Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma barnes je arogantan, digo nos pa mu obruc smeta a shaq u cvijetu mladosti razvaljuje sve, sta ce bit kad bude na vrhuncu karijere pho ako se plasira u playoff moze sezonu smatrat uspjehom
Only sky is the limit this/next year
Hajde bolan idi zali cvijece ...il kaktus sta vec Shaq sa 37 godina je pokretniji od Bynuma 3x
Jedan je Superman.Dwight Howard se je slozio sa tim sad sto jedan neelix to ne prizaneeje..steta
Imas sa sinocne utakmice thunder-phoenix richardsonovo 360 zakucavanje..mozda te malo smiri..kao apaurin
Neelix wrote:ma barnes je arogantan, digo nos pa mu obruc smeta a shaq u cvijetu mladosti razvaljuje sve, sta ce bit kad bude na vrhuncu karijere pho ako se plasira u playoff moze sezonu smatrat uspjehom
Receno.Koji komentar ranije.
Na vrhuncu karijere..retrospekcija..fino..na vrhuncu je uzimao titule koje tvoji lakersi sada mogu samo sanjat.Hakeem mu je jedino bio rame uz rame.
rado_vidjen wrote:stipu ga ba kome su jos zanimljiva zakucavanja za 360 stupnjeva
nego... arogancija barnesa vrh, đece mi
arze, kralju, samo sibaj s provalama
I tvoja zaostalost na nivou kosarke je izrazito izrazena
richardson je najeksplozivniji zakucavas danasnjice 100%--mozda 97%
a 360 je uvijek mocno zakucavanje ..namucio bi se i na kucni kos da zakucas ..malo respecta
arze wrote:
I tvoja zaostalost na nivou kosarke je izrazito izrazena
richardson je najeksplozivniji zakucavas danasnjice 100%--mozda 97%
a 360 je uvijek mocno zakucavanje ..namucio bi se i na kucni kos da zakucas ..malo respecta
imamo mi respecta,al jarane pa ti dizes sunse ko da su ne znam ti kakva ekipa...malo realnosti ne bi skodilo...
fakat mi tip nije jasan. jos je sinoc jednom cak reko i kako treba (el-bi-dzej) ali onda opet sto put (el-bi-dzi). onaj edin ga je do sada ispravio najmanje 20 puta, ali nista.. sinoc ga pustio kraju.. ofiraj se kad si levat.
LM, nekako sam imo utisak da je cleveland olako uso u tekmu i da ih je u biti bolio djon. pred kraj su malo stegli, ali kasno marko na kosovo stize. sve u svemu, zasluzena (iako tijesna) pobjeda "carobnjaka"..
and1medjed wrote:ma gdje su ovi fanovi bostona...od bozica im se izgubio svaki trag...
Deda mraz ih pojeo, i vi ga hocete po nasim vrticima, vidite da jede malu djecu, pogotovo ako su obucena u zeleno
ma jah, KG je inace poznat kao veliki musliman
jesi i ti to skontao, samo nece on javno o tome, prvo prelazak u zeleni dres:
zatim lagano pustanje brade:
i na kraju sezone i padanje na sedzdu:
Samo se ti sprdaj neelix, dokazi su tu i deda je to skontao sigurno pa nam odveo sa svojim zlocstim irvasima shadowa, boston_c i sve ostale navijace zelenih sa ovog foruma.