kako ti znas da hoce?
Zato što se ne pita tramp kao ni što se nije pitala Hilari
kako ti znas da hoce?
sjedi 1 wrote:kako ti znas da hoce?
Sta, trebalo je Trumpa podrzati?raoul duke wrote:
Pa da ubjedljivo... I svi sa foruma koji su je podrzavali, na njihovu sramotu
Nije joj lako, shvati je.dezurni_ucenik wrote:Lady Gaga/Net worth
$275 million
Da je i meni plakati te suze.
njih pacifistima mogu napraviti samo Rusi ili Kinezidezurni_ucenik wrote:sjedi 1 wrote:kako ti znas da hoce?
Upravo to. Zato i pisem cemu tolika ubjedjenost u cinjenicu da je Trump pacifista.
Hehehe e moj Kiki, šta kažeš ofulao temuKikibombona wrote:Ofulao temu.jeza u ledja wrote:sarajevoxxxx wrote:Šta je ovo debakl Klintonove
Jedna skupina u Siriji nagrabusila, Jaysh al-Clinton.
Nije ovo slučajnost.Herr Flick wrote:
#prayforjezraoul duke wrote:Cekamo prve suze dezurnih branitelja Hillary koji su toliko bili sigurni u njenu pobjedu..
Jeza u leda jesi tu oci moje?
i ti postao zavrzlamin fan ?sjedi 1 wrote:kako ti znas da hoce?
Ne budi glup.Heller wrote:
Samo pitam. Jel se lijepo identidfikovat sa Skeetusom i Billy Bobom?
KB9 wrote:#prayforjezraoul duke wrote:Cekamo prve suze dezurnih branitelja Hillary koji su toliko bili sigurni u njenu pobjedu..
Jeza u leda jesi tu oci moje?
Živi bili pa vidjeli,slijedi period kad ćeš vidjeti da se ne pitapalermo wrote:i ti postao zavrzlamin fan ?sjedi 1 wrote:kako ti znas da hoce?
Dodik se ništa ne pita, pitaju se oni iza njega (u Beogradu) koji vuku konce.
Pita se i Dodik i Trump, ne bi došli dovde dokle su došli da nisu ogledalo onih koje predstavljaju.
kojeg naroda, hrvata ili indijanaca??Black swan wrote:sabur sine za 4 godine biće drugačiji rezultati samo treba poštovati narodnu voljuFAP mashina wrote:sve ide po planu, HDZ dobio u Varesu, evo i Trump uzo Ameriku... konacno sve dobija smiso
Ma mora se pitati, ne budite smiješni (bez uvrede), naravno mi možemo reći da on ne može raditi baš sve što zaželi, ali da se pita.....mislimsjedi 1 wrote:
Živi bili pa vidjeli,slijedi period kad ćeš vidjeti da se ne pita
Moje razmišljanje
Možda griješim
Herr Flick wrote:Ekstaza u Siriji,nece biti bombardovani,Assad cestitao Trumpu![]()
![]()
cyprus wrote:Na ovom svijetu se nakupilo toliko debila... Pa možda je i bio red da dobiju Trumpa... Da vide neposredno kako izgleda sve to za šta se oni kao zalažu...
cyprus wrote:Na ovom svijetu se nakupilo toliko debila... Pa možda je i bio red da dobiju Trumpa... Da vide neposredno kako izgleda sve to za šta se oni kao zalažu...