A jeste se uhvatili porijateljstva... svi smo super, do jednom -- pitam poznaicu -kako sa petoro djece idete kod rodbine- jel guzva-- pa, ako vidimo da 'smetamo' odemo u hotel----
Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
-
moonca
#2501 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
A jeste se uhvatili porijateljstva... svi smo super, do jednom -- pitam poznaicu -kako sa petoro djece idete kod rodbine- jel guzva-- pa, ako vidimo da 'smetamo' odemo u hotel----
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2502 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Jebote svi znaju koliko je u BiH potrebno za dobar zivot 
-
Guadalajara
#2503 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
zato su zapucali vani...._BataZiv_0809 wrote:Jebote svi znaju koliko je u BiH potrebno za dobar zivot
- HAVANA
#2504 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Sticem utisak na ovoj temi da mi najmanje znamo koji smo ovde._BataZiv_0809 wrote:Jebote svi znaju koliko je u BiH potrebno za dobar zivot
-
Guadalajara
#2505 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
HAVANA wrote:Sticem utisak na ovoj temi da mi najmanje znamo koji smo ovde._BataZiv_0809 wrote:Jebote svi znaju koliko je u BiH potrebno za dobar zivot
-
moonca
#2506 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
I da najbolje znate kako je vani.HAVANA wrote:Sticem utisak na ovoj temi da mi najmanje znamo koji smo ovde._BataZiv_0809 wrote:Jebote svi znaju koliko je u BiH potrebno za dobar zivot
-
Guadalajara
#2507 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Pa ima bruku raje koja radi vani, a (zene, djeca)porodice im se nalaze u Bosni.moonca wrote:I da najbolje znate kako je vani.HAVANA wrote:Sticem utisak na ovoj temi da mi najmanje znamo koji smo ovde._BataZiv_0809 wrote:Jebote svi znaju koliko je u BiH potrebno za dobar zivot![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2508 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ova je jos dobra. Na temi Najbolji advokat za razvode u Sarajevu pola diskutanata pise sa one strane Atlantika 
-
moonca
#2509 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Narvno-prosli proces..

-
Guadalajara
#2510 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
ahahahahahahah_BataZiv_0809 wrote:Ova je jos dobra. Na temi Najbolji advokat za razvode u Sarajevu pola diskutanata pise sa one strane Atlantika
- vjesticanametli
#2511 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ima takvih svale se samo pa jos ocekuju i odmor da uzmes kad doDZumoonca wrote:![]()
A jeste se uhvatili porijateljstva... svi smo super, do jednom -- pitam poznaicu -kako sa petoro djece idete kod rodbine- jel guzva-- pa, ako vidimo da 'smetamo' odemo u hotel----pa... zar bas mora neko vas odmor da 'placa' ...
- vjesticanametli
#2512 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
predobro anka paravankaHAVANA wrote:
-
detroit-mercy
#2513 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Pa sad, covjek nam ovdje podastre malte ne kompletan balance shit and income statement od svoje privatne firme, prica gdje je bio sta je radio, gdje je putovao, kome je sta prodao ili preprodao ali niko ni mukajet jer samoproglaseni izdavaci certifikata forumske raje su ga svrstali u "pravu" rajuDearJohn wrote:Ljudi koji su ostvarili to sto pišeš obično čuvaju to za sebe, svjesni su svojih vrijednosti. Spomenu to možda najužim članovima i ne šire uokolo iz potrebe da se nekome dokazuju i pravdaju. E to su raja, i gospoda. Kužiš?512MB wrote:Naravno muha, u četiri različite zemlje živio, u tri različite zemlje studirao, imo trebe iz šest različitih zemalja, posjetio minimum dvaes različitih zemalja, u bezbroj različitih kompanija radio... i veliš pola gige priča na pamet frajer?muha_sa wrote:![]()
![]()
Ovo je rec coJk sa bogatim životnim iskustvom
- HAVANA
#2514 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Pa znam za sebe.Bio,vidio,dozivio,odem i sada al max 7 dana.3 mi dobro pravo,cetvrti vec nako,peti kontam kad cu,sesti ide viber,zvanje,u autu kemal monteno,odma se ja spakujem,sedmi jedva docekam...moonca wrote:I da najbolje znate kako je vani.HAVANA wrote:Sticem utisak na ovoj temi da mi najmanje znamo koji smo ovde._BataZiv_0809 wrote:Jebote svi znaju koliko je u BiH potrebno za dobar zivot![]()
-
detroit-mercy
#2515 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Vrijedi i vice versaHAVANA wrote:Pa znam za sebe.Bio,vidio,dozivio,odem i sada al max 7 dana.3 mi dobro pravo,cetvrti vec nako,peti kontam kad cu,sesti ide viber,zvanje,u autu kemal monteno,odma se ja spakujem,sedmi jedva docekam...moonca wrote:I da najbolje znate kako je vani.HAVANA wrote: Sticem utisak na ovoj temi da mi najmanje znamo koji smo ovde.![]()
- HAVANA
#2516 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Pa ti kako ti godi.Mi vako. 
-
detroit-mercy
#2517 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ma jebe se mene, meni svugdje dobroHAVANA wrote:Pa ti kako ti godi.Mi vako.
-
paladinka
#2518 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Postoje racuni u Bosni koji stvarno udarajau na budjet, osnovne stvari , voda , struja , grijanje su na osnovu zarade skupi.
- HAVANA
#2519 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ih.Pa vi navikli da se ljudi ovlaze kad vi spomenete vasa primanja,mjesto boravka... a vucete za jezik.detroit-mercy wrote:Pa sad, covjek nam ovdje podastre malte ne kompletan balance shit and income statement od svoje privatne firme, prica gdje je bio sta je radio, gdje je putovao, kome je sta prodao ili preprodao ali niko ni mukajet jer samoproglaseni izdavaci certifikata forumske raje su ga svrstali u "pravu" rajuDearJohn wrote:Ljudi koji su ostvarili to sto pišeš obično čuvaju to za sebe, svjesni su svojih vrijednosti. Spomenu to možda najužim članovima i ne šire uokolo iz potrebe da se nekome dokazuju i pravdaju. E to su raja, i gospoda. Kužiš?512MB wrote: Naravno muha, u četiri različite zemlje živio, u tri različite zemlje studirao, imo trebe iz šest različitih zemalja, posjetio minimum dvaes različitih zemalja, u bezbroj različitih kompanija radio... i veliš pola gige priča na pamet frajer?. Pricamo o duplim standardima ili ne
.
-
detroit-mercy
#2520 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Gdje sam ja pomenuo primanja, dobro sad mjesto boravka je logicnoHAVANA wrote:Ih.Pa vi navikli da se ljudi ovlaze kad vi spomenete vasa primanja,mjesto boravka... a vucete za jezik.detroit-mercy wrote:Pa sad, covjek nam ovdje podastre malte ne kompletan balance shit and income statement od svoje privatne firme, prica gdje je bio sta je radio, gdje je putovao, kome je sta prodao ili preprodao ali niko ni mukajet jer samoproglaseni izdavaci certifikata forumske raje su ga svrstali u "pravu" rajuDearJohn wrote: Ljudi koji su ostvarili to sto pišeš obično čuvaju to za sebe, svjesni su svojih vrijednosti. Spomenu to možda najužim članovima i ne šire uokolo iz potrebe da se nekome dokazuju i pravdaju. E to su raja, i gospoda. Kužiš?. Pricamo o duplim standardima ili ne
.
Nece moci.Para imam i vise nego sto mi treba.
Sa dosta stvari me mozes impresionirati ali imovinskim stanjem ne.Da mozes usima mrdati interesantnije mi je od toga ko koliko para ima.Jebat ih,mozda ih sve izgubimo.Ja opet znam na koja vrata mogu kucati.Zaradio sam dosta vrijednije stvari od novca.I ovde i vani.
Misilim, koja je razlika izmedju Mega i tebe
-
paladinka
#2521 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Nije ni Bosna na Marsu , znaci da odredje kvalitet zivota mors i da platis, koliki procent si to moze priustiti , to je pitanje ?
- HAVANA
#2522 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ja sam raja od onog ko mi je bitan i lezi mi.Ko izdaje certifikat i sta je to uopste,nemam pojma.Ne znam na koga mislis ali nas dosta ovde se licno zna i vidja.Za razliku od nekih drugih...Mrzim nadmen stav.Onda kazem,a to nekom smeta...Radis slican posao,zato i imas para.Pisaj ih.Znas da mozes ostati bez njih.Lako se to desi.Ja 3 puta imao,3 puta nisam imao...i vazda isto zivim i u istom krugu ljudi.Pare dodju i odu.Krug je bitan pravo.Bar meni.detroit-mercy wrote:Gdje sam ja pomenuo primanja, dobro sad mjesto boravka je logicnodetroit-mercy wrote:Pa sad, covjek nam ovdje podastre malte ne kompletan balance shit and income statement od svoje privatne firme, prica gdje je bio sta je radio, gdje je putovao, kome je sta prodao ili preprodao ali niko ni mukajet jer samoproglaseni izdavaci certifikata forumske raje su ga svrstali u "pravu" rajuDearJohn wrote: Ljudi koji su ostvarili to sto pišeš obično čuvaju to za sebe, svjesni su svojih vrijednosti. Spomenu to možda najužim članovima i ne šire uokolo iz potrebe da se nekome dokazuju i pravdaju. E to su raja, i gospoda. Kužiš?. Pricamo o duplim standardima ili ne
.
.
Misilim, koja je razlika izmedju Mega i tebeon iznosi svoju stranu ti svoju, ti raja od izdavaca certifikata on nije
.
-
paladinka
#2523 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Taj socijalni zivot je uvjek tema za svadju, ali na zapadu to isto mozes imati..
-
detroit-mercy
#2524 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Pa svi mi imamo neke svoje krugove ili skupove koji su opet podskupovi jednog vece skupa. Ali eto ljudi sebi uzimaju za pravo da sebe ili druge proglasavaju rajom ili supkom/papkom bazirano na njima nekim znanim ali nepisanim pravilima. I sto je interesantno, svaki od tih skupova ili osoba za sebe misli da je neka prava "raja.HAVANA wrote:Ja sam raja od onog ko mi je bitan i lezi mi.Ko izdaje certifikat i sta je to uopste,nemam pojma.Ne znam na koga mislis ali nas dosta ovde se licno zna i vidja.Za razliku od nekih drugih...Mrzim nadmen stav.Onda kazem,a to nekom smeta...Radis slican posao,zato i imas para.Pisaj ih.Znas da mozes ostati bez njih.Lako se to desi.Ja 3 puta imao,3 puta nisam imao...i vazda isto zivim i u istom krugu ljudi.Pare dodju i odu.Krug je bitan pravo.Bar meni.detroit-mercy wrote:Gdje sam ja pomenuo primanja, dobro sad mjesto boravka je logicnodetroit-mercy wrote:
Pa sad, covjek nam ovdje podastre malte ne kompletan balance shit and income statement od svoje privatne firme, prica gdje je bio sta je radio, gdje je putovao, kome je sta prodao ili preprodao ali niko ni mukajet jer samoproglaseni izdavaci certifikata forumske raje su ga svrstali u "pravu" raju. Pricamo o duplim standardima ili ne
.
.
Misilim, koja je razlika izmedju Mega i tebeon iznosi svoju stranu ti svoju, ti raja od izdavaca certifikata on nije
.
Pa tako ta raja recimo Bregovica proglasi supkom a onda mu pola Sarajeva dodje na noge (predpostavljam i dosta raje) ko sultanu
A ti luzeri svi ko jedan polete pod skute Bregovicu ili Bregovicima samo jel im se ukaze prilika.
Mozda je Dzala Brat raja od ljudi kojima on lezi i ko mu je bitan ali za tebe je on pakas, kao sto si ti mozda za njega pakas. Realno promisli malo, sjedis u kafani sa svojom rajom i do vas sjedi sto sa 10 ljudi i ti sad mislis za sebe da ste prava raja oni su pakasi, oni misle za sebe da su prava raju a vi pakasi i tako u krug.
- HAVANA
#2525 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Joj poceli smo srat.
De nek neko zakuha nesta,mi ne znamo.Dosadan forum postao.