Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Q:Koji je vas program za nezaposlenost?
A:Nezaposleni trebaju pogledati u svoju dusu.
Q: Ne razumijem, mozete li to malo objasniti?
A:Vi ste zavidni.
Q:Kakve to veze ima sa zavidnoscu?
A:Sume gore ljudi moji!
spavaju komšije ja se smijem
a imate i sliku
Gospodjo draga umjesto što trošite vrijeme na forum otiđite frizeru na očajnički potrebnu promjenu frizure jer sada ličite na sestru Željka Keruma
Dženana jedini izlaz iz ove situacije ti je da izjaviš na press konferenciji da ti je muž napravio dijete nakon jedne lude i nezaboravne noći pa si se zbog toga udala za njega. Eventualno da su vam roditelji dogovorili brak dok ste bili zamišljeni...
dženana:
Srbi znaju prepoznati vrijednost (inteligenciju i znanje) čovjeka dok se time muslimani baš i ne mogu pohvaliti (barem ovi na vlasti , vlastodršci )
Spektakl!
Prilikom posjeta Sarajevu, Dzenani Camdzic pravnici iz Zavidovca zabranili ulazak u Pionirsku dolinu!!!
samo jedno pitanje, da li bi se slikala gola za Playboy?
eh, steta sto ona meni ne odgovori koji joj je najdrazi politicar, mensecini da to ipak nije Fahro
vise mi baca na Babu
zašto se čudite Amirovim ispadima. Pa čovjek je Dženanu .... khm oženio.
na sve je spreman
Kakav je sine to bio dernek,dobro je da ne laješ!
Dženana, de izbriši iz biografije PGZE i PFSA, sramotiš ba raju! Niti imaš šta za reći niti to znaš pravilno napisati!
Čuj zna pogoditi šta nama treba?
Mi hoćemo da se napušimo trave,spavamo sa kuravama i ljubimo s momcima,a ona ne da!
To iz tebe progovara zavist prema ovoj hrabroj, mocnoj, uspjesnoj i pametnoj ženi.
dženana:
Hvala najljepša !
djeci čestita početak školske godine... umrijeću, majko ...
Koji lik ...
kad sutra u avazu bude objavljeno kandidatkinja Dzenana izlozena napadima isfustriranih placenika SDA na klix forumu
Onda u temi dana: Dzenana obisla pozarishta
Panorame: Uspjesna poduzetnicka porodica Camdzic
Iz minute u minutu: Dzenana cestitala pocetak skolske godine
Sport: Dzenana pozelila srecu igracima Sarajeva
Moda: Dzenanin sal je zadnji kriv mode iz Milana
Vrijeme: Kad dodje Dzenana na vlast u zavidovicima ce da sija sunce preko dana a kisa ce da pada preko noci da natopi njive i oranice.
Rjesenje za nezaposlenost: pootvarati jos nadzornih odbora.
'ta će strani jezik
nju zanima jedini svjetski jezik...srpski
Gospodjo sada me dobro slušajte
Vi ste postali poznati ili da razumijete selebriti (celebrity)
Glavna ste tema na kafama i razgovorima u Sarajevu
Uspjeli ste u jednom
Ogadili ste svaku pomisao da neko za neku ženu glasa i na tome vam treba čestitati
evo da i ja priupitam, da zlobnici ne pomisle da samo spamam.
Ravnomjerno kružno kretanje se karakteriše:
a) stalnom tangencijalnom brzinom vr i promjenljivom ugaonom brzinom ω
b) stalnom tangencijalnom brzinom vr i stalnom ugaonom brzinom ω
c) promjenljivom tangencijalnom brzinom vr i stalnom ugaonom brzinom ω
zabranjeno psovanje na ovoj temi
P.S i crtanje nepristojnih simbola! ω
47 stranica u cugu..... sama sam sebe iznenadila al da ne trolam....2 pitanja:
1. za doticnu (AVON SAM PROZDRNULA) gospodju zasto ne mijenjate stajlistu???? za Boga miloga!!!!!!!!
2. Moderacija.... zasto tema nije na lj&s??????????
i da, da ne zaboravim nisam ZAVIDNA jer nisam dipl.ing. ..... i nemam MUZA
AVON SAM PROZDRNULA
Džaba bona pišeš na francuskom,Dženana ti tečno govori engleski,njemački i latinski.
Trebao bi Fahro naći i koju dobru žeMsku za stranke,ove nisu baš čemu.
Ja trazim da se glasovi ponovo prebroje, moguce je da na listicima pise neka sifra tipa Tito, carica, jedna jedina, zna se, betmen a zena i da ovi iz komisije nisu znali na koga se misli.
ma to mu je šuplja, hoće da je namami pa da je u jeleč vodi. providan si fočak ko bunički potok ovih dana.
Kad pomenu pecenje iz jablanice ne znam jel na ovom forumu ili nekom drugom forumas na vrata donio ono janje iz jablanice na vrata zbog neke opklade ili cega vec