Dokazi! A i da jesam, je li nesto lose, zabranjeno itd._BataZiv_0809 wrote:A tvoj da napad na Šarli Ebdo prikazujes kao false flag...
Zahiragić opet jaše
-
m_l
#2501 Re: Zahiragić opet jaše
- DaysleepeR
#2502 Re: Zahiragić opet jaše
pa je li loše ili zabranjeno pljuckati po Zahiragiću i SPUSU kroz prizmu islama, Velića i sl?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2503 Re: Zahiragić opet jaše
Dođeš mi za ovaj centaršutDaysleepeR wrote:pa je li loše ili zabranjeno pljuckati po Zahiragiću i SPUSU kroz prizmu islama, Velića i sl?
- kamberovica polje
#2504 Re: Zahiragić opet jaše
Da on nije još jedna metastaza SDA kancera, ne bi ni A rekao vezano za ovaj zahtjev. Međutim, lik je školski primjerak današnje SDA omladine kojima je moto: "Ne znam a ne znam da ne znam i još sam ponosan na to" . Svi su ovi zahtjevi i svako njegovo javljanje u cilju ostvarivanaj buduće političke karijere u kojoj će svojim bezobrazlikom i nepismenošću pod krinkom vjere i nacije krast i jebat ovaj maloumni narod. Ovo nema veze sa socijaldemokratijom i liberalima nego sa zdravim razumom. Lik je nepismen, bahat, glup i s političkom pozadinom što je samo po sebi dovoljna katstrofa i da ništa ne govori.m_l wrote:Nije tema pocela od Zahiragicevog statusa o Sarajlijama koji nedjeljom nemaju vode(nepromisljen status), nego od sasvim normalnog zahtjeva za sat pauze tokom dzume. A onda su forumski lafo sociodemokrati i liberali djelovali onako sasvim njima svojstveno i obicno - s visine, bezobrazno, primitivno. Zatim, na temi je lijepljeno mnogo toga sto nema nikakve veze sa SPUSom, ali ima sa islamom pa dobro dodje da se bar koja frustracija izlijeci. Evo, kakve veze ovo predavanje ima s temom:tranquil wrote:
Koje ba ove stvari podržavaju? Ismijavanje Sarajlija kada nedjeljom nemaju vode? kakvu ba elitu fantaziraš? Ja sam protiv ovog lika i sad ja to odjednom elita? Izvini ali ne osjećam se kao elita kada nemam vode i još mi se neki samoizabrani papak ruga zbog toga.
Skroz si okrenula naopako. Elita se gura za skupštinsku govornicu i sere po običnim ljudima i njihovim problemima.
Ili:
Kakve veze ima etimologija sintagme 'Borba protiv vjetrenjaca' sa mnogim njenim tumacenjima koje neko upotrijebi?! Al', dobro dodje spomenuti jos jednom Velica u negativnom kontekstu, je l' da, ne znam koji vec put na temi. E, pa nekim ljudima njegovi statusi jesu intelektualna mjera, kao sto su i nekim drugim postovi bivse moderatorke ciji je intelektualni domet forumsko promisljanje i taksativno nabrajanje kako se muski polni organ moze imenovati.
...
- tranquil
#2505 Re: Zahiragić opet jaše
Trenutno smo pričali smo o tome da li su ljudi koji ne vole Zahiragića elita ili ne. "Sociodemokrati i liberali" koje pominješ imaju najviše glasova od građana Sarajeva, tako da elita - nismo. Što se tiče Zahiragića, dobio je neke poene kroz taj "normalni" (diskutabilno) zahtjev, ali je mnoge i izgubio nakon nastupa koji su usljedili.m_l wrote:Nije tema pocela od Zahiragicevog statusa o Sarajlijama koji nedjeljom nemaju vode(nepromisljen status), nego od sasvim normalnog zahtjeva za sat pauze tokom dzume. A onda su forumski lafo sociodemokrati i liberali djelovali onako sasvim njima svojstveno i obicno - s visine, bezobrazno, primitivno.tranquil wrote:
Koje ba ove stvari podržavaju? Ismijavanje Sarajlija kada nedjeljom nemaju vode? kakvu ba elitu fantaziraš? Ja sam protiv ovog lika i sad ja to odjednom elita? Izvini ali ne osjećam se kao elita kada nemam vode i još mi se neki samoizabrani papak ruga zbog toga.
Skroz si okrenula naopako. Elita se gura za skupštinsku govornicu i sere po običnim ljudima i njihovim problemima.
Riječi imaju značenje. U oči bode kada osobe bliske Zahiragiću (kako se deklarisao "haminhamo") ne znaju to značenje, a upotrebljavaju ga u kontekstu Zahiragića, i mislim da totalno nije offtopic na temi o Zahiragiću dati komentar na to. Ako je offtopic, prijavi, pa neka moderacija mete ako nađe za shodno. Da ima offtopic-a na ovoj temi, ima (komentarisao sam samo ono što se odnosilo na mene). A u offtopicu je, između ostalog, i tvoj primitivni pokušaj obračuna sa forumašicom na osnovu njenih postova na drugoj temi, a koji govori o normalnim ljudskim stvarima.m_l wrote:
Kakve veze ima etimologija sintagme 'Borba protiv vjetrenjaca' sa mnogim njenim tumacenjima koje neko upotrijebi?! Al', dobro dodje spomenuti jos jednom Velica u negativnom kontekstu, je l' da, ne znam koji vec put na temi. E, pa nekim ljudima njegovi statusi jesu intelektualna mjera, kao sto su i nekim drugim postovi bivse moderatorke ciji je intelektualni domet forumsko promisljanje i taksativno nabrajanje kako se muski polni organ moze imenovati.
...
- uglavnomja
#2506 Re: Zahiragić opet jaše
m_l wrote:Dokazi! A i da jesam, je li nesto lose, zabranjeno itd._BataZiv_0809 wrote:A tvoj da napad na Šarli Ebdo prikazujes kao false flag...
ova izjava ima neku drugu pozadinu ili fakat bukvalno znaci ovo sto pise?
ako je ovo drugo, onda je zahiragic ipak iznad dna
-
Bodkin
#2507 Re: Zahiragić opet jaše
Sta je problem sa sisanjem utorkom?dječak sa šibicama wrote:Ne samo studenata, vec i dobrog dijela drustva.Henry Chinaski wrote:Bez želje da dajem prevelik značaj ovom čudnom obliku života moram reći da je on slika današnjih studenata.
Uz svu kanalizaciju našeg društva od rata do sad, studenti su još uvijek najveće razočarenje.
Zato i kazem da bi ga "svaka majka za zeta".. u univerzumu u kojem zive ti ljudi, Haris je pametan, lijep, plah, ambiciozan, ok ne ovo zadnje oni tu rijec ne koriste i ne razumiju, ali uglavnom je "prilika".
To je univerzum u kojem se ne hoda uz mezar po akshamu, ne shisha se utorkom, kucu na selu zovu ranch i vikendica a zapravo su odozgo sisli u grad jer je amidza direktor u telekomu a tetak u elektroprivredi, iz saobracajne kulture zna samo da ima daidzica u policiji koji ce "sve srediti", ne zna gdje opstina ali zna sve u opstini.
-
izgubljena dusa
#2508 Re: Zahiragić opet jaše
+1uglavnomja wrote:tranquil wrote: Mislim da znam o čemu se radi. Krug ljudi nam se razlikuje. U tvom krugu ljudi Zahiragić i slične pojave se uzdižu u nebesa na način na koji ti opisuješ, i ti misliš da je to generalna pojava, i kada vidiš nekoga u medijima da se ne uklapa sa onim što vidiš oko sebe, misliš da je to neki elitistički izuzetak. Naravno, to se isto može desiti i meni, jer srećom u mom okruženju nema ljudi koji vole ovog balavog četnika, i mogao bih olako reći "njega niko ne voli" - što takođe ne bi bilo istina. Zato, da ne bih pao u istu zamku kao i ti, tražim egzaktne podatke. Pošto je zahiragićevština povezana sa poganim i bahatim SDA pristupom (on je njihov okot), možemo se referirati na izborne rezultate. Broj ljudi u Sarajevu (prema rezultatima zadnjih izbora) koji podržavaju ovu pojavu je manji od protivnika. Toliko o elitizmu.
![]()
vece su zlo za buducnost bosne ovakvi kretenoidi nego cetnici i ustase zajedno.
-
John Cleese
#2509 Re: Zahiragić opet jaše
Chmoljo wrote:očito su za neke elita oni čiji se dedo i nana nisu prstom potpisivali.
-
Fudo387
#2510 Re: Zahiragić opet jaše
Mudro.John Cleese wrote:Chmoljo wrote:očito su za neke elita oni čiji se dedo i nana nisu prstom potpisivali.
Sa svakim postom ove vrste dobijete jos jednog Zahiragica po glavi.
Lik je glup k'o zvono, a vi redovno ne propustate priliku da vam dodatno zagorca zivot.
- kamberovica polje
#2511 Re: Zahiragić opet jaše
Sad mi je jasno. Zoohiragić je samo simbol bunta protiv zlih komunističkosekularističkih sila...
-
Fudo387
#2512 Re: Zahiragić opet jaše
Inat.kamberovica polje wrote:![]()
Sad mi je jasno. Zoohiragić je samo simbol bunta protiv zlih komunističkosekularističkih sila...
Mislim, ti si isti slucaj, samo u drugacijem fazonu i dezenima.
S tim sto on ima i materijalne koristi od svega, kod tebe se sve zavrsava na supljiranju po internetu.
- kamberovica polje
#2513 Re: Zahiragić opet jaše
Ko kaže...možda primam pare za ovo.Fudo387 wrote:Inat.kamberovica polje wrote:![]()
S tim sto on ima i materijalne koristi od svega, kod tebe se sve zavrsava na supljiranju po internetu.
- JThomas
#2514 Re: Zahiragić opet jaše
inat iz vladajuće stranke koja frtalj vijeka kontroliše ovaj dio zemlje.
dobro, u nas i gangsta reper može biti član te iste stranke. u nas sve može, i sve može zajedno...
dobro, u nas i gangsta reper može biti član te iste stranke. u nas sve može, i sve može zajedno...
-
Fudo387
#2515 Re: Zahiragić opet jaše
Daj se uozbilji, jedino sto za pricu ove vrste mozes dobiti na kamberovica polju je kvalitetna fasunga.kamberovica polje wrote:Ko kaže...možda primam pare za ovo.Fudo387 wrote:Inat.kamberovica polje wrote:![]()
Kakve te pare spopale.
- It_is_a_Leclerc
#2516 Re: Zahiragić opet jaše
Možete li mi samo reći - inat za šta, na šta ili na koga ?
Pa taj primitivizam, kleronacionalizam i potpuni pomak svih akademskih vrijednosti je mainstream u ovom društvu 25 godina. Ovdje je čitanje, kulturno ponašanje i pristojnost avangarda. Kakav inat ?
Pa taj primitivizam, kleronacionalizam i potpuni pomak svih akademskih vrijednosti je mainstream u ovom društvu 25 godina. Ovdje je čitanje, kulturno ponašanje i pristojnost avangarda. Kakav inat ?
- kamberovica polje
#2517 Re: Zahiragić opet jaše
Fudo387 wrote: Daj se uozbilji, jedino sto za pricu ove vrste mozes dobiti na kamberovica polju je kvalitetna fasunga.
Kakve te pare spopale.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2518 Re: Zahiragić opet jaše
kome bombe bacaš Fudo, dina ti i imana?Fudo387 wrote:Mudro.John Cleese wrote:Chmoljo wrote:očito su za neke elita oni čiji se dedo i nana nisu prstom potpisivali.
Lik je glup k'o zvono, a vi redovno ne propustate priliku da vam dodatno zagorca zivot.
ili da citiram onu uvriježenu "glasao bih za SDP da nema Zlatka"...
a ono niti Zlatka više ima, a nije ni SDP jedini. al opet nekako SDA ubi. ja bih prije rekao da većina jedva čeka izgovor da Zahiragiću i sličnima da za pravo, da bi opravdao vlastitu uvaljanost u žabokrečinu.
a pošto nisi shvatio prethodni post da probam:
pojedinci smatraju elitom svakoga ko se ponaša u skladu sa zdravim društvenim normama. elita je onaj ko ne voli Grand. elita je onaj ko voli knjige čitati. elita je onaj ko se buni kad krkan ide preko reda.
u toj žabljoj perspektivi, svako ko ima ikakav moralni kompas izgleda kao elita. i onda je to za osudu. svako normalno ponašanje, svaki normalni postupak je elitizam i zaslužuje prekor. i najveće banalnosti. poput tih da je neko bio pismen.
dakle, ja se u tom postu RUGAM takvom rezonu, Fudo.
ko ne konta ovo, onda je jasno što je Zahiragić simpatičan. samo bi bilo poštenije reći koji su stvarni razlozi tog simpatisanja, odnosno da niko nije kriv zbog, nego je stvar lične preferencije. to što ima više takvih... pa jebi ga, vidi se kako nam je lijepo i kako je glavni grad ugodno mjesto za život.
-
Fudo387
#2519 Re: Zahiragić opet jaše
Pa evo, fin primjer par postova iznad.It_is_a_Leclerc wrote:Možete li mi samo reći - inat za šta, na šta ili na koga ?
Dedo i nene ti se prstom potpisivali.
On nakon toga moze biti samo gori, nema tu prostora za dijalog.
-
Fudo387
#2520 Re: Zahiragić opet jaše
Pa sto mu dajes dodatni povod za to?Chmoljo wrote:ja bih prije rekao da većina jedva čeka izgovor da Zahiragiću i sličnima da za pravo, da bi opravdao vlastitu uvaljanost u žabokrečinu.
- Chmoljo
#2521 Re: Zahiragić opet jaše
pa čime Fudo, jebemumajku?Fudo387 wrote:Pa sto mu dajes dodatni povod za to?Chmoljo wrote:ja bih prije rekao da većina jedva čeka izgovor da Zahiragiću i sličnima da za pravo, da bi opravdao vlastitu uvaljanost u žabokrečinu.
tuđom glupošću koja ne konta sarkazam?!
-
kakavdanakneiskustvu
#2522 Re: Zahiragić opet jaše
Mudro.Chmoljo wrote:Fudo387 wrote:[quote="John Cleese"očito su za neke elita oni čiji se dedo i nana nisu prstom potpisivali.
Lik je glup k'o zvono, a vi redovno ne propustate priliku da vam dodatno zagorca zivot.[/quote]
kome bombe bacaš Fudo, dina ti i imana?
ili da citiram onu uvriježenu "glasao bih za SDP da nema Zlatka"...
a ono niti Zlatka više ima, a nije ni SDP jedini. al opet nekako SDA ubi. ja bih prije rekao da većina jedva čeka izgovor da Zahiragiću i sličnima da za pravo, da bi opravdao vlastitu uvaljanost u žabokrečinu.
a pošto nisi shvatio prethodni post da probam:
pojedinci smatraju elitom svakoga ko se ponaša u skladu sa zdravim društvenim normama. elita je onaj ko ne voli Grand. elita je onaj ko voli knjige čitati. elita je onaj ko se buni kad krkan ide preko reda.
u toj žabljoj perspektivi, svako ko ima ikakav moralni kompas izgleda kao elita. i onda je to za osudu. svako normalno ponašanje, svaki normalni postupak je elitizam i zaslužuje prekor. i najveće banalnosti. poput tih da je neko bio pismen.
dakle, ja se u tom postu RUGAM takvom rezonu, Fudo.
ko ne konta ovo, onda je jasno što je Zahiragić simpatičan. samo bi bilo poštenije reći koji su stvarni razlozi tog simpatisanja, odnosno da niko nije kriv zbog, nego je stvar lične preferencije. to što ima više takvih... pa jebi ga, vidi se kako nam je lijepo i kako je glavni grad ugodno mjesto za život.[/quote]
-
Fudo387
#2523 Re: Zahiragić opet jaše
Ama, fino si mu rekao da su mu se dedo i nene prstom potpisivali i da je zbog toga ljubomoran na tebe, i kao da te zbog toga smatra elitom.Chmoljo wrote:pa čime Fudo, jebemumajku?Fudo387 wrote:Pa sto mu dajes dodatni povod za to?Chmoljo wrote:ja bih prije rekao da većina jedva čeka izgovor da Zahiragiću i sličnima da za pravo, da bi opravdao vlastitu uvaljanost u žabokrečinu.
tuđom glupošću koja ne konta sarkazam?!
Je li?
Jesi jebo ga ja, eno gore fino napisano.
E sad, izvini, ja bio malo sarkastican.
Pa ne zna on za izvini, odmah ti je samar, mislim, ne mora bukvalno samar, al' jebace te. Ma hoce sigurno, nema tu price.
I kad ti znas sa kakvim profilom imas posla, i da ces biti iskoristen za regrutaciju novih profila istog debilizma, koji qrac to radis?
- Chmoljo
#2524 Re: Zahiragić opet jaše
hoće to kad upadaš ko padobranac.
pročitaj postove sadie_forever_problemsasvekrvom i biće ti jasnije...
a niti sam je izvinjavao, niti planiram ikome satiru objašnjavati ko što mora Zahiragić demantima.
pročitaj postove sadie_forever_problemsasvekrvom i biće ti jasnije...
a niti sam je izvinjavao, niti planiram ikome satiru objašnjavati ko što mora Zahiragić demantima.
- muha_sa
#2525 Re: Zahiragić opet jaše
osupnut sam