Vrijeme vam je promjeniti mahaluBHF_Manijak wrote:Hanume bona Kwaheri,evo pitaj i Istocnjaka,potvrdt ce ti kako je fasovao na Vratniku![]()
Ramazan, opet ;)
- giordania
#2501 Re: Ramazan, opet ;)
-
Kwaheri
#2502 Re: Ramazan, opet ;)
vala ja bih je do sada promijenila, sve da mi je cacevinagiordania wrote:Vrijeme vam je promjeniti mahaluBHF_Manijak wrote:Hanume bona Kwaheri,evo pitaj i Istocnjaka,potvrdt ce ti kako je fasovao na Vratniku![]()
BHF, nije valjda da hanumice prave problem... ima jedna stara izreka
hocu - lahko cu
necu - kako cu?
pa ti vidi, gdje si...
- BHF_Manijak
#2503 Re: Ramazan, opet ;)
Ma nije ni to rjesnje,odmah te ove sa Vratnika napadnu,te kud ces tamo na drugu stranu ovo ono,jel`le Zvjezdice?!giordania wrote:Vrijeme vam je promjeniti mahaluBHF_Manijak wrote:Hanume bona Kwaheri,evo pitaj i Istocnjaka,potvrdt ce ti kako je fasovao na Vratniku![]()
- giordania
#2504 Re: Ramazan, opet ;)
Moja ti,ja ashikujem vec dugo sa svojim djuvegijomKwaheri wrote:sto sam znala da ce zena prijaviti prva ashikgiordania wrote:Eh sadBHF_Manijak wrote:Istocnjak,tu se slazem sa tobom,kad je fino drustvo,dzaba sve,da cuskije padaju....![]()
@Kwaheri,nema nista od asikovanja,nije niko zaashikovao...
ova nam braca malo... spora
Ovo ja njemu....... da mu ne vjerujem da ne ashikuje
- zvjezdica_7
#2505 Re: Ramazan, opet ;)
Merhaba. Ma ti si zaglavio na Čaršiji, ni na jednu ni na drugu stranuBHF_Manijak wrote:Ma nije ni to rjesnje,odmah te ove sa Vratnika napadnu,te kud ces tamo na drugu stranu ovo ono,jel`le Zvjezdice?!giordania wrote:Vrijeme vam je promjeniti mahaluBHF_Manijak wrote:Hanume bona Kwaheri,evo pitaj i Istocnjaka,potvrdt ce ti kako je fasovao na Vratniku![]()
-
Kwaheri
#2506 Re: Ramazan, opet ;)
ako, ako giordania... ne povlaci se sad
ne bil nam se malo braca okurazila
nego, jel se i tebi cini da oni to malo razvlace ko dobar hodza teraviju
?
nego, jel se i tebi cini da oni to malo razvlace ko dobar hodza teraviju
- giordania
#2507 Re: Ramazan, opet ;)
Jakako jakakoKwaheri wrote:ako, ako giordania... ne povlaci se sad![]()
nego, jel se i tebi cini da oni to malo razvlace ko dobar hodza teraviju?
Al' to se nama samo cini.....
-
Kwaheri
#2508 Re: Ramazan, opet ;)
giordania wrote:Jakako jakakoKwaheri wrote:ako, ako giordania... ne povlaci se sad![]()
nego, jel se i tebi cini da oni to malo razvlace ko dobar hodza teraviju?
Al' to se nama samo cini.....
ne bi valjda "folirali".. u mubarec mjesecu?
ne vjerujem.... fini svijet je to...
- Ahmmed
#2509 Re: Ramazan, opet ;)
selam alejĆ i merhaba, narode
Vidim, živo večeras na postiftarskom druženju
Sjetimo se jedni drugih u dovama, ističe nam Ramazan polahko.... 
-
Kwaheri
#2510 Re: Ramazan, opet ;)
Ahmmed wrote:selam alejĆ i merhaba, narodeVidim, živo večeras na postiftarskom druženju
Amin! Na sve dove i Bog Utociste... da nam nase dove hajrom za nas ucini!
alejkumu selam insanu, gdje si, kako si?
- giordania
#2511 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam AhmmedeAhmmed wrote:selam alejĆ i merhaba, narodeVidim, živo večeras na postiftarskom druženju
@kwaheri,sve se ne ashikuje a osmjeh od uha do uha kako su se vratili iz M.H.......ko biva plaho im lijepo bilo....ma nije to meni nacistu
- BHF_Manijak
#2512 Re: Ramazan, opet ;)
eh vako,@sve tri hanume....
prvo Zvjezdica,ma kakva Carsija,slabo pokrivena skroz,nema hanuma,tako da "maksum" osta na stranama
@Giordanija,Kwaheri,nema nikakvog foliranja,zar to cekujete od dobrijeh insanan na mubareĆ mjesecu
prvo Zvjezdica,ma kakva Carsija,slabo pokrivena skroz,nema hanuma,tako da "maksum" osta na stranama
@Giordanija,Kwaheri,nema nikakvog foliranja,zar to cekujete od dobrijeh insanan na mubareĆ mjesecu
- Ahmmed
#2513 Re: Ramazan, opet ;)
Amin! Dobro sam, iako u nekoj gužvi, posla i musafira sa svih stranaKwaheri wrote:Ahmmed wrote:selam alejĆ i merhaba, narodeVidim, živo večeras na postiftarskom druženju
Amin! Na sve dove i Bog Utociste... da nam nase dove hajrom za nas ucini!
alejkumu selam insanu, gdje si, kako si?
-
Kwaheri
#2514 Re: Ramazan, opet ;)
giordania wrote:Alejkumu selam AhmmedeAhmmed wrote:selam alejĆ i merhaba, narodeVidim, živo večeras na postiftarskom druženju
@kwaheri,sve se ne ashikuje a osmjeh od uha do uha kako su se vratili iz M.H.......ko biva plaho im lijepo bilo....ma nije to meni nacistu
vala ne znam... moRRe svasta bit jel... meni je suhveli taj Morica-han... ne znam kakva je tu situacija...al mi se, na osnovu ovog sto pricaju ne cini ko neko mjesto gdje ima materijala za ashikovanje..
- BHF_Manijak
#2515 Re: Ramazan, opet ;)
Ma nije sestre suhveli Moria Han,ima finIJEH insana,samo eto,svak svoju politiku vodi,danasnje hanume,hoce da su slobodne
moderne 
- avicena
#2516 Re: Ramazan, opet ;)
Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
- BHF_Manijak
#2517 Re: Ramazan, opet ;)
avicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
- giordania
#2518 Re: Ramazan, opet ;)
Cekaj da te prvo istocnjak preporucAavicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
- giordania
#2519 Re: Ramazan, opet ;)
A vidi jest njemu dragoBHF_Manijak wrote:avicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.![]()
Najjaca izjava u zadnjih sedmicu dana!!!respect za ovo...prvi konrektno!
........za Vratnik.........
- avicena
#2520 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:avicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.![]()
Najjaca izjava u zadnjih sedmicu dana!!!respect za ovo...prvi konrektno!
-
istocnjak
#2521 Re: Ramazan, opet ;)
Selam sta je ovo samo nas dva ostadosmo da sijelimo brate BHF? 
- BHF_Manijak
#2522 Re: Ramazan, opet ;)
Nastrado je koga je on preporucivao,mene je pokusa uvalit,ali spoznah na vakat da cu samo degenek fasovati na vratnickoj kapiji,giordania wrote:Cekaj da te prvo istocnjak preporucAavicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
@Istocnjak,ma nismo bolan,nego ostali su svi nesto moderni,kriju se,nemam im online statusa al` su tu,samo ja i ti po starisnki ono
-
istocnjak
#2523 Re: Ramazan, opet ;)
Ma koga ja preporucim odmah mu je gotiva kahvica, rahatlokum, sokic na razmutu ... ma pravo.BHF_Manijak wrote:Nastrado je koga je on preporucivao,mene je pokusa uvalit,ali spoznah na vakat da cu samo degenek fasovati na vratnickoj kapiji,giordania wrote:Cekaj da te prvo istocnjak preporucAavicena wrote:Nesto vas slusam i velim sam sebi, da mi je do asikovanja nocas, ja bih bas na Vratnik iz inata ako je koja budna ostala.
@Istocnjak,ma nismo bolan,nego ostali su svi nesto moderni,kriju se,nemam im online statusa al` su tu,samo ja i ti po starisnki ono![]()
- zvjezdica_7
#2524 Re: Ramazan, opet ;)
Rekoh ja, on je urbana legendaistocnjak wrote: Ma koga ja preporucim odmah mu je gotiva kahvica, rahatlokum, sokic na razmutu ... ma pravo.
- BHF_Manijak
#2525 Re: Ramazan, opet ;)
Suti bolan,nemoj da te ko cuje,pomislti ce fakat