Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2501 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

Image

e sad ukidaj ove, mogu se samo slikovat,nejma višHe pederluka, mešaniH i liberalniH... Make America Great Again :bih:
detroit-mercy

#2502 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by detroit-mercy »

SkyLimit wrote:Ja da sam bio u SAD i da sam bio pristalica Clinton, promjenio bih odabir nakon onog puštanja Trumpovih snimaka govora o ženama pred same izbore. Znači oni su to imali i čuvali i čekali...nikad nisam volio hinje. Obilo im se o glavu :)

I Trump ima taj stav nesavršenog političara za kojeg se veže toliko skandala i on toliko ravnodušno reaguje na njih da takve vijesti u vezi njega više i nemaju efekta. Čak je postao i simpatičan. A kad ti je stalo do imidža čistunca kao što je Clintonovoj svaka afera ti nanese štetu.
Haj sve to, ali lola ode golfat sa Clintonom i onda se malo rasrpricaju ko bi kojoj sta radio i njemu se onda natovare na kosti :mrgreen: . A najveci jebac u povijesti Bijele Kuce poslije Kenedija pretendent na mjesto prvog gentleman-a :mrgreen: .
raoul duke

#2503 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Zasto ne jeza u leda? Pa moram ti cestitati na trudu, stoga ti je stigao pm. Trudili ste se zaista, priznajem, ali ste ga popusili :lol:
shbc

#2504 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by shbc »

Ovaj Trump je nevidjeno djubre, ali mi je drago sto je uzeo samo zbog nadobudnih demokrata koji su izabrali patoloskog lazova da im bude kandidat. Imali su savrsenu priliku da kao drzava izadju iz puberteta i za predsjednika postave covjeka koji ce ih vratiti na zemlju i uvesti u realan svijet svojih sugradjana i ostatka planete, a izabrali su osobu koja je cisti predstavnik svega loseg u Americi. Jos su mjesecima pokrenuli citavu medijsku masineriju da se sprdaju sa Trumpom, prate svaki potez, rijec, cesljaju u najdublje pore proslosti, pri tom ostavljajuci Hillary na miru kao da je od zlata.

E pa neka. Mozda skontaju slijedece izbore da im ipak narod ima zadnju rijec.
Logovan

#2505 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote::lol:

Ovaj forumas raoul duke mi jutros salje pm i kao ruga mi se sto su demokrate izgubile. Kakav lik, nevjerovatno :shock: :lol: :lol: :lol:

Zamisli kako pocnem slati PMove Kospama kad izgube utakmicu. :lol: :lol:
Pa valjda je logicno da se ovdje na temi izrugivas. On salje pm-ove. Jebote kakve su to psihoze? :o

Posalji jos koji jarane, ovo treba uokvirit. :D :shock:
Čuj šalje privatne. :lol: :lol:

Bolesnik. :D
raoul duke

#2506 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

:lol: :lol: :lol:

Pa-pa baba vjestica
hajducka travica

#2507 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by hajducka travica »

Dobra je stvar sto je pobijedio Donald Tramp. :thumbup:https://www.youtube.com/watch?v=qZUV9dI ... e=youtu.be
Last edited by hajducka travica on 09/11/2016 16:06, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2508 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Šta ste se ba ufatili Ježa?

Na ovoj temi jedini i živi tamo i ima skroz drugačije poglede na sve. Vjerovatno i ispravne iz rezona stanovnika SAD.

Peglate...
raoul duke

#2509 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

ek0 dobar komentar
Neprocjenjivo je posmatrati histeriju progresivnih liberačića nakon pobjede Trumpa. Njihovo ponašanje prije izbora, ponižavanje, šprdanje i ismijavanje onih koji se ne slažu sa njima, samouvjerenost, napadna medijska propaganda blaćenja samo jednog kandidata koji sam po sebi to nije zaslužio, prikrivanje i relativiziranje činjenica o drugom kandidatu te angažman dobrog dijela Hollywoodskih i MTV "celebritya" mi daju za pravo da budem sretan iako lično nemam ništa od toga niti me toliko interesuje.

Sada se oni cude zasto ih prozivamo...
Last edited by raoul duke on 09/11/2016 15:28, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#2510 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:
mO k3 wrote:
KB9 wrote:cekam neko kvalitetno jezovo javljanje, ostalo je mala maca :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehehheeh de ne prozivaj ga :) covjek je propoa u zemlju

pravda za @jeza :mrgreen:
Nemojte mi ga dirati. Decko je proveo dane I dane besplatne advokature za Clinton kampanju.

Jedino sto moze uraditi sad je poceti nam lijepiti neke psihoze..

:roll:
Decko? :lol:

Da ti decko nesto objasni.
Nije normalno slati ljudima PMove da bi ih se podjebavalo jer je njihova opcija izgubila. Ja visim i na fudbalskom forumu. Podjebavamo jedni druge do iznemoglosti. Nikad mi se nije desilo da mi neko posalje PM ovako. Valjda je poenta da nekog podjebavas preko teme, da se svi malo nasmijemo, ne da ko kakav psiho saljes PMove. To nije bas normalno.
Ovaj decko zivi u Americi i moze ti po svemu sudeci otac bit. Sasvim je logicno da me ova tema zanima. Ti zivis gdje, na ovoj temi pises zasto i od ovih izbora imas sta, osim satisfakcije sto ces meni, jel kao, suknuti? Ako ti to predstavlja zadovoljstvo, i meni ce. :D Barem nesto, jel. :D

No kad te prodje razdraganost, okreni se oko sebe, malo razmisli, pa se onda opet javi.
Connaisseur Karlin

#2511 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Connaisseur Karlin »

Velkoski wrote:Šta ste se ba ufatili Ježa?

Na ovoj temi jedini i živi tamo i ima skroz drugačije poglede na sve. Vjerovatno i ispravne iz rezona stanovnika SAD.

Peglate...
:thumbup:

meni je jeza-u-ledja jako drag forumash :-D
raoul duke

#2512 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

jeza u ledja wrote:
Decko? :lol:

Da ti decko nesto objasni.
Nije normalno slati ljudima PMove da bi ih se podjebavalo jer je njihova opcija izgubila. Ja visim i na fudbalskom forumu. Podjebavamo jedni druge do iznemoglosti. Nikad mi se nije desilo da mi neko posalje PM ovako. Valjda je poenta da nekog podjebavas preko teme, da se svi malo nasmijemo, ne da ko kakav psiho saljes PMove. To nije bas normalno.
Ovaj decko zivi u Americi i moze ti po svemu sudeci otac bit. Sasvim je logicno da me ova tema zanima. Ti zivis gdje, na ovoj temi pises zasto i od ovih izbora imas sta, osim satisfakcije sto ces meni, jel kao, suknuti? Ako ti to predstavlja zadovoljstvo, i meni ce. :D Barem nesto, jel. :D

No kad te prodje razdraganost, okreni se oko sebe, malo razmisli, pa se onda opet javi.
Napisao sam bas iznad, ek0-in komentar
Neprocjenjivo je posmatrati histeriju progresivnih liberačića nakon pobjede Trumpa. Njihovo ponašanje prije izbora, ponižavanje, šprdanje i ismijavanje onih koji se ne slažu sa njima, samouvjerenost, napadna medijska propaganda blaćenja samo jednog kandidata koji sam po sebi to nije zaslužio, prikrivanje i relativiziranje činjenica o drugom kandidatu te angažman dobrog dijela Hollywoodskih i MTV "celebritya" mi daju za pravo da budem sretan iako lično nemam ništa od toga niti me toliko interesuje.
Toliko si se razbacivao sa anketama i blatio sve koji su bili protiv Hillary, koristio ad hominem argument na razlicite nacine (od prozivanja Srbinima, kojekakvim masonima, itd.) i sad se cudis sto te raja ismijava ovdje.

Give me a break..
KB9

#2513 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by KB9 »

nemoj da se ljutis kad se ljudi citiraju i prozivaju, znas i sam da si, kako je pocela borba trampa i hilari, ti isto citiro svaki post u kojem se podrzavo tramp il pljuvala hilari :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2514 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

čovjek sve reko:

stakasa

#2515 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by stakasa »

Nevjerovatno blaga reakcija i svijeta i Amerike i trzista i prijatelja i neprijatelja... Opet ga potcjenjuju i opet ce im/nam svima skocit na nos :D .
Jebo te berze u plusu, sinoc se spominjalo minus 500 i tako dalje
Show must go on!
Voz je krenuo. Mala pauza sa Trumpovim izborom, najvise nesigurnosti radi. Mislio sam da ce barem dan trajat kao u slucaju Brexita ali ni to. Zaduzujmo se, trosimo, varajmo, odlazhimo vracanje, platice ziranti. Kad se strovalimo ionako svi putujemo, i ko je uzivo i ko nije
stakasa

#2516 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by stakasa »

Black swan wrote:čovjek sve reko:

Ma sve je to zvaka za seljaka. Jutrosnjim govorom je on potvrdio da se nece previse mjesati u svoj posao, kao sto ne bi ni Hilari. A sav prljav vec iz kampanje, kao i sva obecanja ce se do vikenda zaboraviti
Toffee karamela

#2517 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Toffee karamela »

detroit-mercy wrote:A najveci jebac u povijesti Bijele Kuce poslije Kenedija pretendent na mjesto prvog gentleman-a :mrgreen: .
Btw kako bi se Billy uopšte i zvao titularno da mu je žena postala predsjednica, jer bezbeli kad se titula first lady počela koristit nikome ni u ludilu nije padalo na pamet da će biti i prvih muževa :lol:

I da Hilarija prođe stari lisac bi se opet uvukao u bijeli kokošinjac pun mlade piletine, sad još stariji i razbludniji i spremniji na sve :lol: Tek sad mi pade to na pamet :shock:
It_is_a_Leclerc

#2518 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja sam se zaista do zadnjeg trenutka nadao da će razum pobijediti i da će Amerikanci odabrati boljeg i kvalitetnijeg kandidata. Nažalost, to se nije desilo. Neka im je Bogu prosto, u nadi da neće sa čežnjom gledati na ove rezultate kao što su gledali 2000. kad je Bush pobijedio Gorea.

Što se Trumpa tiče, riječ je o debilu. Dakle, fiziološkom debilu, i u to ne ostavljam ni minimuma sumnje, ni mjesta za dilemu. Od njegove politike koju će mu voditi otrcani republikanski pragmatici, tipa Guliani i Gingrich, očekujem :

a) jačanje Rusije na svim stranama i "frontovima". Trumpov suludi izolacionizam, po mehanizmu gravitacije i antigravitacije će ojačati ruski utjecaj svugdje uključujući Balkan. To će otprilike ići ka ideji daljnjeg razbijanja ionako slabe bosanskohercegovačke državnosti.
b) marginaliziranje NATO-a, saradnje sa EU i G8 sa ekonomskim i sigurnosnim, pa čak i teritorijalnim širenjem ruskog utjecaja na prostor Evrope (podsjetit ću da je Trump zasad jedini živi američki političar koji je priznao anektirani Krim kao dio Rusije)
c) pogoršanje odnosa sa susjednim zemljama, zemljama latinske i srednje amerie, uključujući Kubu.
d) ponovno otvaranje nedavno zatvorenih i daljnje financiranje i širenje kapaciteta mučionica tipa Gitmo, uz sporadično činjenje i prikrivanje ratnih zločina.
e) pogoršavanje odnosa sa Iranom, ignorisanje potpisanog sporazuma i daljnja nuklearna prijetnja na tom prostoru.
f) stavljanje van snage Sporazuma o klimatskim promjena iz Pariza.
g) daljnje pogoršavanje rasne netrpeljivosti u SAD-u, s obzirom da je Trump jedini kandidat koji je imao otvorenu podršku KKK-a.
detroit-mercy

#2519 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by detroit-mercy »

Toffee karamela wrote:
detroit-mercy wrote:A najveci jebac u povijesti Bijele Kuce poslije Kenedija pretendent na mjesto prvog gentleman-a :mrgreen: .
Btw kako bi se Billy uopšte i zvao titularno da mu je žena postala predsjednica, jer bezbeli kad se titula first lady počela koristit nikome ni u ludilu nije padalo na pamet da će biti i prvih muževa :lol:

I da Hilarija prođe stari lisac bi se opet uvukao u bijeli kokošinjac pun mlade piletine, sad još stariji i razbludniji i spremniji na sve :lol: Tek sad mi pade to na pamet :shock:
First dude :mrgreen: .
Da Hilary dobi, Pfizer-ove akcije bi osle nebu pod oblake :mrgreen: .
detroit-mercy

#2520 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by detroit-mercy »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam se zaista do zadnjeg trenutka nadao da će razum pobijediti i da će Amerikanci odabrati boljeg i kvalitetnijeg kandidata. Nažalost, to se nije desilo. Neka im je Bogu prosto, u nadi da neće sa čežnjom gledati na ove rezultate kao što su gledali 2000. kad je Bush pobijedio Gorea.

Što se Trumpa tiče, riječ je o debilu. Dakle, fiziološkom debilu, i u to ne ostavljam ni minimuma sumnje, ni mjesta za dilemu. Od njegove politike koju će mu voditi otrcani republikanski pragmatici, tipa Guliani i Gingrich, očekujem :

a) jačanje Rusije na svim stranama i "frontovima". Trumpov suludi izolacionizam, po mehanizmu gravitacije i antigravitacije će ojačati ruski utjecaj svugdje uključujući Balkan. To će otprilike ići ka ideji daljnjeg razbijanja ionako slabe bosanskohercegovačke državnosti.
b) marginaliziranje NATO-a, saradnje sa EU i G8 sa ekonomskim i sigurnosnim, pa čak i teritorijalnim širenjem ruskog utjecaja na prostor Evrope (podsjetit ću da je Trump zasad jedini živi američki političar koji je priznao anektirani Krim kao dio Rusije)
c) pogoršanje odnosa sa susjednim zemljama, zemljama latinske i srednje amerie, uključujući Kubu.
d) ponovno otvaranje nedavno zatvorenih i daljnje financiranje i širenje kapaciteta mučionica tipa Gitmo, uz sporadično činjenje i prikrivanje ratnih zločina.
e) pogoršavanje odnosa sa Iranom, ignorisanje potpisanog sporazuma i daljnja nuklearna prijetnja na tom prostoru.
g) daljnje pogoršavanje rasne netrpeljivosti u SAD-u, s obzirom da je Trump jedini kandidat koji je imao otvorenu podršku KKK-a.
De odvadi malo :mrgreen: ode ti predaleko.
JThomas

#2521 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by JThomas »

a po istoriji tvojih predviđanja od sporta do politike, ja očekujem da se ona izjalove...
detroit-mercy

#2522 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by detroit-mercy »

stakasa wrote:
Black swan wrote:čovjek sve reko:

Ma sve je to zvaka za seljaka. Jutrosnjim govorom je on potvrdio da se nece previse mjesati u svoj posao, kao sto ne bi ni Hilari. A sav prljav vec iz kampanje, kao i sva obecanja ce se do vikenda zaboraviti
Za vikend on i Billy odose golfat negdje u Arizoni i pomlo raspravljat ko bi koju trebu kako naguzio :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#2523 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by It_is_a_Leclerc »

JThomas wrote:a po istoriji tvojih predviđanja od sporta do politike, ja očekujem da se ona izjalove...
Amin ja rabbi.
Banksy

#2524 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Banksy »

It_is_a_Leclerc wrote:
Što se Trumpa tiče, riječ je o debilu. Dakle, fiziološkom debilu, i u to ne ostavljam ni minimuma sumnje, ni mjesta za dilemu.
Od njegove politike koju će mu voditi otrcani republikanski pragmatici, tipa Guliani i Gingrich, očekujem :

To iznad bi stajalo kad bi se njegova obećanja shvatila doslovno - vjerujem da u njih iskreno ne vjeruju ni oni njegovi retardi koji su ga zaokružili - zato, nadajmo se da se predizborna retorika neće materijalizirati, a da će ''centri moći'', o kojima će neminovno biti ovisan, zauzdati i primiriti ludilo.
raoul duke

#2525 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

detroit-mercy wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam se zaista do zadnjeg trenutka nadao da će razum pobijediti i da će Amerikanci odabrati boljeg i kvalitetnijeg kandidata. Nažalost, to se nije desilo. Neka im je Bogu prosto, u nadi da neće sa čežnjom gledati na ove rezultate kao što su gledali 2000. kad je Bush pobijedio Gorea.

De odvadi malo :mrgreen: ode ti predaleko.
Jedino sto se trenutno ocekuje je #HillaryForPrison

Ostalo polako ljudi, ne zuri nam se nigdje
Post Reply