Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:
Sto bi rekao veliki suvremeni pjesnik Vuk Mob: "znam ja sta te loži", zna covjek sta lozi raju, sve je ovo predstava Ko od ovih na bini placa porez u RH...zabavise narod, skrenuse paznju i odose u Monte Karlo
Tacno se vidi da su ovi pjesmuljci dio jedne proracunate strategije. Umecu rijec Hrvatska gdje nema nikakvog smisla. Neki budalasti prelazi, nista ni sa cim. Nikakve rime. Ali je poenta valjda da ima patriotskog naboja. Mjesec dana lobotomije pučanstva.
Dalic kad ode u Livno, nek upita nacelnika zasto dopusta da mu bosnjaci iseljavaju rodni kraj. Jest da je hdz-ovac.
Last edited by Artest on 16/07/2018 22:09, edited 1 time in total.
dale cooper wrote:A većina vas je navijala za Hrvatsku protiv Engleske. Većina...osim nekolicine forumske
gospode (you know who you are)
Koji festival šovinizma na kraju, no dobro Balkan ko Balkan. Iznenadili su me pojedinci.
Mene ništa više ne iznenađuje, ovakve stvari sam otprilike i očekivao/pribojavao se.
Zar ne bi bilo sad ljepše da se ori po Londonu Football's Coming Home i da sviraju braća Gallagher (pomirili bi se da
je Engleska osvojila ili ušla u finale) , Pulp, Blur i ostale okosnice brit popa? Nema partija do britanskog
partija.
Zamisli te proslave uz whats the story morning glory i song 2. Pomirili bi se i Galageri i Albarn
Ne kontam čemu danas tolika mržnja Bosnjaka prema pjesmama Thompsona kada je tokom 92-95 upravo “Bojna čavoglave” bila jedna od najpoznatijih patriotskih pjesama, čak i obradjena od strane Teske industrije
[url]https://www.youtube.com/watch?v=__NaJyc ... ture=share[/url]
Last edited by Haris033 on 16/07/2018 22:13, edited 8 times in total.
Bosanski_kralj wrote:I onda neki ovdje prosipaju priču, nisu igrači krivi to su fini dečki, sve je to sport. Upravo igrači bili ti koji su tražili Thompsona, iz sveg glasa pjevaju Herceg - Bosno srce ponosno...
Samo se pitam imaju li ovi Hrvati i jednu normalnu patriotsku pjesmu. Ili se radi o nekim pjesmicama, na razini onih što smo pjevali u 3. razredu osnovne, ili su u pitanju pjesme sa šovinističkim, nacionalističkim tekstom.
I to Dejan Lovren - "rođeni Zeničanin"
Mali, iskompleksirani luzer.
Najgori su ovi "naši".
Samo da se sad ne počne povlačiti priča da smo svi isti. Nisu ni naši navijači cvjećike, daleko od toga, ali kad god je bilo slavlje nije bilo ovakvih stvari. Sigurno možemo biti primjer drugima po ovom pitanju.
Docek prejak...jest bilo stihijski ali to ne ide pod spagu...i zezanje igraca, super...
Losiji dio, uvodjenje mpt u igru.
Igraci ko igraci....malo tanje edukacije i inteligencije i to je to.
Ostalo je psihologija mase.
Bar se pola hrvatske uzasava i jucerasnje egzibicije precjednice kao i danasnjeg utrcavanja sa mpt.
Mislim da ste s pravom rezignirani, ali tako to ide kod (svih) nas....
Da mi je docekati, a necu, podizanje svijesti i normalne mentalne sklopove na balkanu.
Ugl, najmrže mi je što moram pohvaliti Ruse za besprijekornu organizaciju SP. Još jednom se pokazalo kako je poštivanje prava - ljudskih, životinjskih, biljnih, manjinskih, inih - obrnuto proporcionalno s učinkovitosti.
Joj priče "jel vas sad stid što ste govorili sretno Hrvatska"
Pa opet ću to sutra reći, ako ništa zbog Subašićeve izjave za Srebrenicu i svih onih ljudi iz Hrvatske koji su neki dan sa imenom i prezimenom jabali mater malom šćenetu iz Mostara, ono kad je neki dan upalo u kadar. Nisam francuska sobarica,znam da su manjina, ali znam da ih ima.
Nije me još uvijek prenijela mržnja prema cijelom jednom narodu, kriv sam, priznajem
Last edited by Mali_Vuk on 16/07/2018 22:17, edited 1 time in total.