Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
channel10

#2501 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

swanfilter wrote:Zasto niko sa one strane nije podrzao Memica u trazenju pravde? Nakon sto se desio ovaj slucaj, ponovo prvi Memic poletio njima tamo pruzati podrsku. Dokle vise sa tom kokosjom pamecu ...
Ma neko te budale navodi da rade to sto rade. Treba ih pustiti neka izmedju sebe rasprave ko je za sta kriv. Neka i oružje radi, cak štaviše od mene i poželjno.
Nek se braća rokaju, jer ako se ne budu rokala izmedju sebe, rokace nekog drugog( cik pogodi koga).
zavrzlama

#2502 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

Nema ovo veze sa slucajem Dragicevic.....ovo je odaslana poruka srpskom narodu,sta ceka pojedince koji se budu odupirali politici srbije koju provodi dodik..the end.
nemoj to

#2503 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

E cuj pocelo, a napali par staraca dječaka palo 10tak pendreka i sve u normali. :lol:

I ako krene nešto bice gotovo u roku 24 sata kao kod nas kad su bili protesti. :lol:
Magarece_godine

#2504 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Magarece_godine »

Sve na stranu...pregledah video gdje se vidi kako policija gura nekoliko djece starih pet sest godina, i nekoliko staraca....ovo je van svake pameti...
JThomas

#2505 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

swanfilter wrote:Zasto niko sa one strane nije podrzao Memica u trazenju pravde? Nakon sto se desio ovaj slucaj, ponovo prvi Memic poletio njima tamo pruzati podrsku. Dokle vise sa tom kokosjom pamecu ...
a ko ga je s ove strane podržao, koliko ljudi?

mi generalno ne protestujemo, naša sda nam je 2014. godine ubačenim huškačima objasnila da to nije demokratski. i da ne možemo imati i zaru i proteste. pa je deplasirano pričati o protestima za druge, kad nećemo ni za sebe.
nemoj to

#2506 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

zavrzlama wrote:Nema ovo veze sa slucajem Dragicevic.....ovo je odaslana poruka srpskom narodu,sta ceka pojedince koji se budu odupirali politici srbije koju provodi dodik..the end.

Istina, ovo je pljuvanje u lice dok ti govore sirotinja si neces nista postici.

Al' takav smo svi narod da se nece ništa roditi iz ovog.
julisiz es grant

#2507 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

hAZNADAR wrote:
Neregistrirani wrote:
hAZNADAR wrote: Sve sto dolazi iz Sarajeva, makar bili lijekovi za rak se u BL tumaci na poseban nacin.
Vidi se da nemas bolesnih ljudi u okruzenju, hvala Bogu.
Znam kako su docekali nasu pomoc kada su bile poplave. I kako su se Dobojlije poslije ogromnim transprentom o balijama zahvalile. Ne vjeruju nam i to je, mozes iskreno pruzati ruku - ne vjeruju ti i boje se da ces ih zeznuti i ostetiti RS.

Eto reci mi iskreno - nasa prica kako imamo zajednicki problem sa korupcijom, kriminalom, kako smo zajedno svi prevareni i obezvlasceni, kako je potreba da se zajedno borimo za bolji zivot i pravdu svih nas - kako se to tumaci u BL?
Za stolom i pod stolom.

Vazda bilo i stotine puta se potvrdilo.
4L0n3

#2508 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by 4L0n3 »

hAZNADAR wrote:
4L0n3 wrote:
ja stvarno ne razumijem ovaj rezon druze, de probaj i murizu objasnit kako je to tacno 'srpski interni problem' a i njemu ubilo sina ?
ako se ne mozemo slozit u tome da krimosi rade u talu i jebu narod dje stignu i da tu nema nikakve razlike, onda nemamo o cemu pricati jbg
I kako to mislis promijeniti? Skupovima podrske pa da se probudi solidarnost? I nemoj trpati Muriza - veceras se u Sarajevu mitinguje za Davora a BH Blok javno podrzao Davora.

Svako koristi davorovu tragediju da sebe proda
. Tako i ti veceras ispred Zemaljskog samo mozes prodati sebe na neciju stetu.
pa vjerujem da promjena mora doc iz naroda, tj. moraju se ljudi iskupiti oko neke ideje. to po meni moze biti ovaj pokret pravde, sto da ne.
ne vjerujem da se izborima moze promjeniti ista, cisto radi toga jer je korupcija usla u svaku poru drustva, a i realno nema nekog izbora na tim izborima, pogotovu u RS-u, kod nas je i dobro kako je tamo.
sta ti predlazes za rjesavanje tog problema? necemo se valjda samo usima poklopit.. ja sam za bilo sta samo da se krene.

za ovo boldirano se slazem s tobom, nazalost to je tako i to je neizbjezno u svakom slucaju. Ne vjerujem da sam ja tu veceras na svoju stetu, znam zasto sam tu jer imam taj veci cilj, a i znam sta misle o tom i muriz i davor, a za ostale me ne interesuje iskreno
Last edited by 4L0n3 on 25/12/2018 17:34, edited 1 time in total.
muha_sa

#2509 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

JThomas wrote:

mi generalno ne protestujemo, naša sda nam je 2014. godine ubačenim huškačima objasnila da to nije demokratski. i da ne možemo imati i zaru i proteste. pa je deplasirano pričati o protestima za druge, kad nećemo ni za sebe.
dok god jednu "avliju" libo racku za drugu ništa se protestima nece postic

kad se "avlije" ujedine--a sve i jedna je dotakla dno--i zajedno ne krenu hajra nam nema

do tad glasajmo za "svoje2
Nivelacija

#2510 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

zavrzlama wrote:Velikosrpsku politiku mogu pobijediti samo sami srbi....svako mijesanje je prolongiranje odlaska velikosrpske politike..cisti svoje dvoriste,nadgledaj namjensku,radi na drzavnosti ,jacaj probih blok.....srbi su izmanipulirani i satanizovani od strane crkve,politike i intelektualaca,njima pomoci nema dok sami sebi ne pomognu..
Kako ces jacati probih blok izadju glupani poput ovih iz Nase stranke,Niksic itd i nesvjesno puhnuse dodiku u ledja. Kokosiji mozak.

Ko je pratio BN javljanje slusaoca svaki treci poziv je bio vidite li vi ko daje podrsku Davoru za rusenje RS, bosnjaci itd..i zaista je tako imaju pravo vise se bosnjaka javilo u program bntv nego srba, srbi samo zovu vidite vi ko vas podrzava hoce da nas ruse itd.. i onda glupi bhblok se mijesa u unutrasnje probleme GT i samom podrskom Davoru su ga oslabilimpred njegovim narodom.

Zato ih je i bilo 100 na trgu od 180 000 stanovnika BL.
channel10

#2511 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

Jesi li vidio koliko je naroda na onom trgu?

O čemu ti onda pričaš? Ko će krenuti i gdje?

Jbt, sve ludo....
JThomas

#2512 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

muha, to nije tako. na entitetima je 90% nadležnosti normalnih, unitarnih država. bar toliko se može srediti i bez zajedništva "avlija" da se hoće. u belgiji dva naroda ne pričaju pa je normalna država.
zavrzlama

#2513 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

Nivelacija wrote:
zavrzlama wrote:Velikosrpsku politiku mogu pobijediti samo sami srbi....svako mijesanje je prolongiranje odlaska velikosrpske politike..cisti svoje dvoriste,nadgledaj namjensku,radi na drzavnosti ,jacaj probih blok.....srbi su izmanipulirani i satanizovani od strane crkve,politike i intelektualaca,njima pomoci nema dok sami sebi ne pomognu..
Kako ces jacati probih blok izadju glupani poput ovih iz Nase stranke,Niksic itd i nesvjesno puhnuse dodiku u ledja. Kokosiji mozak.

Ko je pratio BN javljanje slusaoca svaki treci poziv je bio vidite li vi ko daje podrsku Davoru za rusenje RS, bosnjaci itd..i zaista je tako imaju pravo vise se bosnjaka javilo u program bntv nego srba, srbi samo zovu vidite vi ko vas podrzava hoce da nas ruse itd.. i onda glupi bhblok se mijesa u unutrasnje probleme GT i samom podrskom Davoru su ga oslabilimpred njegovim narodom.

Jel to znaci radi NS i Niksica treba odustat od jacanja probih bloka...svoi politicari su prolazni,samo je BIH i borba za istu vjecna...
channel10

#2514 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

Nivelacija wrote:

Zato ih pustiš da umru u svom smradu. Srbuju ljudi i kraj priče. Sljedeći put će na nas opet zapucati jer nemaju kud. Bolest je to i kad ga ostaviš na miru, ono reži jer je ludo. Tako naučilo..
Last edited by channel10 on 25/12/2018 17:39, edited 1 time in total.
hAZNADAR

#2515 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

muha_sa wrote:
JThomas wrote:

dok god jednu "avliju" libo racku za drugu ništa se protestima nece postic

kad se "avlije" ujedine--a sve i jedna je dotakla dno--i zajedno ne krenu hajra nam nema

do tad glasajmo za "svoje2
Jel mislis stvarno da je to moguce u RS? Ujedinjenje u zajednickoj nevolji i to? I da oni mogu vjerovati sarajlijama da imaju dobre namjere i nece im rusiti RS?

Fakatr mi nisu jasni ovi idealisti na podforumu politika sto pricaju o univerzalnim ljudskim vrijednostima, moralu, dobroti,... Ne kazem da grijese - ali ocekivanja da je u RS nesto prece i bitnije od RS, da postoji volja za solidarnoscu i ujedinjenjem oko bilo cega je u rangu prelijepih misica na izboru kada pricaju o miru u svijetu.
JThomas

#2516 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

na kantonu se može srediti, pa barem 30-40% onoga što žulja normalnog čovjeka u svakodnevnom životu. e što se to ne radi, a mi se ne bunimo, nisu krivi ni četnici ni ustaše.
hAZNADAR

#2518 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Nivelacija wrote:

Image

A na slici plaho popularni likovi u RS. Plus tekst kako je gradjanska duznost stati uz Davora.

Nisu mu mogli gore napraviti i njemu i za gradjansku opciju u RS i za sve RS politicare, novinare koji su danas stali uz Davora.
Pitanje je samo da li je u pitanju kokosja pamet ili odvratno koristoljublje gdje znaju da ce shebati Davora svojim nastupim al eto nek su se malo prodali i zaradili poen tamo gdje mogu.
zavrzlama

#2519 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zavrzlama »

sledeci velikosrpski potez iz arsenala marifetluka je povlacenje srba iz institucija BIH....nema nazad...vucic je stjeran u cosak.
vjesticanametli

#2520 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by vjesticanametli »

dzevad gazibara 1978 wrote:Kakva razmisljanja dan te jebo :oops: pa ima li iko od vas da je roditelj i da se pokusa staviti u ovu situaciju u kojoj su Memic i Davor....ima li imalo ljudstva i kod koga jbt....nevjerovatno,ja sam otac troje djece i ne mogu da se zamislim u ovoj situaciji,fujjjjj kakvi ljudi..
DZes komsija pozz kuci 8) ne zezam se
On topik od ovog nema nista sve je uzalub oni jasul jasu
channel10

#2521 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

zavrzlama wrote:sledeci velikosrpski potez iz arsenala marifetluka je povlacenje srba iz institucija BIH....nema nazad...vucic je stjeran u cosak.
Pa eno poziva braću hrvate na podjelu Bosne. Da je ko ljudi podijele kao što im to rade ove njihove podguzne bosanske muhe.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2523 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

Taj gradjanski blok ili kako vec sebe naziva ce, sva je prilika, imati sudbinu vladavine SDP-a. Problem je, i to sad netko u BL rece, da mi nemamo na nivou drzave institucije koje rade za gradjane. Potpuna je alienacija drzavnih uposlenika od onog ko ih izdrzava. Sa jedne strane ima logike. Radi se mahom o nepismenim teticima, sestricima, clanovima potpuno nekompetentnim za obnasanje posla koji im je poklonjen ili prodan. Misle da ih izdrzava licno Bake od svojih para. Posto je vec 2014 dokazano i pokazano da su mediji u rukama vlastodrzaca, da svaki portir u ministarstvu ili opcini drhti nad bilo kakvom promjenom radi moguce konkurencije znanja i rada, a mi pi pi pi pi.. koje se prepadnu, jedini nacin vidim u gradjanskom neposluhu neplacanja PDV, cestarina itd. Zasto spominjem na pocetku komentara gradjanski blok? Zato sto ako su toliko principijelni imaju ispred nosa nesposobni MUP koji ni ubojice svojih kolega ne moze ili nece da nadje i uhapsi (kako bi onda mog ubojicu), imamo stranacke postavljene tuzioce igrace politickih mocnika koji bukvalno ne rade, ali nasa nova vlast to ne talasa, jer im savrseno odgovara taj i takav uspostavljen sistem. Komotnije je ovako. Demagoski, a po BIH kontraproduktivno.
dzevad gazibara 1978

#2524 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

vjesticanametli wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:Kakva razmisljanja dan te jebo :oops: pa ima li iko od vas da je roditelj i da se pokusa staviti u ovu situaciju u kojoj su Memic i Davor....ima li imalo ljudstva i kod koga jbt....nevjerovatno,ja sam otac troje djece i ne mogu da se zamislim u ovoj situaciji,fujjjjj kakvi ljudi..
DZes komsija pozz kuci 8) ne zezam se
On topik od ovog nema nista sve je uzalub oni jasul jasu
Posalji pp ko si :-D

Nego da pitam ove pametnice,zasto ne pustimo Dodu da se ocjepi...ha ja,koji kurac ce nam...da li bi glasali na nekom referendumu o tome i zaokruzili DA?
bh.tornjak

#2525 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bh.tornjak »

zavrzlama wrote:Nema ovo veze sa slucajem Dragicevic.....ovo je odaslana poruka srpskom narodu,sta ceka pojedince koji se budu odupirali politici srbije koju provodi dodik..the end.
zar skoro nisu usvojili neke zakone o postovanju drzave i sta ti ja znam cega sve jos.....
Dodik je preuzeo drugu funkciju....a papcima bacio vrelo kestenje u ruke....
svoja ledja je izvukao(bar za sada) ...cija ce da "puknu" ostaje da se vidi
Post Reply