Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
todd_smith

#2501 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by todd_smith »

Ludzak wrote:Ne znam kakav je trend, niti me to nešto zanima.

Ko god se dopisuje prejo instagrama volio bih da mi daju primjere kako to rade. Ja nikada na prvu nisam komentarisao izgled ni ljepotu, već samo na kulturniji način sa malom dozom humora. Ali ne daje mi baš rezultate. I zato ovi koji se tipkate preko instagrama čisto da kažu načine na koji oni to rade.
Teško da će neki momak koji nema bogzna koliko lajkova na slikama zaitrigirati neku djevojku. Danas se sve preko lajkova gleda. I one slike, ne stavljamo ih da bi nas drugi vidjeli, već zbog lajkova.
bukvalno primjer:

izbaci selfie na story, samo komentarism "Want"

i krene tu zajebancija
strucnjakdemagog

#2502 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by strucnjakdemagog »

Dino34 wrote:
strucnjakdemagog wrote: nikakav, ko i ja. :lol:
A šta je tu tako teško? Pa došao vam je pogrbljeni engleski klaun koji mlatara rukama i priča gluposti, i uzimao br tel vaših djevojaka.
Muškarci se ne boje otići u rat, pobiti s nekim ko im je u saobraćaju pokazao grimasu, svojeručno ubiti i pripremiti hranu, al kod su u pitanju žene, izgube se.
Ko da su u pitanju aždahe kojr će ih pojesti, ili vještice koje će ih pretvoriti u žabu.
U najmanju ruku, ko da će se popeti na stol, iz one male tašnice izvaditi megafon i sramotiti ga pred cijelim lokalom.
Dakel, šta se može desiti ako priđeš? U najgorem slučaju, može te odbiti.
Ako si nesiguran i znaš da je nećeš izdominirati pričom, a da bi izbjegao odbijanje u startu, odradiš uvertiru.
Da l će to biti osmjeh, nazdravljanje, slanje pića... Sve je do tebe.

Malo se zajeb... Nije meni problem prići, štaviše u našem društvu uvijek ja prvi napadam. :D
strucnjakdemagog

#2503 Re: Facebook za upoznavanje ...

todd_smith wrote:
daj mi primjer te poruke

copy paste uradi, ime samo izbrisi i na sta si joj tu poruku poslao

a ovog drugog sto se tice, ima dosta i do konteksta i situacije, ujutro na poslu nije uopce idealno da se nekome nabacujes ili slicno

Zadnje 3 djevojke sa kojima sam izasao, upoznao preko IG, bez zajednickog prijatelja. Nemam bicepse, tricepse, ne izbacujem slike auta, klubova, flasa Moeta i slicno. Znaci niti 1 sliku nemam u tom kontekstu. I sa sve 3 sam do dan danas u super odnosima, i cesto se zajebavamo iako mi niti jedna nije "legla" za nesto ozbiljniju vezu.
E čuj na IG. Zar se tu može dopisivati uopšte? :D Baš me zanima na koji način si stupio u komunikaciju. Otkrij nam tajnu svog uspjeha, osevapićeš se. :D
strucnjakdemagog

#2504 Re: Facebook za upoznavanje ...

pustopoljina wrote:
strucnjakdemagog wrote:
Miss Moonlight wrote: Rekla sam ti na dr temi da se prvi macici bacaju u vodu.
Fino proberi curu, javi joj se, malo tipkanja, ako ti je ok fino joj kazes Super si mi, kad bi mogli na kafu?
Zaboga obrazovan, pametan, vjerujem i zgodan, trebas biti ponosan na sebe.
Ja stvarno, stvarno ne kontam zasto vam je tako tesko pozvati curu koja vam se svidja na dejt...Vec se dopisujete danima bez neke incijative, cura pomisli ne svidja vam se dovoljno, smori se i ode dalje...

ne znam koliko je tebi godina, ali ti je prica kao da ti je 12 ili 62. cuj javis se curi, tipkas, pozoves na pice, sve gotovo.
evo eksperimentisi, napravi lazni FB profil, stavi sliku nekog momka prosjecnog izgleda, pa tipkaj, da vidimo dokleces doci. kao prvo, 75% ih nece odgovoriti na tu poruku, sem ako te ne zna iz vidjenja ili nemate one mutual frendse. dalje, moze tipkati s tobom jedno vece, ako joj je bas dosadno, dok joj se ne javi ili joj paznju ne privuce neki zgodniji ili onaj koji je upravo okacio sliku s nekim bijesnim autom, bicepsima, tricepsima, bazenima, sminkeraj... ti automatski padas u vodu. i na kraju, sta uopste imas tipkati sa djevojkom koju ne poznajes, o cemu vi imate pricati? to je bespotrebno ubleharenje.
Ja cu je dobiti na date.
Ali nikad ne bih sa nekog profila za koji se vidi da je lazan, pa kako to bilo kome normalnom izgleda?
Sa stvarnog moze naci bar sitnicu da se na to zakaci i ako je tacka u vremenu pogodjena i izadje na kafu.
Ama šta vam je svima, kažem lažni profil za nju da eksperimentiše. Ja se javljam sa svog profila, što bih sa lažnog. Čini ti se da je lako, ali nije baš tako. Imam jednu drugaricu i kaže mi jednom prilikom, eh da sam muško šta bih ja radila. Reko šta bi, kaže sve bih poj... ala. Reko jest kako da ne.
strucnjakdemagog

#2505 Re: Facebook za upoznavanje ...

beni-bu-man wrote:nesto kontam kako je danas vama sve lakse (FB, IG...)

Nije lakše, nego teže. Djevojka nabere 200+ lajkova, pa umisli da je treba. Ne možeš pričat s njom. :D
pustopoljina

#2506 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Ma ne bih sve poj..
:-)
Ali bih znala prici. A uvijek imas na umu da se ona mozda tebi bas nesto ne svidja. Pa niko nije savrsen.
Ovako kad pisete ispada da je lakse obraniti doktorat i raditi u cernu, nego prici nekome.
Isto da ne ide u wc, ne zdere fast food, nije dlakava sedam dana bez zileta...i ne razmislja- a sto se on ne javlja...
Bolan ne umisle, te sto imaju najvise lajkova su i najosjetljivije na te lajkove...tj. i na kritiku...
beni-bu-man

#2507 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

strucnjakdemagog wrote:

Nije lakše, nego teže. Djevojka nabere 200+ lajkova, pa umisli da je treba. Ne možeš pričat s njom. :D
sto onda te ganjat sa 200+ lajkova
ho oponopono

#2508 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ho oponopono »

Image
pustopoljina

#2509 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Ma to je druga tema..
Ja nikad ne bih ganjala ni muske ni zenske attention whores.
Hbt. I ja hocu nesto od te veze, a ne da te hladim lepezom.
Ludzak

#2510 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

todd_smith wrote:

Ko god se dopisuje prejo instagrama volio bih da mi daju primjere kako to rade. Ja nikada na prvu nisam komentarisao izgled ni ljepotu, već samo na kulturniji način sa malom dozom humora. Ali ne daje mi baš rezultate. I zato ovi koji se tipkate preko instagrama čisto da kažu načine na koji oni to rade.
Teško da će neki momak koji nema bogzna koliko lajkova na slikama zaitrigirati neku djevojku. Danas se sve preko lajkova gleda. I one slike, ne stavljamo ih da bi nas drugi vidjeli, već zbog lajkova.
bukvalno primjer:

i krene tu zajebancija
probat ću...

nemam šta izgubiti :oops:
strucnjakdemagog

#2511 Re: Facebook za upoznavanje ...

beni-bu-man wrote:
strucnjakdemagog wrote:

sto onda te ganjat sa 200+ lajkova
Ko kaze da ih ganjam. Samo konstatujem. :D znam ja koji je moj problem, sto ne mogu glume. Meni jednom kad ne odgovori na poruku, cao zdravo. Kraj price.
A to je greska, jer treba biti uporan. Jbg ne mogu protiv sebe.
todd_smith

#2512 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by todd_smith »

ja i dalje trazim primjere vas koji kazete da nemate uspjeha

daj neki screenshot ili copy paste, da vidimo kako to radite ako kao sto vi kazete radite kulturno i pristojno
moonca

#2513 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

todd_smith wrote:

bukvalno primjer:

i krene tu zajebancija

I..kada dodje vrijeme za sastanak..

On CE .puknut. od uzbudjenja...

Lokalno SE zezaj..izadji s kolegama gdje SE omladina sastaje..
Trebas biti vidjen....ako te Koja zapazi...ona CE biti inicijator...tvoje je da kazes ..jesssss :wink:
ho oponopono

#2514 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ho oponopono »

...kontam šta su bičari i bičarke bili prije insta jebote...:pusi2:
ho oponopono

#2515 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ho oponopono »

Image
ZyzzSar

#2516 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ZyzzSar »

moonca wrote:Kakvo prilazenje- to nije ugodno nikome -- jednostavno- druzi se u grupi- :-)
zasto je neugodno?
ho oponopono

#2517 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ho oponopono »

Image
moonca

#2518 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

ZyzzSar wrote:
moonca wrote:Kakvo prilazenje- to nije ugodno nikome -- jednostavno- druzi se u grupi- :-)
zasto je neugodno?
.Trebalo bi biti spontano,neki mali' incident' da se desi i da preraste u pricu, u .... iz iskustva -kad su nam god momci u kaficima tako prilazili sa ocitom namjerom- mi smo odbijale... nije nam ugodno i ako nam se svidja ... a, pogotovo glupo slanje pica -- uzas :-)
...
todd_smith

#2519 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by todd_smith »

moonca wrote:
ZyzzSar wrote:
zasto je neugodno?
.Trebalo bi biti spontano,neki mali' incident' da se desi i da preraste u pricu, u .... iz iskustva -kad su nam god momci u kaficima tako prilazili sa ocitom namjerom- mi smo odbijale... nije nam ugodno i ako nam se svidja ... a, pogotovo glupo slanje pica -- uzas :-)
...
Koliko imas godina?
moonca

#2520 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

todd_smith wrote: Koliko imas godina?
Naravno da ti necu odgovoriti.. jer ne lazem ... i eto-vec si napravio gresku s tim pitanjem.... sa zenama se tako ne komunicira... :-)
SmokingMan

#2521 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by SmokingMan »

Budi spontan,budi incindentan. :D
ZyzzSar

#2522 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ZyzzSar »

moonca wrote:
ZyzzSar wrote:
zasto je neugodno?
...
aham, u tom se slazem, ali to je vec generaliziranje da se iskljucivo prilazi u kaficima;
ulet ne mora nuzno da je spontan, ali djevojci treba da djeluje spontano(ako ima smisla), zato je pristup indirektan-direktan bolji nego odmah direktan :D
a i situacija prilazak u kaficu, grupa djevojaka, je sama po sebi teska za izvuci, pogotovo ako se prica zasniva na sta ima, odakle ste i cime se bavite :-)
direktan ulet vise prolazi npr. u nocnim klubovima gdje cu ucesnici pod dozom alkohola, a djevojke vecinom imaju nesto nizi iq, i ne moras toliko pricati
puno bolje opcije za prilazak/upoznavanje je tamo gdje zapravo i ne moras prici, npr. park, putovanje, ako se nadjes sa djevojkom u liftu, grad/ulica u toku dana, teretana donekle...
pustopoljina

#2523 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Trazi upaljac.
moonca

#2524 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Tako nekako-no, ne mali broj takvih upoznavanje - zazive pravu vezu nakon godinu, tek - instant - nje.... ne treba previshe ocekivati ...
ho oponopono

#2525 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ho oponopono »

...šta se tako sa ženama ne komunicira...i tako xy frajera zbog simpl pitanja koje ih jebeno eto vrijeđa jer se u svemu odma zrcali kao šuk i stavljanje pod noge...kako god okreneš obrneš...jebiga, ne valjaš...:pusi2:
Post Reply