Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Butmiran

#2501 Re: Problem pasa lutalica

Post by Butmiran »

Jbg, nas ovdje interesuje svijet samo kad treba koju marku isprosit' i pozivamo se na svijet onda kad nam to odgovara a kad ne odgovara onda je "boli me briga šta svijet misli".
L u c i f e r

#2502 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Mozemo li ba makar na ovoj temi bez tih plemensko-seljackih prica kojima je zarazen cijeli forum?

Povraca mi se vise kad cujem/procitam pojmove bosnjak, hrvat ili srbin.

Kad bi se ovde pojavila epidemija ebole, i to bi nekako ugurali u nacionalisticku pricu, jebo vas ona u nos.
Last edited by L u c i f e r on 24/09/2014 00:57, edited 1 time in total.
UltraSarajevo

#2503 Re: Problem pasa lutalica

Post by UltraSarajevo »

Samo Bosnji glupom psi mogu biti problem pored stvarnih problema. Jesul vam i oni krstcinu na brdo iznad Sa stavili..... Svega mi ne bi me iznenadilo da pojedinci mrze vise pse nego cetnike... Ako ste zeljni krvi i ubijanja imate mnogo cetnickih uporista sirom BiH :thumbup:
L u c i f e r

#2504 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

.
L u c i f e r

#2505 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

UltraSarajevo wrote:Samo Bosnji glupom psi mogu biti problem pored stvarnih problema. Jesul vam i oni krstcinu na brdo iznad Sa stavili..... Svega mi ne bi me iznenadilo da pojedinci mrze vise pse nego cetnike... Ako ste zeljni krvi i ubijanja imate mnogo cetnickih uporista sirom BiH :thumbup:
Eo ga jos jedan nacionalno zarazeni, ko zombiji napadaju u talasima...
Cyrax

#2506 Re: Problem pasa lutalica

Post by Cyrax »

TheMule wrote:
Ne, da svi razmisljaju ko ja, BiH bi bila super sila medju ovim smijesnim banana republikama. Ja zelim uraditi pravu stvar, ostali me ne interesuju.

Ljudi ko ti imaju neke komplekse nize vrijednosti, i uvjek gledaju prvo sta Srbi i Hrvati rade, pa onda Slovenci, pa onda malo dalje ako se od komsija nemoze prepisati neka ideja. Evropa radi eutanizaciju, odmah bi i vi; a da sutra Evropljani pocnu jesti macke, i vi bi. Ni jedne originalne ideje nemate, zato je drzava kakva jeste
Image
UltraSarajevo

#2507 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by UltraSarajevo »

L u c i f e r wrote:
UltraSarajevo wrote:Samo Bosnji glupom psi mogu biti problem pored stvarnih problema. Jesul vam i oni krstcinu na brdo iznad Sa stavili..... Svega mi ne bi me iznenadilo da pojedinci mrze vise pse nego cetnike... Ako ste zeljni krvi i ubijanja imate mnogo cetnickih uporista sirom BiH :thumbup:
Ma trebamo svi biti naivni ko i ti jel tako pa onda se zaliti sto nismo spremni docekali rat. Ja bi rado zamijenio 500.000 ravnogoraca sa 500.000 lutalica, radije sa lutalicama nego genocidasima !
L u c i f e r

#2508 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

UltraSarajevo wrote:
L u c i f e r wrote:
Ma trebamo svi biti naivni ko i ti jel tako pa onda se zaliti sto nismo spremni docekali rat. Ja bi rado zamijenio 500.000 ravnogoraca sa 500.000 lutalica, radije sa lutalicama nego genocidasima !
Idi ba ratuj i mrzi ko ti brani.
Eno krsta ceka te na zlatistu, sta cekas.

To sto si ti i tebi slicni optereceni tim nacionalistickim budalastinama, ne znaci da se normalan svijet ne moze baviti zivotnim problemima kao sto je ovaj.
pakica_

#2509 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

e sad bi vec tema mogla da se kljuca :shock:
pobogu vise, jebo vas nacionalizam!
UltraSarajevo

#2510 Re: Problem pasa lutalica

Post by UltraSarajevo »

Pa ratovat cu kada bude vrijeme, polako :)
Last edited by UltraSarajevo on 24/09/2014 01:13, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#2511 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

pakica_ wrote:e sad bi vec tema mogla da se kljuca :shock:
A i vi ste dzukeloljupci vala dosadni vise i sa tim kljucanjem.

Ja bih se iskreno zabrinuo za validnost vlastitog stajalista kad bi mi kljucna debatna taktika bila propagiranje onemogucavanja debate.
L u c i f e r

#2512 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

UltraSarajevo wrote:Pa ratovat cu kada bude vrijeme, polako :)
Iskreno ti zelim da ti se zelja ispuni.

Po mogucnosti u siriji ili iraku.
pakica_

#2513 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

L u c i f e r wrote:
A i vi ste vala dosadni sa tim kljucanjem.

Ja bih se iskreno zabrinuo za validnost vlastitog stajalista kad bi mi kljucna debatna taktika bila propagiranje onemogucavanja debate.
ne navijam za kljucanje, konstatujem da bi ovi pojedinci mogli dovesti do toga, a tako nam je dobro islo 100 stranica.. relativno normalna rasprava i sl.
ukoliko nisi primijetio, na sve vase "protiv" sam rado odgovorila, tako da mi rasprava ne predstavlja problem..

modovi, admini, regulisite ove padobrance o zlatistu, ausvicu i sl. pa da se nastavim fajtat sama sa ovim sto hoce da se kerovi eutanaziraju :lol:
UltraSarajevo

#2514 Re: Problem pasa lutalica

Post by UltraSarajevo »

Pakice ja nigdje niti sam vrijedjao niti psovao tako da sta mene ima regulisati... A vas sto ovdje vrijedjate godinama ne regulisu, ma daj.. A inace se slazem s tobom samo naprijed, ali nemoj se ulizivati tom sotoni :D
L u c i f e r

#2515 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

pakica_ wrote:
L u c i f e r wrote:
A i vi ste vala dosadni sa tim kljucanjem.

ne navijam za kljucanje, konstatujem da bi ovi pojedinci mogli dovesti do toga, a tako nam je dobro islo 100 stranica.. relativno normalna rasprava i sl.
ukoliko nisi primijetio, na sve vase "protiv" sam rado odgovorila, tako da mi rasprava ne predstavlja problem..

modovi, admini, regulisite ove padobrance o zlatistu, ausvicu i sl. pa da se nastavim fajtat sama sa ovim sto hoce da se kerovi eutanaziraju :lol:
Tako more.
pakica_

#2516 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

UltraSarajevo wrote:Pakice ja nigdje niti sam vrijedjao niti psovao tako da sta mene ima regulisati... A vas sto ovdje vrijedjate godinama ne regulisu, ma daj.. A inace se slazem s tobom samo naprijed, ali nemoj se ulizivati tom sotoni :D
da li dijelimo stavove ili ne o temi koju si pokrenuo, nije bitno.. offtopic je i obzirom da si maxuz registrovao nik da bacis kost ovdje, mogao bi se popisati na sve sto smo napisali u proteklih 100 strana.. nemoj, zivota ti..
i ne ulizuje se pakica nikome, srecom imam svoju glOvu koja mi ne sluzi samo za frizuru :izet:
Hajlac

#2517 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hajlac »

TheMule wrote:Ovaj jednostavan problem se rijesi tako sto se te jadne zivotinje sterilizuju, i odvedu van grada.... nije nuklearna fizika :roll:
Misliš puste u prirodu? Da pobiju i ono malo divljači što krivolovci još nisu potamanili, kao što je čopor u Hadžićima 2012. zaklao trudne srne?
Hajlac

#2518 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hajlac »

TheMule wrote: Neki ce umrijeti, neki ce se prilagoditi prirodi, bar ce imati sansu, a ne da se pobiju svi ko u Ausvicu. Neka priroda odradi svoje
:lol:

Ovi avlijaneri blage veze nemaju s prirodom ;-) Od ljudi kreirana vrsta, istih onih koji pobiše haman sve životinje koje su živjele u toj prirodi(mrki medvjed, divokoze, jeleni, tetrijebi...) i sad bi ti još više uništavao prirodu pokušajem uvođenja nove vrste u taj ekosistem, a iz čisto sebičnih poriva - rješavanja problema podivljalih pasa za koji smo sami krivi :-) :twisted:
L u c i f e r

#2519 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Hajlac wrote:
TheMule wrote: Neki ce umrijeti, neki ce se prilagoditi prirodi, bar ce imati sansu, a ne da se pobiju svi ko u Ausvicu. Neka priroda odradi svoje

Ovi avlijaneri blage veze nemaju s prirodom ;-) Od ljudi kreirana vrsta, istih onih koji pobiše haman sve životinje koje su živjele u toj prirodi(mrki medvjed, divokoze, jeleni, tetrijebi...) i sad bi ti još više uništavao prirodu pokušajem uvođenja nove vrste u taj ekosistem, a iz čisto sebičnih poriva - rješavanja problema podivljalih pasa za koji smo sami krivi :-) :twisted:
Anfakinblivbl.

I to lola ponosan sto je smislio originalno rjesenje, bolje od evropskog.

Ta ce hevropljani, vid im glOve...
UltraSarajevo

#2520 Re: Problem pasa lutalica

Post by UltraSarajevo »

Hajlac wrote:

:thumbup: :thumbup:

Sve osim 'podivljalih' ili ja sam neko posebno bice pa me za 20 godina nisu psi napali iako na Bistriku zivim i prolazim pored copora svakodnevno
Hajlac

#2521 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hajlac »

pakica_ wrote: ideja koju su imali, tj. da na sadasnji zakon samo dodaju "Autanaziju" ispada skuplje.. jer su htjeli veterinarski obraditi pse, smjestiti ih u azil i onda "Autanazirati".. kad saberes, ispadne skuplje :izet:
Ma hajde bogat'? Skuplje nego DT sistem: uhvati - veterinarski obradi+steriliši - pusti opet na ulicu do sljedećeg identičnog ciklusa i tako ukrug?

Opravdanje za takav sistem iz usta DT-a: moramo imati lutalice jer nas oni brane od "divljih pasa oko grada koji dolaze u dodir s lisicama(bijesnim)" a ona vrla cukeća advokatica onda na Al-Jazeeri prijeti vlastima(Petroviću) da bi priznanje postojanja bjesnila značilo stavljanje čitave BiH u karantenu! :lol: :run:
Last edited by Hajlac on 24/09/2014 02:08, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#2522 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

UltraSarajevo wrote:
Hajlac wrote:

:thumbup: :thumbup:

Sve osim 'podivljalih' ili ja sam neko posebno bice pa me za 20 godina nisu psi napali iako na Bistriku zivim i prolazim pored copora svakodnevno
Znaci, ako TEBE nisu napali, problema nema.

Jebo onih nekoliko hiljada napadnutih zena i djece.
Hajlac

#2523 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hajlac »

TheMule wrote:
Hajvan wrote: pazi ovo:
- za ove malo naprednije, ko fol emancipovane, slušaju stranjsku muziku i pročitali su >10 knjiga, a vole i filmove što ne dolaze iz Hollywooda (dakle za +/- max. 5% populaicje)- za njih su u kuhinji predizbornoj smislili ovu žvaku sa cukama, NGO-ima-- dimna zavjesa da odvuce pažnju od realnih problema, bla bla bla

- za ostatak populacije- tu su natezanja s inat krstovima/križevima; gradit će / rušit će; osuđivat, bla bla bla
'Ebo vas izbori vise. Vi pricate ko da su nasi politicari sinovi Makavelija, a ne obicni amateri koji kravatu ne znaju stavit kako treba niti dvije recenice sastaviti
Da si ti živ i zdrav, glavne ribe tipa Lagumdžije, Izetbegovića, Čovića i Dodika, odnosno njihovih stranaka, iza te ala-Bush kretenske fasade imaju mašineriju PR profesionalaca, kao i socijalne psihologe.
Da ne pričam o mrcinama koji prijete ljudima, iznuđuju usluge, odrađuju prljave predizborne kampanje(skorašnji napadi na DF kandidate ili 'onomad' miniranje alijinog mezara).
Last edited by Hajlac on 24/09/2014 02:10, edited 1 time in total.
UltraSarajevo

#2524 Re: Problem pasa lutalica

Post by UltraSarajevo »

Ubjedljivo najjaci komentari su mi kad djecu spomenu :lol: :lol:

Imam 20 godina, a sjecam se dobro niti izmisljam niti bilo sta kada sam bio u osnovnoj da su tada bili aktivni sintori i da je unatoc tome bila 2 copora u mahali. Jedna se kuja ostenila, sintori su toliko jaka ih trgali i kidali im nogice (oni se zavukli pod nesto) bukvalno im eto noge kidali.. I jos su neka 2 odveli koje sam ja kao dijete hranio i nikad ih vise nisam nasao. Dakle, bio sam balavac, najsitniji u generaciji, pa mi tada kao djetetu nisu smetali psi vec su mi dan uljepsavali, vec tada sam imao veci problem sa ljudima nego sa psima.

E pa dakle, manite mi se te price sa djecom, bio sam dijete, znam kako sam razmisljao tada i zasto sam danas takav kakav jesam. Ko je mene branio od maltretiranja druge djece kad sam ja bio dijete ?? Niko na ovom svijetu, sta sam sve prezivljavao, pa sam se sam za sebe izborio sad kao odrasla osoba, spuste glavu kada prolaze pored mene. E pa drugovi, imam sasvim pravo da kazem da volim pse vise nego vecinu ljudi.

p.s. A da ne spominjem 'predizborna ujedanja' to mi je najjace :D
L u c i f e r

#2525 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

UltraSarajevo wrote:Ubjedljivo najjaci komentari su mi kad djecu spomenu :lol: :lol:

Imam 20 godina, a sjecam se dobro niti izmisljam niti bilo sta kada sam bio u osnovnoj da su tada bili aktivni sintori i da je unatoc tome bila 2 copora u mahali. Jedna se kuja ostenila, sintori su toliko jaka ih trgali i kidali im nogice (oni se zavukli pod nesto) bukvalno im eto noge kidali.. I jos su neka 2 odveli koje sam ja kao dijete hranio i nikad ih vise nisam nasao. Dakle, bio sam balavac, najsitniji u generaciji, pa mi tada kao djetetu nisu smetali psi vec su mi dan uljepsavali, vec tada sam imao veci problem sa ljudima nego sa psima.

E pa dakle, manite mi se te price sa djecom, bio sam dijete, znam kako sam razmisljao tada i zasto sam danas takav kakav jesam. Ko je mene branio od maltretiranja druge djece kad sam ja bio dijete ?? Niko na ovom svijetu, sta sam sve prezivljavao, pa sam se sam za sebe izborio sad kao odrasla osoba, spuste glavu kada prolaze pored mene. E pa drugovi, imam sasvim pravo da kazem da volim pse vise nego vecinu ljudi.

p.s. A da ne spominjem 'predizborna ujedanja' to mi je najjace :D
20 godina imas? :)

I rest my fuckin case. :D
Locked