Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
thea

#2501 Re: Žene pitaju žene

Post by thea »

Trazim vise slobodnih studentica za ciscenje stana u cetvrtak 14.08.2014 regija Dobrinja.
Trebaju mi vrijedne cure, minimalno 3. Ako imate nekog javite, placam vise no standardno jer su studentice.
thea

#2502 Re: Žene pitaju žene

Post by thea »

nemam drugarice :sad:
lua

#2503 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

A-a. Slabo skroz čitam takve stvari. Ako nekad 'vako naleti nešto što me možda zanima na nekim novinskim portalima pročitam, mada se većinom razočaram, jer su tekstovi poglupi.
VenomousV

#2504 Re: Žene pitaju žene

Post by VenomousV »

blogove otvorim samo kad trazim neku recenziju ili swatch pa izleti na guglu :roll:
a stranica koju redovno posjecuem kad nemam pametnija posla je theberry
berenice

#2505 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

lua wrote:
BEOGRAD, 5. jun 2014, (Njuz) – Milan Todorović (35), govno od čoveka sa Karaburme, nije u petak na Fejsbuku lajkovalo fotografiju dvomesečne bebe njegove drugarice iz Osnovne škole, saznaje Njuz.

Read more: http://www.njuz.net/govno-od-coveka-nij ... z3ABPmoeSh

:lol:
:lol: :lol: :lol:
ema_

#2506 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Na instagramu imam nekih kuvajćanki i toga, ono neke high class žeMske :D , zanimljivo mi ih pratiti.

Od blogova ne pratim ništa strano, od naših sam pratila mayu bosansku i onu u Dubaiju , sponty ja mislim.
manekenka u penziji

#2507 Re: Žene pitaju žene

Post by manekenka u penziji »

Kada se ide na ispraćaj mlade, da li se ona dariva?
Vjerovatno ce biti "na tacnu" ali da li se daju pokloni?
Ja nisam imala takvu svadbu, niti sam bila gošća mlade i njenih roditelja, pa ne znam.
Svaki info bi dobro dosao
alkalna_baterija

#2508 Re: Žene pitaju žene

Post by alkalna_baterija »

manekenka u penziji wrote:Kada se ide na ispraćaj mlade, da li se ona dariva?
Vjerovatno ce biti "na tacnu" ali da li se daju pokloni?
Ja nisam imala takvu svadbu, niti sam bila gošća mlade i njenih roditelja, pa ne znam.
Svaki info bi dobro dosao
Znam da onaj ko ide u pratnju, znači i do matičara i poslije ako se pravi veselje, onda se daruje mlada. A samo na ispraćaj ko dolazi, stvarno ne znam. Mada mi nema logike, jer još uvijek nije udata, jel :D
manekenka u penziji

#2509 Re: Žene pitaju žene

To sto kažeš, zvuci logično. K'o kad ima svako neke svoje običaje, pa da se ne obrukamo. :lol:

Kod mene je bas bila milina, ni tacne, ni serbeta, ni kićenja. Nas dvoje stvarno nismo nikog opterecavali. Pozvali najbliže i to jednostavno obilježili.
alkalna_baterija

#2510 Re: Žene pitaju žene

Post by alkalna_baterija »

manekenka u penziji wrote:To sto kažeš, zvuci logično. K'o kad ima svako neke svoje običaje, pa da se ne obrukamo. :lol:

Kod mene je bas bila milina, ni tacne, ni serbeta, ni kićenja. Nas dvoje stvarno nismo nikog opterecavali. Pozvali najbliže i to jednostavno obilježili.
:thumbup: Ista sam vala, napravili dernek za bližu raju i bilo nam super svima :-D
lavorpunvode

#2511 Re: Žene pitaju žene

Post by lavorpunvode »

Zene, hitno mi treba pomoc :D al hitno :D sta biste vi obukle ispod bijele PREprovidne kosulje, one siroke, gotovo poput zavjese providne.. Ako znate na sta mislim. Bijela potkosulja mi nesto ruzno izgleda, onu u boji koze nemam trenutno :S. Valja li crna? Crne pantole i stikle. Ne znam gdje drugo da postavim pitanje. Hvala!
lavorpunvode

#2512 Re: Žene pitaju žene

Post by lavorpunvode »

Kontala sam da varijanta bijelo na crno ne ide ni u ludilu, al i to jer fkt nisam neki modni znalac :D danke :))
promjenjivoblacno

#2513 Re: Žene pitaju žene

Post by promjenjivoblacno »

I ja imam jednu providnu, siru, bijelu bluzu i uvijek ispod nje oblacim bijelu potkosulju. SInoc mi je bilo prevruce i nisam nista osim bijelog grudnjaka imala. Inace sam vise neki klasicni tip i nikad mi ne bi to palo na pamet sa crnom potkosuljom, ali ideja je super i prvom slijedecom prilikom cu pokusati tako. Hvala na ideji :)
manekenka u penziji

#2514 Re: Žene pitaju žene

+1
Secer_033

#2515 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Grudnjak boje koze
Ductus Holedocus

#2516 Re: Žene pitaju žene

Post by Ductus Holedocus »

Evo da i ja kazem koju.. :D
Sa Andrica I Balasevica,presle su na Ekskluzivu :D
O skrivenim porukama,da ne pricam.Koja ofiraza!
Zatrudni,odmah hadis o tudnoci.. Slika beba,slika sebe i svog stomacica (kojeg jos nema)!
Slikanje sofri obavezno. Objave o polozenom,ali ne i o nepolozenom ispitu.Status o tome ,kako ju je momak/muz obradovao..Ma hajde..Sve behara i cvate.
Ja sam uglavnom aktivnije Hajdirala, :D . Onaj kic se stvarno ne moze gledati :roll:

A eto,nekad se zapitam,kako je ljudima koji gledaju po fb kako drugi kače slike beba,a oni ih nemaju,ne mogu imati.. Kako je nekom ko ne moze sebi priustiti putovanje,a kamoli nego egzoticno? Kako je gladnom,da gleda meso i delikatese ?

Ne znam,odjavila bih se rado,ali radi lakseg stupanja u kontakt sa ljudima,na poslovnom i drugom planu,dosta je lakse!
ja nisam ja

#2517 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Ductus Holedocus potpuno se slazem s tobom.Imam jednu prijateljicu na fb koja svako 2 minute kaci sliku svoje bebe.Kako gleda lijvo,pa desno,pa pravo ,kako place,smije se,spava itd.
ONda statusi nje i njenog muza kao da im je 15.Ovako nesto
-Ko je mene pozeliooooooooooo
Jaaaaaaaaaa navise na tetu......
Dusha moja draga pile moje malo.....
Jbt ko da im je 15 a on ima 40 ona 34 :roll:
ja nisam ja

#2518 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Nije to oboje imaju po jedno djete iz prvog braka :roll:
ja nisam ja

#2519 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Meni je to malo poremeceno :roll:
Mislim stvarno.....Znam i djevojku koja se udala sa skoro 39 i niko nije znao dok nije postavila slike i poslije kao da je nema.....Rijetko sta da gugucu kao tinejdzeri.....
ja nisam ja

#2520 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Hahahhaa ma jeste to samo daj like ili mi nisi drug :D
JA imam jednog lika koji bilo sta da postavi ako si online kaze-Haj komentarisi napisi "To i to...."
Heheheheheh
paladinka

#2521 Re: Žene pitaju žene

Post by paladinka »

Imam i ja par takvih primjeraka na facebooku, majke koje se obavezno dice time kako su one super zene, moraju oko djece , kuce , plus rade i kako su uvjek umorne ali ipak sretne, jer niko nije kao majka :-). Zatim imam jednu rodicu, ja mislim da je njen prvi kontak sa internetom , bio facebook, i meni bilo drago na pocetku sto imamo kontakt makar preko facebooka-a, medjutim ispostavilo se da se ona samo hvali , sta god kupi , ona stavi sliku, i ono, evo danas sam si ovo kupila, jupi. Ili rodjendan, stavi slike od poklona , sta je sve dobila. Ili napravi piti, pa stavi komentar, joj, jest dobra pita, ma haos. Nekad nervira, jer kao sto jedna rece, treba imati obzira i prema drugim ljudima.
ja nisam ja

#2522 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Ja imam jednu koja stavlja slike hrane.Kontam ja sto zena dobro kuha.Album se zove Male kucne carolije.I bas su carolije.Kad klinac.Nadjem 3 od tih slika na coolinarki :D
paladinka

#2523 Re: Žene pitaju žene

Post by paladinka »

Ma i ja nekad stavim sliku jela, cak sam i u jednoj grupi u koj je tema kuhanje, ali recimo ova moja rodica, napravi pitu, uslika tepsiju, ali pored stavi tablet, obavezno da se vidi da ima tablet, a uslika iz ugla da se vidi kako ona ima veliki tv, voli strasno da se hvali :-)
paladinka

#2524 Re: Žene pitaju žene

Post by paladinka »

To mi je nesto bas super za pogledati, kad neko napravi dobru tortu, pa vidis sliku, pomislis wow, kako dobro izgleda :-)
lua

#2525 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Evo sad otvorih njuz fid. Ultras. Naprijed Saraj'vo. Prcanje Želje. Sarajevo. Sarajevo. Dobila parfem od momka "Chanel uuuu luv u baby". Kupila nove cipele. Sarajevo. Na odmoru neđe u Americi, uslikala bazen, bazen beton sad bih skočila... :D Rodica slikala maloljetno dijete u 16 poza u haljinici nekoj i dijete pozira k'o velika. Mah. Svega.

Uglavnom! I kad odem neđe ne tagujem se, malo sam paranoidna što se fejsbuka tiče. Inače kačim samo neke statuse i pjesme i Barselonu i to. Al' ne smeta me sad toliko ni to hvaljenje, jer nekako mi žao te raje. Da im je da svi vide da su sretni. Il' da bar misle da su sretni. Šta ja znam. Nisam zavidna, fakat. To je sad furka, proći će i to kako su prolazile i druge furke. I opet će biti "IN" ne označavati se svaki put kad kafu piješ u Vatri i istu uslikati k'o da je od zlata.

E sad zaboravih poentu... :D Hm. Da. Dobro je da ima ovaj fejsbuk. Ne bih ni znala kakva uvjerenja i retardacije pojedinci oko mene imaju da se štancanje statusa nije pretvorilo u bitan vid životne filozofije. O svemu se ima mišljenje i stav. I opleti. :D FB ima dobre, al' vala i grozne strane.
Post Reply