Sad ce te opet banovatiCitros Buenos wrote:Naravno da nije trebao trajni ban. Može se registrovati pod drugim nick-om, ali čemu to ? Gubi na originalnosti, i to više nije to.
I mene je jednom banovao trajno onaj papak od administratora Bobi (kakav nick, mora da voli ove savremene parade) i šta sada ? Ja se opet registrovao i to mogu uraditi 1000 puta ako želim, ali šta je poenta ? Nego mu je sreča u nesreči bila što su im tada trkeljali redakciju pa nisam htio na muku da im prisjedam i zovem gazde burazere da mu uši malo izvuku.
Banuju Gorana koji je doajen na ovom forumu, a one kretenčiće koji ne znaju rečenice sastaviti i koriste razne neprikladne izraze vrijeđajući pri tome ostale ne diraju i čak ne reaguju uopšte na to. Pitam se da li gazde Klix-a znaju kako im administratori zarađuju plaću, možda bi ih trebalo malo informirati, ne ?
Sto se tice Gorana, po meni, takodjer nepotreban trajni ban, u vecini diskusija je bio u pravu. Ali i Goran je i sam malo kriv, banovan je vec nekoliko puta privremeno. Previse lako "plane" i onda krene diskusija u pogresnom smjeru. Ne moze se svakom "padobrancu" dogovoriti neke stvari, moraju se nekad i iskulirati, i usmjeriti energiju na nesto pametnije.