hAZNADAR wrote:4L0n3 wrote:
ja stvarno ne razumijem ovaj rezon druze, de probaj i murizu objasnit kako je to tacno 'srpski interni problem' a i njemu ubilo sina ?
ako se ne mozemo slozit u tome da krimosi rade u talu i jebu narod dje stignu i da tu nema nikakve razlike, onda nemamo o cemu pricati jbg
I kako to mislis promijeniti? Skupovima podrske pa da se probudi solidarnost? I nemoj trpati Muriza - veceras se u Sarajevu mitinguje za Davora a BH Blok javno podrzao Davora.
Svako koristi davorovu tragediju da sebe proda. Tako i ti veceras ispred Zemaljskog samo mozes prodati sebe na neciju stetu.
pa vjerujem da promjena mora doc iz naroda, tj. moraju se ljudi iskupiti oko neke ideje. to po meni moze biti ovaj pokret pravde, sto da ne.
ne vjerujem da se izborima moze promjeniti ista, cisto radi toga jer je korupcija usla u svaku poru drustva, a i realno nema nekog izbora na tim izborima, pogotovu u RS-u, kod nas je i dobro kako je tamo.
sta ti predlazes za rjesavanje tog problema? necemo se valjda samo usima poklopit.. ja sam za bilo sta samo da se krene.
za ovo boldirano se slazem s tobom, nazalost to je tako i to je neizbjezno u svakom slucaju. Ne vjerujem da sam ja tu veceras na svoju stetu, znam zasto sam tu jer imam taj veci cilj, a i znam sta misle o tom i muriz i davor, a za ostale me ne interesuje iskreno