Novi rat
-
cekek
#2501 Re: Novi rat
Ja koliko vidim Dino Merlin najavljuje pobjedu na Koševu već 25. jula
I klix se voli zabaviti pravim temama u pm
I klix se voli zabaviti pravim temama u pm
-
PM72
#2502 Re: Novi rat
mudrac2 wrote:jadan nebio idi više i povedi ove nojeve i salonce sa foruma. Sretno vam svima bilo, i vama bez bosne i bosni bez vas.PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored?![]()
Nemojte po ovoj vrućini - života vam.A nemoj vala ni kad se okiša a da ne govorim zimus.U stvari - nećemo nikako,evo,ja se predajem! Neka me protjeraju u treću zemlju ( po mogućnosti u neku od zemalja Beneluksa) a zauzvrat prepisujem svu pokretnu i nepokretnu imovinu plus babovinu onom koji me "proćera".Bez prava na povratak niti ću tražiti nekog Karla Bilta ili OHR da mi vrati imovinu.
Da bi dobio neku komandnu funkciju moraš se edukovati.Oni iz Jukinog štaba sa početka rata bili su pismeniji od tebe (odbranili dobar dio
-
PM72
#2503 Re: Novi rat
Pisao je o napadu na VojkovićeKikibombona wrote:Kako se zove ona vukojebina kod Sarajeva koju patriJote trebaju osvojiti da bi se cetnicima zadao smrtonosni udarac i cijela prica bila zavrsena za par sedmica? Ne mogu se sjetiti da me ubijes... Onaj dijasporac je crtao mape i detaljno razradio plan napada...PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored?![]()
Nemojte po ovoj vrućini - života vam.A nemoj vala ni kad se okiša a da ne govorim zimus.U stvari - nećemo nikako,evo,ja se predajem! Neka me protjeraju u treću zemlju ( po mogućnosti u neku od zemalja Beneluksa) a zauzvrat prepisujem svu pokretnu i nepokretnu imovinu plus babovinu onom koji me "proćera".Bez prava na povratak niti ću tražiti nekog Karla Bilta ili OHR da mi vrati imovinu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2504 Re: Novi rat
ma samo se popet na trebevic i patovima i pamovima sijat mir i prosperitet 
- simonese
#2505 Re: Novi rat
morel se sta i sguzit usputpici wrote:ma samo se popet na trebevic i patovima i pamovima sijat mir i prosperitet
-
PM72
#2506 Re: Novi rat
Pusti se PAT-ova i PAM-ova,bolje otići na uštipke sa kajmakom.
P.S.To drugo se obavlja na putu oko bob staze.
vodimo ljubav a ne rat.
P.S.To drugo se obavlja na putu oko bob staze.
- volta dzontra
#2507 Re: Novi rat
Kasno je sad za pocet rat. Vrucina pa SFF, valjalo bi i na more otici, nes se okrenut eto devetog mjeseca i treba djecu opremat za skolu, pravit ajvar itd
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2508 Re: Novi rat
na vidikovcu napravit IKM i tu se zadat u planiranju planovasimonese wrote:morel se sta i sguzit usputpici wrote:ma samo se popet na trebevic i patovima i pamovima sijat mir i prosperitet
-
dezurni_ucenik
#2509 Re: Novi rat
Mozete li bar sacekati da zavrse kvalifikacije, da vidimo jel' idemo na Ojiro u Francusku.
-
PM72
#2510 Re: Novi rat
U pravu si,kasno je.Većina ratova započne u aprilu.A zaboravio si pomenuti kako je rodilo voće,valja harame i bestilje proizvoditi...volta dzontra wrote:Kasno je sad za pocet rat. Vrucina pa SFF, valjalo bi i na more otici, nes se okrenut eto devetog mjeseca i treba djecu opremat za skolu, pravit ajvar itd
-
L u c i f e r
#2511 Re: Novi rat
Zajednički stav lidera DF-a, SBB-a i SDP-a
PREDSJEDNIČKA IZJAVA Održavanje referenduma u RS bio bi nasrtaj na integritet i suverenitet BiH
Objavljeno: 16. 07. 2015 - 14:15 240 12
Predsjednici Demokratske fronte, Saveza za bolju budućnost i Socijaldemokratske partije BiH nakon međusobnih konsultacija žele ovim putem dati sljedeću izjavu o odluci parlamenta bosanskohercegovačkog entiteta RS o referendumu o Sudu i Tužiteljstvu BiH:
- Smatramo odluku i eventualno provođenje referenduma fundamentalnim kršenjem Dejtonskog mirovnog sporazuma.
- Ova odluka je direktno kršenje Ustava Bosne i Hercegovine i agencije i institucije nadležne za zaštitu ustavnog poretka i provođenje zakona imaju obavezu da reagiraju i spriječe njeno provođenje.
- Održavanje referenduma bio bi nasrtaj na integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine i institucije i tijela zadužena za odbranu integriteta i suvereniteta države imat će obavezu da spriječe njihovo podrivanje.
- Osuđujemo pokušaje dijela političkih stranaka, ponajprije onih okupljenih oko Milorada Dodika, da ekonomsku krizu koju su izazvali svojim kriminalom i korupcijom riješe tako što će građane ove zemlje ponovo gurnuti jedne na druge.
- Najoštrije ćemo se boriti protiv nastojanja SNSD-a i njegovih koalicionih partnera da izazovu nasilje samo u cilju očuvanja vlasti.
- Dijelimo nezadovoljstvo radom dijela pravosudnog sistema Bosne i Hercegovine koji se često ponaša kao instrument u rukama jedne političke partije, ali ćemo učinit sve da spriječimo klizanje Bosne i Hercegovine u nasilje.
- Branićemo, kao što smo to uvijek radili, Bosnu i Hercegovinu po mjeri svih njenih građana, koji žele da ovdje žive u miru i prosperitetu.
- Ostajemo otvoreni za dijalog sa onim političkim faktorima koji žele graditi miroljubivu budućnost i zajednički život svih naroda i građana Bosne i Hercegovine.
Predsjedničku izjavu potpisali su predsjednik DF-a Željko Komšić, predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić i predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.
PREDSJEDNIČKA IZJAVA Održavanje referenduma u RS bio bi nasrtaj na integritet i suverenitet BiH
Predsjednici Demokratske fronte, Saveza za bolju budućnost i Socijaldemokratske partije BiH nakon međusobnih konsultacija žele ovim putem dati sljedeću izjavu o odluci parlamenta bosanskohercegovačkog entiteta RS o referendumu o Sudu i Tužiteljstvu BiH:
- Smatramo odluku i eventualno provođenje referenduma fundamentalnim kršenjem Dejtonskog mirovnog sporazuma.
- Ova odluka je direktno kršenje Ustava Bosne i Hercegovine i agencije i institucije nadležne za zaštitu ustavnog poretka i provođenje zakona imaju obavezu da reagiraju i spriječe njeno provođenje.
- Održavanje referenduma bio bi nasrtaj na integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine i institucije i tijela zadužena za odbranu integriteta i suvereniteta države imat će obavezu da spriječe njihovo podrivanje.
- Osuđujemo pokušaje dijela političkih stranaka, ponajprije onih okupljenih oko Milorada Dodika, da ekonomsku krizu koju su izazvali svojim kriminalom i korupcijom riješe tako što će građane ove zemlje ponovo gurnuti jedne na druge.
- Najoštrije ćemo se boriti protiv nastojanja SNSD-a i njegovih koalicionih partnera da izazovu nasilje samo u cilju očuvanja vlasti.
- Dijelimo nezadovoljstvo radom dijela pravosudnog sistema Bosne i Hercegovine koji se često ponaša kao instrument u rukama jedne političke partije, ali ćemo učinit sve da spriječimo klizanje Bosne i Hercegovine u nasilje.
- Branićemo, kao što smo to uvijek radili, Bosnu i Hercegovinu po mjeri svih njenih građana, koji žele da ovdje žive u miru i prosperitetu.
- Ostajemo otvoreni za dijalog sa onim političkim faktorima koji žele graditi miroljubivu budućnost i zajednički život svih naroda i građana Bosne i Hercegovine.
Predsjedničku izjavu potpisali su predsjednik DF-a Željko Komšić, predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić i predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.
- Kikibombona
#2512 Re: Novi rat
PM72 wrote:
Pisao je o napadu na Vojkovićei to oklopnjacima OSBIH koji su stacionirani u Butilama u kojima nema goriva da dođu do Vojkovića,sve završilo u golfovima i pasatima.
Znaci, ishod rata koji slijedi zavisi od bitke za Vojkovice. A ne mora biti oklopa, vidis koliko ima patriJota na forumu, sve se to pjesadijom moze odraditi...
SVI NA VOJKOVICE DA OKONCAMO AGONIJU!
- volta dzontra
#2513 Re: Novi rat
Koji je Fahro genijalac. Jednog po jednog ce ih sve ispameti isceratL u c i f e r wrote:Zajednički stav lidera DF-a, SBB-a i SDP-a
-
PM72
#2514 Re: Novi rat
I šta će poduzeti?
Ništa.Čekaće reakciju MZ i USA.Ako je i ne bude - nikom ništa.Sraće sedam dana dok se sve zaboravi...svakog čuda nakon tri dana dosta.
Ništa.Čekaće reakciju MZ i USA.Ako je i ne bude - nikom ništa.Sraće sedam dana dok se sve zaboravi...svakog čuda nakon tri dana dosta.
- KAMI666
-
155_mm
#2516 Re: Novi rat
izvini a koji je tebi. na osnovu cega si mene proglasio diverzantom?Bodkin wrote: Dobro vas dvojica ste diverzanti. Skupite jos 100ak i ukinete rs. Svakako kazu da ce se srbi razbjezati. Nemate razloga za brigu
- Ali Kemal
#2517 Re: Novi rat
Hajmo jedno tehnicko pitanje
Ko bi izdao naredbu i kojoj vojsci da se zauzme Djokin toranj i Vojkovići. Ko bi prihvatio tu odgovornost na sebe, a taman se fino snašo
Ko bi izdao naredbu i kojoj vojsci da se zauzme Djokin toranj i Vojkovići. Ko bi prihvatio tu odgovornost na sebe, a taman se fino snašo
-
PM72
#2518 Re: Novi rat
Ma jesi li ti onaj...onaj što je prošle godine zauzimao Vojkoviće i izbacivao karte?
-
cekek
#2519 Re: Novi rat
Znači...
Vučić se pravo navio sa pričom o miru, pomirenju, bla-bla. Naravno, mora da ispuni zadanu kvotu ne bi li ga neko pomilkio po pametnoj glavici i dao kokojadu.
Zbog toga je bezpogovorno primio i kamen u glavu. Ko daje čokoladu i šta je opšte čokolada (a velika je, čim je ovako poslušan)? Ja čekam njegovu klempu Glavatom da ušuti i da se uhinji. Ili se čokolada odnosi samo na Srbiju a RS ko *ebe, čim do sada nije bacio par dobrih vis-a-vis referenduma, tj čokolada nije uslovljena RS-om?
I sve se to događa u malo jače od heftu?
'Ajmo forumaši, dajte mudrolije
Vučić se pravo navio sa pričom o miru, pomirenju, bla-bla. Naravno, mora da ispuni zadanu kvotu ne bi li ga neko pomilkio po pametnoj glavici i dao kokojadu.
I sve se to događa u malo jače od heftu?
'Ajmo forumaši, dajte mudrolije
-
Sociolog
#2520 Re: Novi rat
nema ratova jos najmanje 20-25 godina, i oni uvijek pocinju u proljece.... Ovdje su sukobi svako 40-50 godina
-
PM72
#2521 Re: Novi rat
Znači,imamo još 20 - 30 godina .Do tada će i ovi internet ratnici doći tobe.
-
mudrac2
#2522 Re: Novi rat
dobro kolektore, nek si me ispravio, to je vrlo bitno. glede škole, imam puno više od srednje policijske.PM72 wrote:mudrac2 wrote:jadan nebio idi više i povedi ove nojeve i salonce sa foruma. Sretno vam svima bilo, i vama bez bosne i bosni bez vas.PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored?![]()
Da bi dobio neku komandnu funkciju moraš se edukovati.Oni iz Jukinog štaba sa početka rata bili su pismeniji od tebe (odbranili dobar dio) a nisu imali svi zajedno 20 godina škole.Barem su znali da se Bosna piše velikim slovom.Ti mi ličiš na jednog firauna iz Švrakinog koji je na ukradenoj Askoni napisao velikim slovima - TEO BIH.
nego haj ti lagano put dijaspore, sretno.
- dale cooper
#2523 Re: Novi rat
Šta se ovo ljudima digao kurac na ratovanje?
Ja najbolje znam koliko je godina života rat uzeo mom pokojnom ocu, koliko je ostavio traga na njega i doprinio
ranijoj smrti nego što je trebalo.
A nedvojbeno je ostavio trag i na mene koji sam bio dijete tada. 
Ja najbolje znam koliko je godina života rat uzeo mom pokojnom ocu, koliko je ostavio traga na njega i doprinio
ranijoj smrti nego što je trebalo.
-
junior3
#2524 Re: Novi rat
I ja kazem Pm72 sto dalje odavde, sto vise ovih bez sluzenja vojske treba. 
-
krater
#2525 Re: Novi rat
Digao sa ovima što misle da imaju JNA, VJ, VRSdale cooper wrote:Šta se ovo ljudima digao kurac na ratovanje?![]()
ranijoj smrti nego što je trebalo.A nedvojbeno je ostavio trag i na mene koji sam bio dijete tada.