Pa kad je Orašje u jesnjem dijelu u Orašju igralo sa juniorskim sastavom protiv Sarajeva tada je to normalno valjda bilo, iako su svi igrači zdravi bili. Jedno samo znam Zrinjski će sa najačim sastavom igrati protiv Slavije ali bodovi idu ovaj put Slaviji čisto onako iz inata, pa malo promislite s kim ćete iduće sezone trgovati. Ali doći će valjda bolji dani i za vas je se bar nadam ko zna.PITARKA_SA wrote:kakve komicne price.
cuj neko zavidi zrinjskom?
reci mi zbog cega bi zavidjela?
svi znamo ko ste i sta ste i kako ste stvoreni
niste dzaba ponovo postali klub kada su na scenu dosli fasisti
a ti se za Muju nemoj sekirati..jer sarajevo je klub koji ima tradiciju,navijace i ugled..pa vjerovao ti ili ne,ne voli ga samo Mujo
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
miki22
-
PITARKA_SA
vidis u cemu je kljucna razlika izmedju vas i nas...bas u tome sto si napisao u svom postu..miki22 wrote:Pa kad je Orašje u jesnjem dijelu u Orašju igralo sa juniorskim sastavom protiv Sarajeva tada je to normalno valjda bilo, iako su svi igrači zdravi bili. Jedno samo znam Zrinjski će sa najačim sastavom igrati protiv Slavije ali bodovi idu ovaj put Slaviji čisto onako iz inata, pa malo promislite s kim ćete iduće sezone trgovati. Ali doći će valjda bolji dani i za vas je se bar nadam ko zna.PITARKA_SA wrote:kakve komicne price.
a ti se za Muju nemoj sekirati..jer sarajevo je klub koji ima tradiciju,navijace i ugled..pa vjerovao ti ili ne,ne voli ga samo Mujo
vi vise mrzite nas nego sto volite svoj klub,a to je taaaaaaaaaaaaaako JADNO !
ne mozete vi mrziti Sarajevo kol'ko ga mi mozemo voljeti,u to budi siguran!
-
miki22
Čuvena politika zavjere svi protiv nas, nešto mi je to dobro pozanto zadnjih petnaestak godina. Meni se čini da je to odlika baš pasioniranih gubitnika, koji svoju nemoć i frustracije objašnjavaju raznoraznim teorijama i zavjerama. A sad o mržnji, jebe se mene i za Sarajevo i za Orašje i bilo koji drugi klub stalo mi je da bude prvenstvo čisto i koliko može biti u ovim uvjetima pošteno. Ali optuživati druge za svoj prljavi veš, a tvoj klub draga pitarko ima ga toliko da veš mašine iz zgrada od sto katova, nebi ga mogle oprati. Zato navijaj za svoj klub i peri veš što brže počneš bolje za tvoj voljeni klub.PITARKA_SA wrote:vidis u cemu je kljucna razlika izmedju vas i nas...bas u tome sto si napisao u svom postu..miki22 wrote:Pa kad je Orašje u jesnjem dijelu u Orašju igralo zsa juniorskim sastavom protiv Sarajeva tada je to normalno valjda bilo, iako su svi igrači zdravi bili. Jedno samo znam Zrinjski će sa najačim sastavom igrati protiv Slavije ali bodovi idu ovaj put Slaviji čisto onako iz inata, pa malo promislite s kim ćete iduće sezone trgovati. Ali doći će valjda bolji dani i za vas je se bar nadam ko zna.PITARKA_SA wrote:kakve komicne price.
vi vise mrzite nas nego sto volite svoj klub,a to je taaaaaaaaaaaaaako JADNO !e u tome se razlikujemo,sto ja iznad svega volim svoj klub i tu je kraj price.
-
PITARKA_SA
ti za dvije minute,plasiras,dvije totalno razlicite price.miki22 wrote:Čuvena politika zavjere svi protiv nas, nešto mi je to dobro pozanto zadnjih petnaestak godina. Meni se čini da je to odlika baš pasioniranih gubitnika, koji svoju nemoć i frustracije objašnjavaju raznoraznim teorijama i zavjerama. A sad o mržnji, jebe se mene i za Sarajevo i za Orašje i bilo koji drugi klub stalo mi je da bude prvenstvo čisto i koliko može biti u ovim uvjetima pošteno. Ali optuživati druge za svoj prljavi veš, a tvoj klub draga pitarko ima ga toliko da veš mašine iz zgrada od sto katova, nebi ga mogle oprati. Zato navijaj za svoj klub i peri veš što brže počneš bolje za tvoj voljeni klub.PITARKA_SA wrote:vidis u cemu je kljucna razlika izmedju vas i nas...bas u tome sto si napisao u svom postu..miki22 wrote: Pa kad je Orašje u jesnjem dijelu u Orašju igralo zsa juniorskim sastavom protiv Sarajeva tada je to normalno valjda bilo, iako su svi igrači zdravi bili. Jedno samo znam Zrinjski će sa najačim sastavom igrati protiv Slavije ali bodovi idu ovaj put Slaviji čisto onako iz inata, pa malo promislite s kim ćete iduće sezone trgovati. Ali doći će valjda bolji dani i za vas je se bar nadam ko zna.
vi vise mrzite nas nego sto volite svoj klub,a to je taaaaaaaaaaaaaako JADNO !e u tome se razlikujemo,sto ja iznad svega volim svoj klub i tu je kraj price.
ja nisam pricala o nikakvoj zavjeri.
vec samo reagovala na tvoju opasku,kako cete sa zadovoljstvom dati bodove slaviji cisto onako iz inata....to si ti napisao i onda nakon dvije minute pises,briga mene za sarajevo..
kontradiktoran si jako.,
ali kako god,svakom svoje.
sve najbolje
-
miki22
Napišem ono što mislim, kad kažem iz inata to je baš tako. Razmisli dobro zbog čega je tako. Mi smo igrali na Koševu izgubili smo niko nam kriv nije bio ni suci ni protivnički igrači. Vi ste u Mostaru dobili bod i sve je regularno bilo, prije dvije godine smo vas dobili u Sarajevu nije bilo primjedbi, pa smo vas isto na proljeće pobijedili, ali nije bilo nekih zamjerki. Zašto sa drugim klubovima nebi isto bilo nek pobijedi ko je bolji. Nemoj mi samo pričati kako Sarajevo nikad prvak nije bio a Hercegovački klubovi jesu. Jedan je jedini razlog što je to tako bilo, FK. Sarajevo u proteklih pet sezona svake ama baš svake sezone je; mijenjao Upravu u sred sezone, igrači su redovito štrajkovali, ono para što bi u klub došlo lokalni mafijaši su ga pokrali, e zato Sarajevo dosada nijednom prvak nije bilo.
-
ero_sa_onog_svijeta
može li mi iko objasniti ovo:
KAKO JE MOGUĆE DA ZRINJSKI BUDE KAŽNJEN ODUZIMANJEM 2 BODA ZATO ŠTO JE NAPUSTIO TEREN IAKO JE DOKAZANO DA JE NAD NJIMA IZVRŠEN I DOPUŠTEN ''MASAKR'' A DA NPR. SARAJEVO KAD JE NAPUSTILO TEREN U BANJALUCI PROTIV BORCA ZBOG NAPADA JEDNO NAVIJAČA ISTOM UOPĆE NIJE DOUZET NITI BOD. ( AKO SE NEVARAM)
GDJE JE TU LOGIKA?
KAKO JE MOGUĆE DA ZRINJSKI BUDE KAŽNJEN ODUZIMANJEM 2 BODA ZATO ŠTO JE NAPUSTIO TEREN IAKO JE DOKAZANO DA JE NAD NJIMA IZVRŠEN I DOPUŠTEN ''MASAKR'' A DA NPR. SARAJEVO KAD JE NAPUSTILO TEREN U BANJALUCI PROTIV BORCA ZBOG NAPADA JEDNO NAVIJAČA ISTOM UOPĆE NIJE DOUZET NITI BOD. ( AKO SE NEVARAM)
GDJE JE TU LOGIKA?
- karanana
Vako: Ja mislim da su i sarajevu uzeli bod(ove). Poenta je u tome da iako je Zrinjski upravu, da nije bio kaznjen, napravljen bi bio presedan koji bi se onda ponavljao iz kola u kolo jer uvijek se nadje tim koji tvrdi (cesto s pravom) da je ostecen. Oni sa kaznom hoce da daju do znanja da je zivot nepravedan i da se mora igrati po tim pravilima.ero_sa_onog_svijeta wrote:može li mi iko objasniti ovo:
GDJE JE TU LOGIKA?
-
Skoro
Zato što je Orasje prosle sezone izvelo juniore protiv SIROKOG a ne protiv sarajeva kako si naveo, zato sto je Posusje odmah nakon Orasja dalo SIROKOM prosle godine odlucujuce bodove...... i da ne nabrajam visemiki22 wrote: Zašto sa drugim klubovima nebi isto bilo nek pobijedi ko je bolji. Nemoj mi samo pričati kako Sarajevo nikad prvak nije bio a Hercegovački klubovi jesu.
-
miki22
Neka me neko ispravi ali ja mislim da Sarajevo nije kažnjenoi oduzimanje m nijednog boda.karanana wrote:Vako: Ja mislim da su i sarajevu uzeli bod(ove). Poenta je u tome da iako je Zrinjski upravu, da nije bio kaznjen, napravljen bi bio presedan koji bi se onda ponavljao iz kola u kolo jer uvijek se nadje tim koji tvrdi (cesto s pravom) da je ostecen. Oni sa kaznom hoce da daju do znanja da je zivot nepravedan i da se mora igrati po tim pravilima.ero_sa_onog_svijeta wrote:može li mi iko objasniti ovo:
GDJE JE TU LOGIKA?
-
Skoro
Sarajevo je napustilo iz sigurnosnih razloga jer je navijac uletio (to je bio 3-4 upad navijaca na tom stadionu te sezone) a ne konflikt sa sudijom ili igracima. I Sarajevo je kaznjeno sa 3:0 iako je Borac trebao biti kanznjen a utakmica odigrana na drugom stadionuero_sa_onog_svijeta wrote:može li mi iko objasniti ovo:
GDJE JE TU LOGIKA?
-
PITARKA_SA
kada igras ,igraj samo protiv one momcadi koja je na terenu a ne protiv ostalih klubova.to je poenta.
nisam ja nikad rekla da smo mi cvjecke i totalna nevinascad i svjesna sam razloga(izmedju ostalog i tih sto si ti naveo)zasto sarajevo nije uzelo titulu.
ali mlim te,nisi glup momak pa da mislis da je sve regularno?
cinjenica je da je zrinjski zakinut i da nisu trebali biti kaznjeni ali eto za sve ima prvi put,pa tako i za to da se i vi jednom susretnete oci u oci sa mafijom i nepravodm nase lige ..to se nama desava konstantno..evo samo jedan zadnji primjer u banja luci sta je bilo?
srajevo je izgubilo jer je dosudjen ne postojeci penal
jel mislis da nekog boli neka stvar za to??
vjeruj mi da ne,sve te ljude u savezu boli samo njihov nocanik nista vise.
zrinjski je iznjeo svoj satv jer se normalno,bori za SVOJ KLUB ali pricati kako ovo rade radi dobrobiti za nasu ligu je smijesno.
nisam ja nikad rekla da smo mi cvjecke i totalna nevinascad i svjesna sam razloga(izmedju ostalog i tih sto si ti naveo)zasto sarajevo nije uzelo titulu.
cinjenica je da je zrinjski zakinut i da nisu trebali biti kaznjeni ali eto za sve ima prvi put,pa tako i za to da se i vi jednom susretnete oci u oci sa mafijom i nepravodm nase lige ..to se nama desava konstantno..evo samo jedan zadnji primjer u banja luci sta je bilo?
zrinjski je iznjeo svoj satv jer se normalno,bori za SVOJ KLUB ali pricati kako ovo rade radi dobrobiti za nasu ligu je smijesno.
-
miki22
Znaš zašto može biti na dobrodit svih klubova koji drže do sebe. Razlog je samo jedan, klub koji uloži recimo Zrinjski ove sezone dva miliona km u igrače putovanja, pripreme, recimo i da Sarajevo i Široki ulože slično, bez obzira što mi mislili jedni o drugima, takvim klubovima mora biti u interesu da prvenstvo bude koliko toliko pošteno. Orašje recimo ima pet puta manji budžet od nas, slično je i sa Modričom i većinom ostalih klubova. Šta se dešava takvi mali klubovi jednostavno imaju instalirane svoje ljude na svim ključnim mjestima u NSBiH. Nije moguće da Sarajevo, Zrinjski Široki u proljetnjem dijelu prvenstva osvoje manje bodova od zadnje tri rangirane momčadi. Tim malim klubovima je u interesu da zadže ovakvo stanje još dugo i nažalost sve su prilike da u tome će i uspijeti. Tek kada više klubova pokuša nešto uraditi biće neka bolja budućnost. Iskreno se nadam da je ovo zadnja ovakva sezona.PITARKA_SA wrote:kada igras ,igraj samo protiv one momcadi koja je na terenu a ne protiv ostalih klubova.to je poenta.
-
PITARKA_SA
veceras na FTV u "centralnom zatvoru" gostuje Blaz Sliskovic.
-
didgeridoo
I thinkS...dakle postojimPITARKA_SA wrote:veceras na FTV u "centralnom zatvoru" gostuje Blaz Sliskovic.
-
PITARKA_SA
aj tinkS vi ar pokradeni

-
PITARKA_SA
ovo je prvi put da je zrinjski dotaknut..hrvatski lobi u nogometnom/fudbalskom savezu je izuzetno bio jak..sada,kada je pukla tikva i kada je zrinjski ostecen zemlja se trese..a kada im je sve islo ko po loju,onda je sve bilo ok,nije bilo problema,stimaljki..
kada sarajevo i zeljeznicar,MASAKRIRAJU po raznim livadama i poljanama ,niko nista..
e u tome je caka..to sto Baka prica da su pokradeni,jeste,to je istina,ali sto isto tako ne kaze sta su oni isti radili i kako su "uzimali"bodove od ostalih ekipica..
ako cemo posteno govoriti i otvoreno o svemu pa hajmo onda govoriti..nisamo bekani da nista ne vidimo,ne shvatamo,izuzetno su nas podcijenili,nas,kao publiku,kao javnost.
dvojaki moral, to je nesto sto najvise mrzim !
kada sarajevo i zeljeznicar,MASAKRIRAJU po raznim livadama i poljanama ,niko nista..
e u tome je caka..to sto Baka prica da su pokradeni,jeste,to je istina,ali sto isto tako ne kaze sta su oni isti radili i kako su "uzimali"bodove od ostalih ekipica..
ako cemo posteno govoriti i otvoreno o svemu pa hajmo onda govoriti..nisamo bekani da nista ne vidimo,ne shvatamo,izuzetno su nas podcijenili,nas,kao publiku,kao javnost.
-
miki22
Pa draga pitarko sa zabrinutošću moram reći da si zrela za jedno duže liječenje. Mislim ovaj put da će malo duže trajati, jer dobro si rekla za sebe, mi smo dobro oštećeni. Zato pokupi malo krpica i baj baj..........PITARKA_SA wrote:ovo je prvi put da je zrinjski dotaknut..hrvatski lobi u nogometnom/fudbalskom savezu je izuzetno bio jak..sada,kada je pukla tikva i kada je zrinjski ostecen zemlja se trese..a kada im je sve islo ko po loju,onda je sve bilo ok,nije bilo problema,stimaljki..
-
lahor
Samo si zaboravio ono najvaznije.Poslije incidenta je stadion ispraznjen i stvoreni su uvjeti za nastavak meca,medjutim Musemija se ponado da ce dobiti bodove na guzove....A gledaj sad ovaj zadnji mec u BL kad je Sarajevo totalno pokradeno, zasto se preslo preko toga...Evo zasto...bjezali su protivnicima 6 bodova i posto su ostali kandidati za tituli pretrpjeli porazeSkoro wrote:Sarajevo je napustilo iz sigurnosnih razloga jer je navijac uletio (to je bio 3-4 upad navijaca na tom stadionu te sezone) a ne konflikt sa sudijom ili igracima. I Sarajevo je kaznjeno sa 3:0 iako je Borac trebao biti kanznjen a utakmica odigrana na drugom stadionuero_sa_onog_svijeta wrote:može li mi iko objasniti ovo:
GDJE JE TU LOGIKA?
presutilo se.Pogledajte kup....svakom laiku je bilo jasno da ce Slavija(prvenstvena utakmica) odnijeti pun plijen sa neosvojive pecare.Sve je jasno ko dan...Slaviji titula a Sirokom kup posto su finalisti)...Ovo me ljuti....zasto nijedan klub nije ustao i podrzao Sliskovica...sad je bilo vrijeme...Musemic ceka zavrsni cin i kad ostane bez titule opet ce cmizdriti na sve zivo...Zasto sad sute Zeljo,Sarajevo i ostali.... Pa ljudi moji lopovi otimaju Sarajevu titule vec dva zadnja prvenstva a niko nista, igra se i dalje u toj mafijaskoj ligi....sramota....
- Hantraga
Slazem se sa prethodnim komentarom...
Kod nas se bune kad izgube ili im sve ladje potonu. Dok god su u trci da nesto osvoje sute...
Eto recimo da ce Siroki zauzeti neku poziciju za izlazak u Kup UEFA...
Zasto Siroki ne stane rame uz rame uz Zrinjskog, pa da zajedno trube o tome kako su "hrvatski" timovi osteceni u PL...Eto hajd nek in Siroki podrzi Zrinjskog pa istupi iz lige...heheheh
Kod nas se bune kad izgube ili im sve ladje potonu. Dok god su u trci da nesto osvoje sute...
Eto recimo da ce Siroki zauzeti neku poziciju za izlazak u Kup UEFA...
Zasto Siroki ne stane rame uz rame uz Zrinjskog, pa da zajedno trube o tome kako su "hrvatski" timovi osteceni u PL...Eto hajd nek in Siroki podrzi Zrinjskog pa istupi iz lige...heheheh
-
kvic
jes kralju tako je... da nije bilo rata '41... bas tako zrinjski bi igrao sa sarajevskim klubovima ali samo u prvim kolima kupa... a stadion nikada nije bio velezov nego gradski, kojeg je sada grad iznajmio zrinjskom na 99 godina... pa vi pricajte sta god hocete... ma nemozete nas viditi, u tome je poanta cijele price...Majstorinho wrote:Ma nema sta.SVINJSKI je najveci klub.kvic wrote:pa normalno... pa vi bi jedva docekali da najbolji klub istupi.... hahaha... e gledati cete vi zrinjskog jos veceg i jaceg i jos dugo godina, '45 je se zabranio od ljudi kao vi, ali vise nikada ne... pa ce vasa zavist prema zrinjskome biti jos veca, umrijet ce te od te i sa tom zavisti...shadow wrote:pa sta bezze palamudis kad i sam znas da zrinski nece istupiti iz lige?? u petak ce se shportisti fino "predomisliti" i to je to..Pokazujete svoju velicinu,od kad ste ukrali Velezov stadion.Pravi cigani,Da nije bilo rata,Zrinjski bi igrao sa Sarajevom ili Zeljom jedino u prvom krugu kupa...
-
Celicna_saka
Poanta je u tome da si ti prije govorio poenta i da si nanovo otkrio poantu.kvic wrote:jes kralju tako je... da nije bilo rata '41... bas tako zrinjski bi igrao sa sarajevskim klubovima ali samo u prvim kolima kupa... a stadion nikada nije bio velezov nego gradski, kojeg je sada grad iznajmio zrinjskom na 99 godina... pa vi pricajte sta god hocete... ma nemozete nas viditi, u tome je poanta cijele price...Majstorinho wrote:Ma nema sta.SVINJSKI je najveci klub.kvic wrote: pa normalno... pa vi bi jedva docekali da najbolji klub istupi.... hahaha... e gledati cete vi zrinjskog jos veceg i jaceg i jos dugo godina, '45 je se zabranio od ljudi kao vi, ali vise nikada ne... pa ce vasa zavist prema zrinjskome biti jos veca, umrijet ce te od te i sa tom zavisti...Pokazujete svoju velicinu,od kad ste ukrali Velezov stadion.Pravi cigani,Da nije bilo rata,Zrinjski bi igrao sa Sarajevom ili Zeljom jedino u prvom krugu kupa...
-
Celicna_saka
Znam da kontas...kvic wrote:Celicna_saka wrote:kvic wrote:![]()