e sad ukidaj ove, mogu se samo slikovat,nejma višHe pederluka, mešaniH i liberalniH... Make America Great Again

Haj sve to, ali lola ode golfat sa Clintonom i onda se malo rasrpricaju ko bi kojoj sta radio i njemu se onda natovare na kostiSkyLimit wrote:Ja da sam bio u SAD i da sam bio pristalica Clinton, promjenio bih odabir nakon onog puštanja Trumpovih snimaka govora o ženama pred same izbore. Znači oni su to imali i čuvali i čekali...nikad nisam volio hinje. Obilo im se o glavu![]()
I Trump ima taj stav nesavršenog političara za kojeg se veže toliko skandala i on toliko ravnodušno reaguje na njih da takve vijesti u vezi njega više i nemaju efekta. Čak je postao i simpatičan. A kad ti je stalo do imidža čistunca kao što je Clintonovoj svaka afera ti nanese štetu.
Čuj šalje privatne.jeza u ledja wrote:![]()
Ovaj forumas raoul duke mi jutros salje pm i kao ruga mi se sto su demokrate izgubile. Kakav lik, nevjerovatno![]()
![]()
![]()
![]()
Zamisli kako pocnem slati PMove Kospama kad izgube utakmicu.![]()
![]()
Pa valjda je logicno da se ovdje na temi izrugivas. On salje pm-ove. Jebote kakve su to psihoze?![]()
Posalji jos koji jarane, ovo treba uokvirit.![]()
Sada se oni cude zasto ih prozivamo...Neprocjenjivo je posmatrati histeriju progresivnih liberačića nakon pobjede Trumpa. Njihovo ponašanje prije izbora, ponižavanje, šprdanje i ismijavanje onih koji se ne slažu sa njima, samouvjerenost, napadna medijska propaganda blaćenja samo jednog kandidata koji sam po sebi to nije zaslužio, prikrivanje i relativiziranje činjenica o drugom kandidatu te angažman dobrog dijela Hollywoodskih i MTV "celebritya" mi daju za pravo da budem sretan iako lično nemam ništa od toga niti me toliko interesuje.
Decko?raoul duke wrote:Nemojte mi ga dirati. Decko je proveo dane I dane besplatne advokature za Clinton kampanju.mO k3 wrote:KB9 wrote:cekam neko kvalitetno jezovo javljanje, ostalo je mala maca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehehheeh de ne prozivaj gacovjek je propoa u zemlju
pravda za @jeza
Jedino sto moze uraditi sad je poceti nam lijepiti neke psihoze..
Velkoski wrote:Šta ste se ba ufatili Ježa?
Na ovoj temi jedini i živi tamo i ima skroz drugačije poglede na sve. Vjerovatno i ispravne iz rezona stanovnika SAD.
Peglate...
Napisao sam bas iznad, ek0-in komentarjeza u ledja wrote:
Decko?![]()
Da ti decko nesto objasni.
Nije normalno slati ljudima PMove da bi ih se podjebavalo jer je njihova opcija izgubila. Ja visim i na fudbalskom forumu. Podjebavamo jedni druge do iznemoglosti. Nikad mi se nije desilo da mi neko posalje PM ovako. Valjda je poenta da nekog podjebavas preko teme, da se svi malo nasmijemo, ne da ko kakav psiho saljes PMove. To nije bas normalno.
Ovaj decko zivi u Americi i moze ti po svemu sudeci otac bit. Sasvim je logicno da me ova tema zanima. Ti zivis gdje, na ovoj temi pises zasto i od ovih izbora imas sta, osim satisfakcije sto ces meni, jel kao, suknuti? Ako ti to predstavlja zadovoljstvo, i meni ce.Barem nesto, jel.
![]()
No kad te prodje razdraganost, okreni se oko sebe, malo razmisli, pa se onda opet javi.
Toliko si se razbacivao sa anketama i blatio sve koji su bili protiv Hillary, koristio ad hominem argument na razlicite nacine (od prozivanja Srbinima, kojekakvim masonima, itd.) i sad se cudis sto te raja ismijava ovdje.Neprocjenjivo je posmatrati histeriju progresivnih liberačića nakon pobjede Trumpa. Njihovo ponašanje prije izbora, ponižavanje, šprdanje i ismijavanje onih koji se ne slažu sa njima, samouvjerenost, napadna medijska propaganda blaćenja samo jednog kandidata koji sam po sebi to nije zaslužio, prikrivanje i relativiziranje činjenica o drugom kandidatu te angažman dobrog dijela Hollywoodskih i MTV "celebritya" mi daju za pravo da budem sretan iako lično nemam ništa od toga niti me toliko interesuje.
Ma sve je to zvaka za seljaka. Jutrosnjim govorom je on potvrdio da se nece previse mjesati u svoj posao, kao sto ne bi ni Hilari. A sav prljav vec iz kampanje, kao i sva obecanja ce se do vikenda zaboravitiBlack swan wrote:čovjek sve reko:
Neprocjenjivo je posmatrati histeriju progresivnih liberačića nakon pobjede Trumpa. Njihovo ponašanje prije izbora, ponižavanje, šprdanje i ismijavanje onih koji se ne slažu sa njima, samouvjerenost, napadna medijska propaganda blaćenja samo jednog kandidata koji sam po sebi to nije zaslužio, prikrivanje i relativiziranje činjenica o drugom kandidatu te angažman dobrog dijela Hollywoodskih i MTV "celebritya" mi daju za pravo da budem sretan iako lično nemam ništa od toga niti me toliko interesuje.
Btw kako bi se Billy uopšte i zvao titularno da mu je žena postala predsjednica, jer bezbeli kad se titula first lady počela koristit nikome ni u ludilu nije padalo na pamet da će biti i prvih muževadetroit-mercy wrote:A najveci jebac u povijesti Bijele Kuce poslije Kenedija pretendent na mjesto prvog gentleman-a.
First dudeToffee karamela wrote:Btw kako bi se Billy uopšte i zvao titularno da mu je žena postala predsjednica, jer bezbeli kad se titula first lady počela koristit nikome ni u ludilu nije padalo na pamet da će biti i prvih muževadetroit-mercy wrote:A najveci jebac u povijesti Bijele Kuce poslije Kenedija pretendent na mjesto prvog gentleman-a.
![]()
I da Hilarija prođe stari lisac bi se opet uvukao u bijeli kokošinjac pun mlade piletine, sad još stariji i razbludniji i spremniji na sveTek sad mi pade to na pamet
De odvadi maloIt_is_a_Leclerc wrote:Ja sam se zaista do zadnjeg trenutka nadao da će razum pobijediti i da će Amerikanci odabrati boljeg i kvalitetnijeg kandidata. Nažalost, to se nije desilo. Neka im je Bogu prosto, u nadi da neće sa čežnjom gledati na ove rezultate kao što su gledali 2000. kad je Bush pobijedio Gorea.
Što se Trumpa tiče, riječ je o debilu. Dakle, fiziološkom debilu, i u to ne ostavljam ni minimuma sumnje, ni mjesta za dilemu. Od njegove politike koju će mu voditi otrcani republikanski pragmatici, tipa Guliani i Gingrich, očekujem :
a) jačanje Rusije na svim stranama i "frontovima". Trumpov suludi izolacionizam, po mehanizmu gravitacije i antigravitacije će ojačati ruski utjecaj svugdje uključujući Balkan. To će otprilike ići ka ideji daljnjeg razbijanja ionako slabe bosanskohercegovačke državnosti.
b) marginaliziranje NATO-a, saradnje sa EU i G8 sa ekonomskim i sigurnosnim, pa čak i teritorijalnim širenjem ruskog utjecaja na prostor Evrope (podsjetit ću da je Trump zasad jedini živi američki političar koji je priznao anektirani Krim kao dio Rusije)
c) pogoršanje odnosa sa susjednim zemljama, zemljama latinske i srednje amerie, uključujući Kubu.
d) ponovno otvaranje nedavno zatvorenih i daljnje financiranje i širenje kapaciteta mučionica tipa Gitmo, uz sporadično činjenje i prikrivanje ratnih zločina.
e) pogoršavanje odnosa sa Iranom, ignorisanje potpisanog sporazuma i daljnja nuklearna prijetnja na tom prostoru.
f) stavljanje van snage Sporazuma o klimatskim promjena iz Pariza.
g) daljnje pogoršavanje rasne netrpeljivosti u SAD-u, s obzirom da je Trump jedini kandidat koji je imao otvorenu podršku KKK-a.
Za vikend on i Billy odose golfat negdje u Arizoni i pomlo raspravljat ko bi koju trebu kako naguziostakasa wrote:Ma sve je to zvaka za seljaka. Jutrosnjim govorom je on potvrdio da se nece previse mjesati u svoj posao, kao sto ne bi ni Hilari. A sav prljav vec iz kampanje, kao i sva obecanja ce se do vikenda zaboravitiBlack swan wrote:čovjek sve reko:
Neprocjenjivo je posmatrati histeriju progresivnih liberačića nakon pobjede Trumpa. Njihovo ponašanje prije izbora, ponižavanje, šprdanje i ismijavanje onih koji se ne slažu sa njima, samouvjerenost, napadna medijska propaganda blaćenja samo jednog kandidata koji sam po sebi to nije zaslužio, prikrivanje i relativiziranje činjenica o drugom kandidatu te angažman dobrog dijela Hollywoodskih i MTV "celebritya" mi daju za pravo da budem sretan iako lično nemam ništa od toga niti me toliko interesuje.
Amin ja rabbi.JThomas wrote:a po istoriji tvojih predviđanja od sporta do politike, ja očekujem da se ona izjalove...
It_is_a_Leclerc wrote:
Što se Trumpa tiče, riječ je o debilu. Dakle, fiziološkom debilu, i u to ne ostavljam ni minimuma sumnje, ni mjesta za dilemu.
Od njegove politike koju će mu voditi otrcani republikanski pragmatici, tipa Guliani i Gingrich, očekujem :
a) jačanje Rusije na svim stranama i "frontovima". Trumpov suludi izolacionizam, po mehanizmu gravitacije i antigravitacije će ojačati ruski utjecaj svugdje uključujući Balkan. To će otprilike ići ka ideji daljnjeg razbijanja ionako slabe bosanskohercegovačke državnosti.
b) marginaliziranje NATO-a, saradnje sa EU i G8 sa ekonomskim i sigurnosnim, pa čak i teritorijalnim širenjem ruskog utjecaja na prostor Evrope (podsjetit ću da je Trump zasad jedini živi američki političar koji je priznao anektirani Krim kao dio Rusije)
c) pogoršanje odnosa sa susjednim zemljama, zemljama latinske i srednje amerie, uključujući Kubu.
d) ponovno otvaranje nedavno zatvorenih i daljnje financiranje i širenje kapaciteta mučionica tipa Gitmo, uz sporadično činjenje i prikrivanje ratnih zločina.
e) pogoršavanje odnosa sa Iranom, ignorisanje potpisanog sporazuma i daljnja nuklearna prijetnja na tom prostoru.
g) daljnje pogoršavanje rasne netrpeljivosti u SAD-u, s obzirom da je Trump jedini kandidat koji je imao otvorenu podršku KKK-a.
Jedino sto se trenutno ocekuje je #HillaryForPrisondetroit-mercy wrote:De odvadi maloIt_is_a_Leclerc wrote:Ja sam se zaista do zadnjeg trenutka nadao da će razum pobijediti i da će Amerikanci odabrati boljeg i kvalitetnijeg kandidata. Nažalost, to se nije desilo. Neka im je Bogu prosto, u nadi da neće sa čežnjom gledati na ove rezultate kao što su gledali 2000. kad je Bush pobijedio Gorea.
Što se Trumpa tiče, riječ je o debilu. Dakle, fiziološkom debilu, i u to ne ostavljam ni minimuma sumnje, ni mjesta za dilemu. Od njegove politike koju će mu voditi otrcani republikanski pragmatici, tipa Guliani i Gingrich, očekujem :
g) daljnje pogoršavanje rasne netrpeljivosti u SAD-u, s obzirom da je Trump jedini kandidat koji je imao otvorenu podršku KKK-a.ode ti predaleko.