UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Rob_Atl

#2501 Re: Champions league 15/16

Post by Rob_Atl »

Jedno je jasno, bar u finalu necemo gledati tika taka , tika taka, pa vrati golmanu pa opet tika taka
AmirBaa

#2502 Re: Champions league 15/16

Post by AmirBaa »

e jest vam drago sto je barca ispala :lol: :lol: pa dobro, nabijali su komplekse svim ekipama pa znaju stati ovako jednu sezonu, ali vec slijedece krece haranje opet ;)
PriNc_ba

#2503 Re: Champions league 15/16

Post by PriNc_ba »

kao prvo kako iko moze porediti da je jednaka greska ne dosuditi penal za nekoga i uz to taj igrac treba dobiti crveni karton jer vec ima zuti karton i to sto nije dao crveni karton igracu koji je skrivio penal na drugoj strani. znaci neuporedivo.
i dao Bog pa atletiko izgubio polufinale ili finale od ekipe koja odigra autobuski fudbal protiv njih ;)

ja razumijem strah od barce i igranje samo protiv njih ovako ali opet sto je previse previse je.
cist penal i crveni ko suza su bili za iniestu ali to ne znaci da neko drugi ne bi bio na iniestinom mjestu kod slanja one lopte kad je penal bio za barcu i gabi trebao dobiti crveni.

meni samo ne ide u glavu kako barca godinama nema osmisljenu taktiku za ovakve situacije i bunker ekipe? :roll:

zasluzen prolaz atletika s obzirom na prikazano, nema sta ali sudija je donio 3 katastrofalne odluke na tekmi od cega 2 u korist atletika i to je to i imao je direktan uticaj na rezultat. da je dao iniesti crveni mozda nista od ovog dalje ne bi ni bilo a kako nije dao crveni samo je nagomilao jos 2 greske sebi na pleca.

nek se i barci malo vratilo raznoraznih sranja kroz godine ali opet gadi mi se atletiko s ovom bogaljskom igrom... gledam u jednom trenutku petorica su bili u 8 metara od gola dok je barca polako prilazila na nekih 35 metara. bas unistavanje fudbala i realno bolja je ekipa ispala ali je bolji takticar prosao a to je cholo.

mada opet kad malo razmislim igranje rukom se ne izjednacava sa faulom kad je zadnji igrac u pitanju, pogotovo ako lopta ne ide ni blizu okvira gola. lopta je slana na stranu i jos se sve u sekundi desilo u padu nekom tako da je to i pomoglo iniesti. crveni je onako realno gledajuci ali po pravilima je upitno jos uz sve to pomoc iniesti je bila sto je djelovalo kao da nije namjerno i brzo se desilo.
alijagoro

#2504 Re: Champions league 15/16

Post by alijagoro »

north wrote:Kako je lijepo biti navijač Atletica, a nažalost nisam jedan od tih :oops: .....Imati ekipu gdje naravno imaš dobrih igrača, predobrih, ali nikakvih velikih zvijezda, niko ih ne stavlja pa ni blizu u rang onih najvećih i najbogatijih, ali oni piče malo je reći, i to je već kontinuitet, a ne samo bljesak ko kod nekih... tako ratnički vođeni od strane trenera, graniči sa fanatizmom koju nijedna ekipa na dunjaluku nema...Mislim ima dosta ekipa koje se bore jasno, ali ovo što Atletico radi nema niko, i to nije samo zbog ovog večeras...Cholo je prejeben :thumbup:

Svaka im čast za ovakav prolaz nakon poraza u prvoj tekmi, a gdje su znali da ne smiju primiti gol u revanšu što je prejebeno protiv Barce, i ovako na rezultat i prolaz odigrati protiv realno najbolje ekipe na svijetu...s mudima :thumbup: :thumbup:....moram za njih navijati da uzmu titulu, nema mi druge :D
Ljudi previse doslovno shvatili srce na teren :D :thumbup: .
zavezata-vreca

#2505 Re: Champions league 15/16

Post by zavezata-vreca »

Abda atletico uzima lp a lestet epl ... Mada cisto sumnjam da ce loto boy to dati
Melbourne_Australia

#2506 Re: Champions league 15/16

Post by Melbourne_Australia »

Charuga wrote:
NK33 wrote:Evo Ben Hayward pise na twitteru da je Iniesta trebao dobiti crveni tako da definitivno vazi isto pravilo kao za prekrsaj. Dakle posteno na kraju ipak, po jedna velika greska na obje strane.
A naš "stručnjak" na OBN-u kaže da je ispravna odluka sudije što mu je dao žuti.
Ne znam jesi li primjetio da taj debil od strucnjaka nikad do sad nije rekao da sudija nije u pravu.. Uvlaci se u pakas uefi :lol:
Towelie

#2507 Re: Champions league 15/16

Post by Towelie »

Cholo je najbolji trener na svetu trenutno.
Rob_Atl

#2508 Re: Champions league 15/16

Post by Rob_Atl »

Real-Wolfsburg 3-2
Atletiko-Barca 3-2
City-Psg 3-2
Bayern-Bemfica 3-2
:D :run:
Edin H.

#2509 Re: Champions league 15/16

Post by Edin H. »

Rob_Atl wrote:Real-Wolfsburg 3-2
Atletiko-Barca 3-2
City-Psg 3-2
Bayern-Bemfica 3-2
:D :run:
Da onaj glupi Pelegrini nije prodao Dzeku, City bi se prosetao kroz presotale utakmice I uzeo titulu. :oops:
Logovan

#2510 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

Sa prve stranice...
todd_smith wrote:Barca ce biti prva ekipa u historiji da odbrani titulu CL.

Imate post, mozete me citirati u Maju 2016. godine.
Hahahah :mrgreen: :mrgreen: Jebi ga, morao sam te citirati prije maja. :D
Logovan wrote:Odgovorno tvrdim da Barcelona neće odbraniti trofej LP.
Moram sam sebe citirati. 8-)

Barcelona u zadnje vrijeme taraba ekipa. Meda oni ne mogu. Villareal im klepio bod, Real sva tri, Sociedad isto sva tri, Atletico ih izbacio iz LP. :lol: Ali oni su ipak najbolja ekipa ikada, imaju najbolji napadački trio, deru sve ispred sebe, svima zabijaju po 4-5 golova i tako to. A sva ova priča ide nakon jedne sezone i to koja još nije završila. Sada se vidi da su ranjivi i to ne malo. Još ako izgube i titulu iz Primere, to će biti katastrofalna sezona najbolje ekipe ikada koja ima najbolji napadački trio ikada. :D

Atletico ih izbacio isto onako kako su uradili Inter, Chelsea, itd. Na terenu moraš imati borce, zabij iz prve, druge prilike, u odbrani igraj čvrsto, idi u kost, u šesnaestercu neka se nalazi po 7-8 igrača i eto ti prolaza protiv Barce. :D Neka opet kukaju kako je protivnik parkirao autobus ispred gola, ono nije fudbal, ono je antifudbal, jebo ovo i slično. Bitno je proći, nebitno kako.

Ne može niko odbraniti titulu LP. Tradicije su tu da se ruše, ali izgleda da ćemo se još dosta načekati da se ova sruši.

Bayern rutinski. Imaju najveće šanse da osvoje LP. Polufinale neka bude: City - Real, Bayern - Atletico.
edo_79

#2511 Re: Champions league 15/16

Post by edo_79 »

zavezata-vreca wrote:Abda atletico uzima lp a lestet epl ... Mada cisto sumnjam da ce loto boy to dati
I ja mislim da bi Atletico mogao napraviti još belaja u LP .... što se igre tiče ... Bayern bez sudija meda nemože ... svako ko kaže da je večeras rutinski dobio nije sav svoj .... Kujpers im je sačuvao igrača u polju i to je to .... KAPAK! .... Kome god Bayern dođe u polufinalu ima da bude u velikim problemima ....
Bosanski_kralj

#2512 Re: Champions league 15/16

Post by Bosanski_kralj »

edo_79 wrote:
zavezata-vreca wrote:Abda atletico uzima lp a lestet epl ... Mada cisto sumnjam da ce loto boy to dati
I ja mislim da bi Atletico mogao napraviti još belaja u LP .... što se igre tiče ... Bayern bez sudija meda nemože ... svako ko kaže da je večeras rutinski dobio nije sav svoj .... Kujpers im je sačuvao igrača u polju i to je to .... KAPAK! .... Kome god Bayern dođe u polufinalu ima da bude u velikim problemima ....
To da je Martinez dobio crveni u 76 minuti, pri rezultatu 2:1 znači da bi Benfica u idućih 15 minuta postilga 3 gola i izbacila Bayern?
edo_79

#2513 Re: Champions league 15/16

Post by edo_79 »

Bosanski_kralj wrote:
edo_79 wrote:
To da je Martinez dobio crveni u 76 minuti, pri rezultatu 2:1 znači da bi Benfica u idućih 15 minuta postilga 3 gola i izbacila Bayern?
Nebi ali bi utakmica definitivno bila zanimljivija.... i nebi se Kujpers usr'o u pobjedu Bayerna ... zadnje dvije utakmice Bayern se nemože prepoznati kako loše igra
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2514 Re: Champions league 15/16

Post by _BataZiv_0809 »

Melbourne_Australia wrote:
Charuga wrote:
NK33 wrote:Evo Ben Hayward pise na twitteru da je Iniesta trebao dobiti crveni tako da definitivno vazi isto pravilo kao za prekrsaj. Dakle posteno na kraju ipak, po jedna velika greska na obje strane.
A naš "stručnjak" na OBN-u kaže da je ispravna odluka sudije što mu je dao žuti.
Ne znam jesi li primjetio da taj debil od strucnjaka nikad do sad nije rekao da sudija nije u pravu.. Uvlaci se u pakas uefi :lol:
Uvlaci se u pakas svojim gostima u studiju.
Kataklinger

#2515 Re: Champions league 15/16

Post by Kataklinger »

Na temi F.C.Barcelona je aktuelna ova slika na kojoj se jasno vidi da je Atleticov igrač rukom zaustavio loptu u okviru šesnaesterca. A ako se meni dobro čini, Suarez je bio već u ofsajdu tako da nije trebao svirati ni slobodan udarac za Barcu. Osim ako je Suarez uspio biti u liniji sa ovim odbrambenim igračem s brojem 17 koju stotinku prije, obzirom da u ovom trenutku lopta nije Iniesti na nozi, već u zraku.

Image
Last edited by Kataklinger on 14/04/2016 00:45, edited 1 time in total.
omar little

#2516 Re: Champions league 15/16

Post by omar little »

na barcinoj temi to uopce nije aktuelna slika, osim padobranaca niko se time ne bavi.
AmirBaa

#2517 Re: Champions league 15/16

Post by AmirBaa »

Kataklinger wrote:Na temi F.C.Barcelona je aktuelna ova slika na kojoj se jasno vidi da je Atleticov igrač rukom zaustavio loptu u okviru šesnaesterca. A ako se meni dobro čini, Suarez je bio već u ofsajdu tako da nije trebao svirati ni slobodan udarac za Barcu. Osim ako je Suarez uspio biti u liniji sa ovim odbrambenim igračem s brojem 17 koju stotinku prije, obzirom da u ovom trenutku lopta nije Iniesti na nozi, već u zraku.

Image
majstore ofsajd se gleda u trenutku kad je lopta upucena, ne kad je vec metar-dva od igraca. Kakvi sve ljudi komentarisu fudbal :-) :-)
Logovan

#2518 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

AmirBaa wrote: majstore ofsajd se gleda u trenutku kad je lopta upucena, ne kad je vec metar-dva od igraca. Kakvi sve ljudi komentarisu fudbal :-) :-)
Hajde pročitaj opet šta je napisao.
todd_smith

#2519 Re: Champions league 15/16

Post by todd_smith »

Logovan wrote:Sa prve stranice...
todd_smith wrote:Barca ce biti prva ekipa u historiji da odbrani titulu CL.

Imate post, mozete me citirati u Maju 2016. godine.
Hahahah :mrgreen: :mrgreen: Jebi ga, morao sam te citirati prije maja. :D
Logovan wrote:Odgovorno tvrdim da Barcelona neće odbraniti trofej LP.
Moram sam sebe citirati. 8-)

Barcelona u zadnje vrijeme taraba ekipa. Meda oni ne mogu. Villareal im klepio bod, Real sva tri, Sociedad isto sva tri, Atletico ih izbacio iz LP. :lol: Ali oni su ipak najbolja ekipa ikada, imaju najbolji napadački trio, deru sve ispred sebe, svima zabijaju po 4-5 golova i tako to. A sva ova priča ide nakon jedne sezone i to koja još nije završila. Sada se vidi da su ranjivi i to ne malo. Još ako izgube i titulu iz Primere, to će biti katastrofalna sezona najbolje ekipe ikada koja ima najbolji napadački trio ikada. :D

Atletico ih izbacio isto onako kako su uradili Inter, Chelsea, itd. Na terenu moraš imati borce, zabij iz prve, druge prilike, u odbrani igraj čvrsto, idi u kost, u šesnaestercu neka se nalazi po 7-8 igrača i eto ti prolaza protiv Barce. :D Neka opet kukaju kako je protivnik parkirao autobus ispred gola, ono nije fudbal, ono je antifudbal, jebo ovo i slično. Bitno je proći, nebitno kako.

Ne može niko odbraniti titulu LP. Tradicije su tu da se ruše, ali izgleda da ćemo se još dosta načekati da se ova sruši.

Bayern rutinski. Imaju najveće šanse da osvoje LP. Polufinale neka bude: City - Real, Bayern - Atletico.
Jbga raspade se Barca za 2 sedmice, kako su igrali pocetkom sezone i do prije 2-3 sedmice niko im nije ravan bio

Valjda se sjebali zbog utaje poreza :mrgreen:
Kataklinger

#2520 Re: Champions league 15/16

Post by Kataklinger »

Logovan wrote:
AmirBaa wrote: majstore ofsajd se gleda u trenutku kad je lopta upucena, ne kad je vec metar-dva od igraca. Kakvi sve ljudi komentarisu fudbal :-) :-)
Hajde pročitaj opet šta je napisao.
Mora on prokomentarisat, iako sam ja već uzeo u obzir i to u svom postu. Izvratio bi se na pakšu u suprotnom :/
Kakvi sve forumaši pišu po temama...
Logovan

#2521 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

todd_smith wrote: Jbga raspade se Barca za 2 sedmice, kako su igrali pocetkom sezone i do prije 2-3 sedmice niko im nije ravan bio

Valjda se sjebali zbog utaje poreza :mrgreen:
Lijepo rekoh da neće odbraniti. :D Ubi ih porez. :lol:
Kataklinger wrote: Mora on prokomentarisat, iako sam ja već uzeo u obzir i to u svom postu. Izvratio bi se na pakšu u suprotnom :/
Kakvi sve forumaši pišu po temama...
Ma ono citiranje je bilo zbog ljutnje nakon ispadanja, pa se ne pročita ono što treba da se pročita. :D
Mustang1

#2522 Re: Champions league 15/16

Post by Mustang1 »

A vala su se i igraci i navijaci zajedno sa njima digli :D Jos da izgube i titulu i to je to :D
Point.

#2523 Re: Champions league 15/16

Post by Point. »

Zao mi Neymara, novu frizuru spremio i sve. :|
jeza u ledja

#2524 Re: Champions league 15/16

Post by jeza u ledja »

Kataklinger wrote:Na temi F.C.Barcelona je aktuelna ova slika na kojoj se jasno vidi da je Atleticov igrač rukom zaustavio loptu u okviru šesnaesterca. A ako se meni dobro čini, Suarez je bio već u ofsajdu tako da nije trebao svirati ni slobodan udarac za Barcu. Osim ako je Suarez uspio biti u liniji sa ovim odbrambenim igračem s brojem 17 koju stotinku prije, obzirom da u ovom trenutku lopta nije Iniesti na nozi, već u zraku.

Image
Ha...interesantno zapazanje. Da je Suarez stvarno bio u ofsajdu da li bi to onda bio ofsajd ili penal? Ko moze na ovo odgovoriti? :-)

Inace, sve super, volim kad mali tim uzme velikog, siromasni bogate, i to....ali ne mogu i necu da navijam za klub sa fasistickim navijacima i ubicama. Poserem im se na furku. :-x

U polufinalu sve gore od goreg. :roll:
animals

#2525 Re: Champions league 15/16

Post by animals »

Ma jebes ekipu, kao sto je Atletiko..
kome su oni zanimljivi za gledati.
Post Reply