je pomislila da je to opet isto sranje kao i u julu. Kad volis toliko citati, vrati se par stranica unazad pa se malo informisi o temi prije nego sto pametujes.
-
sole2mio
#2515 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Nigdje ja nisam rekao da ste vi glupi, sam si to izjavio, jednostavno ako pise da ce automatski biti u prva tri dana zasto stvarati paniku ? To sto si ti imao neki problem i ranije to je drugofree_too wrote:joj kad se neko pravi pametan pa se ukljuci u zadnje dvije stranice i misli da je u toku. Sta smo mi sad glupi i ne znamo procitat njihova pravila, a ti nas sviju prosvjetlio?sole2mio wrote:Ja ne znam sta ste vi zapeli sa to automatsko i manuelno, pa fino u pravilima na njihovoj stranici pise da automatsko prebacivanje novca se moze desiti u prva tri dana mjeseca.
Da te malo prosvjetlim, u julu vecini nama automatski transfer nije se nikako desio, a nije ni radio manuelni sve do 4tog 5tog jula, na kraju automatski nije se desio za juli nikako. Posto opet prvog augusta nista se ne desava, vecina nas je pomislila da je to opet isto sranje kao i u julu. Kad volis toliko citati, vrati se par stranica unazad pa se malo informisi o temi prije nego sto pametujes.
Ja nisam imao nikakv problem sto se toga tice, i svaki mjesec sam dobijao automatski ili 1 ili drugog dana u mjesecu.
eto za 1.7 http://prntscr.com/48sxot
1.6 http://prntscr.com/48sx1j
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#2516 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
U mene nikad nije pending bilo, samo complete. Il nije nikako prebacilo ili je complete, nikada mi nije bilo pendingfree_too wrote: I ja sam se doslovice "sjebao", reko sta je ovo , a znate sta sam jos primjetio, sad kad je bio automatski transfer, onaj STATUS vise ne bude PENDING (inace bude pending 1 2 dana pa se promjeni u complete), vec je odmah bio COMPLETE. Moguce da su stvarno neke nove odredbe donjeli u julu i zbog toga imaju tehnicke poteskoce da se to namjesti.
- Daryl Dixon
#2517 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
.
Last edited by Daryl Dixon on 21/01/2016 02:46, edited 1 time in total.
- dinooh
#2518 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
pa ukljucio prosli mjesec a ovaj mjesec prebacili. Ja mislim da sam napisao kako sam napravio.Daryl Dixon wrote:Prijatelju čitao sam tvoje postove sa prethodnih strana i imali smo isti problem. Koliko je trebalo da ti proradi automatski transfer i jesu li ti uredno prebacili novac sa onog PayPal balance-a? Unaprijed hvala. LPdinooh wrote:I meni je proradio autoamtski transfer
- Daryl Dixon
#2519 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
.
- dinooh
#2520 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
evo danas mi prebacili. Ako si tek ovaj mjesec to napravio, ocekuj sljedeci mjesec, prva 3 dana u mjesecuDaryl Dixon wrote: Uradio sam ja sve to, samo me interesovalo to kada su ti prebacili jer je prosao prvi sada, koliko dana si čekao tj jesi li čekao prvi u mjesecu. Znači moram čekati slijedeći prvi u mjesecu da mi prebace jer sam tek danas to zavrsio mada mi vec godinu dana stoji taj PP balans na računu? Hvala još jednom.
- vjesticanametli
#2521 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
danas 5x guram karticu u atomat i ne mogu da vjerujemMehemed wrote:JA SAM OSTAO ZAPREPAŠTEN!
legle izleda pare
- Daryl Dixon
#2522 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
.
- SanskiBiser
#2523 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Thank you for contacting PayPal regarding your auto withdrawal. I am very pleased to assist you today in resolving this issue.
Mr Hađžišimširpašić, I have reviewed your PayPal account and I can see that the auto withdrawal took place on 02.08.2014. Kindly allow few days to see your withdrawal on your card statement.
Apologies for 1 day delay. I am glad to see that your issue is now resolved.
Have a nice weekend and thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Ingrid
-
free_too
#2524 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
SanskiBiser wrote:Thank you for contacting PayPal regarding your auto withdrawal. I am very pleased to assist you today in resolving this issue.
Mr Hađžišimširpašić, I have reviewed your PayPal account and I can see that the auto withdrawal took place on 02.08.2014. Kindly allow few days to see your withdrawal on your card statement.
Apologies for 1 day delay. I am glad to see that your issue is now resolved.
Have a nice weekend and thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Ingrid
haha isto sam dobio, ne spominje $5
- vjesticanametli
#2525 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
dobila nazad 4 eura