Nema to veze sa pendrekom, nego sa godinama.Freamon Lester wrote:Goloruki se od cetnika odbranili, a boje se 50 specijalaca. Sta ti je pendrek. Cudo.![]()
Blokada puteva
- Edin H.
#2501 Re: Blokada puteva
-
ovo_mi_je_nick
#2502 Re: Blokada puteva
Šta li im je kriv magistralni put i građani koji prelaze od tačke A do tačke B.
Prava se traže ispred institucija od ministara, vlade ili u oktobru ali ne smiju. Ali neće da može ni magistrala, lijepi pendrek.
Prava se traže ispred institucija od ministara, vlade ili u oktobru ali ne smiju. Ali neće da može ni magistrala, lijepi pendrek.
- It_is_a_Leclerc
#2503 Re: Blokada puteva
Svako ko digne ruku na policajca ove države, digao je ruku i na državu, te ne zaslužuje ništa drugo nego batine.
- uglavnomja
#2504 Re: Blokada puteva
nije samo tuzla bila bila blokiranaplain vanilla wrote:Niko na Sickom nije cekao 15 sati, Tuzla nije bila potpuno blokirana. Zašto izmisljate?uglavnomja wrote:tuzno i ruzno za vidjeti, ali moralo se
bilo je jos ruznije ljudima 15 sati u autima na minusu
a i dalje ne znam sta ovi ljudi hoce? da se objavi taj registar? i sta? neko ce uzeti spisak i zaokruziti sve lazne i otici u ministarstvo, podnijeti zahtjev, sve sa imenom i potpisom da se taj neko skine?
aha, malo sutra
sve se to i danas zna pa svi sute
- kmirsad
#2505 Re: Blokada puteva
Opet me vrijeđaš i pored toga što sam objasnio da se radi samo o mojoj asocijaciji.Mohamad Sissoko wrote:Podlo si iskoristio emocije vezane za strijeljanje djece kako bi neko mozda osjetio žal za učesnicima teferića na petlji.Jeftini fazoni.kmirsad wrote:Ne pada mi na pamet da poredim strijaljanje te djece sa ovim... rekao sam da su me ove scene podsjetile na sprovođenje onih kolona i sprovoženje te grupe djece... asocijacija... ...teško naoružana grupa sprovodi iscrpljenu sirotinju i fukaru...Mohamad Sissoko wrote: Ejs ...kako pokušavaš iskoristit streljanje djece da bi se požalio na ukidanje teferiča na Šićkom.
Dno.
Ne vrijeđaj me i ne stavljaj mi u usta ono što nisam rekao !
Nemoj više da mi se obračaš.
-
umjerenaNaoblaka
#2506 Re: Blokada puteva
Pa, tvoji DNZovci su digli ruku na drzavu, a danas sjede zajedno s ostalima na vlasti i sisu nam krv...Za razliku od njih ovi su, na zalost, njima to i omogucili. Pa, opet ne vidjoh (do sada) da su na nekoga digli ruku.It_is_a_Leclerc wrote:Svako ko digne ruku na policajca ove države, digao je ruku i na državu, te ne zaslužuje ništa drugo nego batine.
- Tercius
#2507 Re: Blokada puteva
Protiv sam blokade puteva, granicnig prelaza,aerodroma itd itd.Ali sam itekako ZA mirnu blokadu federalnog parlamenta, zajednickih isntitucija,predjednistva,znaci stari moj sjedne 100 000 ljudi i kaze mi necemo kuci a necete ni VI dok:pa zelje,pozdravi sugestije itd Ali znas nas jebo ti nas.
-
palermo
#2508 Re: Blokada puteva
i onda se pitaju što SDA neprestano dobija izbore........General War wrote:Cuj ovih sto prozivaju koalicione partnereDemokratska fronta najoštrije osuđuje svaki vid upotrebe sile nad borcima i braniteljima ove države. Brutalni jutrošnji napad specijalne policije Federalnog MUP-a na borce pokazuje odsustvo svake politike prema obespravljenim ljudima i njihove borbe za pravdu. Umjesto, da FMUP progoni kriminalce i tajkune koji su pokrali ovu državu, oni dižu pendreke na goloruk narod i sirotinju koji se danas brani svojim glasom.
Pendrekom, suzavcima i silom ne možete spriječiti i ušutkati narod ove zemlje, zbog kojih ste tu gdje jeste. Pozivamo na prestanak iživljavanja nad borcima i braniteljima, sprovođenje terora i jednoumlja od strane FMUP-a a u korist vladajućih političkih elita. Zahtjevamo promtno puštanje svih uhapšenih i privedenih boraca, saopšteno je iz DF-a.
(TIP)
koja gomila mazluma (mislim na DF)
- vatrogasac
#2509 Re: Blokada puteva
Gledali smo i to.Tercius wrote:Protiv sam blokade puteva, granicnig prelaza,aerodroma itd itd.Ali sam itekako ZA mirnu blokadu federalnog parlamenta, zajednickih isntitucija,predjednistva,znaci stari moj sjedne 100 000 ljudi i kaze mi necemo kuci a necete ni VI dok:pa zelje,pozdravi sugestije itd Ali znas nas jebo ti nas.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2510 Re: Blokada puteva
Pa sta pises tuzno, a ruzno, ali moralo se? Sta se moralo? Poslati 100 specijalaca na borce, jer su druga mjesta bila blokirana i davno deblokirana?uglavnomja wrote:nije samo tuzla bila bila blokiranaplain vanilla wrote:Niko na Sickom nije cekao 15 sati, Tuzla nije bila potpuno blokirana. Zašto izmisljate?uglavnomja wrote:tuzno i ruzno za vidjeti, ali moralo se
bilo je jos ruznije ljudima 15 sati u autima na minusu
a i dalje ne znam sta ovi ljudi hoce? da se objavi taj registar? i sta? neko ce uzeti spisak i zaokruziti sve lazne i otici u ministarstvo, podnijeti zahtjev, sve sa imenom i potpisom da se taj neko skine?
aha, malo sutra
sve se to i danas zna pa svi sute
- General War
#2511 Re: Blokada puteva
A koga da posalju? i to nisu specijalci vec interveni timovi MUPaplain vanilla wrote: Pa sta pises tuzno, a ruzno, ali moralo se? Sta se moralo? Poslati 100 specijalaca na borce, jer su druga mjesta bila blokirana i davno deblokirana?
Lijepo sam podcrtao, tri dana su blokirali, te nece da pregovaraju, te nasrcu na medije...koji klinac onda hoce?
Pametna si zena, u 99% slucajeva od ranije sam se slagao sa tvojim postovima...ali ovo mi nikako nije jasno zasto odbijas da razborito rasudjujes.
- triconja
#2512 Re: Blokada puteva
Ma samo pendrek stajl da more nezaposlena omladina po kaficima da prica kako su prebili borce i da crkaju od smijeha 
- vatrogasac
#2513 Re: Blokada puteva
Sad je tek 1:1. Riješit će na penale.triconja wrote:Ma samo pendrek stajl da more nezaposlena omladina po kaficima da prica kako su prebili borce i da crkaju od smijeha
- uglavnomja
#2514 Re: Blokada puteva
sta bi s okupljanjem u 3?
fejsbuk boraca
fejsbuk boraca
- triconja
#2515 Re: Blokada puteva
Okupili se na grupi, ih, nije niko budala izac napolje na minusuglavnomja wrote:sta bi s okupljanjem u 3?
fejsbuk boraca
- General War
#2516 Re: Blokada puteva
Ja vidim da je 1:0 za miliciju..ne vidim bodove s druge strane.vatrogasac wrote:Sad je tek 1:1. Riješit će na penale.triconja wrote:Ma samo pendrek stajl da more nezaposlena omladina po kaficima da prica kako su prebili borce i da crkaju od smijeha![]()
A Ako je to reper iz 2014...nema potrebe za penale
-
amko761
#2518 Re: Blokada puteva
A što ovim ljudima neko ne pokaže gdje je Njemačka? I eto, riješen problem.
NIje mi jasno.
NIje mi jasno.
Last edited by amko761 on 03/03/2018 15:43, edited 1 time in total.
- triconja
#2519 Re: Blokada puteva
E raja vidim ovo naprdjivanje neko jurisanje i picke materine, nego me zanima jel istina da su ti borci bili takvi fanatici kao sto ih pojedini opisuju?
- MuaDib
#2520 Re: Blokada puteva
Gledali jašta da smo gledali i učestvovali. I šta smo dobili, Usvajanje zakona u istom tekstu protiv kog smo kao protestovali i pobjedu entitetske koncepcije. Od blokade institucija nema ništa, jer njima ni u džep ni iz džepa. Samo blokada puteva može napraviti nešto, jer je sva tajkunska garnitura oslonjena na transport-import-komerc, kad njih zaboli vlast će tek tada reagovati.vatrogasac wrote:Gledali smo i to.Tercius wrote:Protiv sam blokade puteva, granicnig prelaza,aerodroma itd itd.Ali sam itekako ZA mirnu blokadu federalnog parlamenta, zajednickih isntitucija,predjednistva,znaci stari moj sjedne 100 000 ljudi i kaze mi necemo kuci a necete ni VI dok:pa zelje,pozdravi sugestije itd Ali znas nas jebo ti nas.
Ovo je čisto bježanje SDA od odgovornosti, borci traže zasjedanje parlamenta da prekinu proteste s jednom tačkom dnevnog reda Borački zahtjevi. Ali rukovodstvo Parlamenta taj zahtjev ignorira od septembra 2017. godine, jer znaju da nemaju argumente za održanje postojećeg sistema. Da sam na njihovom mjestu uz zahtjev za zasjedanje Prelamenta stavio bi i direktni prenos na FTV. Pa da svi vide kako SDA brani glasačku mašineriju, gazeći preko ljudi koji su kad je trebalo bili na braniku domovine.
Žalosno je koliko se ljudi lako zaljepe za propgandu vladajuće svite i sponzorisanih članaka na silnim portalima i sredstvima informisanja.
- It_is_a_Leclerc
#2521 Re: Blokada puteva
Pokažite mi državu na kugli zemaljskoj u kojoj policija ne bi silom prekinula blokadu vitalne saobraćajnice za pola miliona ljudi?
Pa u Americi bi ih raznijelo vodenim topom u roku od "jednokratna novčana pomoć" da su founding fathers, a ne veterani rata završenog prije skoro četvrt stoljeća.
Ljudima je data svaka prilika za mirno okončanje ovog bezumlja. Neće da pričaju, neće da slušaju...
A to da neko kaže da će "na silu uzvratiti silom" protiv policije u BiH je udar na državu. I kako rekoh, tu su batine neminovne, ma ko stajao s druge strane
Pa u Americi bi ih raznijelo vodenim topom u roku od "jednokratna novčana pomoć" da su founding fathers, a ne veterani rata završenog prije skoro četvrt stoljeća.
Ljudima je data svaka prilika za mirno okončanje ovog bezumlja. Neće da pričaju, neće da slušaju...
A to da neko kaže da će "na silu uzvratiti silom" protiv policije u BiH je udar na državu. I kako rekoh, tu su batine neminovne, ma ko stajao s druge strane
- General War
#2522 Re: Blokada puteva
Mohamad Sissoko wrote:![]()
Sastav Općinskog Vijeća
...Ime i prezime; Mervana Mujić
Last edited by General War on 03/03/2018 15:51, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2523 Re: Blokada puteva
Ne moze se Sickom prici od specijalaca, a sad ih ode jos tamo.
-
mr nice
#2524 Re: Blokada puteva
bravo...triconja wrote:Ma samo pendrek stajl da more nezaposlena omladina po kaficima da prica kako su prebili borce i da crkaju od smijeha
-
ljuspica
#2525 Re: Blokada puteva
Joj ne mogu vjerovat, imate li vi ikakvog posla osim sto blebećete ovdje na forumu? Imate li vi živote?