Jesi ti pronasao smisao zivota?VjecitiStudent wrote:Kladionica i džuma će biti jedini smisao života.jefferson wrote:Onos to sam ja govorio godinama. Kada ovi sto se ne sjecaju rata i principa slobode i zbog cega se rat uopste desio, pocnu jahati ovu drzavu, tu negdje ce sve otici u pm.em11r wrote:I opet se belosvetska krvolocna javnost obrucila na goloruku srpsku nejac koja vekovima bije bitke za svoja vekovna ognjista. Opet su krvozedni belosvetski placenici napali na ovaj miroljubivi narod koji godinama dokazuje i pokazuje svoju zelju za suzivotom u miru i blagostanju sa ostalim narodima i narodnostima. Izetbegovicevi dzihadisti potpomognuti svetskim NATO bandama opet proljevaju neduznu srpsku krv.
Ovako je 90-ih zvucao Risto Djogo.
A veoma slicno ako ne i isto i mi BALIJE zvucimo ovih dana.
Nevjerovatno je da neko akte terorizma poredi sa ratnim dogadjanjima u BiH.
Terorizam u Parizu!
-
m_l
#2501 Re: Terorizam u Parizu!
- luckylaka
#2502 Re: Terorizam u Parizu!
Ma jok bolan,, mudonja na forumu,, a u stvarnom zivotuPoint. wrote:hahahahahahh, da sretne bilala bosnića, ulit'o bi se dozavratluckylaka wrote:To ces proganjati teroriste a dva dana spavas na forumu... Hajde odspavaj bice ovoga jos
Digni guzu pa u Maocu ganjaj prije nego sto ti pokucaju na vratta
Heste vi meni face. Isto ko Bosnic. E grdne rane, pregrdne.[/quote]
Pridruzi se kolegi u potjeri prozvani. Mozda IH I sa prozora vidis ...Bujrum ili si advokat prozvanog
- stakasa
#2503 Re: Terorizam u Parizu!
Capajebo wrote:komentar sa portala
Sigurno su uz sebe imali i rodne listove i diplome iz mekteba![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#2504 Re: Terorizam u Parizu!
Taman kad pomislite da dan ne može biti bolji, dolazi informacija da još jedna teroristička svinja više ne troši naš kisik !
Bravo francuska policijo ! Nek je na radost svima koji slave.
- reis1
#2505 Re: Terorizam u Parizu!
House wrote:ipak još nije gotovo
Sta je sad?
- skafiskafsnjak
#2506 Re: Terorizam u Parizu!
Bravo za tebe hahahaIt_is_a_Leclerc wrote:Taman kad pomislite da dan ne može biti bolji, dolazi informacija da još jedna teroristička svinja više ne troši naš kisik !
- reis1
#2507 Re: Terorizam u Parizu!
De Leclerc ne provaljuj se - razhebala su dva pacijenta Francusku nekoliko dana ko svinja mastan dzak!It_is_a_Leclerc wrote:Taman kad pomislite da dan ne može biti bolji, dolazi informacija da još jedna teroristička svinja više ne troši naš kisik !
- stakasa
#2508 Re: Terorizam u Parizu!
Joj zviz kad te sad protjeraju iz DanskeZviz wrote:Navodo i pokoji policajac platio glavom. Par ranjenih u oba slucaja. Ode ovo u 3 ljepe.
- karanana
#2509 Re: Terorizam u Parizu!
francuska je karina.
da zarate, vojska luxemburga bi u parizu bila za 2 dana.
-
Avetinho
#2510 Re: Terorizam u Parizu!
Kako to? Pa bratija se ovdje ubise propovijedajuci kako ova dvojica nisu bili muslimani.Kllikker wrote:dok se ne pojavi neka nova ekipa islamskih terorista, neka ostatak klix-forum ekipe uživa u ubijanjima muslimana diljem svijeta...i neka se ismijava sa svime što je muslimanima sveto
do novih sličnih dešavanja, srdačan pozdrav
Hajde kruzok, dogovorite se.
- Creasy
#2511 Re: Terorizam u Parizu!
Vidim nekima žao ovih terorista...
Ja sam ovaj ishod predvidio još sinoć, doduše kvota je bila 1,1.
Ja sam ovaj ishod predvidio još sinoć, doduše kvota je bila 1,1.
- It_is_a_Leclerc
#2512 Re: Terorizam u Parizu!
Ma ja.reis1 wrote:De Leclerc ne provaljuj se - razhebala su dva pacijenta Francusku nekoliko dana ko svinja mastan dzak!It_is_a_Leclerc wrote:Taman kad pomislite da dan ne može biti bolji, dolazi informacija da još jedna teroristička svinja više ne troši naš kisik !
Tri čovjeka naoružana do zuba, protiv 12 starčića sa masnim bojicama.
Kad su naišle mrge iz specijalne, rastavili ih ljudi na hemijske elemente.
- House
#2513 Re: Terorizam u Parizu!
reis1 wrote:House wrote:ipak još nije gotovo
Sta je sad?
e sad' je gotovo
btw policija francuske se osramotila
Last edited by House on 09/01/2015 17:52, edited 1 time in total.
- Capajebo
#2514 Re: Terorizam u Parizu!
Cuj svima koji slave.
Odo sad poslat sms cijelom imeniku. Sretan vam Je suis Charlie, sve najbolje vama i vasoj porodici. Idriz Sarajlic.
Odo sad poslat sms cijelom imeniku. Sretan vam Je suis Charlie, sve najbolje vama i vasoj porodici. Idriz Sarajlic.
Last edited by Capajebo on 09/01/2015 17:52, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2515 Re: Terorizam u Parizu!
STVARI POTPUNO IZMAKLE KONTROLI
Strava u Francuskoj: Pretukli trudnu muslimanku, nakon čega je pretrpjela pobačaj
Hronika09.01.15, 17:29h
Strava u Francuskoj: Pretukli trudnu muslimanku, nakon čega je pretrpjela pobačaj
Ova muslimanka je bila u četvrtom mesecu trudnoće, kada su je dvojica muškaraca fizički napala. Napadači su prvo pokušali da joj skinu maramu, da bi joj nakon toga odsekli kosu i pocepali deo odeće
Trudna muslimanka (21) koju su napali antiislamisti u pariskom predgrađu, uprkos svim naporima ljekara je pretrpjela pobačaj.
Ova muslimanka je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, kada su je napala dva muškarca. Napadači su prvo pokušali da joj skinu maramu da bi joj nakon toga odsjekli kosu i pocjepali joj dio odeće.
Nedužna žena je strahovito vrisnula da je trudna, kada su napadači počeli da je šutiraju u stomak. Nakon toga je odvedena u bolnicu kako bi doktori pokušali da joj saniraju povrede.
Kako su strani mediji preneli, žena je pretrpela pregršt rasističkih uvreda koje nisu prihvatljive u Francuskoj.
Okončana i talačka kriza: Policija upala u prodavnicu, ubila napadača i oslobodila ljude
Braća Said i Cherif Kouachi ubijeni su u policijskoj operaciji u Dammartinu!
Islamska država preuzela odgovornost za napad u Parizu
Danske novine koju se zazbijesnile islamski svijet iz sigurnosnih razloga neće objaviti karikature Muhameda
Last edited by pici on 09/01/2015 17:56, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#2516 Re: Terorizam u Parizu!
ne vidim informaciju ko je mrtav u radnji? samo on ili i cura?
inace, kako javljaju obavjestajne sluzbe, sljedece mete su norveska i danska
inace, kako javljaju obavjestajne sluzbe, sljedece mete su norveska i danska
-
jefferson
#2517 Re: Terorizam u Parizu!
Nisu oni razvalili Francusku, nego se Francuska nije zajebavala pa sve digla na noge da nadje dva covjeka i nasla ih.reis1 wrote:De Leclerc ne provaljuj se - razhebala su dva pacijenta Francusku nekoliko dana ko svinja mastan dzak!It_is_a_Leclerc wrote:Taman kad pomislite da dan ne može biti bolji, dolazi informacija da još jedna teroristička svinja više ne troši naš kisik !
Ovakvi teroristicki napadi su nocna mora za svaku policiju i obavjestajnu sluzbu jer su grupe male ili je u pitanju jedan covjek. Oni ne moraju bit profesionalci niti su bili, ali su dovoljno znali da ubiju 12 ljudi.
Francuzi su digli na noge sve i zavrsili pricu.
Nesto sto bi nasi mogli nauciti pa kada im pobjegne covjek iz zatvora u Foci mogu da ga uhapse za par sati. Ili kada pocne pucati na ambasadu zavrse pricu za par minuta a ne za 45 minuta.
- spinel_
#2518 Re: Terorizam u Parizu!
It_is_a_Leclerc wrote:Taman kad pomislite da dan ne može biti bolji, dolazi informacija da još jedna teroristička svinja više ne troši naš kisik !
hoces li reci konacno sta slavis i kakvi su problemi njihovim ubojstvom rjeseni, pa da i ja zalijem.
ako su ubijeni tako kako jesu, nema im vece nagradu jer za ono sto su uradili su nagradjeni ubojstvom. da, dobro cujes nagradjeni jer patnje nisu okusili. a ti i dalje slavi, pametnjakovicu..
svijet je definitivno bolje i cistije mjesto za zivljenje bez ove dvojice idiota.
- It_is_a_Leclerc
#2519 Re: Terorizam u Parizu!
Bio si ti i fan ovoj dvojici nesretnika, pa evo šta ih snađe. Neka hvala.Kllikker wrote:ti si meni legenda...ali ozbiljnoIt_is_a_Leclerc wrote:Taman kad pomislite da dan ne može biti bolji, dolazi informacija da još jedna teroristička svinja više ne troši naš kisik !
hahahahahahah kralju, ja mislio ti ozbiljan insan...a ono![]()
tvoj sam fan
- alanx
#2520 Re: Terorizam u Parizu!
Off-topic, posto znam da SIPA-ovci ovo citaju...
Pozdrav agenti Sipe
...
Nadam se da ste danas radili sta korisno osim sto ste surfali youtube, klix i slicno...
Sta ima u SIPI? Sexatel se dovoljno?...
Imal ovoga jos:
http://www.telegraf.rs/vesti/269000-sek ... spitivanje
?
Cujem da vam je IT administrator neka imena objavljivao:
http://www.hercegovina.info/vijesti/vij ... 75-agenata
?
Ostalo sta ima?
Pozdrav agenti Sipe
Nadam se da ste danas radili sta korisno osim sto ste surfali youtube, klix i slicno...
Sta ima u SIPI? Sexatel se dovoljno?...
Imal ovoga jos:
http://www.telegraf.rs/vesti/269000-sek ... spitivanje
?
Cujem da vam je IT administrator neka imena objavljivao:
http://www.hercegovina.info/vijesti/vij ... 75-agenata
?
Ostalo sta ima?
- Idemedosumom
-
afafaf
#2522 Re: Terorizam u Parizu!
Mrtvi teroristi na sve strane, not bad day 
Last edited by afafaf on 09/01/2015 17:56, edited 2 times in total.
- Hajvan
#2523 Re: Terorizam u Parizu!
karanana wrote:francuska je karina.
tek da vidis talijane…
sunčanje u spido gačicama po vojnim bazama afganistana, ne izlaze iz baza nikad (osim kad je turnus, pa moraju na i s aeredroma)
- It_is_a_Leclerc
#2524 Re: Terorizam u Parizu!
Riješena je kriza, taoci su spašeni. Spriječeno je proljevanje krvi. To je razlog za slavlje. A i ovo što si ti napisao.spinel_ wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Taman kad pomislite da dan ne može biti bolji, dolazi informacija da još jedna teroristička svinja više ne troši naš kisik !
hoces li reci konacno sta slavis i kakvi su problemi njihovim ubojstvom rjeseni, pa da i ja zalijem.
ako su ubijeni tako kako jesu, nema im vece nagradu jer za ono sto su uradili su nagradjeni ubojstvom. da, dobro cujes nagradjeni jer patnje nisu okusili. a ti i dalje slavi, pametnjakovicu..
svijet je definitivno bolje i cistije mjesto za zivljenje bez ove dvojice idiota.
- AcaLukas
#2525 Re: Terorizam u Parizu!
Hocemol sada svi pred Saudijsku ambasadu, paliti svijece i redati olovke? Znali ste davati podrsku francuzima, ali klanu Saud-Wahhabi izgleda ne zelite