Povučene iz aktivne službe.heckler wrote:Za te slike znam, ali nisam je nikad vidio na poligonu u akciji.
Bravo!ernestalic wrote:Smoriše me ove slike, a slikama se ne ratuje. Situacija sa vojskom je bar što se tiče Bošnjaka, slična kao sa fudbalskom reprezentacijom. Svi komentarišu, ali niko da igra lopte, da djecu okrene prema fudbalu, da ulaže u terene i razvoj fudbala. Svi selektori i kritičari selektora, a ne vide da fudbal u BiH nestaje sa Džekom. Selektor skuplja po svijetu fudbalere bosanskog porijekla.
E tako je isto i sa vojskom u nas Bošnjaka. Umjesto da djecu uče kako se ponašati u slučaju izbijanja ratnih sukoba, umjesto da u školama bude predmet Opštenarodna odbrana, umjesto da se kroz neke oblike rezervne policije i razne druge "rezerve" omladina uči kako se rukuje oružjem, MI gledamo slike i očekujemo da nas odbrani 2000 profesionalaca. Za to vrijeme, Srbija i Hrvatska jačaju oružane snage i uvode neke oblike obaveznog služenja vojnog roka. Tako je to, moji dobri Bošnjaci. Moglo bi se desiti da ponovo zakukamo.
A šta drugo očekivati od onih koji smatraju da su minareti dzamija naše rakete i koji savjetuju narodu da se drži Allahovog užeta kao najbolje odbrane!

Zasto SDA zaboli kurac za vojskom?agent_zero wrote:Bravo!ernestalic wrote:Smoriše me ove slike, a slikama se ne ratuje. Situacija sa vojskom je bar što se tiče Bošnjaka, slična kao sa fudbalskom reprezentacijom. Svi komentarišu, ali niko da igra lopte, da djecu okrene prema fudbalu, da ulaže u terene i razvoj fudbala. Svi selektori i kritičari selektora, a ne vide da fudbal u BiH nestaje sa Džekom. Selektor skuplja po svijetu fudbalere bosanskog porijekla.
E tako je isto i sa vojskom u nas Bošnjaka. Umjesto da djecu uče kako se ponašati u slučaju izbijanja ratnih sukoba, umjesto da u školama bude predmet Opštenarodna odbrana, umjesto da se kroz neke oblike rezervne policije i razne druge "rezerve" omladina uči kako se rukuje oružjem, MI gledamo slike i očekujemo da nas odbrani 2000 profesionalaca. Za to vrijeme, Srbija i Hrvatska jačaju oružane snage i uvode neke oblike obaveznog služenja vojnog roka. Tako je to, moji dobri Bošnjaci. Moglo bi se desiti da ponovo zakukamo.
A šta drugo očekivati od onih koji smatraju da su minareti dzamija naše rakete i koji savjetuju narodu da se drži Allahovog užeta kao najbolje odbrane!
Najbolji post na cijeloj temi
Nisam jos vidio da je iko stavio ovu sliku pa eto malo da pobudi mastu , slucajno sam naletio na nju na nekoj stranici Svaka cast druze. Forvardovat cu je na prikladnu temu. Svaka cast.Patriot25 wrote:Nisam jos vidio da je iko stavio ovu sliku pa eto malo da pobudi mastu , slucajno sam naletio na nju na nekoj stranici
![]()
Hvala na fotki. Zna li se kad je uslikana?Patriot25 wrote:Nisam jos vidio da je iko stavio ovu sliku pa eto malo da pobudi mastu , slucajno sam naletio na nju na nekoj stranici
![]()
Super pronalazak! Sa kojeg je sajta da ga i ja zapratim?Patriot25 wrote:Nista i drugi put ako naleti sta postavim, ne znam stvarno kad je uslikano ..