Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bjelave

#2501 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

Radio Sarajevo wrote: Jebo te ekipa u kojoj igrač odlučuje o selektoru.
To jest tacno donekle. Od toga jedino moze biti gore da reprezentaciju vodi lik koji je popio nogu u Qatarskoj poluamaterskoj ligi.

Ps.I nek se javi Hrasno. Tacno me strah da mu nije sta bilo.
Last edited by bjelave on 16/11/2017 09:47, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2502 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by JoseMujica »

gledam na indexu, hrvati pišu da je Kodro selektor i da je to gotova stvar
Point.

#2503 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Radio Sarajevo wrote:
Point. wrote:Kodro je u Sarajevu imao skor od 11 pobjeda, 4 nerjesena i 2 poraza. Otiso je zbog ispadanja iz jebenog kupa. Drugo, Kodro ima internacionalno iskustvo kakvo Amar moze samo sanjati. A ono je bitno ukoliko zelis biti selektor. Titule u nasem prvenstvu nisu najbitnije kad je u pitanju izbor selektora. A evo, ako je vjerovati zadnjim izvjestajima, i struka je predlozila Mehu. :thumbup:
Jebote, dokle smo došli, pa Bošnjaci sanjaju švicarsku drugu ligu.

Nije ni čudo što ljudi s fakultetima čiste hale i ribaju tanjire po zapadnim provincijama, kad imamo ovakav stav o sebi. :lol: :lol: :lol:
Decko, o cemu ti? Kao prvo drmaju te predrasude o nasim ljudima vani i sta rade, drugo i Meho je nas covjek sa golemim inostranim fudbalskim iskustvom.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#2504 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Pitar sa Kariba »

Kol`ko me sjecanje sluzi znao je Kodro iznenaditi postavkom igre i pametnim izmjenama. Cini mi se u Gradačcu imao neku takvu postavku kad smo po nemogucem terenu uzeli 0:3. A Amara se sjecam kao stalno "bunarenje" prvo na onog kloca Lazu, a poslije na brata naseg rezervnog golmana. Kakva 4321 i to, k`o da kod nas postoje formacije osim na papiru. A im`o je Zeljo tad dobru ekipu Svraka, Neyma, Zeba sto jest`, jest`.... Mozda bi to i upalilo sa Dzekom.
ultima_palabra

#2505 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by ultima_palabra »

Naravno da je Kodro, pa nece Svabo da ga halasa proziva pod stare dane.

Da je stimalo za Amara, on ne bi bio u komisiji.
bjelave

#2506 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

ultima_palabra wrote:Naravno da je Kodro, pa nece Svabo da ga halasa proziva pod stare dane.

:D Rado bi on da ga halasa proziva pod stare dane za tu Amarovu lovu. Samo da Dzeko nije slozio embargo a koji im je prenio Misimovic.
Nastimo bi on da je ikako mogao. Samo nije mogao protiv Dzeke a sve ostalo je bio zavrsio.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2507 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:
Radio Sarajevo wrote: Jebo te ekipa u kojoj igrač odlučuje o selektoru.
To jest tacno donekle. Od toga jedino moze biti gore da reprezentaciju vodi lik koji je popio nogu u Qatarskoj poluamaterskoj ligi.

Ps.I nek se javi Hrasno. Tacno me strah da mu nije sta bilo.
Tacno me je ponekad strah za tebe i da ti je defintivno neki saraf puko u razvoju. Koliko grama intelegencije moras imati pa da bi skontao da se danima ovdje pravi "pjena party" radi takvih kao sto si ti koji su davno utvrdili da je Ivica Osim nastelio mjeseto selektora svom sinu. Ovdje se popisani vi i opet vas je popisala velika porodica Osim samo sto to ne kontate. A evo ti sta sam jucer napisao....

novi-selektor-reprezentacije-bih-t14819 ... #p14056721

Na zalost nisi jedini a moram ustvrditi da ima i gorih od tebe ali super i dalje se zabavljamo jer ovo za selektora nije konacna rijec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hrasno38

#2508 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Pitar sa Kariba wrote:Kol`ko me sjecanje sluzi znao je Kodro iznenaditi postavkom igre i pametnim izmjenama. Cini mi se u Gradačcu imao neku takvu postavku kad smo po nemogucem terenu uzeli 0:3. A Amara se sjecam kao stalno "bunarenje" prvo na onog kloca Lazu, a poslije na brata naseg rezervnog golmana. Kakva 4321 i to, k`o da kod nas postoje formacije osim na papiru. A im`o je Zeljo tad dobru ekipu Svraka, Neyma, Zeba sto jest`, jest`.... Mozda bi to i upalilo sa Dzekom.
Pa cim je uzeo titulu sa Lazom znaci da je upalilo :lol: :lol: :lol: :lol:
bjelave

#2509 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

Bravo hrasno imas nove ideje :D
manijak1

#2510 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

:oops: što jest jest ako je gotova stvar sa Kodrom , naprijed selektore.
Ova stalna pitarska dobacivanja i omlaćivanja , sviđalo se to njima ili ne , najuspješnijeg managera u PL BIH , postala su nepotrebna.Ne mogu se sjetiti koliko je sada već, za njihovo mahalsko poimanje svijeta , fantastični i nepogrešivi Kodro vodio njihov bezidejni tim , ja se samo nadam da će selekciju voditi kako treba i ako bude izabran ,
da će raskinuti vezu sa pojedincima iz kriminalnog miljea , da mu se niko neće miješati u izbor igrača, da mu bilo koji igrač neće krojiti tim i da će odlično plaćene vedete ili igrati ili biti odjebani iz selekcije.
Sve ostalo je znanje , sreća i podrška ljudi iz saveza koji su plaćeni da vode brigu o regularnosti suđenja u kvalifikacijama i što boljim uslovima u pripremnim periodima .
Hrasno , moj ti je savjet da komunikaciju s pitarsko provokativnom populacijom na forumu , svedeš na nulu .
Jednostavno , oni su takvi kakvi jesu , to se ne može promijeniti.
sad nešto valja nakon dvije sekunde ne valja i tako u beskraj. :izet: :izet: - njiha ih.
manijak1

#2511 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

bjelave wrote:Bravo hrasno imas nove ideje :D
za razliku od tebe :oops: što jest jest
sumirprimus

#2512 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by sumirprimus »

a i ovo ako ce bit i trener i selektor je rokenrol. :D
cudi me kako komsije nisu digle bunt, vrijeme je za jednog brata srba na celu :skoljka: :run:
hrasno38

#2513 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:Bravo hrasno imas nove ideje :D
Hahaha a ste ce mi pored tebe znas nekada kazu da su u starom vijeku postojali ljudi koji su po citav dan po dvorcima zabavljali ljude......e tako ti ovdje zabavljas iz sedmice u sedmicu. Prvo zadnja2-3 dana nisi smio nosa promoliti jer nisi bio siguran hoce li Amar biti selektor i jedini koji je pucao ovdje pismenu kontru "pjena partiju" je @lesko!!!! Takvi kao ti i dalje sluze samo za dnevno zabavljanje.....nego reci ti meni jel Kodro izabran???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#2514 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Slo Burner »

Znaci ono sto mozemo ocekivati je 4-2-3-1 sa Stevanovicem na desnom krilu
Logovan

#2515 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

manijak1 wrote::oops: što jest jest ako je gotova stvar sa Kodrom , naprijed selektore.
Ova stalna pitarska dobacivanja i omlaćivanja , sviđalo se to njima ili ne , najuspješnijeg managera u PL BIH , postala su nepotrebna.Ne mogu se sjetiti koliko je sada već, za njihovo mahalsko poimanje svijeta , fantastični i nepogrešivi Kodro vodio njihov bezidejni tim , ja se samo nadam da će selekciju voditi kako treba i ako bude izabran ,
da će raskinuti vezu sa pojedincima iz kriminalnog miljea , da mu se niko neće miješati u izbor igrača, da mu bilo koji igrač neće krojiti tim i da će odlično plaćene vedete ili igrati ili biti odjebani iz selekcije.
Sve ostalo je znanje , sreća i podrška ljudi iz saveza koji su plaćeni da vode brigu o regularnosti suđenja u kvalifikacijama i što boljim uslovima u pripremnim periodima .
Hrasno , moj ti je savjet da komunikaciju s pitarsko provokativnom populacijom na forumu , svedeš na nulu .
sad nešto valja nakon dvije sekunde ne valja i tako u beskraj. :izet: :izet: - njiha ih.
Ti kad ne bi nas spomenuo, nešto bi ti bilo. Očito da smo ti nanijeli veliku bol čim nas ovoliko spominješ. :-D
bjelave

#2516 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

manijak1 wrote::oops: što jest jest ako je gotova stvar sa Kodrom , naprijed selektore.
Pa kad je toliko uspjesan sto ga ne zaposlite makar ko cistacicu. Haram je da se vec godinama povlaci po birou. A glavusa I skembe sve veci i otromboljeni.
I jos maksum nakog oca.....
Imate li grama zahvalnosti?
Tomahawk11
Globalni moderator

#2517 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

manijak1 wrote: Ova stalna pitarska dobacivanja i omlaćivanja , sviđalo se to njima ili ne , najuspješnijeg managera u PL BIH , postala su nepotrebna.
A ovi što nisu pitari, mogu...dobro :mrgreen:
hrasno38

#2518 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Ama druze pojedinci su tako dobri za popravljanje raspolozenja da nisi svjestan......to je nevjerovatna mentalni sklop kod pojedinih da se stvarno treba zapisivati na papir. Sad im valja trener kojeg su otjerali sa svoje klupe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta to govori? da uopste nije u pitanju znanje ili neznanje Oisma, gdje je on i koga treniro, sta je ili nije osvajao nego cista i iskrena mrznja prema plavoj boji koja ih kara od kada svijeta i vijeka!!!! Uzivajmo i dalje izbor selektora nije zavrsen!
hrasno38

#2519 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:
Pa kad je toliko uspjesan sto ga ne zaposlite makar ko cistacicu. Haram je da se vec godinama povlaci po birou. A glavusa I skembe sve veci i otromboljeni.
I jos maksum nakog oca.....
Imate li grama zahvalnosti?
Vidis kao si ti dobar decko pa svoju bolest dokazujes i pokazujes iz posta u post!!!!
sumirprimus

#2520 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by sumirprimus »

viditel vi gospodo iz dijaspore, kako se oni prepucavaju?
kod njih i o repci samo prica o grackom rivalu...
i onda vama i ostalim nesto prebacuju.cccc
bjelave

#2521 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bjelave »

Trzno se iz potpune depresije u totalnu histeriju :D
ultima_palabra

#2522 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by ultima_palabra »

bjelave wrote:
ultima_palabra wrote:Naravno da je Kodro, pa nece Svabo da ga halasa proziva pod stare dane.

:D Rado bi on da ga halasa proziva pod stare dane za tu Amarovu lovu. Samo da Dzeko nije slozio embargo a koji im je prenio Misimovic.
Nastimo bi on da je ikako mogao. Samo nije mogao protiv Dzeke a sve ostalo je bio zavrsio.
Bitno je da ste profulali cijelu loptu po ko zna koji put. Ali idete i dalje, pa je sad Džeko stavio veto treneru koji mu je dao šansu u profesionalnom fudbalu. Nisam medicinske struke, pa ne znam kako takvu pojavu okarakterisati.

Za mene nije mogla biti bolja vijest, da je Amar izabran bio bi izgubljen za Želju narednih nekoliko godina.
hrasno38

#2523 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:Trzno se iz potpune depresije u totalnu histeriju :D
hahaha evo tresem se ko djerdjef.......ali od smjeha...citajuci raji tvoje komentare......redom svi pitaju treba li poceti skupljati pomoc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
north

#2524 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by north »

Šta je reć? Sve 5, ali trebali bi insajderi koji danima i sedmicama vaze kako je novi selektor poznat da malo pojasne svoje pouzdane informacije :-) ? Nadam se samo da neće reći ma mi to ložili samo :D ? Mora se priznati da je australac definitivno najupućeniji i najpouzdaniji i odsad treba pažljivije čitati njegove stručne analize i insajderske informacije sa 85854 smajlija ubačenih...šteta samo što čirevi ne pucaju i ne jedu se bubrezi :oops:

Mada, još ima vremena za neke obrate i neočekivane situacije :D ....
Last edited by north on 16/11/2017 10:17, edited 1 time in total.
sumirprimus

#2525 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by sumirprimus »

Image
gospodo pod hitno na jedan kurs iz komunikacije i izgradnje stabilnih i kvalitetnih međuljudskih odnosa :D
Locked